Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Gelijkspelletje voor ADO tegen Vitesse


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

7 augustus 2011 18 reacties

ADO Den Haag is de nieuwe competitie met een punt begonnen. Het lukte de residentieclub net als opponent Vitesse niet om echte kansen te creëren en dus ook niet te scoren.


Met de zware wedstrijd tegen Omonia in de benen hadden de Haagse spelers moeite om elkaar te vinden.  Automatismen ontbraken en het eerste deel van de wedstrijd was Vitesse zelfs wat sterker.


ADO Den Haag herpakte zich wel, maar het leidde niet to uitgespeelde kansen. Verdedigend stond het elftal wel goed, waardoor Vitesse evenmin gevaarlijk werd.


Jens Toornstra was nog dicht bij een goal, maar zag zijn inzet op de paal belanden. Voor de uitploeg was Chanturia nog gevaarlijk, maar dankzij een goede reactie van Gino Coutinho bleef het 0-0.

Lees meer over

Reacties

Mister X

Lekker negatief gespeeld Meneer Steyn !! 20 minuten voor tijd gokte hij al op een gelijk spel door 2 aanvaller eruit te halen en met 2 spitsen te gaan spelen tegen een zeer zwak Vitesse !!!!!!!wat moet dat wel niet worden als er echt een sterke tegenstander naar Den Haag komt .

Hij is wel bezig om het plubliek weg te jagen !!!:(

Maandag 8 augustus 2011 om 12:29 uur

hmmm

Die Hocher viel nu ook iets meer in positieve zin op.

En Coutinho maakte nu gelukkig minder fouten en heeft ook wel een punt gered voor ADO, naar mijn mening.

 

Ze hadden iets meer over de grond moeten spelen, want (niet de enige, maar) 1 van de redenen was de wind.....

 

En de supporters waren nu tenminste wat meer te horen!!! Ga zo door en laat eventueel nog meer horen!!! :-D

Maandag 8 augustus 2011 om 10:24 uur

Wes

Een compliment aan alle supporters, jullie hebben je super gedragen. Ben er best een beetje trots op. Naar mijn mening de winnaar van de dag want de pers stond al klaar om de supporters af te maken, sommige kranten / internet koppen waren  al klaar op zaterdag omdat ze ervan uitgingen dat de supporters zich zouden misdragen. De stemmingmakerij is dus niet gelukt. Echt een overwinning, ADO is klaar om te groeien en grote sponsers aan te trekken.

 

Maandag 8 augustus 2011 om 10:11 uur

halllo hallloooo

mensen jullie kan van alles zeggen over spits maar maar de echte waarheid draaien jullie eromheen hoe kan een spits zijn werk  doen terwijl de mede speler van  de spits met ander gedachten bezig zijn voor hun eigenbelang spelen terwijl ze moet tik tak spelen met zo''n spits die snel is dus bal aannemen terug leggen en goed diepe pass geven voor zo''n spits moet je  hem  laten lopen en gelijk de rest aansluiten voor meer mogelijkheid maar nu neem ze bal aan maakt aantal rare loop actie met bal en daaarna de ziiekenhuisbal pass als iemand deze speler  durven aan te spreken op hun maniier van spelen dan kom wij heel ver (team spel) of moeten wij weer een speler  van ons bij een ander club bloeien duusssssss

Maandag 8 augustus 2011 om 08:57 uur

Positief

Verhoek is toe aan nieuwe club. Niets mis mee. Speelde zondag en donderdag als een natte krant. Toch heeft hij voor ADO grote verdiensten gehad afgelopen seizoen en hij kan voetballen. Daarom transfersom Verhoek investeren in Bulykin. Wesley bedankt.

Immers nooit laten vertrekken naar een nabije concurrent. Trouwens hij is niet betaalbaar voor een Nederlandse club.

Vorig seizoen eerste twee wedstrijden tegen Vitesse en AZ verloren.

Nu 1 punt uit 1 wedstrijd. Dus we gaan vooruit.

FC Groningen is de volgende klus die we gaan klaren! Kunnen niet van 10 Limburgers winnen.

 

Maandag 8 augustus 2011 om 01:53 uur

Tja

@drama, waar is dat durf team van vorig seizoen?

Per wedsrtrijd wordt bijna iedere speler minder, met een trainer die  zelfs negatieve energie stopt in de pers.

Jammer op deze manier gaan we de kuikenbak in.

Gevraagd met spoed een balvaste spits die er 20 in knalt type Bulykin + trainer die een positieve spelopvatting heeft, inzicht heeft waar het beter kan en die de spelvreugde weer terug brengt.

Maandag 8 augustus 2011 om 01:33 uur

karel

zo,vorig jaar verloren van vites.het was niet best maar dat was het afgelopen seizoen ook niet de eerste twee wedstrijden.en dan missen we natuurlijk ammi,derijk en bulikyn

Zondag 7 augustus 2011 om 19:59 uur

KaleHans

@Le B   Derijck was geschorst.

Zondag 7 augustus 2011 om 19:56 uur

KaleHans

Een mindere wedstrijd maar ik denk dat v.d.Brom op zn achterhoofd heeft staan te krabben, wat een zooitje dat Vitesse zeg.   Als er een spits bij ons had gestaan, inderdaad ja type Bulykin dan hadden we vandaag toch echt wel gewonnen.  Wesley weg en nu meteen die centen investeren in een goeie spits.   Het was verder vond ik ook een "net niet" wedstrijd.    Ballen werden net gemist passes kwamen net niet aan en de automatismes zitten er nog niet echt in.

De inzet in ieder geval wel en met name Mulders en Luksik vielen me vandaag erg mee, ik heb er wel vertrouwen in en dus ook in Steijn.!!!

Zondag 7 augustus 2011 om 19:56 uur

Le B

Eens met Dennis. Stein is niet perfect, maar hier zullen we het mee moeten doen. Niet zeiken, maar steunen. Hoewel ik vrees dat zo'n seizoen als vorig jaar zich niet snel herhaalt, blijf ik van mening dat ADO zo maar in een goede flow kan komen. Het is immers al eens gebleken.

 

Trouwens, wats keburt met Derijck?

Zondag 7 augustus 2011 om 19:32 uur

Ron001

Ik mis Piqe nu al!!!!Hadden die jongen moeten houden en zo die nieuwe jongen(Luksik) rustig moeten brengen!!!!!

 

En ja ik had Verhoek gespaard (Is de laatste wedstrijden terug gevallen in zijn oude gewoonte!!)had die Brouwer een kans gegeven!!!

(Vervanger van Verhoek is in mijn ogen Chery!!!!)

 

Hoop dat die engelse niet gekeken hebben.. !!!

 

En nu?? Een niewe spits?? (Ala Buly!)

 

Hoop echt op een (nieuwe) spits, je speelt nu echt met buitenspelers!!!

 

En ja we misten de Rijk !!!!  Scorend vermogen...!!!!! 

Zondag 7 augustus 2011 om 19:29 uur

Dennis_070

Brouwer??? Heb je matglas in je bril ofzo!? Die heb onecht nog nooit een bal normaal zien raken of aannemen. Daarnaast moet het gezeik over Steijn echt stoppen. Hij heeft nog geen kans gehad van de meesten van die azijnzeikers hier. Ongelooflijk negatief geleuter. Laten we eens realistisch worden en accepteren dat een seizoen als het vorige ongelooflijk was, maar nog lang niet de norm. Support our team (en nu écht!) en dan komt het echt goed!!
Zondag 7 augustus 2011 om 19:22 uur

R.E.

Ongelooflijk dat er nog een club is die iets wil geven voor Verhoek! Zelfs als ze geld erbij vragen, zou ik het nu zonder aarzelen doen! Nog geen goede voorzet of een geslaagde passeerbeweging van hem gezien! Een goede trainer had Verhoek (en overigens ook de meelijwekkende Luksik, die continu door zijn tegenstander werd gepasseerd alsof hij er niet stond) gewisseld. En als je op dit moment één echte spits in huis hebt (Brouwer) en de hele wedstrijd toch met nepspitsen voetbalt, dan vraag ik me af waarom die spits gehaald is. Of kunnen we hem als miskoop afschrijven? Hoe dan ook, haal snel een echte spits, of dat nou Bulykin is of niet. Er is nu al veel geld verloren (door de uitschakeling in de Europa League) en er zijn al twee competitiepunten verloren.

Zondag 7 augustus 2011 om 19:02 uur

Tedje

Geen spits geen goals? Dat is echt niet het belangrijkste, ze moeten gewoon weer goed positiespel gaan spelen, dan kom je er met de creatieve jongens heus wel doorheen, maar ze hebben weinig rust aan de bal en geven blinde passes en voorzetten.

Zondag 7 augustus 2011 om 19:02 uur

schele hannes

In europa kunnen ze niet van amateurs winnen van het vreemdelingenlegioen winnen ze ook niet,het is te triest om aan te zien

Supportes zullen het wel gouw voor gezien houden lege tribune minder inkomsten op naar de jupiler league of beter de top klasse daar zullen ze wel een wedstrijd winnen zonde verloren seizoen.

Zondag 7 augustus 2011 om 18:46 uur

morrison

begrijp ook niet,waarom hij chery wisselden.

trainer met lef had gewoon verhoek er uitgehaald.

Zondag 7 augustus 2011 om 18:44 uur

leidche gast

wedden dat dit de laatste wedstrijd was van verhoek....snel buly haalen..en hoopen dat de rest welblijft     en zeeker de rijk. ook al was kum niet slecht....ojaa als er nog iemand nog een aardige trainer wed....en er is wat over zou ik het ook doen 

Zondag 7 augustus 2011 om 18:39 uur

ome john

geen spits geen goals dus aan kloten dit zeisoen 

of bulikin kopen ik denk dat adogeen keuze heeft  dit is gewoon triest

voetbal wakker worden van kallen je heb het geld en we hebben geen keus

Zondag 7 augustus 2011 om 18:38 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24