Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Hereniging gebroeders Verhoek aanstaande?


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

11 augustus 2011 21 reacties

Alhoewel John Verhoek zelf aangeeft dat hij nog niet aan een vertrek uit Frankrijk denkt, circuleren er volgens de VI berichten dat ADO Den Haag de jongere broer van Wesley wil aantrekken.


Omdat de residentieclub op zoek is naar een spits en de sportieve vooruitzichten voor Verhoek bij zijn werkgever Stade Rennes niet al te best zijn, is een optelsom snel gemaakt.

 

Zijn zaakwaarnemer Frank Schouten wil er niet op ingaan, 'geen commentaar' is zijn reactie.

 

De aanvaller zegt zelf in Frankrijk te willen blijven. “Het is even moeilijk, maar ik moet gewoon wachten op mijn kans”, aldus de jonge Verhoek tegen de Voetbal International. “Stade Rennes speelt in de Europa League en de trainer wil per se over een grote selectie beschikken, momenteel zitten er nog zes, zeven jongens op de tribune.”

 

“Sowieso kijk ik het gewoon een heel seizoen aan. Ik ben hier pas een half jaar, dan is het niet de bedoeling nu alweer ergens anders te kijken”, besluit de 22-jarige speler.

 

Verhoek doorliep de jeugdopleiding van ADO Den Haag, maar maakte nooit zijn officiële debuut in het eerste elftal. Hij vertrok vervolgens naar FC Dordrecht en speelde vervolgens bij FC Den Bosch.

Lees meer over

Reacties

jer

en nou zie ik niemand de naam van Beugelsdijk opperen, als die de kans krijgt heb je de opvolger van Derijck al in de selectie zitten. Hij heeft een goed seizoen als basisspeler in Dordecht gedraaid en heeft daar ook een prijs voor gekregen.

 

Mijn visie: Derijck naar Anderlecht, Bulykin terug en Beugelsdijk in de verdediging.

Vrijdag 12 augustus 2011 om 10:41 uur

ADO Supporter

Poepon is niet haalbaar! Gaat je minstens 1mljoen kosten en een salaris van minstens 3ton. Ze zijn niet gek bij De Graafschap en hijzelf lijkt mij ook niet!

Donderdag 11 augustus 2011 om 23:17 uur

Yes à do

Die kleine verhoek erbij zou niet slecht zijn, maar lijkt me moeilijk haalbaar. Iig een goaltjesdief die niet te oud is lijkt me geweldig met chery, toornstra en/of immers erachter voor de steekpaas. Een identieke vervanger van buly is leuk maar geen must. Zo een spits op de bank is fijn voor als je achter staat en verhoek kan hem neerleggen. Waarom heeft die de vogel nog geen Speelminuten gehad. Hocher valt me voor alsnog tegen.
Donderdag 11 augustus 2011 om 20:10 uur

Niels

Poepon lijkt mij ook in alle opzichten een betere optie dan de dure en oudere Bulykin en VoH! Buly zou natuurlijk super zijn, maar wil een te hoog jaar salaris en heeft weinig restwaarde meer voor de toekomst! Ben benieuwd naar die Hongaar! Heeft iemand hem al zien trainen? Of heeft iemand wat info over Lencse?

Donderdag 11 augustus 2011 om 20:01 uur

sigi

Derijck ruilen met iets bijbetalen voor Bulykin. Hoge salaris van Derijck voor Bulykin betalen.

Donderdag 11 augustus 2011 om 18:25 uur

ADO Supporter

Voor ADO is het belangrijk om een goede opbouwende verdediger te halen. Derijck moet je verkopen,die jongen wil niet bijtekenen op dit moment.Misschien pas na 31 augustus als hij weet wie er blijven en nog komen,maar dan is de kans dat je zelf met lege handen staat,dus zou geen overbodige luxe zijn om Jan arie v/d Heijden te huren of te kopen van 020. Heb je iedergeval een backup of vervanger. Lensce als concurrent van Vicento,Chery en Verhoek. En het belangrijkste een diepe balvaste,kopsterke en sterk in de kaats zijnde spits. Als dat allemaal gebeurt gaan we weer een mooi seizoen tegemoet en mag wat mij betreft Immers vertrekken! 

Donderdag 11 augustus 2011 om 17:28 uur

Plop

@ Tedje, je hebt gelijk. Hij heeft zn naam wel tegen (SMS nu POEP ON)

Zie hem liever komen dan VOH of Boussaboun, die zijn van de categorie "opa's laatste kunstje"

Donderdag 11 augustus 2011 om 17:24 uur

Tedje

@ @Tedje

Hoezo stoppen met de naam Poepon? Die gozer schiet er bij degradatiekandidaten ieder jaar minimaal 10 in, is kopsterk en kan gezien z'n leeftijd nog groeien.

Donderdag 11 augustus 2011 om 16:10 uur

leidse gast

WORDEN ER EIGENLIJK NOG SPEELERS VERHUURT? ZO JA WIE???

Donderdag 11 augustus 2011 om 15:56 uur

Westland

He, Boussabon?? Dat is een 100% lastpak. Ik heb de naam Jan Arie van der Heijden al een paar keer voorbij zien komen, maar dat lijkt me toch een zekere versterking voor ons.

Verhoek moet maar in frankrijk blijven.. vind ik niks.

En trouwens ik zie steeds namen die oud zijn en veel geld verdienen. Kan ado niet gewoon een goedkope jonge spits halen. Daar mag van mij wel eens flink in geinvesteerd worden want met jongens als brouwer, vicento en hulst gaan we de oorlog niet winnen...

Donderdag 11 augustus 2011 om 14:48 uur

@Tedje

Wie? Die naam zie ik vaker voorbij komen maar laten we daar nu eens een keer mee ophouden.

Donderdag 11 augustus 2011 om 13:54 uur

Tedje

Derijck moet verkocht worden, anders loopt ie gratis weg. Dan misschien Jan-Arie van der Heijden halen, die kan aardig opbouwen en als je er een bikkel naast zet kan je er een mooi centrum mee vormen.

Daarnaast Poepon van de Graafschap halen. Ik geloof niet dat hij darr de hoofdprijs verdient en dat hij daar voor miljoenen weggekocht moet worden, dus dan zie ik hem liever komen dan een dure, oude spits die later niks meer oplevert financieel gezien!

Donderdag 11 augustus 2011 om 13:47 uur

aadche

Ali B moet weg blijven, te duur en te arrogant. an john verhoek is het de vraag of ie het niveau aan kan. is wel een mooi scenario, de ene broer geeft de andere 20 assists. heeft iemand die hongaar al gezien op de training? Buly en Voh zijn denk ik ook te duur. Is Calabro niks?

Donderdag 11 augustus 2011 om 12:52 uur

Tja

Waren Immers en Derijck niet het lievelingetjes van Brom?

Laat die twee dan lekker daar heen verkassen, ruilen we die met die sterke spits van hen.

Als Verhoek zegt te blijven komen er genoeg ballen voor de pot waar Bony wel raad mee weet.

Probleem en onzekerheden opgelost.

Donderdag 11 augustus 2011 om 12:25 uur

dribbel

....toch is en blijft Bulykin de beste optie, alleen financieel jammer genoeg dus (nog) niet...money

Donderdag 11 augustus 2011 om 11:57 uur

KaleHans

Broodje aap verhaal, die komt echt niet.   Laat de club zich eerst maar is richten op Lensce en als dat wat is meteen binnenhalen.

Bulykin zal echt niet meer haalbaar zijn tenzij Derijck richting Anderlecht gaat en Vennegoor daar zit ik nou ook niet echt op te wachten.

Donderdag 11 augustus 2011 om 11:36 uur

anton

everton is meschien ook wel een beetje duur

 

Donderdag 11 augustus 2011 om 11:02 uur

rvdg

ik vind het belangrijker dat ado spelers snel te kennen geven te willen blijven waaronder dereijck. Hij houd de boot af omdat az misschien aan gaat kloppen omdat moisander waarschijnlijk naar psv gaat. Ook ajax die waarschijnlijk vertonghen zien vertrekken zal voor hem een optie zijn. Dan maar gelijk ramon zomer, schone van NEC halen. Voor een spits moeten we de hongaar maar afwachten en misschien wil John verhoek wel herenigd worden met zijn broer. Buly blijkt toch onhaalbaar te zijn hij is 32 jaar verdiend enorm veel salaris daarom willen de topclubs hem niet hebben zou een dure bankzitter worden. Wel gunstig kan zijn dat anderlecht 11 miljoen verlies heeft geleden afgelopen jaar. Is Everton van heracles geen optie.

Donderdag 11 augustus 2011 om 10:24 uur

Tedje

@Peet

Boussabon? Willen ze weer jupiler league gaan spelen? Wat een onzin!

Donderdag 11 augustus 2011 om 10:19 uur

Tedje

Zou wel een betere investering zijn dan Bulykin of Vennegoor. John Verhoek kan nog veel leren en groeien als speler en wellicht later dus weer met winst verkocht worden. 

De optelsom is logischerwijs snel gemaakt, maar ik betwijfel toch of dit ook werkelijk gaat gebeuren!

Donderdag 11 augustus 2011 om 10:18 uur

peet

Laat John Verhoek lekker bij in Frankrijk blijven. Las in het AD dat ze met bousabon bezig zijn. Ik zal mij bij dit bestuur niet verbazen dat Hogendorp weer van stal wordt gehaald. Bulykin of VoH in de spits!!!!!!!

Donderdag 11 augustus 2011 om 10:16 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24