Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Immers naar Middlesbrough?


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

27 augustus 2009 44 reacties
Lex Immers staat wellicht op het punt om te vertrekken naar Middlesbrough aldus Engelse bronnen. De transfer van de middenvelder is volgens hen op een aantal formaliteiten afgerond.

Het is nog maar een onbetrouwbaar gerucht, maar omdat het zo stil is op de Haagse transfermarkt melden we het toch. Immers zou zijn gespot in een vliegtuig richting het Verenigd Koninkrijk, aldus forum van supporters van de club die vorig jaar uit de Premier League degradeerde.

De deal wordt nog voor het einde van de transferdeadline gesloten. ADO Den Haag ontvangt een half miljoen ponden voor de aanvallende middenvelder, die nog een contract tot 2012 heeft.

Update 1/9/2009:
Nu de deadline van 1 september is verstreken en er nog niks nieuws is verschenen over dit gerucht, kan dus worden geconcludeerd dat dit vage verhaal, grote onzin is geweest.

Lees meer over

Reacties

ADOsexual

@ Har,

Dan we hebben dezelfde visie.

@ Bok,

Tuurlijk, De Ridder heeft z`n looks en is de droom van elke meisje (alleen is `ie nu al een paar jaar getrouwd) maar over z`n voetbalkwaliteiten moge geen discussie bestaan! Die jongen is GOUD, platina... Wét een balbehandeling, die gozer is zoooooooo technisch. Hij kan dingen die niemand anders kan. Ditewig maakt soms idd weleens `rare sprongen`, maar dat hadden Kahn en Schmeichel ook. Niet dat ik hem met het niveau van laatsgenoemden vergelijk, maar puur om aan te tonen dat het wel vaker voorkomt, en ach, wat kan ons het schelen `hoe`? Als het resultaat maar goed is, ja toch? Wat Bosschaart betreft: als hij gewoon heel sober en gedisciplineerd speelt in de rol die hem het beste ligt (linkshalf in een 3-lineair systeem of linksbinnen in een `vlak` 2-lineair systeem) dan is het een prima voetballer. Hij moet zichzelf gewoon niet de rol van spelmaker oid aan gaan meten want dan gaat het dus fout. Laat dat maar aan jongens over die van nature kort achter de spitsen horen zoals Ranko, Knopper en Cornelisse.

Voorlopig staan we wel keurig 9de, en dat is iets waar we allemaal heel blij om moeten zijn. Ik vertrouw Atteveld wel, maar Zwetzel niet, en ik heb het idee dat hij er nog steeds druk achter probeert te zetten. Mijn intuïtie zegt me dat Atteveld zijn werk niet kan doen in dat opzicht. Zwetzel moet weg. Ontslag op staande voet, gedwongen ontslag ivm de crisis, whatever, maakt me niet uit. Als hij de laan maar uit gaat. Ik zou Vloet graag terug willen hebben in de rol van TD......
Zondag 30 augustus 2009 om 18:34 uur

Har

@ADOsexual

Bedankt voor je bijval! Jij ziet gelukkig ook dat de selectie van ADOFCDH een grote ongeorganiseerde bende is met een tekort aan kwaliteit. 

Ik denk dat ADO een grote kans mist om te verbeteren. 
Dit duidt volgens mij direct op een nog veel groter probleem: Onkunde en het daarbij behorende gebrek aan visie bij de leidinggevenden en bestuurders van de organisatie.
Het ziet er voor mij dus allemaal wat minder rooskleurig uit dan voor de meeste ADO klanten.
Zondag 30 augustus 2009 om 17:41 uur

ko

Kan me er niets bij voorstellen. Lex is een bruikbare speler voor ADO , niets meer en niets minder. Gun het hem wel , dat staat buiten kijf. Wereldgozer, niks op aan te merken. Maar als voetballler,...... overschat jezelf niet Lex , ADO, Sparta , Heracles. VVV. e.d , maar hoger niveau , nee , daar ben je niet goed genoeg voor
Zaterdag 29 augustus 2009 om 20:18 uur

Bokkie

@ADOsex: De Ridder "een parel van een voetballer" De enige die dat met je eens is, is mijn mijn zusje van 21, maar om hele andere redenen
En dan nog ff wat: Ik meen me te herinneren dat jij een paar topics geleden noteerde dat je Ditewig zo een geweldige keeper vindt. Nou gooz, ik heb gisteravond (live) eens goed op hem gelet en het is niet geweldig wat Barry laat zien. Hij grabbelt en graait er maar een beetje op los. En Bosschaart had die bal niet moeten terugspelen, maar dan nog mag hij die wel beter verwerken. We mogen echt hopen dat Waterman of Zwinkels er snel weer staat want anders gaat Ditewig ons geheid punten kosten.
Zaterdag 29 augustus 2009 om 08:32 uur

ADOsexual

Als dit gebakken lucht gerucht waar is: inpakken, strik eromheen en nog wegbrengen ook. Is Lex Immers Daniël de Ridder of zo????? [DAT is pas een parel van een voetballer zeg!!!!!!!!!]

@ Har,

Ben het helemaal met je eens. Aan werkers hebben we helemaal niks. Het wordt hoog tijd dat FCDH eindelijk eens een keer die mooie, verfijnde, verzorgde, voetbaltechnisch superieure ploeg wordt die oogstrelend voetbal laat zien dat ervoor zorgt dat dat stadion elke week uitverkocht is. Kiezen voor een kwalitatieve selectie, en niet voor kwantiteit. Ik heb liever hooguit 2 hele mooie voetballers voor elke positie in de speltechnisch ertoe doende linies (middenveld en aanval] dan 3 matige spelers of 4/5 kneuzen voor exact dezelfde positie, zoals nu veelal het geval is!!!!

Immers, Kum, al dat soort spelers, hup, weg ermee man, daar heb je helemaal niks aan. En wie over clubliefde gaat huilen is echt VRESELIJK naief, dom, of allebei. Want dat bestaat allang niet meer. Wie nog met droge ogen kan beweren dat er clubliefde bestaat heeft geen seconde verstand van het hedendaagse voetbal -> MONEY TALKS AND BULLSHIT WALKS.
Vrijdag 28 augustus 2009 om 22:50 uur

Har

Immers zie ik graag vertrekken omdat hij:
- Onvoldoende kwaliteit heeft om basis speler te kunnen zijn van een linkerrijtjes team.
- Positioneel onnodig is in het gewenste ADO systeem.
- Overtallig is. 
ADO heeft 32 spelers. Volgens mij zouden ong. 27 spelers genoeg moeten zijn. Dan heb je direct meer te besteden per speler.
Daar tegenover heeft ADO 5 posities van het basis systeem helemaal niet ingevuld.
Teveel spelers ,maar dus niet de juiste om de basis posities in te vullen.
Hoog tijd om dit een beetje recht te trekken lijkt mij.
Vrijdag 28 augustus 2009 om 18:04 uur

Spijkenisse

lexie moet blijven!!!!!!!!!!!!!11
anders is er iemand meer die ons clubjuh in ze hart draagt
Vrijdag 28 augustus 2009 om 15:10 uur

Loosduinen

Het zal toch niet zo zijn, hij is een boegbeeld voor de jeugd, een ras echte hagenees, een blijvertje. Ik hoop dat je een verstandige keuze maakt lex, en meegroeit met de club. Je bent nog jong, het buitenlandse avontuur komt nog wel, alles op zn tijd !
Vrijdag 28 augustus 2009 om 14:26 uur

pro fc

Als dat gebeurt wil dat zeggen dat we dus geen stapjes maken richting middenmoot. Met het bedrag dat je voor Lex krijgt kun je geen potten breken. Een jaartje v.d.Gun kost al 8 ton( als hij tenminste geen blessure heeft). Natuurlijk moet Lex blijven. Goede middenvelders zijn dun gezaaid en in tegenstelling tot meerdere reacties op deze site is Lex de laatste tijd een meer dan modaal nuttige speler. Houden dus die Lex (behalve als er meer dan 3 mio geboden wordt en zo gek zijn die britten niet).
Vrijdag 28 augustus 2009 om 13:56 uur

M

Het nieuws is nu al op verschillende sites officieel gemeld. Ook volgens bv nieuws.be.
Vrijdag 28 augustus 2009 om 13:55 uur

scheveninger

soltani naar liverpool
messi naar  svv scheveningen
henry naar adodenhaag

hier klopt geen t*f*s van
Vrijdag 28 augustus 2009 om 13:40 uur

klinkklare onzin

haha wel een goeie van degene die dit in de wereld heeft gebracht er staan de gekste dingen overal die helemaal niet kunnen...
nee geloof het maar niet want er is niks van waar allemaal bullshit..
Vrijdag 28 augustus 2009 om 13:22 uur

Aad

@Mitchel

 

Speciaal of alleen met uitjes ????

Vrijdag 28 augustus 2009 om 13:22 uur

Mitchel

Wat zijn mensen gelovig zeg... als Immers naar middlesbrough ga, eet ik me piemel op

Vrijdag 28 augustus 2009 om 12:59 uur

Ron001

Het zou kunnen! We hebben immers Ricky v/ d Berg,
hem zou weleens een wedstrijd garantie gegeven zijn!
En ja de 2e divisie in Engeland is nog altijd beter dan onze Bierlige!! ook denk ik dat Immers daar beter tot zijn recht komt omdat het daar vecht voetbal is zonder al te veel franje.....
Maar voor ons zou het jammer zijn!!
Vrijdag 28 augustus 2009 om 12:37 uur

Bokkie

ELF voetbal maakt er nu ook melding van dus vanavond zou echt wel eens Lex` zijn laatste wedstrijd in het groen-geel kunnen zijn. Mocht het idd doorgaan dan is het hem van harte gegund, al zal ik hem missen want hij ontwikkelt zich meer en meer tot een belangrijke kracht. Vorige week was hij nog `man of the match` trouwens...
Vrijdag 28 augustus 2009 om 12:06 uur

m

Ik hoorde dat Ronaldinho is gespot in wokrestaurant De Gouden Wok in t Zuiderpark met Wetzel.
Vrijdag 28 augustus 2009 om 11:41 uur

Brian3

heey brain2 heb je lex niet gezien op de training ik welhoor jij stond zekker bij ajax te kijken
Vrijdag 28 augustus 2009 om 11:40 uur

angelo

begint net lekker te voetballen
Vrijdag 28 augustus 2009 om 11:26 uur

Marcello

Verhoek gaat naar Everton

Vrijdag 28 augustus 2009 om 11:13 uur

8800insideoutside0088

5ton...
5ton..........
5ton......................


ZIJN ZE HELEMAAL VAN DE POT GERUKT?!?!?!?!?
Vrijdag 28 augustus 2009 om 11:07 uur

Mike

Ik ben hem de afgelopen tijd echt gaan waarderen maar ben er van overtuigd dat hij niet onvervangbaar is. Is in de categorie hardwerkende spelers een van de 13 in het dozijn. Pluspunt is zijn hart voor de club. Ik gun hem een avontuur.
Vrijdag 28 augustus 2009 om 08:36 uur

huge

een half miljoen pond....echt niet, we hoeven niemand voor een schijntje weg te laten gaan. maar als het waar is, dan kan het gerucht dat v/d Gun gespot is bij Wetzel ook waar zijn en gaat wat ze aan Lex verdienen aan zijn salaris op. ik hoop dat Lex gewoon blijft, is en blijft onze kilometer vreter en aanjager.
Vrijdag 28 augustus 2009 om 08:19 uur

super fc denhaag

als het waar is, is het een slechte zaak. gaan dadelijk weer alleen spelers weg, en komt niks bij. en ik vind trouwens ook dat elke speler die naar engeland vertrekt meer dan 1 miljoen moet kosten.
Vrijdag 28 augustus 2009 om 08:04 uur

Aad

Lijkt mij complete nonsens. Voor 8 ton kunnen ze beter krijgen.
Trouwens: Wie betaalt het verwijderen van zijn tatouage? Als hij dat zelf moet doen speelt hij het eerste jaar voor niks
Vrijdag 28 augustus 2009 om 08:00 uur

bob444

Toch leuk voor die jongen, zouden jullie dat niet doen dan? Hij gaat toch niet naar 020.
Vrijdag 28 augustus 2009 om 02:35 uur

hatjeee

hoppa als je er rond de 8 ton zou krijgen gelijk verkopen en eeen andere speler er voor aan trekken niet gek voor immers , veel strijd maar verder ook niks
Vrijdag 28 augustus 2009 om 02:18 uur

bobby robson

wat moet die daar nou,misschien zakken vullen maar sportief is dat toch geen stap omhoog?pleur toch op met je 2 divisie in engeland stelt geen ene reet voor
Vrijdag 28 augustus 2009 om 00:20 uur

gasten

heey albert de gein ikweet niet of jij in madurodam bent geweest bij de afdeling londen dat je hem daar hebt gezien

en brian 2 heb jij mischien naar de verkeerde training zitten kijken ofso ?
of had je je bril niet op

Donderdag 27 augustus 2009 om 23:38 uur

Oshidashi

Half miljoen is veel te weinig zo aan het einde van de transferperiode. Wetzel mag ze een dikke loempia geven, maar meer niet!
Donderdag 27 augustus 2009 om 23:27 uur

Albert de Gein

Hij was o.a. in London geweest...>> Daar hij in de nwe. voetbal plaatjes en puzzel actie van AH komt na de winterstop had hij een snoep reisje naar dhr. Albert Heijn verdient >> specifiek naar het buitenhuis van Dhr. Heijn in Leominster.
Donderdag 27 augustus 2009 om 23:21 uur

michel

gelul. Immer wil den haag niet verlaten en ze vriendin al helemaal niet.
Donderdag 27 augustus 2009 om 23:04 uur

Immers, opzouten

Opzouten met die Immers, ik zal hem niet missen!
Donderdag 27 augustus 2009 om 23:00 uur

paulie

een grote bullshit verhaal
Donderdag 27 augustus 2009 om 22:47 uur

Nix

Als `Boro` hun spits - Tuncay - kwijt raakt (aan Stoke City) dan halen ze zeker nog een aanvallende middenvelder/aanvaller, of misschien zelfs wel twee. Immers zou zo maar een van die kandidaten kunnen zijn. Engelse club scouten nog altijd volop in NL dus Immers staat heus wel op een lijstje hier en daar.
Donderdag 27 augustus 2009 om 22:20 uur

Kaos

Ik moet zeggenm dat ik immers belangrijk vind..
Zal voor hem een moeilijke keuze zijn maar ik gun het hem van harte, mede doordat ik nog met hem gevoetbald heb vroeger..
Donderdag 27 augustus 2009 om 22:20 uur

Martin

Is hij ineens zo goed dan?
Donderdag 27 augustus 2009 om 22:19 uur

passie

wetzel zoveel mogelijk eruit halen
Donderdag 27 augustus 2009 om 22:16 uur

Hansaplast

het is echt niet onze beste speler .. voor 1 mil mag die weg
Donderdag 27 augustus 2009 om 22:16 uur

Armando

Ik hoop niet voor Den Haag dat het waar is. Het is een hele belangrijke voetballer voor het team, veel loopvermogen en soms nog een neusje voor het doel maar als hij vertrek ik gun het hem van harte bij zo`n grote club.
Donderdag 27 augustus 2009 om 22:13 uur

Dit is pure achterklap!

BULLSHIT

Donderdag 27 augustus 2009 om 22:06 uur

Martijn

Dit is niet te hopen, Lex Immers is één van onze beste spelers. Alhoewel ADO qua financiën natuurlijk nooit tegen Middlesbrough op kan. Voor Lex zou `t een hele mooi stap zijn, maar ik hoop echt dat ie nog ff bij ons blijft.
Donderdag 27 augustus 2009 om 22:02 uur

M

Slaat nergens op. Die jongen vult M`brough niet aan
Donderdag 27 augustus 2009 om 22:00 uur

Brian2

Eeyu Maar was die wel op de training ?
Donderdag 27 augustus 2009 om 21:47 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24