Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Manders bepleit onderzoek


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

5 april 2012 13 reacties

Volgens Mattijs Manders moet er een onafhankelijk onderzoek komen naar belangenverstrengeling bij ADO Den Haag. Deze oproep doet de oud-directeur op TV West.


Volgens Manders moet zo duidelijk worden of Mark van der Kallen de residentieclub gebruikt om zijn eigen bedrijven voorrang te geven bij zakelijke transacties, zoals de leaseauto's. ADO Den Haag is hiervoor in zee gegaan met het bedrijf Wittebrug van der Kallen.


Manders laat verder weten dat ADO Den Haag te weinig verdient aan de reclamezuilen rondom het stadion. Sponsors en de gemeente denken dat de club er beter van wordt, maar worden eigenlijk misleid.


Manders legde aan het begin van dit seizoen zijn taken als algemeen directeur neer. Hij laat weten dat Van der Kallen een van de redenen van zijn vertrek is. De zakenman zou de directeur te veel voor de voeten lopen.

Reacties

Tedje

Karel KLaver
Wat lul je toch slap man, kom eens met echte onderbouwingen, want wat je nu uitkraamt slaat nergens op.
Het zijn drie mensen die ogenschijnlijk helemaal niets met elkaar te maken hebben en alle drie toch ongeveer hetzelfde roepen. Daarnaast hebben we het debacle met de cateraar die failliet ging en het feit dat ze bij ADO al weet ik niet hoeveel mutaties hebben gehad binnen de directie MIDDEN IN HET SEIZOEN!! Kortom, er zit iets niet lekker bij ADO en ipv allemaal de kop in het zand te steken en het als pure leugens af te doen zou het niet onverstandig zijn om op z`n minst uit te zoeken of er een kern van waarheid in zit. Daarnaast kan het onderzoek ook alle aantijgingen ontkrachten, dus snap ik niet wat het probleem is om zo`n onderzoek te starten... tenzij je iets te verbergen hebt.
Zondag 8 april 2012 om 19:09 uur

Kobus Tokus

@Karel Je wordt toch doodmoe van al die politici? Trap al die lullo`s eruit. Jagersma, Beyersbergen... Ik heb het helemaal gehad met die incaabele muppets. Er zijn in mijn ogen maar 6 mensen die wat in de melk te brokkelen hebben die ook allemaal ervaring in de voetbalerij en waar voor de functie relevant óók in de zakenwereld moeten hebben. Dat zijn;

1) de Algemeen Directeur voor de bedrijfskundige leiding van de NV ADO Den Haag.
2) De Financieel Directeur die over de bewaking van alle financiële processen, gesloten contracten met spelers en toeleveranciers, en de begroting gaat.
3) De Commercieel Directeur die verantwoordelijk is voor de vergroting van de inkomsten uit commerciële activiteit en het PR beleid.
4) De Technisch Directeur Voetbalzaken die het sportieve lange termijnbeleid bepaalt, de sportieve visie uitdenkt, en dus ook over de jeugdopleiding gaat.
5) De Directeur Stadionzaken die belast is met de gang van zaken rondom het onderhoud en de veiligheid.
6) De Hoofdtrainer die het hele beleid van de A-selectie bepaalt; dus het volledige management over de hoofdmacht, en bij de FD aangeeft welke aan en verkopen hij wil doorvoeren.

Deze 6 mensen vormen tesamen dé facto het Dagelijks Bestuur van de NV ADO Den Haag. Dan heb je de RvC die hen van een afstand monitoort/controleert omdat dat nou eenmaal zo werkt in een NV.

En voor de rest NIEMAND die wat te zeggen heeft.
Zaterdag 7 april 2012 om 14:16 uur

Karel KLaver

@Tedje:

Sjakie is natuurlijk een ongelooflijk geloofwaardige figuur, die helemaal niets te verbergen heeft (o, wacht, het is niet zijn eigen naam), en als die wat schreeuwt, zal het dus wel waar zijn.

De Mos is ook al zo`n geweldige, oerdegelijke en betrouwbare gast, die al jaren heel nauw betrokken is bij de club en dus precies weet hoe de zaken er voor staan (o, wacht even, nadat hij aan het eind van de jaren 60 de club heeft verlaten heeft hij er nooit meer iets voor gedaan), dus als die wat schreeuwt, zal het dus ook wel waar zijn

Manders komt netjes over (dat was ook de strekking van mij eerdere commentaar), maar iemand die na 6 maanden alweer opstapt (ja, opstapt) omdat hij zijn zin niet krijgt, staat ook weer niet zo heel erg stevig in zijn verhaal.

Zaterdag 7 april 2012 om 13:13 uur

Tedje

Kijk als meer mensen (Sjakie, Aad de Mos en nu deze man) onvreden uiten over van der Kallen zal er dus toch wel ergens een kern van waarheid in zitten. Kom maar door met je onderzoek!
Vrijdag 6 april 2012 om 17:53 uur

Karel KLaver

Manders bepleit geen onderzoek, hij zou het toejuichen (nadat hij er naar gevraagd werd).

Manders neemt afstand van Sjakie, en hij zou zichzelf behoorlijk in de vingers snijden als later blijkt dat hij hem wel is. Bovendien: als je Manders hoort praten, en dat vergelijkt met hoe Sjakie schrijft, lijkt het me erg onwaarschijnlijk dat het om dezelfde persoon gaat.

Manders geeft duidelijk en op een beschaafde manier aan hoe de situatie bij ADO (in zijn ogen) is en hoe die zou moeten zijn, en daar is niets mis mee. Het wordt nu overigens wel tijd dat de club wat van zich laat horen, op een zelfde beschaafde manier.
Vrijdag 6 april 2012 om 15:43 uur

Wes

@kalehans,
Dat hij sjakie zou kunnen zijn is goed mogelijk, als dat werkelijk zo is staat vd. kallen echt voor lul door iemand anders openlijk vals te beschuldigen.
Vrijdag 6 april 2012 om 12:54 uur

slash070

Het zou wel het snelle vertrek verklaren als algemeen directeur van Manders als hij toen tegen VD Kallen inging over de gang van zaken. Het lijkt er steeds meer op dat de club een vrije val doormaakt door het huidige beleid, zie het aan- en verkoopbeleid, een ja-knikkende trainerstaf, in de pas lopende overige bestuursleden. Ben benieuwd of hier nog een happy end aan komt, ben bang van niet pffff
Vrijdag 6 april 2012 om 12:21 uur

Tja

Waar rook is is vuur.
En gezien de huidige aankopen en het lekken naar de snor dat Kum en Toornstra weggaan + het gedoe en flirt van Immers, is het niet onmogelijk dat er gecashed gaat worden.
De club schrijft dan zwarte cijfers en een leegloop volgt, dus terug bij af, al dan niet in de Jupiler.
En zo`n onderzoek lost niets op, dat is net zo iets als dat de warenwet aankondigt dat zij over 14 dagen je een bezoekje komen brengen.
Oldboys school.
Vrijdag 6 april 2012 om 02:07 uur

Kobus Tokus

@MiG & KH Ik sluit me aan....
Vrijdag 6 april 2012 om 00:33 uur

MiG

@KH: idd, helemaal mee eens
Donderdag 5 april 2012 om 23:39 uur

Hermanos

Van held naar hufter misschien???
Donderdag 5 april 2012 om 22:22 uur

KaleHans

Zou hij soms Sjakie zijn?? als v.d.Kallen niets te verbergen heeft dan laat hij zo`n onderzoek gewoon toe........ toch?
Donderdag 5 april 2012 om 22:10 uur

cadaverdog

Zo! die zit
Donderdag 5 april 2012 om 21:58 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26