Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Maurice Steijn nieuwe hoofdtrainer


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

30 juni 2011 37 reacties

Maurice Steijn is de nieuwe hoofdtrainer van ADO Den Haag. De assistent-coach van vorig seizoen, volgt hiermee de vertrokken John van den Brom op.


De Hagenaar stond aan het einde van 2009/2010 al een tijdje als eindverantwoordelijke voor de spelersgroep, toen Raymond Atteveld op non-actief was gesteld. Omdat Steijn destijds nog niet over het diploma Coach Betaald Voetbal beschikte, bleef het bij die paar duels en werd Van den Brom aangetrokken.


Inmiddels zijn alle certificaten binnen en is krijgt de voormalig ADO-speler de touwtjes in handen. Zijn contact wordt ook aangepast.


De residentieclub betreurt de commotie die de afgelopen dagen rondom John van den Brom is ontstaan. Ook een aantal spelers lieten zich negatief uit over hun contract. ADO Den Haag heeft de betrokken aangesproken en wil dat de focus vanaf nu weer op het voetbal komt te liggen.

Lees meer over

Reacties

Niels

Succes Maurice! We hopen hopen dat ook jij de Haagse bluf in het voetbal weet te houden komend seizoen. En dus niet dat laffe angsthazenvoetbal van Atteveld. Veel succes toegewenst! We hopen dat we trots op je kunnen zijn hier in de buurt!(Wateringse Veld) Groetjes van een mede wijk bewoner uit Wateringse Veld.
Donderdag 30 juni 2011 om 23:03 uur

Koos

Maurice laat zien wat je brom het afgelopen seizoen geleerd heb alleen laat de rest van je geheimen zien.

Donderdag 30 juni 2011 om 21:30 uur

eddy

das mooi,we worden kampioen!! en zeker 2 keer vitesse verslaan,huilenmoet diebrom!!!

Donderdag 30 juni 2011 om 20:36 uur

fcdh77

klasse steijn s6 komend seizoen!!en regel bulykin gelijk want die gaat met anderlecht op trainingskamp in tegelen,weet iemand hier al iets meer over,zie hem heeel graag blijven of regel in ieder geval een gelijkwaardige spits dan blijven in elk geval de goals vallen,als je zelf altijd een goaltje maakt is dat toch een prettig gevoel,net als afgelopen seizoen,al was het soms wat slecht,je wist gewoon dat er een goal voor ado ging vallen wat gewoon een fijn gevoel geeft!!steijn ben echt blij met je want met brom ging t gewoon niet meer,jij bent tenminste een echte HAGENEES,FC DEN HAAG!!!!!!

Donderdag 30 juni 2011 om 20:17 uur

KaleHans

Maurice, veel succes, ennehh graag dezelfde speelstijl als vorig seizoen he, aanvallend voetbal.   Geen Adelaar/Atteveld streken met t spelletje en geen v.d.Brom streken met ineens stiekum ergens anders gaan praten, denk erom!!   :P

Donderdag 30 juni 2011 om 20:13 uur

Koos

Den Haag zingt... wij gaan europa in . Brom zingt ....wij gaan voor  jupiler en ..... drank maakt meer kapot dan je lief is.

maar wij hebben Maurice.

Donderdag 30 juni 2011 om 19:36 uur

ADO4EVAH

MAURICE WE HEBBEN VERTROUWEN IN JE GEFELICITEERD MET JE NIEUWE FUNCTIE.

 

GROETE EEN HAGENEES

Donderdag 30 juni 2011 om 19:27 uur

Eiahsnijah

Beste Maurice,

Je gaat het helemaal maken aankomd seizoen.

 

Mijn allereerste wedstrijd, thuis tegen Barcelona, staat nog op mijn netvlies gebrand. Met die vrije trap heb je ze gewoon vernederd. En hopelijk ga je dat ook doen in de eerste competietiewedstrijd. Tauras is slechts een oefenpotje in de aanloop.. straks in de poulefase van de Europaleague sta je gewoon met een ijskoud gezicht te verkondigen dat AS Roma uit altijd lastig is, maar de 0-5 zeker verdiend was.

 

Als we 12e worden is het ook goed. Je kan het. Je bent een fucking Hagenees.!

Donderdag 30 juni 2011 om 19:22 uur

rvdg

dereijck niet naar Utecht zal wel in afwachting zijn van PSV zij zoeken nog een mannetje voor achterin en met ado komt hij er ook niet uit. denk toch als er nu een gelegenheid komt met een sportieve verbetering en waar hij ook gewoon 600.000 euro gaat verdienen is hij weg. En volgens mij liggen stein en dereijck  elkaar niet zo omdat stein achter de visie van atteveld stond en dat werkte niet daarop lopen alle spelers zo weg met van den brom.  

Donderdag 30 juni 2011 om 18:49 uur

Hermanos

Toch geen goed gevoel bij dit alles. Brom weg, nouja kan allemaal nog, maar er is geen energie bij dit beleid. Spelers, waar we het praktisch van moeten hebben weten ook niet echt waar ze aan toe zijn. Wat gaan zij doen, als er zo weinig gehoor is. Trainer weg waar ze vertrouwen in hebben gehad bleek niet echt te zijn. Het gevoel van een onzeker geheel. En dan ga je als speler het liefste voor beter. Het is nog nooit zo moeilijk geweest voor een trainer. Succes Steijn.

Donderdag 30 juni 2011 om 18:26 uur

foah effah

Eindelijk Maurice ik  hoop dat jij laat zien hoe het nog beter kan. het lied van vdb moet nu zijn . en klinkt als" all want the saints". zing....  met maurice steijn  is het  weer fijn.

Donderdag 30 juni 2011 om 18:24 uur

pmc

unit

 

roflolcheerleaderflag
 

K()T dat ik daar niet op gekomen ben

Donderdag 30 juni 2011 om 17:50 uur

unit

wie gaat er nou vijf ton betalen voor een trainer die in zijn broek plast als het spannend word? shirtsponsor bij vitesse  volgend jaar pampers.super gedaan van vd kallen

Donderdag 30 juni 2011 om 17:47 uur

Tedje

@PMC

 

Ik krijg steeds meer het gevoel dat er geen geld meer is in Arhnem. Aisatti konden ze om financiele redenen niet halen, John van den Brom moest salaris inleveren en geld bijleggen om de deal met ADO te kunnen afronden en die v/d Kraan had ook al aangegeven dat ze geen pot met goud hebben staan! Allemaal signalen dat ze geen 50 miljoen te besteden hebben zoals de snor in VI beweerde!

 

Off topic: Ik las net dat Utrecht niet geslaagd is om Derijck vast te leggen. Misschien kunnen ze hem toch overtuigen om te verlengen?

 

Donderdag 30 juni 2011 om 17:46 uur

pmc

vdBrom zegt ergens dat fietstas zo veel talent volle spelers heeft en dat is op zijn lijf geschreven om daar mee te werken, HIJ zegt dus eigenlijk dat er geen spelers gaan komen maar dat hij het met eigen jeugd moet gaan doen!!!!

Donderdag 30 juni 2011 om 17:36 uur

Tedje

@ron01
Maak je niet druk, Jordania heeft helemaal geen geld!

Donderdag 30 juni 2011 om 17:25 uur

ron01

Ben bang dat sjonie een paar spelers gaat meenemen!!!!

Hou mijn hart vast!!!

Donderdag 30 juni 2011 om 17:22 uur

hmmm

Het zou best wel eens kunnen dat Vitesse kampioen worden in 2013, maar dan van de 1e divisie.

Donderdag 30 juni 2011 om 17:12 uur

fcdenhaag75

Wordt een leuk sfeertje de eerte wedtrijd.

Donderdag 30 juni 2011 om 17:04 uur

Tedje

@VITESSE FAN

 

Jaloers waarop? Een ongure voorzitter zonder geld? Een club zonder ziel? Een beleid zonder idee er achter? Grote woorden, kleine daden? Er is geen 1 reden te bedenken waarom wij in Den Haag jaloers op jullie in Arnhem zouden moeten zijn!

Daarbij heb jij dezelfde toon als de clubleiding, namelijk die van de kampioen van 2013. Nou succes met die naam, want die gaan jullie nooit waar maken.

Hoezo kwam Aisatti ook alweer niet naar Arnhem? Juist, om financiele redenen. John heeft gewoon zelf moeten bijleggen om de transfer af te ronden, geweldige club hoor dat Vitesse, daar moet je zelf geld bij leggen om te kunnen werken...

Probeer zelf eerst maar degradatie te ontlopen, want je stoere praat is op geen enkele manier met feiten te onderbouwen!

Waarom heeft John het zo goed gedaan bij ADO? Omdat de voorwaarden goed waren en er misschien wat geluk met de aankopen bij kwam kijken. Die voorwaarden liggen er niet bij Vitesse. Het is een vreemdelingenlegioen, chelsea heeft het voor het zeggen en ook qua aankopen moet eerst nog maar blijken wie en hoeveel er komen. Daarnaast staat er nog helemaal niks en dat was toch wel heel anders in Den Haag toen hij aankwam.

 

Donderdag 30 juni 2011 om 16:43 uur

hmmm

Nou, stel we spelen ons weer in de 1ste divisie, dan zien we elkaar volgend seizoen weer.

 

 

Donderdag 30 juni 2011 om 16:41 uur

Haagse Wous

Suc6 Steijn! Ga jij jezelf maar uitleven op zo,n manier dat we lekker door denderen door die eredivisie en EL!
De kans is er dus waarom niet?
We wille schuim op die bekke!
We blijven in die linker rij.

FCDH 4 EVAH

Donderdag 30 juni 2011 om 16:19 uur

PIET

succes maurice

Donderdag 30 juni 2011 om 15:48 uur

ADO-ert

Nog meer smoesjes:

 

 

John van den Brom kan opgelucht ademhalen. De oefenmeester maakte donderdagochtend een opgeluchte indruk toen hij gepresenteerd werd als nieuwe hoofdtrainer van Vitesse. Van den Brom, die zelf in het verleden 324 wedstrijden voor de Arnhemmers speelde, komt over van ADO Den Haag. “Het was mijn droom om ooit trainer van Vitesse te worden en nu is het zover.”

“Vitesse, ja, dat zit in je hart”, geeft de 44-jarige coach aan in de Gelderlander. “Vandaar dat ik hier zit. Ik ben ontzettend blij en trots dat ik hier zondag voor het eerst voor de groep sta. Vitesse heeft veel talentvolle jonge spelers. Om met die gasten te werken, is mij op het lijf geschreven. Ik ben ervan overtuigd dat we hier met zijn allen een mooie tijd tegemoet gaan. Met voor mij, in het eerste speelweekeinde, meteen al een heel mooie wedstrijd. Uit tegen ADO.”

De coach blikt terug op de onderhandelingen tussen ADO en Vitesse, die moeizaam zijn verlopen. “Ik heb spijt dat ik niet meteen zelf contact met ADO heb opgenomen toen meneer Jordania me uitnodigde om in Zuid-Frankrijk te komen praten over een eventuele overgang. Dat is dom geweest van me. Heel erg dom. Liefde maakt blind, zei de Vitesse-woordvoerster eerder vandaag tegen me toen ik op weg was hier naar toe. Ze heeft gelijk. Ik was zo verblind door liefde dat ik heb verzuimd ADO zelf in te lichten.”

 

Donderdag 30 juni 2011 om 15:43 uur

ADO-ert

http://www.vitesse.nl/vitesse-tv-bekijk/interview-john-van-den-brom/346

 

Ach gossie, john vind dat hij de speelbal was in de soap... Nou John, bedankt voor niks, wij gaan lekker Europa in en jij stapt in een zinkend schip! We zijn er klaar voor om je 'droomclub' een ware nachtmerrie te bezorgen op 7 augustus!!

Donderdag 30 juni 2011 om 15:36 uur

hmmm

O, dan komt het hoofdstuk contracten verlengen/openbreken helaas ook later(mag ik hopen)...

 

Beste heer vd Kallen, Derijck heeft toch wel bewezen achterin net zo belangrijk, zo niet belangrijker te zijn als Bulykin voorin?

Daarnaast is Derijck ook een stuk jonger. Kan er dan nog niet even gekeken worden (zover dat niet al is gedaan, want ik heb geen inside info) of de aanbieding toch niet wat beter kan???

Dit heeft hij naar mijn mening overigens meer dan een half seizoen bewezen en zelfs meer dan 1 seizoen.

 

Maar goed, eerst dan maar even het Hoofdstuk EL.

 

 

Donderdag 30 juni 2011 om 15:33 uur

Jan-Pieter

Nou Steijn veel succes! We hebben een goede, talentvolle groep en ik heb er ook alle vertrouwen in dat bij het vertrek van sommige sterkhouders er adequaat gehandeld wordt en ADO gewoon weer een nieuwe toekomstig topper binnen kan halen!

Chery, de Vogel en Hocher hebben laten zien goede voetballers te zijn in de 1e divisie en spelers als Chadli, Mertens en Leeuwin hebben laten zien dat 1e divisie spelers het prima kunnen maken in de eredivisie!

Donderdag 30 juni 2011 om 14:30 uur

mama van 2

Steyn heel veel succes en ik heb de volste vertrouwen in je en je hebt al bewezen dat je het kunt.dus ik zeg :steun steijn en focus je daarop en niet op je wrokgevoelens tegen brom.
Donderdag 30 juni 2011 om 14:22 uur

HAAGSE ITALIAAN

OK STEIJN HEEL VEEL SUCCES EN MAAK ER EEN MOOI SEIZOEN VAN MET EEN BEETJE ITALIAANSE TAFERELEN . EN NATUURLIJK GELIJK JE STEMPEL DRUKKEN BIJ VAN DE KALLEN DAT HET NOODZAKKELIJK IS OM NOG WAT SPELERS BIJ TE HALEN OM IN DAT LINKER RIJTJE MEE TE DOEN .

Donderdag 30 juni 2011 om 14:21 uur

Birdman

Je verdient het om deze kans krijgen. Succes ermee ouwe pik!

Donderdag 30 juni 2011 om 14:21 uur

MR P

Succes Maurice! Heb er veel vertrouwen in dat jij samen met de rest van de staf de lijn omhoog kan vast houden. Al is het vrijwel onmogelijk weer 5e te worden, maar als de 1e wedstrijd maar gewonnen wordt dan is er alvast een tikkie uitgedeeld...!!

Donderdag 30 juni 2011 om 14:19 uur

MVDK

Lijkt me heerlijk als het straks 4-0 staat en dan collectief zingen "johnny neem je rotzooi mee "!!

 

Geen beter vermaak dan leedvermaak !!

 

Johnny het gaat je goed, succes bij Dinamo Arnhem en ik zou zeggen scoor eerst als eerste vertsterking maar een tolk die 46 talen machtig is !!

 

 

 

Donderdag 30 juni 2011 om 14:19 uur

Der Rudy

De ene z'n dood de ander z'n brood. Dit gezegde gaat ook hier op.

 

Niet alleen wordt Maurice van assistent naar hoofdtrainer, z'n contract is ook nog aangepast. Mag aannemen dat het geen salarisverlaging betreft.

 

Maurice, hoop dat je afgelopen seizoen van de goeie dingen van die Bromfiets hebt geleerd. De foute dingen moet je maar snel vergeten.

 

Veel succes, dan hebben wij die ook.

Donderdag 30 juni 2011 om 14:04 uur

unit

frans danen als nieuwe assistent nemen!!!!!

Donderdag 30 juni 2011 om 14:04 uur

hmmm

Nu het hoofdstuk contracten verlengen/openbreken en bij voorkeur is een mooi nieuwen lang contract voor Derijck!

 

En natuurlijk het hoofdstuk EL!

 

Laten we ondanks alles wel JvdB als volwassenen en met respect ontvangen. En dan natuurlijk met 4-0 ofzo winnen van Vitesse.

 

Hoofdstuk JvdB gesloten, Hoofdstuk Maurice Steijn met daarin nieuwe succesen en positief record brekende gebeurtenissen geopend!!!

Donderdag 30 juni 2011 om 13:56 uur

R.

Ik hoop dat hij er klaar voor is en Vitesse een rechte lijn inzet richting de jupiler league.

 

Steijn gefeliciteerd en heel veel succes!!!

Donderdag 30 juni 2011 om 13:53 uur

Tedje

Oke, daarbij is hoofdstuk john definitief afgesloten. Niet meer omkijken, maar alleen nog maar naar voren! Steijn, veel succes en maak ons trots!

Donderdag 30 juni 2011 om 13:43 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26