Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

`Nieuw tekort dreigt bij ADO`


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

26 april 2016 8 reacties

Voor Wang Hui werd het tijd om in te grijpen.

 

De baas van ADO ontsloeg Jan Willem Wigt en Mattijs Manders is inmiddels zijn opvolger.

 

Volges Taco van den Velde van VI dreigt namelijk weer een tekort als Wang niet opnieuw zijn portemonnee trekt.

 

De journalist veronderstelt in zijn column dat Wang dan ook kritisch kijken naar de flirt met dure, oudere spelers als Guram Kashia en Kelvin Leerdam. Hij zal zich afvragen waarom ADO het oudste elftal van de eredivisie heeft en zich ergeren dat zijn volgende investering van 1,7 miljoen euro louter zal dienen om de volgende gaten in de begroting te dekken.

 

,,Laten we eens aannemen dat Hui Wang het meende toen hij stelde dat ADO Den Haag zichzelf moest bedruipen en dat het geld dat hij erin pompte, slechts aangewend mocht worden voor zijn echte speerpunt: jonge spelers ontdekken, beter maken en met winst verkopen.''

 

Volgens Van den Velde is het dan ook niet zo vreemd dat Jan Willem Wigt moest wijken nadat was gebleken dat ADO in januari een tekort bleek te hebben van anderhalf miljoen euro, terwijl de verkoop van Michiel Kramer en Mike van Duinen twee miljoen euro had opgeleverd en Wang in mei 2015 al anderhalf miljoen euro had overgemaakt.

 

,,Zoiets zou je zelfs wanbeleid kunnen noemen, zeker wanneer een directeur in de winterstop een groep van veertig man op trainingskamp laat gaan, alle medewerkers een kerstbonus verstrekt en de nieuwe contracten van Mike Havenaar, Tom Beugelsdijk, Edouard Duplan en Ruben Schaken voor een jaarlijkse overschrijding van een miljoen euro op de salarispost zorgen'', valt te lezen in de column.

Reacties

Haagsicoon

@arieopsafari Jij bent degene die het niet begrijpt denk ik hoe kom je erbij dat Wigt er 5 miljoen heeft door gejaagd.
Ruim voor het begin van het seizoen zijn er afspraken gemaakt waar Wang ook bij was mbt de begroting van dit en komend seizoen daar is ook de beloofde 3,7 miljoen in opgenomen.
Daarin zaten o.a het aantrekken van nieuwe spelers incl. salaris en de verbouwing op het jeugdcomplex en noem maar op.
Als die chinees die resterende 1,7 miljoen had overgemaakt was er helemaal geen tekort op de begroting van komend seizoen.
Dus met Wang gaat de club naar de klote en niet zonder misschien kan je nog lid worden van de Wang fanclub.
Vrijdag 29 april 2016 om 00:01 uur

arieopsafari

Begrijpen jullie het nou niet? Zonder Wang had Ado naar de klote gegaan. Die zogenaamde Ado mensen gaven niet thuis. Die Wigt heeft er in een half jaar 5 miljoen doirheen gejaagd. Hij en die andere slimmerik Meppelink zijn schuldig en niet Wang. Denk eens na!!
Donderdag 28 april 2016 om 18:41 uur

dick

Wat een geleuter !! Wil je nu vooruit , en structureel bij de eerste zeven of kloten we maar wat raak en hopen op een plekje bij de eerste 13 ?
Wil je het eerste , dan moet je investeren ( kost voor de baat ) , wil je het tweede , moet je dat duidelijk communiceren, binnen alle geledingen van de club.
Donderdag 28 april 2016 om 11:19 uur

Thehague070

Wat heb ik toch een schijthekel aan al die zogenaamde verslaggevertjes journalisten adowatcher hoe ze zich ook noemen kap eens met onrust stoken begrijpelijk dat die trainingen nu ook besloten zijn word meteen door getwittert hoe of wat gewoon weigeren al die pipos
Woensdag 27 april 2016 om 22:05 uur

RF

Kerstbonus was gemiddeld 760 euro de medewerker! Voor die nog geen 100 man niet zo rigoureus qua bedrag.
Woensdag 27 april 2016 om 05:19 uur

hagenees abroad

"De journalist veronderstelt " , " laten we eens aannemen " ,.
Ik veronderstel dat veel journalisten maar iets aannemen en ik neem aan dat veel journalisten maar gewoon stukjes neerpennen zonder werkelijke bewijzen en/of check-and-balances toepassen noch hoor-en-wederhoor noch grondige onderzoeksjournalistiek toepassen. Simpel gesteld: een sensationeel aangedikt dun verhaaltje bedenken en dan maar kijken wat er van over blijft. " zoiets zou je zelfs " fictie kunnen noemen ware het niet dat de genoemde personen werkelijk bestaan. " zeker wanneer " een journalist geen werkelijke meerwaarde heeft , extra inside informatie weet los te krijgen , open zenuwen weet bloot te leggen middels grondig onderzoek of feitelijke verbanden kan leggen "kan je dit wanjournalistiek noemen " staat te lezen in een coulumn van Hagenees abroad in CADD.
En zo heb ik ook weer een kwart pagina gevuld zonder enige bijdrage of toegevoegd inzicht net als Taco . Dank voor uw aandacht. Oh ja ik krijg er niet voor betaald , Taco wel zolang mensen dat blad kopen.
Dinsdag 26 april 2016 om 23:47 uur

Haagsicoon

Dan vergeet ik nog dat Wang heel graag een speler wilde hebben en Wigt hield dat tegen daar was meneer Wang niet blij mee.Maar scheelde wel weer een non EU salaris van 5 ton net wat Havenaar dus ook heeft.En dan heeft Duplan rond de 4 of 4,5 ton tja Beugelsdijk en Schaken geloof ik rond e 3,5 ton.Allemaal zaken waar die chinees vanaf wist aan het begin van het seizoen.
Alles was meegerekend in de begroting incl. die 3,7 miljoen.............
Dinsdag 26 april 2016 om 20:54 uur

Haagsicoon

En de nieuwe contracten van Mike Havenaar, Tom Beugelsdijk, Edouard Duplan en Ruben Schaken voor een jaarlijkse overschrijding van een miljoen euro op de salarispost zorgen``
Daar wist meneer Wang van toen deze spelers werden aangetrokken de club mocht zelfs nog 2 spelers halen maar dat vond Wigt niet nodig.Een trainingskamp in het buitenland doet men al tig jaar en behoorde toen ook niet tot wanbeleid blijven alleen de twijfel over een kerstbonus.
Voor de komst van Wang schreef men zwarte cijfers I rest my case.
Dinsdag 26 april 2016 om 20:41 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24