Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Ook Verhoek in Utrechtse belangstelling


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

4 juli 2011 50 reacties

ADO Den Haag dreigt nog een speler aan FC Utrecht kwijt te raken. De club uit de Domstad zich officieel gemeld bij ADO Den Haag voor aanvaller Wesley Verhoek.

 

Eerder gaf de Utrechtse club al aan Jens Toornstra te willen overnemen van ADO. De Utrechters zitten flink in de slappen was nadat Strootman en Mertens naar PSV verkasten.

 

Verhoek gaf vorig seizoen de ene assist na de ander en scoorde belangijke doelpunten. Hij uitte onlangs zijn ongenoegen dat ADO zijn contract niet wilde verlengen. 

 

FC Utrecht heeft de interesse op de eigen site bekendgemaakt.

 

 

Lees meer over

Reacties

Mr. X weten alles wat er binnen onze club FC/ADO DH afspeelt!!!

flagstork8)secretthumb

Woensdag 6 juli 2011 om 13:59 uur

Mr. X @RR Wie ben jij dan wel amateur? Alleen Mr. FC DEN HAAG en Frans

flagstorkupyours

Woensdag 6 juli 2011 om 13:56 uur

RR

Kijk nu maar eens overal even rond of alles wel eerlijk verloopt bij jullie cluppie

Die Kallen loopt iedereen behoorlijk te zieken en zo ook met Vitesse gebeurd.Dit is jullie eigen man aan te schrijven want hij moet nu wel.ADO zit dankzij hem diep in de shit en moet wel verkopen dankzij hem.De twee zoals kubik en Bulykin moesten wel vertrekken omdat ze een salaris hadden van een miljoen en dat gat moet nu gedicht worden omdat ADO in het rood staat.Zoals het ervoor staat is het met Vitesse en vdB toch eerlijk verlopen en heeft Kallen alles zo geluld dat hij zijn eigen hachje moet redden anders daalt jeullie club de afgrond in.

Is dit waarop jullie zitten te wachten???Verhoek word nu net als de rest gedwongen naar Utrecht te verhuizen om zoveel mogelijk geld binnen te krijgen om ADO te redden....Misschien toch eens beter om verhaal te halen bij de heer Kallen die misschien toch niet zo eerlijk is als jullie allemaal denken................

Woensdag 6 juli 2011 om 10:32 uur

rvdg

het bedrag wat ado hebt gevraagd daar kon utrecht zich in vinden alleen ze moeten er zelf uitkomen. Ik snap echter niet van verhoek dat hij de moeite neemt naar utrecht te gaan terwijk je 4 maanden terug aangaf dat utrecht geen sportieve verbetering is.  Maar gaat verhoek dan is dereijck ook weg twee boezem vrienden. Als dat gebeurd jammer maar het is niet anders misschien immers terug op het middenveld en een spits halen junker van roda of poepon van de graafschap. De ridder zal niet komen hoewel het een goede optie is als verhoek weg gaat en we hebben de haagse puyol binnen geef hem de kans hij is verschrikkelijk snel en toch ook wel een strakke voorzet in huis hebben. Ik denk zelf dat hij ado trouw blijft en hoopt op een buitenlandse club. Ik denk en dat is een tip dat ado ook hocher en cherry contracten moeten aanbieden voor een landere periode.

Woensdag 6 juli 2011 om 10:05 uur

Fan Toornstra

Voor als je dit leest, leuk bericht voor je jongen deze interesse. E wat iederee ook zegt, tuurlijk is utrecht een stap omhoog. Ik weet 100% dat je daar een basisplek krijgt als nummer 10, en dat het elftal zich naar jouw spel zal aanpassen. Bij de echte top zal je het met invalbeurten moeten doen, en misschie is die strijd nog te vroeg voor je toekomstige imposante carriere. Van ale sperlers die nu bij ado rondlopen ben jij met stip degene met het meeste potentie, en degene die het het verst gaat schoppen in de voetballerij..ik gun je alles. Ook al doet het pijn, omdat ik je by far de beste speler van ado vind ooit )die ik in mn leven heb meegemaakt dan'.

En aan het bestuur, deze jongen is minstens zoveel waard als strootman, echt waar...hoop dat jullie dat ook goed beseffen

 

M.v.g.

Woensdag 6 juli 2011 om 08:33 uur

Der Rudy

Die onzekerheid en al die wisselende berichten. Je zou er zo maar nerveus van kunnen worden. Slapeloze nachten en op alles en iedereen geirriteerd reageren. Als iemand alleen al vraagt hoe laat het is, is dat een reden om um gelijk een linkse te verkopen.  

 

Maar niet heus. Geweldig deze ellende !

 

Dit soort dingen gebeuren alleen bij clubs die goed presteren en bij spelers die door hun goeie spel opvallen. En dat dit nu bij ons ook gebeurt, na 30 jaar armoede, is toch geweldig !

Dinsdag 5 juli 2011 om 15:59 uur

Kobus Tokus

Packagedeal cashen voor 16 miljoen, want voor Verhoek is er ook Engelse belangstelling dus mogen ze er tegen op bieden. Verhoek is te vervangen en commercieel intessant om nú te verkopen want volgend jaar loiopt 'ie gratis de deur uit. Wij halen dan Marvin Emnes op bij Middlesbrough. Toornstra mis je ook niet echt. Rado schuift door naar voren, en Derijck krijgt dikke salarisverbetering in ruil voor een heel erg lang contract zonder gekke clausules, en komt vóór de verdediging te spelen (waar hij optimaal rendeert). Klaar. Derijck en Rado zijn veel belangrijker, Toornstra en Verhoek weg is op te vangen. Zonder Derijck is er achterin geen organisatie en druk naar voren, met Rado heb je centraal op het middenveld genoeg voetballend vermogen. Toornstra is vooral een loper maar het tactische hart van het elftal is echt Rado. Verhoek kan je gerust laten gaan want de enige spits die met zijn voorzet uit de voeten kon is weg..... Geld dat overblijft gebruiken om die schuld nou eens in 1x af te lossen (alleen al de rente die je op de begroting af moet boeken is hoog), dan zijn we financieel helemaal structureel gezond en komen er meer sponsors omdat er vertrouwen is. Plus we zijn van de gemeente en de bond af.... Lange termijn denken....

Dinsdag 5 juli 2011 om 14:00 uur

graag of niet

Hoe jammer ook maar als spelers niet meer willen kan je ze beter verkopen. Maar dan wel voor de hoofdprijs als ze naar de concurrentie willen overstappen. FC Domstad is inderdaad geen sportieve verbetering maar wel een financiële. Ik zie Verhoek liever naar Engeland vertrekken voor een miljoen of 4 en laat Toornstra nog maar 1 jaar bij ons spelen dan gaat hij waarschijnlijk voor een hogere afkoopsom naar het buitenland. Er komen vast goede vervangers voor terug, niemand wist wie Bulikin was.......

Dinsdag 5 juli 2011 om 13:22 uur

rvdg

niet moeilijk doen sportief gaan ze er niet op voorruit en verhoek heeft al uitgelaten eer in de jaar, Dereijck had ook geen interesse. Klein tippie mochten ze eventueel weggaan haal voor die euro's Vorm van roda en junker voor de spits hocher kan zowel links als rechtsbuiten lopen en vicento hebben we ook nog. Maar zover is het niet er moet eerst een goed bod komen waarmee ado kan leven ze hoeven niet weg ze hebben allebei nog een contract voor een aantal jaren.

Dinsdag 5 juli 2011 om 13:19 uur

Gast

wees blij dat er uberhaupt spelers van Den haag in de belangstelling staan....dit is al jaren niet meer voorgekomen.....!!

 

En 1 ooievaar maakt nog geen zomer....

Dinsdag 5 juli 2011 om 12:57 uur

PAFC

Wel eigenaardig dat zowel Toornstra als Verhoek überhaupt met FCU willen praten. Aan de andere kant zullen hun zaakwaarnemers dat ook wel adviseren want het is natuurlijk wel PR voor jezelf, al zouden ze helemaal niet van plan zijn om te gaan (wat ik dus denk)

Dinsdag 5 juli 2011 om 11:56 uur

karel

en als ze al weggaan,dan voor de hoofdprijs.voor dat geld halen wij echt wel betere spelers,bijv,roorda of hadouir.met geld doe je alles,zonder gels kan je niks.

Dinsdag 5 juli 2011 om 11:26 uur

PAFC

@gast: Ik denk dat Verhoek naar een Engelse club gaat en ik denk dat Toornstra niet naar Utrecht gaat, maar nog gewoon een seizoen gaat knallen bij ons om dan naar PSV of FCT te gaan

(maar hierbij is de wens de vader van de gedachte)

Dinsdag 5 juli 2011 om 10:39 uur

gast

ben benieuwd of verhoek nu ook voor het geld gaat

of toch zijn clupie trouw blijf en het zo goed met de club voor heeft

 

wat denken jullie

Dinsdag 5 juli 2011 om 10:29 uur

B U L Y K I N

16 miljoen lijkt me reëel bedrag voor en package deal voor Verhoek en Toornstra. Deze spelers hebben dit seizoen beter gepresteerd al

 

Mertens en Strootman zijn samen voor 13 miljoen weggaan bij hun club. Eigenlijk ook ongelofelijk dat PSV 8,5 miljoen voor Strootman betaald (4,5 miljoen Mertens), terwijl bij diverse media werd geroepen dat Toornstra beter is.

Dinsdag 5 juli 2011 om 10:29 uur

Q

WIJ WILLEN......HASJ....COKE...EN PILLEN.......

Dinsdag 5 juli 2011 om 09:47 uur

Q

Groep dij elkaar zoveel mogelijk bij elkaar houden en dan Friettesse slopen ...... kut die kut boeren hebben de boel verneukt.........   en Forza Utrecht  dit jaar weer geen Europees voetbal en in de winter stop zonder trainer...HOMO

 

Dinsdag 5 juli 2011 om 09:43 uur

Mr, X Package deal, €16 miljoen en geen cent minder! FC Den Haag cashen!

flagstorkmoneygrinthumb

Dinsdag 5 juli 2011 om 09:22 uur

rvdg

Wesley heeft al eerder aangegeven dat het geen sportieve verbetering is. En hij heeft nog een cotract maar er zijn ook engelse clubs bezig hem binnen te halen en bereiden een bod voor levert gewoon enkele miljoenen op maar als wesley zelf zegt ik blijf bij ado en wil niet weg is er verder niets aan de hand hij wil zelf al zijn contract bij ado openbreken en verlengen. Voor Toornstra geldt hetzelfde een langdurig gecontract ook daar hangt een prijskaartje aan tot 2014. Als utrecht ze wilt hebben levert dat ado 9 miljoen op.

Dinsdag 5 juli 2011 om 07:15 uur

35 jaar supporter

Vroeger hoorde je dit soort dingen niet, dan hadden ze al pleite geweest. Het feit dat ze nog niet weg zijn heeft veel met de Europa leaque en het vorige seizoen te maken.

Utrecht speelt geen Europees en dat is voor een voetballer wel iets speciaals. Gewoon blijven boys... maar mochten jullie gaan.... doe het dan wel netter dan die vd Brum

Dinsdag 5 juli 2011 om 06:36 uur

Peco

Schudt de zakken van jullie Van Zeumeren goed leeg KK Utreg dan komt alles goed... 

Dinsdag 5 juli 2011 om 04:40 uur

Peco

GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM!

GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM!

GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM!

GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM!

GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM!

GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM!

GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM! GTM!

 

Dinsdag 5 juli 2011 om 04:34 uur

Peco - Delije vak Q

http://www.youtube.com/watch?v=OhSnkcvJKCM

 

Copy Paste en enjoy it.... 

Dinsdag 5 juli 2011 om 04:29 uur

pmc

SHOUD SHOUD FUCKING GO OUT

Dinsdag 5 juli 2011 om 00:36 uur

Tja

Al verkoop je ze voor 8 miljoen, kunnen we verder scouten en talenten ophalen voor2 miljoen, wordt de club weer gezonder.

Bouwen aan de toekomst met talentvolle jeugd is toch de manier om te overleven.

Dinsdag 5 juli 2011 om 00:24 uur

TONH

er zijn veel clubs met intresse voor veel spelers...

als er gesproken word is het anders,...

ado heeft intresse voor cruijff als trainer..he he,...

dus zolang er geen meeting is ,.is er niks,..

en geloof me cruijff komt niet,....woehahahah

machester city had intresse voor chr.ronaldo...180 mil,geboden!!!!!

en...hij blijft gewoon in madrid.....180 mil!!!!!

gewoon ff gezegd...nee dank je wel,..woehahahaha

intresse...is nog niks,...

komt utrecht en zegt 2 mil voor verhoek,....ja ja

neee,....6 mil,....mwahhhh,..ken net

toornstra?.....7 mil....

psv wilde hem ook......was te veel denk ik.....

samen kopen is korting 1 mil,....dus duo voor 12 mil,...

hamdaoui naar ado???

Dinsdag 5 juli 2011 om 00:15 uur

fan

bij verhoek strik er omheen ,toornstra heel jammer!!!!!

Dinsdag 5 juli 2011 om 00:02 uur

hmmm

Zou zonde zijn, ik hoop dat ze blijven of naar een mooie topclub, bij voorkeur in het buitenland, gaan. In ieder geval niet naar een club in Utrecht die, met alle respect, gelijkwaardig is.

Mochten ze toch vertrekken, dan wens ik ze toch succes. Mochten ze naar Utrecht vertrekken dan wens ik ze ook succes, maar wel minder succes dan ADO. ;-)

 

O ja, hopelijk houden we de komende jaren minimaal net zo positief als afgelopen seizoen alle opzichten(sportief, support enz) en groeit ADO naar een stabiele (sub)topper in Nederland EN de rest van de wereld.

:-D

Maandag 4 juli 2011 om 23:37 uur

TonHa

Lekker wegwezen met die gasten. Van den Brom, verhoek en Toornstra hebben hun mond vol met gelul over hun club. Maar als een middenmotor als FC Utrecht komt willen ze weg. Opzouten dan.

Wes, Jens, lekker in de anonimiteit voetballen jongens, heerlijk hoor.

Zo weinig zelfvertrouwen in jullie kunnen dat je elke transferkans aangrijpt. Zwaai zwaai.

Maandag 4 juli 2011 om 23:24 uur

ADO_boss

Ik gun deze jongens(verhoek, toornstra) de stap naar fc Utrecht. Hoe pijnlijk dit ook voor ons is verwacht ik dat Utrecht volgend seizoen beter gaat presteren als ons, nu wij de trainer en belangrijke spelers kwijt (lijken) te raken.. Dat neemt niet weg dat we er alles aan moeten doen ze hier te houden door middel van een hoog transferbedrag te vragen..
Maandag 4 juli 2011 om 22:43 uur

Ocram Navlim

Laat Verhoek, die zich mister Ado noemt, maar ik nog nooit direct een duel aan heb zien gaan zoals Lex Immers of Danny Buijs,  lekker verkassen naar Utrecht. Verhoek blijft een matige rechtsbuiten die een luie inslag heeft. Zijn voorzet is leuk, maar rugdekking aan de back en weg is het gevaar. Simpel. Alleen als Buly komt, kan hij eventueel van waarde zijn.

 

Toornstra, daarentegen veel is van teveel waarde om naar Utrecht te laten wandelen. De tijden van John de Jong en Cedric van der Gun zijn voorbij.  Blijft deze jongen dit seizoen, dan heeft hij, naast internationale ervaring opgedaan te hebben, de europese subtoppers voor het uitkiezen..

Maandag 4 juli 2011 om 22:20 uur

pmc

Wees GVD eens blij met deze belangstelling het is wel eens anders geweest en we gaan gewoon doen wat al 50 jaar het geval in Den Haag is geweest VERKOPEN tegen een lach prijs roflolroflolroflol de eerste voorzitter die dat tegenn houd moet nog geboren worden

Maandag 4 juli 2011 om 22:20 uur

Forza Utreg

Utreg geen verbetering???

Volgend jaar weer degradatie voetbal daar in Den Haag !!!

 

xxx uit Utreg

Maandag 4 juli 2011 om 22:19 uur

Koos

Ik kan me haast niet voorstellen dat spelers voor minder kiezen, en adios wuiven naar europees voetbal.Geld maakt niet gelukkig.15.000 toejuigende supporters volgens mij wel.flagflagthumb

Maandag 4 juli 2011 om 22:17 uur

Rikkie

Je wordt er inderdaad doodmoe van;  je zult deze ellende toch elk jaar hebben zeg...kolere.

 

Maandag 4 juli 2011 om 22:12 uur

Koos

Als ze v.d.Brom voor peanut weg laten gaan , hou ik me hart vast wat Toornstra en Verhoek gaan opbrengen . Bestuur denk ook aan je supporters. A.U.B.

Maandag 4 juli 2011 om 22:10 uur

Alleen voor de jackpot!!

Laat dat utrecht lekker de pest krijgen, laat ze zelf d'r mensen opleiden.

Ze willen allemaal het succes van ADO kopen.

Utrecht is in sportief opzicht een concurent en op twee manieren kun je van je concurent winnen. Ten eerste door op sportief op het veld te winnen en ten tweede door bij je concurent de beste spelers weg te kopen zodat zij zwakker worden en jij sterker.

ADO niet doen en doe je het toch dan maar voor de Jackpot want dat vroegen zij van PSV ook voor Mertens en Strootman die kwalitatief minder zijn dan Verhoek en Toornstra.

 

 

Maandag 4 juli 2011 om 22:04 uur

Niels

Verhoek blijft een grillige speler. De laatste wedstrijden was hij niet al te best! En het zou zomaar kunnen dat het volgend seizoen allemaal minder is met Wesley. Loopt ook vaak te zeiken op alles en iedereen in het veld. Bij een mooi bod gelijk verkopen en de miljoenen investeren in een paar talentvolle verdedigers en een goede spits.
Maandag 4 juli 2011 om 22:02 uur

Hermanos

ADO is echt een goeie voetbalclub geworden en nu zullen er topspelers gaan vertrekken. Ik ga nu begrijpen waarom fans afhaken. Je cluppie is een geldla geworden.

Maandag 4 juli 2011 om 22:01 uur

bobbel

Ik heb ze nergens horen zeggen dat ze helemaal niet naar FCU willen, wat me vooral van Toornstra vies tegenvalt. Maar goed, als ze dus zelf willen, moten ze vooral lekker gaan. Zoals iemand al schrijft maak er dan wel een 'package deal' van voor 12 miljoen euries (10 is te weinig) FCU heeft 13 miljoen gevangen, dus dan hebben ze er nog 1 over ook! Doen wij er nog een leuk kadopapiertje omheen en als het moet dan breng ik ze wel met mijn bus angel

Maandag 4 juli 2011 om 22:00 uur

Goed nieuws toch?

mijn medesupporters hebben al oog voor dit goeie bericht... prima die belangstelling... mits ADO er financieel garen bij spint wat dat is echt het enige dat telt in het voetbalwereldje bij transfers, ik mekker ook niet op de spelers, als ze willen gaan, best, als Kutreg maar die geldbuidel van ze maar ff wijd openritst

Maandag 4 juli 2011 om 21:49 uur

bassie

hahaha Utreg geen verbetering

 

Maandag 4 juli 2011 om 21:43 uur

adolover

Simpel Jens en Verhoek samen 10 millioen Buly halen, Hocher en Tjaron Cherry bedienen hem wel en je houdt nog geld over.

Maandag 4 juli 2011 om 21:41 uur

oh oh ooievaar

@ado supporter; Yes! That's the deal vanaf 10.000.000 gaan wij pas praten!!!! Hé vd. Kallen wakker worden!!!

Maandag 4 juli 2011 om 21:36 uur

oh oh ooievaar

als utrecht ze haalt doen ze hun naam alle eer aan...dom

stad.

Maandag 4 juli 2011 om 21:34 uur

ADO Supporter

Package deal,  10 miljoen en geen cent minder!

Maandag 4 juli 2011 om 21:33 uur

Mees

Ik zou het sportief gezien werkelijk niet begrijpen als Wesley en Jens kiezen voor Utrecht. Maar goed, als ze werkelijk niet meer voor ADO willen spelen, laat ze dan maar gaan, maar dan wel ook echt en alleen voor de hoofdprijs. Utrecht heeft namelijk centen zat op dit moment!
Maandag 4 juli 2011 om 21:32 uur

oh oh ooievaar

Verhoek heeft aangegeven dat hij alleen maar naar een nederlandse topclub zal vertrekken. Nou dat is dan duidelijk,..utrecht is geen topclub! Verstandigst is om bij Den Haag te blijven of naar England te vertrekken. Toornstra heeft bij utrecht ook niets te zoeken, het is gewoonweg geen verbetering, op het salaris na dan.

Den Haag moet beiden hun contract openbreken, absoluut niet verkopen en/of aan hun contract houden want voor hen komen wij hagenezen toch naar het stadion?!

Maandag 4 juli 2011 om 21:32 uur

haagse italiaan

voor 6 miljoen krijgen ze hem mooi ingepakt met een roze strik er omheen

Maandag 4 juli 2011 om 21:31 uur

MiG

Zal blij zijn als het 1 september is, wat een gezeik met al die geruchten

Maandag 4 juli 2011 om 21:23 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26