Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

‘Overgang Vd Brom op losse schroeven’


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

27 juni 2011 16 reacties

Volgens de VI is Vitesse-eigenaar Merab Jordania de onderhandelingen rondom de overgang van John van den Brom zo zat, dat de overgang van de trainer op losse schroeven staat.

 

ADO Den Haag en Vitesse zijn er nog lang niet uit. De Arnhemmers hebben tot twee keer toe een bod op tafel gelegd dat door de residentieclub niet is geaccepteerd. Volgens het magazine wil Mark van der Kallen twee miljoen euro hebben.


De club uit Gelderland meet zich nu de slachtofferrol aan. Ze hadden niet verwacht dat ADO Den Haag de trainer niet zomaar zou laten gaan. Inmiddels is club-eigenaar Jordania alles zo zat dat hij naar verluidt voor een andere trainer wil kiezen.

 

Technisch directeur van Vitesse, Ted van Leeuwen, zegt tegen de VI dat een overgang erg ver weg is. “Ik kan er weinig over kwijt, maar kan alleen zeggen dat het nog lang niet beklonken is.”

Lees meer over

Reacties

Vogelwijker

Wij als supporters moeten ons nu niet in deze kwestie mengen. Het is in goede handen bij de ADO-leiding....mocht het zo zijn dat Van der Brom blijft laten wij dan in ons eigen- en clubbelang denken. Voor ons geldt maar een ding....een mooi seizoen maken. Ik roep dus alle supporters op om geen negatieve uitlatingen richting Van der Brom te doen. Wees verstandig laat de rest van Nederland zien dat wij een politieke houding aan kunnen nemen....uiteindelijk zetelt de regering in Den Haag en die doen niets anders.

 

 

Maandag 27 juni 2011 om 16:02 uur

Erik FC DEN HAAG

Nu wordt er een vergelijking gemaak met het bedrijfsleven! Ik zie het anders. Ado ( FC DEN HAAG ) is familie en van familie moet je afblijven....anders gaat gewoon je nekkie eraf ! John een goeie trainer en ik baal echt van dit gebeuren,maar je kan toch niet achter de rug van ado ff een contract tekenen bij een andere club en dan maar hopen dat de clubs er uit komen. Dit is dom,maar erger nog....dit is verraad. En nogmaals....Hagenezen houden hier niet van. John heeft t helemaal gedaan bij mij....klaar !
Maandag 27 juni 2011 om 12:42 uur

lex

"Deze zaken gebeuren nu eenmaal in de voetbalwereld, het bedrijslevem en relaties. Ook daar kiezen mensen met langdurige contracten zomaar voor een andere partij:-) "zegt Peter de Wit.Maar ook aan zo'n overstap hangt een prijskaartje en/of de kantonrechter.Het is ook niet slim gespeeld van v.d.Brom.Dit benadeeld zijn carriere.Een onbetrouwbare werknemer wil niemand.

Maandag 27 juni 2011 om 10:01 uur

pmc

Hij heeft zich na dit super seizoen en het praten over tonnen verdienen en miljoenen investeren helemaal gek laten maken door die exrus en die louwietje die dacht hier door weer een beetje te verdienen

Maandag 27 juni 2011 om 09:19 uur

Nils

@PeterdeWit: VdBrom heeft schijt aan de club die hem een kans in de eredivisie heeft gegeven en bovendien probeert hij Derijck mee te nemen, gek hé dat de ADO supporters hem uitkotsen

Maandag 27 juni 2011 om 08:59 uur

PeterdeWit

Positie van John van den Brom bij ADO is inmiddels onhoudbaar, dus gaat hij. Beter voor alle partijen. Jammer voor ADO, beter voor hem. Ik snap echter niets van de wijze waarop op verschillende Haagse fora 'afscheid' van hem wordt genomen. Dat heeft hij niet verdiend. Toegegeven, zijn vertrek verdient geen schoonheidsprijs, maar om hem nu met de grond gelijk te maken is wel heel erg onsportief om het maar eens netjes te zeggen. Deze zaken gebeuren nu eenmaal in de voetbalwereld, het bedrijslevem en relaties. Ook daar kiezen mensen met langdurige contracten zomaar voor een andere partij:-)

ADO heeft wel voor zwaardere stormen gestaan dan een foutieve trainerswissel. Kom op zeg!

Maandag 27 juni 2011 om 08:39 uur

Hermanos

Wat is geld machtig. Wordt je daar gelukkig van John? Je bent nu erg zielig aan het worden. Terwijl je een held was. Bij ADO kan je terug, maar iederen gaat nu anders tegen je aan kijken en de spelers dus ook en .... wat is er nog echt aan jou?

Maandag 27 juni 2011 om 08:30 uur

unit

kale hans,ik gun john helemaal niks ik gun alleen ado het beste en ik denk dat dat met steijn ook wel lukt.ben benieuwd of hij vanavond op het veld staat en als ik ado was zou ik de rollen omdraaien john gewoon assistent maken van steijn.

Maandag 27 juni 2011 om 08:16 uur

KaleHans

Heb je nu je zin John?   Ze dachten je even snel voor een schijntje weg te kunnen plukken.... dachten ze nou echt dat wij zitten te slapen hier?

Een trainer die zulke resultaten neerzet zoals v.d.Brom afgelopen seizoen heeft gedaan die is geld waard, veel geld.  Maar voor Vitesse dus niet... nu weet je meteen wat je voor Vitesse waard bent John vooral als het inderdaad zo is dat ze voor een andere kandidaat gaan.

En aan al die Vitessefans die er niets van begrijpen...... keer het gewoon is om, als het een succestrainer van jullie zou zijn die zoiets doet.  Wij gunnen John alle succes, maar dan wel bij onze eigen club vooral als je herhaaldelijk aan iedereen loopt te verkondigen dat je met deze groep Europa in wil en je spelers laat aantrekken op jouw voortouw.  Dan is jullie reactie precies hetzelfde, dit is nu gewoon een principekwestie, we hadden John wel wat fatsoen toegedacht...... Maar nee John is net zoals zovele achterbakse figuren in de voetballerij.  Ja doen en nee zeggen.

Onze reactie is nu o.a. gericht tegen Vitesse maar eigenlijk nog veel meer tegen v.d.Brom.  Een waanzinnig goeie trainer maar als mens behoorlijk van zijn voetstuk gevallen.

Tot ziens op het trainingsveld John...... op de aftrap bij de jeugd, dan kan je die jongens ook nog wat bijbrengen......  maar in ieder geval voetballend gezien dan en niet qua fatsoen.

 

 

Maandag 27 juni 2011 om 08:00 uur

huge

en toch zeg ik, laat john maar lekker gewoon blijven nu, zijn koppie is gewoon op hol gebracht door die maffia rus en het ging om zijn ouwe liefde, hij weet nu waar hij staat en hij past als trainer gewoon bij de beste club van nederland, oftewel ons aller FCDH

Maandag 27 juni 2011 om 05:19 uur

lekkâh puh

Mijnheer Jordania, we spreken over 2 miljoen euro hier, geen lire! Gooit een trainer weg die het niet kon maken na een half jaar en heeft waarschijnlijk al een flinke afkoopsom aan die Spanjool moeten betalen.

 

En nou proberen een fooi neer te leggen voor een trainer die resultaten heeft gehaald.

 

Mijnheer Jordania, die resultaten haal je alleen als collectief. Daar kan bij een zooitje zakkenvullers bij Vitesse toch geen sprake van zijn? Dus die resultaten komen toch niet, al zet je Mourinho ervoor.

 

En John, je weet dat Russisch roulette een link spel is. Nou grijp je overal naast, want wij moeten je niet meer. Toffe trainer, maar een waardeloze vent!

Ga maar lekker een jaartje op de tribune zitten.

 

En mensen van de IND: maak van die Georgiër maar gelijk een persona non grata, dus geen visum meer geven die maffioso.

Maandag 27 juni 2011 om 04:07 uur

lekker bèdehand Johnny boy

Nou nou...die Joodania .. wel een grote KKbek op dat jacht van 'm maar als puntje bij paaltje komt laat die VD Brom zakken en doet die al FOLD voor de turn. 

Tsja...had niemand hem dat even in kunnen fluisteren dat je hagenezen niet zo makkelijk kan afbluffen?... of was die eigenwijs die stinkrus?

En ja... VD Brom...wat gaat die dan doen het komend seizoen?

Heeft die überhaupt hierover nagedacht...hij kent 'ons' toch?...je moet niet met ons dollen en al zeker niet vertrouwen op een rijke Rus die ons denkt af te kunnen bluffen.

 

 

 

 

Maandag 27 juni 2011 om 01:59 uur

Erik FC DEN HAAG

Heb je lekker voor mekaar John !! Vitesse wil je niet meer ( weet je meteen wat je waard bent )Ik weet niet of ik namens alle hagenezen praat,maar van mij mag je de hoekvlaggen weghalen na de wedstrijd. Laat nu Maurice maar aan de slag gaan ( echte hagenees ,dus geen achter de ellebogen werk ) Houden wij niet van....had je kunnen weten !
Maandag 27 juni 2011 om 01:01 uur

Henk

Wat een soap. Zie je het voor je, vd Brom weer voor de groep in Den Haag? Nee toch. 2 miljoen? Ja, ouwe Belgische franken!

Maandag 27 juni 2011 om 00:48 uur

TONH

vanaf het begin zei ik het al,....dit gaat niet gebeuren..

en,...??

jordania,..gaat nu al moeilijker doen over 2 miljoen(hee?haha)

 

Maandag 27 juni 2011 om 00:47 uur

johnnyroma

jalalala jalalala jalalalalalalalalala

 

 

EEN SPEEKWOORD MET UH BOONTJE EN LOONTJE IS OP ZIJN PLAATS HIER

Maandag 27 juni 2011 om 00:26 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26