Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

VIDEO: Petrovic weer boos op `irritant` Omroep West


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

26 november 2016

Zeljko Petrovic was tijdens de persconferentie na PSV-ADO niet te genieten.

 

De oefenmeester van ADO schoot uit zijn slof na een vraag van Omroep West over de wissel van Ruben Schaken. De aanvaller bleef na de rust in de kleedkamer achter. “Ik probeer heel netjes met jou te zijn, maar kun jij als man één keer zeggen waar je naartoe wilt?”, foeterde Petrovic.  

 

De trainer gooide direct al zijn frustratie er uit. “Het is wel raar dat je altijd spelers die gewisseld worden en bankspelers gaat interviewen. Ruben Schaken heeft een mindere wedstrijd gespeeld en daarom heb ik hem gewisseld door Sheraldo becker. Is dat een normaal antwoord?”

 

Op de vraag van verslaggever Jim van der Deijl waarom Petrovic zo reageert, komt een fel antwoord “Omdat je irritant bent. (…) Ik vind het jammer dat ik zo moet reageren. Zeg maar gewoon waar je naartoe wilt, dan geef ik eerlijk antwoord. Jij hebt geen respect voor mij.”

Zie technische staf

Zie wedstrijden

Reacties

dick

Dit akkefietje krijgt veel te veel aandacht
Dinsdag 29 november 2016 om 11:50 uur

allround hagenaar

Het gaat mijn inziens niet om het feit dat Petro uit Zuid oost Europa komt. Ieder mens zit anders in elkaar. Ik reageer alleen op de feiten, want die liegen niet. Wanneer we terug kijken naar de wedstrijden die werden gewonnen, was het al zichtbaar tegen GAE dat het middenveld overlopen werd. Omdat GAE nog niet rijp as voor het niveau eredivisie hebben we gewonnen. Tegen vitesse heeft ADO geluk gehad, dat Setkus iedere keer op de goede plek stond. Excelsior ook wederom gelukkige overwinning. Heracles redelijke partij, onterecht gelijkspel. Wat al deze wedstrijden en alle verliespartijen daarna gemeen met elkaar hadden, dat er geen uitgebalanceerd middenveld stond. Petro heeft kostte wat het kost, zijn aankopen laten spelen. Terwijl er een Haags talent al twee jaar basis ervaring had, en totaal niet gezien wordt. daarbij heeft hij zich -belachelijk- sterk gemaakt voor de komst van becker. die op atletiek moet gaan en geen sport met een bal aan de voeten moet spelen. Petro kiest onervaren middenvelders, voor belangrijke wedstrijden, terwijl je voor ervaren spelers moet kiezen. Hij zorgt voor onrust bij de spelers, schoffeert ze in het bijzijn van teamgenoten. Dan wordt meneer kwaad dat hij al 14 weken dezelfde vragen krijgt. Vreemd ook dat hij na 14 wedstrijden en voorbereiding nog steeds geen lijn in het elftal voor elkaar krijgt. Je ziet hem nauwelijks op het trainingsveld en zeker niet bij het 2de elkftal. Wat een warm hart heeft hij voor de kloep. De eerste drie overwinningen zie ik als nasleep van hetgeen Fraser heeft neergezet. Die man wordt door niemand (staf en medewerkers en spelers) serieus genomen. En dan de opmerking van Manders over petro zegt al genoeg: hij moet niet denken dat hij bij real madrid zit maar gewoon bij ADO. Dat zegt genoeg hoe die Pinokkio in elkaar zit. Vergeet niet beste ADO supporters; Pinokkio is ADO naar de afgrond aan het helpen. Het enige waar deze nietsnut aan denkt is zijn eigen naam en portemonnee.
Maandag 28 november 2016 om 13:48 uur

Olitano

Interessante inhoudelijke discussie hier op CADD.

Mijn mening is dat onze trainer eerlijk mag zeggen wat hij vindt. Dat doet Beugelsdijk ook. Maar gaat om de manier waarop. Uit je dak gaan is niet professioneel. Dat zou Kees Jansma nooit zo uit de hand hebben laten lopen.

En dat TV West niet echt positief is over onze club is bekend. Daar moet je boven staan. En niet om je heen gaan slaan.

Ben bang dat onze JPC zijn eigen graf aan het graven is.
Maandag 28 november 2016 om 12:28 uur

dick

Jan Pipo staat onder druk en begint wel heel raar te doen
Maandag 28 november 2016 om 10:19 uur

Haagsicoon

@CUNT Tja een radiozender bestaat ook alleen maar uit 90 minuten voetbal commentaar. :roflol:
Waarom Radio West opheffen alleen vanwege het voetbal commentaar haha.
Zondag 27 november 2016 om 23:25 uur

Derijgers

Zeker waar ,ik.luister en kijk ook naar Rijmond en deze mensen hebben zeker bezieling in hun manier van verslageven en sporttv maken,Dat TV west en radio west is een armzalig en onkundig geheel.
Zondag 27 november 2016 om 22:32 uur

CUNT

Ik heb vanmiddag Radio Rijnmond geluisterd, en nee ik ben geen Feyenoordsupporter, ik luister er graag naar omdat het ECHT KICKEN VOETBALCOMMENTAAR IS, alléén maar ter zake doend commentaar over wat er op het veld gebeurd, geen kneuzerige grapjes, geen neutraal klinisch kutcommentaar van een persoonlijkheid van een jonge studentje van de Haagse Hogeschool, geen 43.000 spelfouten maar hoog tempo commentaar in één ruk door, géén `oe``s en `aah`s` als de tegenstander een mooie pass geeft zoals die mietjes van Radio West doen, nee gewoon gezond chauvinistisch commentaar, DAAROM HEB JE OOK DIE RADIO AAN (als je niet naar een uitwedstrijd gaat)
Radio West = de grafpest
Petrovic die besteed er natuurlijk teveel aandacht aan maar 20 min luisteren naar het Radio Rijnmond-commentaar is genoeg om door te hebben dat je met non-personalities die zeiken, zuigen en zeuren zit opgescheept met Niveacreme-gezichtjes die meningkjes willen geven in plaats van to the point staccato voetbalcommentaar.

Radio Rijnmond voetbalcommentaar : 9+
Radio West voetbalcommentaar: 2-

Radio West opheffen aub, er is toch wel ergens een staccato gezond chauvinistische serieuze radiocommentator te vinden ergens met sympathie voor Den Haag? Wie meldt zich aan?
Zondag 27 november 2016 om 21:34 uur

Derijgers

Stein had geen abonnement om optijd te wisselen .Zijn inzicht van het spelletje was nou niet bepaald om over naar huis te schrijven, ADO heeft een gerenommeerd trainer nodig een met een goed vocabulaire en vaardig inzicht van het voetbal technische gedeelte in trainerschap.
Zondag 27 november 2016 om 21:33 uur

Derijgers

Met Stein van kakkebed in pissebed.
Zondag 27 november 2016 om 21:12 uur

RF

Petro zoekt ouderwets een "mutual enemy".
Dat werkt niet meer.

Jim van Deijl heeft 1000 euro gewet op Steijn volgend jaar 1e trainer.

Persjef heeft leuke commentaar stem maar zero invloed
Zondag 27 november 2016 om 19:39 uur

Bolskie

@ haagsicoon het klopt wel gedeeltelijk over wat je zegt maar het gaat hier niet om kritische vragen dat is het. Ze zijn alleen maar aan het zoeken en uit op onrust en zagen aan stoelpoten neem als vb het uitnodigen van stein na de wedstrijd van ajax en zo zijn er nog meerdere gevallen en gaat al tijden zo. En petrovic zegt gewoon waar het op staat ( of dat juist is zijn de meningen verschillend) feit blijft dat west altijd zoekende is naar... Zoals die ook aangeeft iedereen ziet en merkt het en dat is dan de zender uit eigen regio. Zie het tot vergelijking van een andere regio zender rtv rijnmond dat is een wereld van verschil
Zondag 27 november 2016 om 14:18 uur

Haagsicoon

@Bolskie ik zie helemaal niets verkeerd.

Journalisten gaan na afloop af op de spelers waarover wat te vertellen valt. Ik hoor Petrovic niet verbaasd zijn wanneer ze de speler die het winnende doelpunt maakt voor de camera roepen of de keeper die een goede wedstrijd speelde. Wanneer een positieve prestatie heeft geleverd staat de media vooraan en ook wanneer het een negatieve prestatie is. Als je daar niet tegen kan moet je lekker een jeugdelftal gaan trainen, hoef je ook geen pers te woord te staan.
Als respect tonen betekend dat een journalist zichzelf moet censureren dan heb ik liever dat we alleen nog maar respectloze journalisten hebben. Kritische vragen horen erbij als je werkt in een land waar vrijheid van pers is, als dat je niet bevalt zoek je dictatuur waar de sportverslaggevers geen kritische vragen durven te stellen.
Zondag 27 november 2016 om 13:04 uur

Bolskie

@haagsicoon.
Nee jongen dat zie jij helemaal verkeerd. Tuurlijk is het t emotionele man, en of die het zo had moeten doen kan je je afvragen. Misschien had die het inderdaad beter zoals michel zei ergens waar niemand anders bij was in een 1 op 1 gesprek kunnen doen. Maar aan de andere kant vind ik dat het de man siert, hij zegt gewoon waar het op staat en dat heeft die vanaf dag 1 hier gedaan en ik hou daar wel van ( of het verstandig is is het 2e) maar zo is die nu eenmaal als mens. West loopt al tijden te proberen onrust te stoken, te voeren en aan stoelpoten te zagen. Niet alleen petrovic heeft daar last van maar dat is al tijden zo, ze liggen niet voor niets al zolang met elkaar in de clinch. Ook fraser had daar last van alleen kon hij zich redelijk beheersen en petrovic is een totaal ander mens en die zegt daar dan gewoon wat van ( eigenlijk een beetje op ze haags) gewoon zeggen wat je dwars ligt. West is gewoon een nare zender en dat is dan een zender uit je eigen regio!
Zondag 27 november 2016 om 12:09 uur

skrens

ado is ado niet meer. Bang slap en inspiratieloos.
Het oogt als een manke dwerg uit de grote stad.
Denk als er niets veranderd dat degradatie eraan komt.
Jammer om zo over je ploeg te moeten praten.
Zondag 27 november 2016 om 11:51 uur

Haagsicoon

@Bolskie Wat nou terecht hoor Petrovic nog zeggen "ik ga nooit meer ruzie maken met jullie``....Deze man kan slecht tegen zijn verlies en dat gaat hij dan af reageren op verslaggevers.Hij zet ook zo de club voor schut.
Zondag 27 november 2016 om 10:44 uur

Ronnie

1 ding is wel terecht: Die Schaken is zo vreselijk slecht.
Die was na 30 minuten al toe aan een wissel.
En ik bedoel een wissel naar de bank voor de volgende 20 wedstrijden.
Zondag 27 november 2016 om 10:01 uur

michel

Na het interview ging het behoorlijk door. Stond erbij. Vond dat Ado (Ronald) beter had in kunnen grijpen. Vond het van petrovic niet proffesioneel om dit op de gang verder te spreken. Doe dit 1 op 1 met jim van Der deyl en niet waar mensen bij staan van psv en ado.
Zondag 27 november 2016 om 09:08 uur

Derijgers

Ik begrijp trouwens niet wat bestuur en aandehouders bezielt om ADO zo het seizoen in te laten gaan,met de smalste selectie van de eredivisie, de begroting van een middermoter,en met een visie van behoud eredivisie.Als het dadelijk kouder wordt heb je bij thuis wedstrijden weinig supporters op de tribunes, trouwens de leegloop is al begonnen. De trainer doet daarbij ook nog een duit in het zakje met zijn onkunde. Ik denkt dat de salarissen veel tehoog zijn voor deze eerste divisie selectie,waardoor men aan de top van de begroting zit.Daarbij optellende dat er een overtal aan onkundig personeel rond loopt die de club op technisch vlak niet beter kan maken.Er zou eens flink de bezem doorheen gehaald moeten worden.
Zondag 27 november 2016 om 08:23 uur

kipf

Koekoek
Zondag 27 november 2016 om 07:17 uur

Bolskie

Enterecht! Naar zendertje west
Zondag 27 november 2016 om 01:36 uur

hagenees abroad

Tja, zodra mensen gaan vertellen dat je respect voor ze moeten hebben weet je hoe de vlag er voor staat.
Zondag 27 november 2016 om 00:15 uur

Haagsicoon

Die Petrovic is totaal ongeschikt voor de functie van hoofdtrainer wederom gaat hij uit z`n dak bij een normale vraag van Jim van der Deijl. Die vragen kregen Steijn en Fraser ook wel eens en die konden wel normaal reageren.
Daarbij zet hij niet alleen zich zelf maar ook de club voor schut.
Zondag 27 november 2016 om 00:07 uur

Spelersklassement

De top3:
Aaron Meijers Ernestas Setkus Edouard Duplan

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
4-1
14 mei 2017

Zo maar een wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo NEC
1-0
22 oktober 2011 om 19:45 uur

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Feyenoord CL 34 - 82
2 Ajax vCL 34 - 81
3 PSV vEL 34 - 76
4 Utrecht PO 34 - 62
5 Vitesse EL 34 - 51
6 AZ PO 34 - 49
7 FC Twente 34 - 45
8 Groningen PO 34 - 43
9 Heer'veen PO 34 - 43
10 Heracles 34 - 43
11 ADO Den Haag 34 - 38
12 Excelsior 34 - 37
13 Willem II 34 - 36
14 PEC Zwolle 34 - 35
15 Sparta R'dam 34 - 34
16 NEC NC 34 - 34
17 Roda JC NC 34 - 33
18 Go Ahead ** 34 - 23