Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

‘Rado’ kan in winterstop weg


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

26 november 2010 15 reacties

Aleksandar Radoslavljevic`kan als hij wil in de winterstop ADO Den Haag verlaten. Dat staat in een clausule in zijn contract, aldus het AD.

 

ADO wil de middenvelder graag behouden. De club heeft hem een aanbieding gedaan om tot medio 2012 te blijven.

 

,,We gaan ervan uit dat hij blijft’’, zegt commissaris Mark van der Kallen tegen de krant. ,,Hij is tevreden wij ook, dus ik ga ervan uit dat dat goed gaat komen’’

 

De clausule in het contract dat hij in de winterstop onder bepaalde voorwaarden mag vertrekken, was bij de buitenwacht niet bekend. Aan het begin van het seizoen had de club gemeld dat hij een contract van een jaar had getekend.
 

Ander nieuws:

Lees meer over

Reacties

KaleHans

v.d.Brom heeft het team nu gewoon ijzersterk staan. Met Derijck en Kum staat het gewoon in het midden van de verdediging en met Leeuwin en Pique aan de zijkanten.  Een betere verdediging heb je niet, ook niet met Ranko en Ammi op de bank, wat er nu staat vind ik echt beter.    En Tedje, kijk nou is goed naar de wedstrijden en lat dan vooral is op Rado....... morgen tegen Feij bijvoorbeeld.  Rado is echt de regisseur op het veld, eist de ballen op en zet de lijnen uit.

Zaterdag 27 november 2010 om 23:33 uur

Kobus Tokus

Fan, ik brandt niemand af maar maak gewoon een objectieve constatering. Een forum is juist bedoeld om met elkaar van gedachten te wisselen.

Zaterdag 27 november 2010 om 19:54 uur

fan

kobus als hij ooit weer fit is zien we het wel,maar stop ermee om de rest af te branden .

Zaterdag 27 november 2010 om 18:54 uur

Kobus Tokus

@Fan, ok hij is blessuregevoelig en heeft echt pech gehad -zo'n zware blessure kan bij iedereen voorkomen-, maar ik zie geen betere rechtshalf in de selectie. Tillema is er nog niet klaar voor, in Gielisse zie ik het niet zitten, en Buijs kan het überhaupt niet. We hebben dus maar 1 natuurlijke rechtshalf in huis, Rado is een midmid/dienende middenvelder waar ik Toornstra meer een bepalende middenvelder vind. Ranko is de echte klassieke rechtshalf.

Zaterdag 27 november 2010 om 18:44 uur

fan

kobus wie is er 80%van de tijd dat hij bij ado is niet beschikbaar?

Zaterdag 27 november 2010 om 18:09 uur

Kobus Tokus

Fan

 

Ranko is een type Cocu. Juist in het niet opvallen en geen dreiging uitstralen zit zijn kracht. Hij is een goede schakel in het geheel en brengt voetballend vermogen in het elftal. Iets dat een Buijs of V/d Bergh niet doet. (Buijs kan beter bij een houtzagerij of sloopbedrijf of zo gaan werken, en V/d Bergh is gewoon een luie flikker en een zeer slechte voetballer)

 

Kum komt werkelijk van alles tekort.

-fysiek/duelkracht/stoppend vermogen (lengte en kilo's zijn zéér belangrijk voor een centrale verdediger)

-tactisch/inzichtelijk

-snelheid

-sprongkracht (9 van de 10 keer verliest hij de kopduels)

Die jongen blesseert zichzelf alleen maar, of komt ongelukkig uit door rare frommelfoutjes te maken ipv gewoon kordaat en solide op te treden. In het opruimen is hij veel te onstuimig (slim en beheerts voetballen kan hij niet: de bal afpakken, een halve seconde kijken en bij de vrije man brengen is wat je moet doen), rugdekking geven snapt hij niet en hij heeft geen druk naar voren c/q heeft Zero voetballend vermogen.

Zaterdag 27 november 2010 om 13:00 uur

fan

beste kobus,

 

ik heb niks persoonlijks tegen ranko maar het lijkt erop dat jij zijn manager  bent.wat je over buijs zegt klopt maar bij kum sla je plank totaal mis.kan je me trouwens een vertellen waneer je ranko zo goed vond dan,ik kan me alleen maar een paar wedstrijden in de nacompetitie voor de geest halen in die vier jaar dat hij bij ado is.

Zaterdag 27 november 2010 om 10:17 uur

MiG

Ze hebben Rado een contract aangeboden tot medio 2012; maak daar 2013 van en hij blijft zeker

Zaterdag 27 november 2010 om 09:08 uur

Kobus Tokus

@ Fan ik ben het idd momenteel wel met je eens dat je geen winnend elftal moet wijzigen. Maar vind Ranko toch meer een rechtshalf dan een midmid hoor. Rado is duidelijk een midmid, waarom zou Ranko niet op rechts kunnen náást hem? Dan heb je veel meer voetballend vermogen dan met bv. Buijs (die ik überhaupt al drama vind, hij kan alleen maar schoppen als een Houten Klaas). En Kum vind ik wel van alles tekort komen, zeker tactisch en fysiek is hij waardeloos. En ben sowieso geen voorstander van meer dan 3 verdedigers, heb liever een man meer op het middenveld of in de aanval. Spelen om te winnen, en niet om 'niet te verliezen' zeg maar. Je eigen spel spelen en niet aanpassen aan de tegenstander, de tegenstander past zich maar aan ons aan. 3-4-3 ruit, 3-4-3 vlak of 3-3-4 vlak is het beste. Kan ook met deze selectie. Buitenspelers en middenvelders zat. Rado moet (en wil) zeker blijven! Hij is idd de motor in de ploeg, heeft zich heel snel aan weten te passen, ligt goed in de groep en heeft het heel erg naar z'n zin bij ons.

 

Wat een fantastische trainer is Van den Brom toch.... Heerlijk om te zien met hoeveel plezier er onder hem gewerkt wordt. En dat betaalt zich met succes!

Vrijdag 26 november 2010 om 17:28 uur

Haagse Kelt

Net als kale Hans krijg ik buikpijn van dit soort berichten. Ik ga ervan uit dat ADO en Rado aan het onderhandelen zijn en dat de zaakwaarnemer wat meer druk op de ADO-ketel zet door zo'n bericht naar buiten te brengen. Dat is nou eenmaal de manier waarop het gespeeld wordt. Maar het komt vast wel goed.

Vrijdag 26 november 2010 om 16:38 uur

Houdt Rado in Den Haag!

Alexander moet blijven, hij is zeer belangrijk voor dit elftal!
 

Vrijdag 26 november 2010 om 16:30 uur

fan

rado is de motor van dit team,zo zwaar klote zijn als hij vertrekt.ranko en buijs zijn niet te vergelijken met deze speler,dat heeft het verleden bewezen.

Vrijdag 26 november 2010 om 16:10 uur

Haagse Tedje

Hij doet het goed bij ADO en mag van mij zeker blijven. Aan de andere kant hebben we ook nog Ranko en Buijs die op die plek kunnen spelen.

Bulykin moet zowieso blijven en Verhoek gun ik aan het einde van het seizoen een mooie transfer, zeker na het verlengen van z'n contract afgelopen zomer. Nu kan ADO er lekker aan verdienen!

Vrijdag 26 november 2010 om 14:12 uur

KaleHans

Van dit soort berichten krijg ik gewoon pijn in mn buik..... ik snap sowieso niet wie dit soort berichten de lucht in slingert, zo maak je ook alleen maar slapende honden (lees clubs) wakker.

Mijnheer v.d. Kallen, t worden drukke dagen.... gesprekken met Trenchin/Ling over Kubik, met Anderlecht over Bulykin, met Rado over wel of niet verlengen en dan ook nog is met Sparta over het vertrek van v.d.Berg. 

Vrijdag 26 november 2010 om 13:48 uur

jerry - bergeijk

Die jongen moet net zoals Bulykin en Kubik gewoon blijven! Vervelende paniek berichten.

Vrijdag 26 november 2010 om 13:33 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
18 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26