Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Reacties publiek doen Steijn pijn


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

20 februari 2012 33 reacties

De negatieve reacties van een deel van het ADO-publiek na het gelijke spel tegen Excelsior hebben Maurice Steijn pijn gedaan ,,hoewel  je weet dat je dat als trainer kan overkomen’’.


,,In mijn ogen was het ook niet helemaal terecht’’, zegt de coach tegen het AD. ,, Het publiek is vorig jaar ontzettend verwend, maar ik denk dat wij nu verder zijn dan de ploeg van twee, drie jaar geleden. Dat vergeten veel mensen nog wel eens.’’


Steijn kreeg spreekkoren te verduren en het publiek liet ook zijn ongenoegen richting de spelers blijken.


Ali Boussaboun vond het een tegenvaller dat het publiek zich op de spelers afreageerde. ,,De supporters moeten begrijpen dat  veel spelers niet beter gaan spelen met zo’n fluitconcert (…) Natuurlijk is dit voor veel supporters een zware dobber, maar dat is het voor ons ook’’, aldus de middenvelder.


ADO Den Haag kwam in een redelijk goede eerste helft op een 1-0 voorsprong, maar liet het in de tweede helft liggen, waarna het 1-1 werd.


De ploeg wist na de winterstop nog geen van de vijf wedstrijden te winnen en ziet de ploegen onder zich steeds dichterbij komen.

 

 

Ander nieuws:

Lees meer over

Reacties

MiG

@Erik: Immers (weer) in de spits zou je idd kunnen proberen. Maar de Immers uit de 1ste helft tegen Excelsior is van te grote waarde op het middenveld om hem daar weg te halen. En ik vind Chery nog niet klaar om centraal op het middenveld te spelen.

Vrijdag 24 februari 2012 om 09:10 uur

harold

@supporter 4-life..
Het gaat toch om het eindresultaat dus wake hij effe up man( moet nu toch echt effe opkomen voor kobus). En zo goed was het de eerste helft ook niet...Is een beetje denigrerend om de opstelling van kobus een veredelde zondagklasser van te maken..ben het met je eens dat ik sommige namen ook niet op de plek of liever helemaal niet zie maar goed...Vind jou reactie een beetje ovetrokken..
Donderdag 23 februari 2012 om 13:53 uur

Erik FC DEN HAAG

@Mig

Klopt Mig,ik ben ook geen fan van Ali,maar verhoek scoort ook niet.En het verhaal ging over steijn. Wat zou jij doen met dit materiaal? Ik persoonlijk had Immers weer in de spits gezet en chery een vrije rol er achter. En dan die Lalcovic op links.
Donderdag 23 februari 2012 om 12:48 uur

supporter 4-life

de opstelling van kobus slaat echt alles jij heb r echt kaas van gegeten wat jij opstelt is totaal kansloos in de eredivisie wake upman schei toch s uit joh als jullie nou eens supporten je weet wel support our team is nie zo moeilijk toch we spelen beter voetbal dan afgelopen seizoenen en jij maak r een zondagklasser van je roeit met de riemen die je heb ik zag een prima 1ste helft met een uitblinkende immers 2de helft was niemand meer dezelfde van de 1ste helft dus azijnzeikers t zit er wel degelijk in ik bedoel open je ogen en oja wil die mongool met zn alarm ophouden aub het lijk echt nergens op wat een dwaas joh
Donderdag 23 februari 2012 om 09:38 uur

Kassieman

Mijns inziens had Beugelsdijk nooit verhuurd mogen worden. Die jongen had zich nu mooi kunnn bewijzen in het centrum achterin. N` Toko vind ik namelijk helemaal niets.
Woensdag 22 februari 2012 om 23:13 uur

Tedje

@fcdenhaag75
Haha inderdaad, pijn aan je ogen!
Woensdag 22 februari 2012 om 20:34 uur

MiG

@Erik: en hoeveel doelpunten heeft Ali al gemaakt dan...???
Woensdag 22 februari 2012 om 19:09 uur

fcdenhaag75

Bij mij doet het ook pijn,pijn me ogen,pijn me hoofd en pijn me hart,het vertoonde voetbal tot nu toe.
Woensdag 22 februari 2012 om 17:08 uur

Tja

Efteling opstellingen uit het sprookjes bos.
Woensdag 22 februari 2012 om 15:34 uur

Tja

Jongens de waarheid ligt altijd ergens in het midden.
Steijn hoeft de club niet te verlaten, hij doet zijn best en wil ook van de 34 wedstrijden er liefst 34 winnen, alleen daar heb je wel materiaal voor nodig en talent, jammer voor hem zijn beiden niet aanwezig.
Geef hem een andere functie maar niet als hoofdverantwoordelijke.
Je kan je ogen toch niet sluiten voor "Eteling" opstellingen en dito wissels dat allemaal verkeerd uitpakt. Een team dat 30 minuten goed bezig is en daarna als een kaartenhuis instort en dat vele malen is niet normaal.
Dan wordt er of verkeerd getraind, verkeerde voedsel keuze voorafgaand aan de wedstrijd of een aantal spelers is het niet eens met de speelwijze en gaat voor eigen keuzes en dan loopt alles uit de discipline. Als de beleidsbepalers alles laten gebeuren zoals het nu gebeurd dan is het niet ondenkbaar dat het degradatie spook in onze kleedkamer plaats neemt.
Woensdag 22 februari 2012 om 15:32 uur

Erik FC DEN HAAG

Ik sta nog steeds achter Steijn!
Het beleid van de club is waar `t aan schort. Vorig jaar was er de kans om Derijck een veel betere aanbieding te doen. Is niet gebeurt,dus Derijck kon rustig wachten op een mooie aanbieding.Bulykin zit bij ajaks voor 7 ton,terwijl Ado 3,5 ton had geboden ( salaris ).Spelers zoals Immers en Toornstra kunnen beter voetballen met een man als bulykin voor zich.
Zoals ik `t zie is dit alles dus kapitaal vernieteging. Toornstra en Immers waren goed voor 5 miljoen ( nu nog geen miljoen ).nu worden er salarissen uitgegeven aan Horvath,Luknix,verhoek en nog een aantal bagger.

ik snap ook dat Steijn Ali er graag bij had! zeker geen wonderspits,maar nog steeds snel en gretig.Beter iets dan nog meer dure puinhoop.
liever ali in de spits dan Verhoek....die gaat nooit scoren!

Enige echte fout dit jaar was tegen AZ...Dom gegokt en dat weet Steijn ook.( vorig jaar ook nul punten tegen AZ ).

Eerste helft tegen excelsior was goed. Met een scorende spits sta je met rust 4-0 voor. Het voetbal zit er dus nog steeds in!

Ik zie hier namen van trainers voorbij komen zoals blind en ten cate...pleur toch op met die rotzooi. Alsof deze trainers verhoek gaan laten scoren,alsof deze trainers luknix,horvath hersens kunnen geven.

Oplossing: P Beijersbergen weg en Rob Baan halen.

Dit jaar kan deze ploeg een nette 13e plek halen...het is niet anders.
Immers toch maar weer in de spits en verhoek op het bankie.Chery op de plek van Immers.

Succes Maurice !
Woensdag 22 februari 2012 om 14:49 uur

Tedje

We hebben vooral op tactisch gebied veel kennis ingeleverd en ook het aankoopbeleid is niet wat het moet zijn. Ali en Smolarek zijn geen investeringen, Ali niet omdat ie niks kan, Smolarek niet, omdat je hem nooit meer kan doorverkopen. Op zich kan dat nog, maar als je daarnaast ook nog eens een sloot aan spelers huurt dan snij je jezelf helemaal in de vingers.
ADO had prima investeringen gedaan met spelers als Chery, Toornstra, de Vogel en Leeuwin en moet die lijn veel meer doortrekken, je ziet dat bij het vertrek van de trainer meteen een ander beleid is gevoerd en dat kost je altijd een hoop geld, zie maar hoe Hocher, de Vogel en Jordy Brouwer meteen weer zijn weggestuurd na het vertrek van Brom. Ze hebben nauwelijks een kans gehad zich te bewijzen, dus pure desinvestering dit!
Woensdag 22 februari 2012 om 11:49 uur

harold

Heren ik denk dat we er ons wel degelijk van bewust moeten zijn van het feit dat we een kwalitatief veel minder elftal hebben als vorig jaar.
Daar in tegen blijft het geven daar dat ADO op dit moment spelers binnen haalt die geen toegevoegde waarde zijn voor het elftal.

De spelers van Chelsea kosten alleen maar geld en voegen totaal niets toe je houd de ontwikkeling van je iegen talentvolle spelers tegen,ik denk dat Dhr. Beijersbergen hoopt op deze manier in een goed blaadje te komen bij hen..

Beleid en ontwikkeling bij ADO is ver te zoeken. Zolang een commesaris zich nog steeds bemoeit met technische zaken en onderhandelingen met spelers zal het nooit wat worden. daarnaast is het heel belangrijk dat je eerlijk bent als je die onderhandelingen voert en dat is niet zo...

Woensdag 22 februari 2012 om 07:24 uur

Kobus Tokus

@MiG Maar Chry is in aanleg wél beter voor de 10-positie dan Immers. Als je objectief vaststelt wat een 10 moet kunnen, is Chery echt wel de betere man. Dat `ie niet optimaal rendeert is niet verwonderljk, want het systeem dat nu gespeeld wordt ligt hem niet helemaal. Ik vind het niet gek om je spelopvatting op te bouwen rondom een paar van je beste spelers.

@Tedje Dat is idd waar. Immers kan met druk omgaan, maar het gaat juist fout wanneer er géén druk is en wij in balbezit zijn. Als je ziet hoeveel goed functionerende, slim opgezete combinaties door hém verprutst worden....Das gewoon tenenkrommend. Immers is enigzins van nut als je niet in balbezit bent, maar ik wil niet dat hij er zich mee bemoeit wanneer wij in balbezit zijn. Dan sta ik nog liever met 10 man.

@jullie beide (MiG, Ted) Het argument Stootman gaat niet op, want ondanks het feit dat hij ouder is qua ervaring waren beide spelers in zijn tijd bij Sparte en Utrecht gelijkwaardig. Strootman heeft zich veel sneller ontwikkeld bij PSV waar je continu druk hebt om te moeten presteren dan Toornstra bij FCDH waar alle winst mooi meegenomen is. Het verschil zit `em dus in die vrijblijvendheid. De omstandigheden waarin je je kon ontwikkelen waren voor Toornstra veel gunstiger. Strootman is bij PSV in het diepe gegooid en heeft dat buitengewoon goed opgepakt waardoor hij nu ook Oranje heeft gehaald. Dat is een prestatie van formaat, en daarom is hij beter dan Toornstra. Ook met Rado naast `em zag je dat hij niet echt wat heeft gebracht. Thuis tegen Roda was er een opleving, maar daarna ging het weer bergafwaarts. Iemand die echt goed is en er bovenuit steekt valt op en kan ook in een minder draaiend elftal dragend zijn. Ik zeg jullie: Toornstra wordt niet beter dan dit. Hij is snel, heeft een vrij goed inzicht en maakt goed gebruik van de ruimtes, maar daarmee is alles gezegd. Want hij komt van alles tekort; fysiek, in de lucht, in de duels, in de afronding.
Dinsdag 21 februari 2012 om 23:16 uur

slash070

Er zijn zogenaamde toptalenten uit de jupiler league gehaald, vervolgens worden ze verhuurd naar de anonimiteit. Dan worden er in de winterstop 3 spelers gehuurd, waarvan 1 voor 6 maanden uit een jeugdelftal van Chelsea, en de ander voor anderhalf jaar die al een maand op een werkvergunning wacht.
Onze "vedettes" zijn al het hele seizoen verstoppertje aan het spelen, of gooien demonstratief hun kop in de wind, we hebben een voorhoede waar amateurclubs niet eens van schrikken, verdedigers die om de beurt geschorst of geblesseerd zijn, op de reservebank moeten veiligheidsgordels komen anders waaien de lichtgewichten er af, en een trainer/coach die bij voorkeur tegen de topclubs met taktische vindingen komt waar werkelijk niemand iets van begrijpt, met uitzondering van zijn assistent die door deze intellegentie het zelfs gebracht heeft tot assistent bij Jong Oranje.
Dus beste Maurice, wees liever teleurgesteld in de beleidsbepalers die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt, en niet op de supporters die elke wedsatrijd vol verwachting weer bedrogen naar huis gaan. Ook de supporters verwachten geen evenaring van vorig seizoen, maar wel een team die er alles aan doet. Dan zul je zien dat er zelfs applaus komt na een nederlaag als er echt voor geknokt is.
Dinsdag 21 februari 2012 om 21:01 uur

arieopsafari

korte analyse; het is niet makkelijk om een club als ado te leiden, maar ze maken er allemaal een grote klerezooi van. die beijersbergen heeft verstand van een draaideur en loopt erbij alsof ie beckenbauer is. verder is de scouting en het aankoopbeleid een drama en worden haagse jongens met 10 jaar opleidingsjaren bij ado schandalig bij dordrecht aan hun lot overgelaten.

steijn is een overlever en omdat ie heel goedkoop is, laten ze hem voorlopig nog even zitten. hij maakt wekelijks een blunder en is niet goed genoeg voor het grote werk. is hem echter niet aan te rekenen, want die beijersbergen heeft hem daar neergezet, omdat hij geen tegenwicht wil. kortom, op deze wijze speelt ado binnen 2 jaar weer in de jupilerleague.
Dinsdag 21 februari 2012 om 20:13 uur

MiG

@Tedje: Nog ff een toevoeging:
In de as van het elftal zijn onze twee belangrijkste spelers verdwenen; Derijck + Bulykin. Dat waren ook meteen de 2 bazen in het veld. Horvath + JV kunnen hen niet vervangen, hebben we eerder vastgesteld. Verder zit er nu een soldaat (Steyn) op de bank, waar er vorig seizoen nog een generaal (Brom) zat. Nou vooruit, Steyn is misschien korporaal, maar meer ook niet.
Maar dat het allemaal een stuk slechter gaat, lijkt toch wel enigszins te verklaren.
Dinsdag 21 februari 2012 om 19:23 uur

MiG

@Tedje: Dit zei jij om 13.56 uur:
"De selectie van ADO van dit seizoen doet ook niet heel erg veel onder voor de selectie van vorig seizoen. Derijck is vervangen door Horvath, Kubik door Chery en misschien alleen J. Verhoek die minder is dan Bulykin"
Misschien begrijp ik je verkeerd, maar daaruit concludeerde ik dat jij Horvath dus niet veel minder vindt dan Derijck. En dat vind ik dus een grove belediging voor Derijck want die is tig 5 klassen beter dan Horvath.
Dinsdag 21 februari 2012 om 19:15 uur

Tedje

@Kobus Tokus
Ik ben het toch niet met je eens hoor over Immers en Toornstra. Immers heeft de laatste weken niet altijd goed gespeeld, maar als hij onder druk gezet wordt lijdt hij niet vaak balverlies, iets wat je van weinig andere spelers kan zeggen, die gaan vaak in paniek de bal weg schieten of te moeilijke passes proberen.
Strootman had al 2/3 seizoenen eredivisie ervaring bij Sparta opgedaan voordat hij vorig seizoen bij Utrecht kwam. Z`n ontwikkeling is alleen snel gegaan de afgelopen maanden, maar dat heeft Toornstra ook gehad, hij blijft nu helaas hangen, maar dat ligt mijns inziens meer aan het slecht draaiende team en waardeloze positiespel.
Als je als team niet goed staat dan moet een man als toornstra teveel meters maken en haal je de angel uit z`n spel. Tegen AZ zag je heel goed hoe groot het gat werd tussen aanval en verdediging, daar moest Toornstra de verbinding tussen zien te leggen, nou ga er maar aan staan!

@MIG
Vorig seizoen heeft een hele wijze les geleerd. Vorig seizoen wijst namelijk uit dat het niveau tussen de top en de bodem van de eredivisie allang niet meer zo groot is als vroeger en als je verzorgd, aanvallend voetbal speelt je aardig wat punten kan sprokkelen. Dat zou dit seizoen dus ook moeten kunnen, maar er is werkelijk niets meer over van dat goede positiespel en daar ligt nu juist de sleutel tot succes. Kijk naar Barca (nee, ik probeer ADO niet met barca te vergelijken, maar geef een voorbeeld), die hebben hun succes voornamelijk te danken aan goed positiespel, het is het belangrijkste aan hun hele spel. Bij ADO speelde we vorig jaar leuk, vlot en aanvallend voetbal, dit seizoen staat het team totaal niet meer goed en kom je dus niet meer tot dat positiespel. Het is veel makkelijk om je goed ten opzichte van elkaar op te stellen en de bal rond te spelen dan een bal naar voren rossen en met z`n 10en er achter aan rennen...
Dat Horvath niet te vergelijken is met Derijck, Chery nog veel moet leren en Verhoek niet de goaltjesdief is die Bulykin is dat kan nooit de reden zijn waarom het niveau verschil zo hoog is.
Dinsdag 21 februari 2012 om 17:39 uur

MiG

@Tedje: Het vertrek van Derijck is waarschijnlijk de grootste aderlating die we hebben moeten doen. Horvath lijkt helaas een complete miskoop en hij mag de veters van Derijck dan ook nog niet strikken. Zijn rendement is alleen maar negatief (fouten, kaarten & schorsingen)
JV kan idd niet opboksen tegen de erfenis van Bulykin al is zijn werklust aandoenlijk. Ik heb dan ook een zwak voor die jongen, maar hij is meer een target man voor een Engelse 2de divisie club, Derby County om maar eens wat te noemen. En dat is natuurlijk helemaal geen schande.
Chery heeft potentie maar hij moet nog veel leren, met name om uit de dicipline te spelen. Ook moet hij veel meer in het belang van het team denken en niet (van)uit alle (af)standen op doel schieten. Hij mist verder de gehaaidheid die je in de 1ste helft van vorig seizoen zo goed bij Kubik zag. Bovendien is Chery van origine een middenvelder en geen linkerspits, wat Kubik wel is. Maar die is jammer genoeg sportief vermoord door die engnek van een Ling. Een Kubik met een fris en opgeruimd hoofd had ik graag nog bij ons gezien, maar wie niet?
@Kobus: Zoals ik hierboven min of meer al aangaf kan Chery op termijn misschien de ideale man tussen middenveld en aanval worden. Maar ik vind niet dat hij dat nu al is. Ik ben absoluut fan van een Immers in goede doen en dan zie ik dus toch echt liever de Immers die ik (in de eerste helft) tegen Excelsior zag dan dat Chery daar loopt (waar loopt die überhaupt want of hij krijgt een vrije rol, of hij eigent zich die toe).
Zo, zijn we het ook eens een keer oneens
Toornstra lijkt idd op een dood spoor te zitten, maar ik zie het toch wat postiever dan jij en ik denk dat iemand als GJ Verbeek nog wel meer uit hem kan halen, zeker als hij wordt meegetrokken door het niveau van de middenvelders van AZ. Maar Toornstra met Strootman vergelijken is idioot en dat vond ik vorig seizoen ook al. Jens` probleem lijkt toch dat hij op latere leeftijd pas in het betaalde voetbal terecht is gekomen.
Ondertussen denk ik dat we na het vertrek van WV op zoek moeten naar een andere speelstijl voor de voorhoede. Wat meer wisselende mensen op de posities voorin. In dat opzicht is het zonde dat Van Duinen geblesseerd is want die is daar uitermate geschikt voor. JV zou je dan meer als pinchhitter hebben kunnen gebruiken. Die nieuwe jongen van Chelsea is iig erg enthousiast want hij struikelde een paar keer over zijn eigen benen om indruk op ons te maken. Laten we die nog maar even het voordeel van de twijfel geven, als zag het er niet zo hoopvol uit.
Dinsdag 21 februari 2012 om 17:12 uur

pjejohan

Wat vorig jaar gebeurde krijg je niet snel terug dat is te begrijpen maar we hebben veel punten laten liggen door zwakke 2e helften de laatste tijd kijk naar tegen excelsior eerste helft niks te klagen 2e helft zakken we direct in tege az precies hetzelfde goede eerste helft 2e helft zwaar overlopen dat soort dingen kunnen niet zeker niet met de kwaliteiten die we hebben. We horen van ploegen zoals Excelsior en NEC te winnen en denk dat we als je een doel had en kijkt naar de tegenstanders echt wel rond plaats 8/9 had kunnen komen.
Maar door vele amateuristische fouten is dit niet gebeurt.
Heel jammer maar dan denk ik zelf ook dat steijn en dat zeg ik ook al weken niet op de goede plek zit.
Want waarom staat luksik er nog steeds in die maakt zoveel rare fouten.
Verder hoop ik dat we nu weer een steigende lijn krijgen want we hebben al 6 wedstrijden achter elkaar niet gewonnen.
Wel 3x gelijk beetje jammer.
Dinsdag 21 februari 2012 om 16:40 uur

Kobus Tokus

@Tedje Immers brengt téveel rust in het spel als je het mij vraagt! Als je ziet hoeveel goed opgezette en snel lopende aanvallen dood worden gestoken dóór Immers, hoeveel perspectiefrijke situaties en echte kansen worden verprutst dóór Immers. Sorry hoor maar ik vind het echt een klungel. Een keiharde eis die je mag stellen aan een aanvallende middenvelder is dat hij in de kleine ruimte uit de voeten kan, creatief is en balgevoel heeft (Immers struikelt continu over zijn eigen benen). Wat moet je met Immers als je Chery hebt? Chery is de man die juist op 10 moet staan! Immers kan totaal niet voetballen. Dat is niveau 4de klasse amateurs. En aan Toornstra zie je duidelijk dat hij geen groeipotentieel meer heeft. Strootman is al veel verder, speelt bij PSV en staat nota bene in Oranje, JA hij is enigzins traag en heeft een grote draaicirkel maar dat compenseert hij met een fenomenaal inzicht, tactisch altijd goed staan (kijk maar eens heel goed, hij is altijd van 2 kanten aanspeelbaar), het spel kunnen verdelen en een héél goed linkerbeen. Toornstra is lang niet zo goed als hij, Strootman heeft zich veel sneller ontwikkeld en gaat een topper worden.
Dinsdag 21 februari 2012 om 16:17 uur

Tedje

Ik weet het nog zo net niet hoor of je zoveel verder bent dan 2/3 jaar terug. Daar waar vorig jaar een flinke sprong gemaakt is en spelers als Immers, Toornstra, Verhoek, Derijck een enorme sprong in hun ontwikkeling hebben gemaakt staan ze nu stil in hun ontwikkeling. Ook komt de degradatiestreep steeds meer in beeld en ben je helemaal weer op dezelfde plek beland als voorheen.

De selectie van ADO van dit seizoen doet ook niet heel erg veel onder voor de selectie van vorig seizoen. Derijck is vervangen door Horvath, Kubik door Chery en misschien alleen J. Verhoek die minder is dan Bulykin, maar dan zou je nog steeds vele malen beter moeten voetballen dan je nu doet. ADO is tactisch gewoon vaak zwak (denk aan de afstraffing tegen AZ die daar volledig aan te danken was, AZ gaf nauwelijk gas en won al met 6-0).

Ik lees dat veel mensen commentaar leveren op spelers als Immers en Toornstra, maar het feit dat zij minder spelen is echt niet omdat ze ineens talentloos zijn, sterker nog, Toornstra is nog steeds het grootste talent dat we hebben en Immers brengt rust en controle in balbezit!

Steijn zet gewoon veel te veel mensen op de verkeerde plek neer. Visser als rechtsback moet hooguit een noodgreep zijn bij veel blessures, niet structureel een oplossing worden. Ali zou uberhaupt niet meer in het geel-groene shirt mogen spelen, maar die zet ie dan ook nog structureel op de flank, terwijl hij niet snel is, geen actie of voorzet heeft, conditioneel het niet op kan brengen en dus steeds in het midden in de weg loopt. Hierdoor wordt het veld dus te smal en te kort, daar heb je iemand met snelheid en een actie nodig!

ADO zou er verstandig aan doen om voornamelijk in jonge (bij voorkeur Nederlandse) talenten te investeren. Oudere spelers heb je soms ook nodig, maar dat moet een enkeling zijn. Momenteel hebben we weer gaten zitten vullen met huurspelers en oude, transfervrije spelers. Smolarek levert geen geld meer op, Ali niet, die twee huurlingen (waar er zelfs nog 1 van ontbreekt) van Chelsea leveren niks op en niet te vergeten J. Verhoek.

Kortom, wat er vorig jaar zo goed ging gaat 1 jaar later al weer helemaal fout, tijd om in te grijpen voordat vorig jaar helemaal voor niets is geweest.
Dinsdag 21 februari 2012 om 13:56 uur

Tja

@harold
Natuurlijk kan je niet alles op het bordje van Steyn neerleggen, maar hij is eindverantwoordelijk voor wat er op het veld gebeurd.
En als je blijft volharden in je gelijk willen krijgen en spelers opstelt die niet op hun natuurlijke plek spelen, niet geschikt zijn, uit vorm zijn dan begrijp je het niet, wil je het niet begrijpen of je hebt dit moeilijke vak niet in de vingers.
Het is nog een aardige gast ook, maar de feiten liegen niet, wekelijks worden er wanprestaties neergezet en de selectie heeft veel in waarde ingeboet en dat is schadelijk voor de club, onplezierig voor de fans en dat betekent in de normale zakenwereld exit.
Dinsdag 21 februari 2012 om 13:42 uur

ADO Boy

Stijn doet wat Beijersbergen zegt en dat is de grootste nitwit in het betaalde voetbal dit help heel onze club naar de klote .
Zie wat de zakkenwasser allemaal binnen heeft gehaald , er is er niet een die de ploeg beter kan maken en onze
Trainer is de goedkoopste van de Eredivisie en dat is wat ze bij ADO willen voor een dubbeltje op de eerste rij .
Bedank zeer onbekwamen RVC !! Ga naar een amateur club waar jullie thuis horen en neem dan à.u.b. Steijn mee!!
Dinsdag 21 februari 2012 om 09:12 uur

harold

Ik ben het niet helemaal met de vorige schrijvers eens. Dit is namelijk niet alleen de schuld van steijn. Zolang er beleidsbepalers bij ADO (lees beijersbergen) zijn die zich maar bemoeien met het spelersbeleid tsja ...komt er niets van terecht.

Nu even over tot de orde van de dag. Schandalige 2e helft afgelopen zaterdag. Als ik maurice was zou ik mij hard maken voor jongens die wel met het hart voor ado willen voetballen (lees beugelsdijk en vd dussen die beide uitgeleend zijn aan dordrecht). Een mix van routine en talent is perfect. Met de mix bedoel ik dat niet jongens zoals bousabonn enz.
Dinsdag 21 februari 2012 om 07:58 uur

Tja

@Kobus
Punten 1 t/m 5 zouden vastgelegd moeten worden.
Maar we hebben 1 probleempje, Maurice is nog steeds de baas.
En als we structureel voor plek 4 t/m 7 willen spelen redt je het ook niet met alleen talentvolle jonkies, alhoewel talent moet je koesteren en niet zoals nu overjarige en vol gevreten gasten hun plaatsen laten innemen.
Maar voor het broodnodige succes zal er toch een geldschieter gevonden moeten worden met zo`n 30 tot 90 miljoen om betere spelers op te halen een een kei van een voetbalacademie neeer te zetten.
Dan kan je structureel en jaren lang aan de top spelen, geen huurlingen meer, maar juist veel talenten laten rijpen in Engeland en Duitsland om ze daarna in te passen op weg naar het kampioenschap.
Dus heren Olie B Bommels van deze tijd meldt u. Ook oliesjeiks en Russische olie baronnenmogen zich bij ons melden.
Dinsdag 21 februari 2012 om 02:34 uur

Kobus Tokus

Dit is weer zo`n brevet van onvermogen. Hij is hoofdcoach maar kan die verantwoordelijkheid dus niet aan. Als je niet professioneel om weet te gaan met kritiek dan ben je ongeschikt als eindverantwoordelijke. Dag Maurice. Ben het dus helemaal eens met Tja. FCDH heeft een trainer nodig met ervaring en gezag. En de bezem moet door de selectie. Laat Van der Dussen bijvoorbeeld maar gewoon terugkomen, en verkoop Toornstra. Immers heb je niet nodig want je hebt Chery. Investeer alleen nog in jonge spelers met voetballend vermogen. De enige veteraan die kan blijven is Rado, voor de rest moet alles en iedereen boven de 27/28 jaar weg. Er moet verjongd worden. De Ali`s, Ebi`s en Ammi`s moeten vertrekken. Die brengen helemaal niks meer. Huurlingen daar geloof ik eerlijk gezegd ook niet in, want daar kun je geen zekere toekomst mee opbouwen. Ik vind dat FCDH de volgende 5 peilers van beleid moet aanhouden:

1) er wordt alleen geïnvesteerd in jonge, talentvolle spelers die groepotentieel hebben.
2) de spelopvatting is door de hele voetbalorganisatie heen 3-4-3 ruit.
3) tactisch en technisch goed verzorgd voetbal.
4) er wordt streng gekeken naar mentaliteit. Dwz, is iemand een kleuter, een kneus buiten het veld of op welke andere wijze dan ook onprofessioneel dan vliegt `ie eruit (ontslag wegens ongeschiktheid).
5) de belangrijkste, beleidsbepalende functies worden belegd in 3 posities. Te weten die van Algemeen Directeur, Technisch Directeur en Hoofdtrainer A-selectie worden ingevuld door ervaren mensen uit het vak. Waarbij de AD zich bij voorkeur ook in het voetbal heeft bewezen. Trainers mogen geen jonkies en laagvliegers van de Meppelink, Brard, Adelaar en Wetzel garnituur meer zijn. We hebben keer op keer gezien dat dat helemaal geen zoden aan de dijk zet. Wat zoden aan de dijk zet is proberen mensen zoals Ten Cate, Van Hanegem e.d. aan je zien te binden. Waarbij de BVO FCDH zoals elk professioneel handelend bedrijf werkt met vacatures en sollicitatieprocedures.

Selectiebeleid:

Moeten weg

Zwinkels, niet goed genoeg
Ammi, te oud, niet goed genoeg
Horváth, miskoop, niet goed genoeg
Kum, niet goed genoeg
Luksík, miskoop, niet goed genoeg
Immers, niet goed genoeg
Mulders, te oud, speelt nooit
Tihouna, niet goed genoeg
Toornstra, niet goed genoeg, zal niet beter worden
Visser, niet goed genoeg, zal niet beter worden
Ali, waarom die in hemelsnaam überhaupt gehaald is???
Ebi, zinloze aankoop, heb je niks aan voor langere termijn
Verhoek, niet doorgaan met verhuur
Alles wat momenteel verhuurd wordt verkopen. Op de paar na die in de 3de lijst staan.

Mogen maar hoeven niet per se weg

Coutinho, als we iets beters kunnen krijgen met meer lengte. Bij veroordeling sowieso ontslag.
Leeuwin, voetballend te beperkt, kan niet in een 2-lineair systeem uit de voeten. Moet concurreren met Liefden

Vasthouden

Supa, onbetwist linksback
N`Toko, onbetwist Ausputzer
Rado,onbetwist Libero en aanvoerder
Liefden, moet concurreren met Leeuwin, kan ook rechtshalf omdat `ie voorwaartser is dan Leeuwin, dus heb allebei in de basis kan ook.
De Vogel, volgend jaar terughalen voor de 8-positie
Van der Dussen, volgend jaar terughalen
Köksal, volgend jaar terughalen, wordt de op termijn de opvolger van Rado
Japie, onbetwist rechtsbuiten
Elbers, onbetwist linksbuiten
Van Duinen, moet met Vicento gaan concurreren voor de 9-positie
Vicento, vertrouwen geven op de 9-positie. Dat is zijn meest natuurlijke positie en daar moet `ie zelf nog achter komen. De kans gunnen om in die rol te groeien. Dat gaat zich op zeker uitbetalen
Chery, de onbetwiste man voor de 10-positie

Voor wat we verder nog nodig hebben moeten we maar eens heel goed bij de Beloften gaan kijken wie er potentie hebben.

De opstelling en back up mogelijkheden wat mij betreft voor volgend jaar, uitgaande van 3-4-3 ruit.

Coutinho/De Zwart/?

Leeuwin/Liefden, N`Toko, Supa;

Liefden, Rado/Köksal (punt naar achteren), Chery/Vd Dussen (punt naar voren), De Vogel;

Japie, Vicento/Van Duinen, Elbers
Dinsdag 21 februari 2012 om 00:24 uur

Tja

Dat overkomt je als hoofdcaoch als je geen talent voor het metier hebt en erger als je koste wat het kost je gelijk wilt halen met jouw spelers.
De feiten liegen niet, in 22 wedstrijden heeft hij miljoenen door het toilet gespoeld om naast de talentvolle speles ook alle andere spelers slechter te laten functioneren. Hun ontwikkeling staat niet alleen stil het is niets meer, zodat hun marktwaarde nihil is. Maurice is een aardige persoon, maar dat is niet goed genoeg, hij is niet de juiste persoon op de juiste plaats, exit dus, jammer maar waar.
Maandag 20 februari 2012 om 21:31 uur

Mike

Natuurlijk zijn we spelers kwijt maar dat wil toch niet zeggen dat Toornstra, Immers, Rado en noem maar op mekaar geen fatsoenlijke bal meer kunnen aanspelen?
Vervangers van Derijck (Horvath) en Kubic (Chery) zijn zeker niet minder. Verhoek is hier ook regelmatig verketterd. Buly was onze beste spits in jaaaaaren.
Geen reden om al weken zo belabberd te spelen. We hoeven niet perse 6e te worden maar om nou weer bij de onderste 5 te komen, dát is stilstand!
Maandag 20 februari 2012 om 20:58 uur

MiG

Geinig dat Ali het over een ZWARE dobber heeft met zijn dikke pens
Maandag 20 februari 2012 om 20:34 uur

dvdtv

Ik wil niet heel vervelend zijn Mike,

maar als je kijkt wie je verloren bent dan is veel kwaliteit weg ja.
Denk aan Derijck kubig verhoek buly...

Tuurlijk is het vertoonde spel gewoon kut maar het gaat vooruit met 2jaar terug.
Maandag 20 februari 2012 om 19:15 uur

Mike

We zijn vast en zeker verder dan 2, 3 jaar geleden. Maar niet verder dan vorig jaar. Sterker, we zijn zwakker geworden. En dat zie je niet alleen aan de uitslagen maar vooral aan het vertoonde spel.
Maandag 20 februari 2012 om 19:09 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25