Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Steijn: Drie opties voor achterin


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

28 augustus 2011 28 reacties

ADO Den Haag heeft drie spelers op het oog als versterking in de defensie. Naast Sander Keller en Mitja Morec is de club volgens Maurice Steijn ook erg ver met een nog onbekende naam.


“We zijn met één iemand bezig die we morgen hopen binnen te halen en dat weet nog bijna niemand binnen de club”, zegt de trainer voor de camera van de NOS. Hij wilde niet vertellen om wie het gaat.

 

Steijn liet eerder weten dat de interesse in Keller los staat van het eventueel aantrekken van Morec. Of deze derde onbekende nog effect heeft op het binnenhalen van een van beiden, is niet duidelijk.

Lees meer over

Reacties

ADO Supporter

@ Plop

Als het aan Fraser ligt,dan komt ie!! Fraser heeft hem gepolst een tijdje geleden! Alleen v/d Kalle houdt het tegen onder het mom van geen budget! Als Keller en Morec nog tekenen, dan zijn die woorden van v/d Kalle dus ook niks waard,want hij heeft letterlijk gezegd dat er alleen budget was voor een spits en dat was toen ze dachten dat ze Keller al hadden binnengehaald,wat dus nog steeds niet zo is en hoop ook nooit gebeurt! Het beste is gewoon Morec en Horvath en dan Kum en N`Toko en Beugelsdijk weer verhuren! Ik vind dat links back een slechte invulling heeft en dan is Snoyl een goede optie. Souf Souf zit bij dezelfde zaakwaarnemer en ik weet dat hij ruim 3,5ton verdient en dus te duur is! Snoyl doet het voor de helft en misschien wel minder.
En betreft zijn slechte naam is valt binnen de voetbalwereld wel mee,alleen bij/door media kapot gemaakt en dat werkt schijnbaar heel erg door bij supporters. Hij kan sowieso tekenen bij RKC,maar zou beter zijn als ie bij ons ADO tekent als ie de kans krijgt. Hij wil desnoods door middel van een stage aantonen dat ie van meerwaarde kan zijn voor ADO! Niet geschoten is altijd mis!
Maandag 29 augustus 2011 om 23:53 uur

Plop

@Ado supporter

Heb niks tegen Snoyl, begrijp wel dat ie door zijn verleden nu moeilijk aan een club komt. Prestatiecontractje misschien?
Maandag 29 augustus 2011 om 18:21 uur

Wes

Zeker verrassend nieuws, Welkom Gábor Horváth!
Ik hoop dat Morec ook nog een contract scoort, dan zit het naar mijn mening wel goed centraal achterin en dan kan Steijn eventueel schuiven met Leeuwin of Kum voor de linksbackpositie als Luksik niet kan slagen op die positie.
Maandag 29 augustus 2011 om 17:49 uur

ADO Supporter

@plop

FF het laatste stukje opnieuw, computer deed raar: Nu is ie de hele zomer gedrilled door de trainer van Bonjansky en geloof me hij is nu 1 spierbundel zonder een grammetje vet,super gemotiveerd en klaar om te vlammen!Ze zijn gek als voor die clown van een Souf Souf gaan!
Maandag 29 augustus 2011 om 17:19 uur

ADO Supporter

@Plop

Dat Dordrecht verhaal is ook 1 groot bullshit verhaal! En ze zijn niet voor niets lyrisch over hem bij Nottingham Forest en Aberdeen! Daar heeft ie top gedraaid,zonder gezeik! Bij RKC waren ze ook enthousiast en was hij dragende kracht van de verdediging en wilde NAC hem niet voor niets hebben! Hij heeft bij NAC veel pech gehad met zijn enkelblessure,waardoor die weinig heeft gespeeld.En omdat ie dan niet kon trainen kom je soms wat bij qua gewicht en dat had ie in een week weer op peil,maar omdat de media weer een verhaal verzint kreeg die bij al die sukkels van een supporters de naam MAC Snoyl! Nu is ie de hele zomer gedrilled door de trainer van Bonjansky en geloof me hij nu is 1 spierbundel zonder grammetje een vet,super gemotiveerd en klaar om te vlammen!Ze zijn gek als voor die clown van een Souf Souf gaan!
Maandag 29 augustus 2011 om 17:14 uur

Hmmm

De onbekende naam, is waarschijnlijk nu bekend:
Gábor Horváth.
(dus niet Youssef El Akchaoui)

Maar dan vraag ik me af, komen die Moric en Keller? of 1 vd 2?
Lijkt me dat maar 1 van die 2 komt.

Verhoek en Horváth zijn dus 2 van de 3 a 4 versterkingen.
wie wordt die laatste of die laatste 2?
Moric en Buly(sorry tegen beter weten in blijf ik hopen)???
Maandag 29 augustus 2011 om 17:00 uur

janjazz37

Zou de gok wagen met Snoyl.
Zeker een prima voetballer, en hij zal toch ooit wel wijzer worden?
Maandag 29 augustus 2011 om 16:30 uur

DzY

@ADOer
Je bent nogal goed op de hoogte. Als dit inderdaad het geval is, hebben we best een aardige groep. Voor nu John in de spits met invalbeurten voor Van Duin en dan volgend jaar Van Duin in de spits. Deze jongen heeft alles in zich om een goede spits te worden.
Maandag 29 augustus 2011 om 16:30 uur

ADOer

Ben het eens met Erik FC DEN HAAG en sexylexie.
Maandag 29 augustus 2011 om 16:14 uur

sexylexie

Het is nu maandag en waar blijft die nou de onbekende.
Zeker weer een lucht gordijn,ze maken ons blij met een dode mus.
Ben bang dat er niks meer gaat komen.
Zitten we dan met twee zijkers als een verhoek.
Maandag 29 augustus 2011 om 16:07 uur

Erik FC DEN HAAG

Bulykin kost geld.......is bekend,maar.....Met Buly heb je gemiddeld 2000 mensen per wedstrijd meer op de tribunes.Met Buly gaan je middenvelders weer voetballen.Met Buly gaat Wes weer vlammen.Met Buly zal FC DEN HAAG in het linker rijtje blijven,dus aantrekkelijk voor sponsors.Met Buly worden je spelers beter,dus meer waard.Ook al is onze Rus uitgeblust na twee jaar......hij maakt de andere spelers beter. Bulykin is de enige juiste investering die gemaakt kan worden.Ik ben geen rekenwonder,maar dit zal iedereen inzien.
Met Buly kan je Ajax hebben......ook niet geheel onbelangrijk in onze regio!
Haal onze held terug....Buly hoort bij ons,Buly wil bij ons,Buly is van ons!
Maandag 29 augustus 2011 om 15:02 uur

Tedje

Sorry, maar Snoyl is toch geen versterking voor ADO. Het kan mij niet schelen of het een aardige gozer is, hij heeft voldoende kansen gehad in de eredivisie en het is er niet bepaald uitgekomen tot nu toe dus waarom zou dat nu wel gebeuren als hij in Den Haag komt voetballen? Als dat de geheime naam is dan had dat wat mij betreft vooral een geheim moeten blijven...
Maandag 29 augustus 2011 om 13:13 uur

Plop

@ Ado Supporter

Ik ken hem niet persoonlijk, heb wel zijn carriere gevolgd.
Jij kent hem wel en zal het beste met hem voor hebben.
Ondanks zijn talent is die carriere tot nu toe geen aaneenschakeling van hoogtepunten. Problemen met discipline staan al jaren een echte doorbraak in de weg.
Meerdere trainers hebben hun tanden er op stuk gebeten, en niet de minste.
Zie jij Steijn dit dan wel voor elkaar krijgen?
Naar mijn mening is Snoyl niet de rustige ervaren kracht voor de verdediging die we zoeken.
Ik geloof de pers niet altijd, maar tik hem eens in op Google of Wikipedia, man man, dat kan niet allemaal verzonnen zijn.
Nu werkt het tegen hem, bijnaam Mc Snoyl zegt genoeg.
Hoop dat ie de kans bij Dordt alsnog pakt en halverwege het seizoen een overstap naar ons verdient.

http://www.rijnmond.nl/Homepage/Nieuws?view=%2FNews%2FDefault%2F2011%2Faugustus%2FFerne+Snoyl+gaat+het+bij+FC+Dordrecht+proberen

http://www.gelderlander.nl/sport/2133825/Ferne-Snoyl-toptalent-met-gebruiksaanwijzing.ece

Maandag 29 augustus 2011 om 12:46 uur

ADOer

John Verhoek, Morec, Keller en Snoyl worden de versterkingen. Hoewel Keller nog niet zeker is door allerlei interne problemen bij zijn club in Zwitserland.

Bulykin (te duur) en Vennegoor (wil niet) zijn bullshit verhalen en El Akchaoui (onzin geruchten)ook.
Maandag 29 augustus 2011 om 12:43 uur

danz

Waar blijft die supah spitsssssssss!!!!!
En ik bedoel niet J.Verhoek....
Maandag 29 augustus 2011 om 11:12 uur

Tedje

Ik vond Supusepa het goed doen gister en Luksik zakte een keer niet opzichtig door het ijs, wellicht begint ie een beetje op z`n gemak te raken? Balen van Rado en Ammi en leuk dat van (achter de) Duinen weer een prima goal maakte!
Het moet nog vele malen beter, maar ik zag wel weer af en toe combinatie voetbal in plaats van continue die zinloze voorzetten op niemand!
Wat betreft nieuwe verdedigers blijf ik sceptisch over Keller en heb ik geen idee of die Morec wat is. De mysterie man moeten we maar afwachten, ik heb m`n verwachtingen niet al te hoog ingezet, dan is de teleurstelling wellicht niet zo groot!
Maandag 29 augustus 2011 om 10:55 uur

ADO Supporter

@Plop

1 en al bullshit wat jij hier lult over hem! Ik ken hem persoonlijk en ik wordt een beetje misselijk van deze lulverhalen over hem! Ferne is echt super afgetraind en vergeleken met Souf Souf een super aanwinst! Gewicht problemen zijn opgeblazen verhalen. Je moet media niet altijd geloven! Als jij geblesseerd ben geweest en niet kon trainen,vindt je het gek dat je dan wat aankomt? Hij is super fit op dit moment,fitter dan ooit te voren en fitter dan de meeste bij ADO op dit moment! Don`t talk too much crap,if you don`t know him!
Maandag 29 augustus 2011 om 10:48 uur

Niels

Nee geen Soef Soef!!! Gewoon een jonge grote kopsterke verdediger die over lijken gaat!
Maandag 29 augustus 2011 om 10:31 uur

Wes

Interessant nieuws, ben idd. benieuwd of dit voor een positie centraal achterin is of voor een backpositie.
Als ze met Moric in zee gaan en e.v.t. Keller dan is het centraal achterin al ingevuld.
Ik zou het wel goed vinden als het voor de linksbackpositie is want deze is in mijn ogen nog niet goed ingevuld.
Maandag 29 augustus 2011 om 00:42 uur

Plop

@ Adosupporter

Ferne Snoyl?? Die worstelde toch altijd met zijn vet% en leefde niet voor de sport?
Kan me een verhaal herinneren dat ie door een glazen tafel is gekukeld tijdens een thuisfeestje met de matties, tijdje geblesseerd toen. Fijn voor de betalende club.
Heeft nergens echt een hele goede indruk gemaakt.
Is nog wel eens gratis uit logeren geweest omdat ie zijn vriendin geslagen zou hebben.
Zit zonder club en wil gratis bij ons voetballen..mmm, ik denk dat we beter verdienen.
Maandag 29 augustus 2011 om 00:01 uur

ADO Supporter

Ga weg met die souf souf!!! Ga dan gewoon voor Ferne Snoyl!!! Is gratis en super fit en afgetraind! Hij heeft zich al aangeboden maar zogenaamd was er geen budget!! Wat een kut beleid!!!
Zondag 28 augustus 2011 om 23:43 uur

KaleHans

Niet sjoefsjoef he, die is ook al in zijn nadagen, ik hoop nou is een echte goeie speler waar we allemaal ineens van op kijken......
Zondag 28 augustus 2011 om 23:41 uur

J.R.

@plop ado heeft toen een deal afgesloten met 20% doorverkoop naar een andere club dus vangt ado in dit geval 1.8 mil.
Dus als hij verkocht word is er plaats voor een betere spits of verdediger ben benieuwd de komende dagen wie komen en gaan
Zondag 28 augustus 2011 om 21:57 uur

Plop

@ Snelhandelen

Welk percentage krijgen we van die 9 miljoen?
10%? Hoger??
Zou fijn zijn
Zondag 28 augustus 2011 om 21:26 uur

sigi

Youssef zat gewoon in de bus naar Heerenveen, of is hij toch uitgestapt op prins clausplein??????
Zondag 28 augustus 2011 om 21:10 uur

Snelhandelen

Even offtopic, het word nog beter voor Ado ,als buly nou niet komt.
Ik wil nu niks meer horen dat er geen geld is, deze clubs bieden lekker tegen elkaar op, waardoor ons bedrag alleen hoger word.

Ado , en NOU BULY HALLEN, SNEL HANDELEN!!!!

http://www.voetbalprimeur.nl/
site/nieuws/177156/Galatasaray
_evenaart_Juventus_bod_op_Elia.html
Zondag 28 augustus 2011 om 21:06 uur

sjoef sjoef

Linksback wordt Youssef El Akcouhi. Vanmiddag na de wedstrijd van Heerenveen heeft hij bij vd Valk Nootdorp met Beyerberg en vd Kallen glimlachend een kopje thee gedronken.........
Zondag 28 augustus 2011 om 20:39 uur

neeeeeeeeeeeeeeee

Engelaar komt eraan
Zondag 28 augustus 2011 om 20:35 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24