Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Steijn vindt verwachtingen te hoog


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

9 september 2013 5 reacties

ADO-trainer Maurice Steijn vindt het verwachtingspatroon ten aanzien van ADO Den Haag te hoog ,,gezien het materiaal dat we hebben.’’

 

,,Het verwachtingspatroon is op basis van één goed jaar waarin alles meezat’, zei de Haagse coach tegen Omroep West. Hij doelt op het jaar waarin ADO onder John van den Brom Europees voetbal behaalde.

 

,,Toen ik het stokje overnam, verwachtte iedereen hetzelfde. Dat is natuurlijk niet reëel’’, aldus de coach.

 

,,De mensen moeten ook begrip hebben dat wij als ploeg en als club aan het groeien zijn. Het is niet makkelijk om elk jaar weer je beste spelers te verkopen en weer opnieuw te moeten beginnen. Dat gaat gepaard met vallen en opstaan en soms een aantal teleurstellende uitslagen’’, vervolgt hij.

 

Over de kritiek op de huidige 16e plaats:  ,,Ik ben de eerste die toegeeft dat het puntenaantal te weinig is gezien de wedstrijden die we hebben gehad, maar de mensen moeten niet vergeten dat wij al zes jaar stabiel in de eredivisie staan, dat wij niet meer op en af gaan.''

 

Intern is er in elk geval geen kritiek bezweert de trainer: ,,Niet vanuit de spelersgroep, de directie, de technische staf of de raad van commissarissen.''

 

Steijn hoop in de volgende vier wedstrijden op zes punten. Pas als er na die vier duels geen punt extra is gepakt en ADO ook uit de beker ligt, kan volgens hem een crisissituatie ontstaan. Overigens mist hij bij veel spelers wel het heilige vuur en de vorm.

 

Bekijk hier het volledige interview.

Lees meer over

Reacties

janvele

Nou MS dan hoor je eens van een ander R.E. Deze R.E. slaat de spijker exact op de kop. Ik vraag mij af wat jij de hele week op het veld met je spelers aan het doen bent. In ieder geval geen veldwerk waar de spelers laat zien waar zij moeten staan en hoe een medespeler moet worden aangespeeld. Als ik kijk dan heb ik steeds het idee dat geen enkele speler weet waar hij moet staan, hoe te lopen en naar wie aan te spelen. Ga eens met een video naar iemand die daar verstand van heeft. Overigens onbegrijpelijk dat een Schoenmaker, een Advocaat die vaak met MS schijnt te praten en ene De Mos MS niet op zijn falen wijzen.
Dinsdag 10 september 2013 om 16:22 uur

R.E.

Wat een huilebalk is Steijn toch! Moeten we medelijden met hem krijgen? "Het is niet makkelijk om elk jaar weer je beste spelers te verkopen en weer opnieuw te moeten beginnen." Grow up, Steijn, dat geldt voor elke Nederlandse club! Bovendien ontsnapte hij vorig seizoen, dus mét die "beste spelers", maar net aan de playoffs voor degradatie en was het voetbal meestal niet om aan te zien. Trouwens, niemand verwachtte na het succesjaar een herhaling van de prestaties, maar iedereen hoopte wel op goed, aanvallend voetbal en een coach die tactisch sterk is, een eenheid maakt van zijn team, zijn spelers beter maakt en niet in elk interview met de gekste argumenten komt om terechte kritiek te weerleggen. Vorige week wees hij bijvoorbeeld nog op het volgens hem zware programma dat ADO tot nu toe had gehad, nu gooit hij het (net zo belachelijk overigens) over deze andere boeg omdat hij na alle kritiek op die belachelijke uitspraak ook wel begrijpt dat wedstrijden tegen o.a. drie ploegen die vorig jaar maar net boven de degradatiestreep bleven en een gepromoveerde ploeg niet echt als "een zwaar programma" kunnen worden beschouwd.
Dinsdag 10 september 2013 om 14:54 uur

janvele

Lachwekkend die MS. Kijk gewoon in de goede spiegel en MS ziet dan dat hij het vorige jaar feitelijk ternauwernood aan degradatievoetbal ontsnapte. het hele jaar waardeloos en door de nog grotere misere bij de andere teams werd alles verdoezeld. De man HEEFT het gewoon niet sinds het vertrek van JvdB maar MS ZIET het niet. Tenzij ADO plotsklaps het licht gaat zien wordt het een dramatisch jaar.
Dinsdag 10 september 2013 om 13:38 uur

charder

Maurice heeft gelijk, 90 minuten tegen Heracles en daarin 3 doelpogingen waarvan 0 tussen de palen voldoet geheel aan mijn verwachtingen.
Ook de wanprestatie tegen Eagles, het matige spel tegen NAC en het slappe spel tegen Roda is eigenlijk te wijten aan mij als supporter die onrealistische verwachtingen heeft van mijn club die een hogere begroting heeft dan alle vier hierboven genoemde clubs.
Dinsdag 10 september 2013 om 08:27 uur

wdr

Weer excuses. Ik verwacht helemaal geen nieuwe 7e plek en Europees voetbal. Ik verwacht een plek ergens in de middenmoot, want daar hebben we de selectie voor, en redelijk voetbal.
Steijn vindt dat het crisis is als er de komende vier wedstrijden geen punten gehaald worden?!? Ik vind het nu al crisis hoor, spaar me dat we de komende vier wedstrijden ook geen punten gaat halen en dat Steijn dan gaat zeggen: `Nu begint het wel crisis te worden hoor` en dan met nieuwe excuses komt.

Presteren nu, je hebt een prima selectie! Ik hoef geen excuses meer te horen over een matige of niet ingespeelde selectie. Je hebt je selectie net vier dagen vrij gegeven! Had ook gebruikt kunnen worden om de selectie op elkaar ingespeeld te laten raken.
Maandag 9 september 2013 om 23:06 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26