Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Van den Brom definitief naar Vitesse


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

30 juni 2011 91 reacties

De transfer van John van den Brom naar Vitesse is definitief beklonken. Na een week touwtrekken hebben de Arnhemmers eindelijk overeenstemming bereikt met ADO Den Haag.


Hiermee raakt de residentieclub de trainer die Europees voetbal wist te behalen al na één seizoen kwijt.


Van den Brom kwam in 2010 over van AGOVV. Door zijn goede resultaten was hij erg populair bij de Haagse aanhang. Zijn vertrek heeft hij op een stuk minder nette manier geregeld, waardoor hij de club via de achterdeur verlaat.

Lees meer over

Reacties

jurrien de la vieter

wat een geile doggay

Woensdag 6 juli 2011 om 14:41 uur

Ghhfbbvgd

Veeel plezier met degradatie voetbal
Vrijdag 1 juli 2011 om 20:28 uur

insider

als jullie er anders over denken ben ik benieuwd naar de reacties

Vrijdag 1 juli 2011 om 19:16 uur

insider

Natuurlijk ben je als supporter gevoelig als er dingen gebeuren waar je  niet blij mee bent. Iedereen heeft zich uitgesproken ook johan dercksen. Onderling praten spelers anders wat zou je doen als je elders 3 of 4 x meer salaris kan krijgen. ga je toch nadenken lijkt mij. je hoort ook niets van de heer van der kallen ja hij is vandaag in Brussel maar waarvoor. Heeft hij de jongens bij elkaar geroepen en hebben ze met elkaar gesproken of staat hij te ver er vandaan en is hij gewoon een zakenman waar ook niets verkeerd mee is maar van voetbal know how weinig weet. Misschien toch iemand erbij halen die de jongens een arm om de schouder geeft en de gevoelige snaar weet raken en dat moet iemand zijn waar de spelers tegen op kijken. Zorg en dat is een kwaliteit van der brom dat juist die ulijftbrvoor zorgt dat spelers een stappie harder doen. Een man die ervoor zorgt ondanks de commotie en de hacktiek het lekker loopt.

Vrijdag 1 juli 2011 om 19:12 uur

insider

je kan je ook af vragen waarom is zijn salaris niet gelijk op gewaardeerd door van der kallen ipv die zielige 150.000 euro per jaar dat is in voetbal begrippen een lachertje. Verhoog de salarissen dan is het zeker niet interessant geweest om de club te verlaten dat geldt ook voor de speler toornstra verdiend nog een 150.000 euro dan twijfel en wordt je gevoelig als je salaris elders 500.000 kan zijn wees eerlijk zo'n jongen wil ook aan zijn toekomst denken.

Vrijdag 1 juli 2011 om 18:57 uur

rvdg

jongens laten we het boek van der Brom afsluiten hij is te impulsief geweest en is gek gemaakt op die boot van jordania. Wie twijfelt nou niet als je salaris 4x verhoogd wordt natuurlijk hij had op dat moment een verstands verbijstering.  Maar ado staat bekend om zijn achterban hou dat ook zo benader het postief dan zal hij op de bank toch nadenken en emotie hebben wat hij wel niet mist. Zorg ervoor dat hij op de bank zit en denkt dit ga ik missen.   

Vrijdag 1 juli 2011 om 18:51 uur

fcdenhaag75

He John,vuile flikker met je ******* gezicht,ik hoop dat je degradeert met je *** club.

Vrijdag 1 juli 2011 om 14:46 uur

Newbie-Q

Nah, het leek me al vaag als na al dit gedoe en gezeik John de Brommer gewoon op de bank bij ADO had gezeten komend jaar. Wat een gedoe man.

 

Als hij dan zo graag weg wil bij ADO (wat ik overigens nog steeds niet begrijp), dan helpen wij John wel ff verhuizen naar die narren daar in Arnhem, de ballen en veel plezier ermee. Ik hoop dat je daar krijgt wat je verdiend...... (vul zelf maar in).

 

Vrijdag 1 juli 2011 om 12:50 uur

Mr. X

flag

 

 

 

Vrijdag 1 juli 2011 om 11:50 uur

JS

Ik snap niets van de mensen die vd brom nu nog een hart onder de riem steken. Hij heeft de club, de supporters en de spelers van Den Haag gewoon verraden. Je excuses aanbieden doet daar niet aan af. Meneer was lange tijd niet bereikbaar voor de clubleiding van Den Haag. Dan WEET je gewoon dat je gigantisch fout zit. Als hij gewoon eerlijk was geweest was er niets aan de hand. Hij heeft zn ziel gewoon aan de duivel verkocht. En hetzelfde geldt ook voor 026 en al zn andere arnhemse vrienden die hier continu alles lopen goed te praten. Jullie begrijpen er niets van. Ik las dat zelfs jullie oude held Nicky Hofs kotsmisselijk wordt van de manier waarop Vitesse geleid wordt. Ik begrijp ook wel dat in het huidige voetbal geld regeert (zie Man.City en vele andere voorbeelden), maar Vitesse zal dat nooit worden.

 

John, ik wens je niets slechts toe op privegebied, maar ik hoop dat het je zakelijk zeer slecht vergaat bij je jeugdliefde. Je bent gewoon een sneaky mannetje dat leugens verkoopt en vervolgens denkt met excuses ervan af te komen. Zo werkt dat niet bij hagenezen. We hebben je in ons hart gesloten en je als een koning behandeld. En hoe ga jij met het volk om? Je bent gewoon een enge geldwolf.

 

Wie gaat Europa in? Wij gaan Europa in! Wie blijft er lekker thuis? Johnnie blijft lekker thuis!

Vrijdag 1 juli 2011 om 10:09 uur

hagenees

hallo iederreen

 

ik vind het niet kunnen wat voor taal jullie spreken

ik ben ook een ado supporter maar hij heeft er voor gekozen om terug te gaan naar zijn clubliefde, dan mag hij dat maar of het hem lukt is het tweede, misschien is het niet zo gegaan als het moet gaan mar hij heeft daarvoor ook zijn excuses aangeboden.

ik vind dat die man zijn eigen leven mag leiden en niet dat wij moeten bepalen of hij bij ado blijft of niet

 

Vrijdag 1 juli 2011 om 09:26 uur

Mees

Ach 6 ton is een mooie prijs voor een trainer die met 1-5 bij Groningen verliest. Dat is 120.000 euro voor ieder tegendoelpunt die we in die wedstrijd gekregen hebben ;-) Ofwel, zo`n wonder trainer was hij nou ook weer niet !
Vrijdag 1 juli 2011 om 08:40 uur

remco ado

sjonnie is een hond is een hond sjonnie is een hond lelelelelelelelele

Vrijdag 1 juli 2011 om 02:57 uur

vakkie G arie

http://www.vitesse.nl/vitesse-tv-bekijk/persconferentie-john-van-den-brom/347

 

de eerste wedstrijdt wordt een mooie ik hoop dat john onderuit gaat ik snap die gozer niet club liefde? :S suc6 john domme fout vittese komt niet ver en als jij je het in je hoofd haalt om spelers bij ons weg te halen dan komt vakkie G ff langs ;) 

Vrijdag 1 juli 2011 om 02:47 uur

026

luitjes, John heeft jullie een te gek aankomend jaar gegeven! Europa, sinds lange tijd! Hij heeft 1 fout gemaakt door niet direct contact op te nemen.... Wat als hij het wel had gedaan, was alles sneller afgehandeld, dat is wat er gezegd wordt! Tuurlijk, ik had net zo teleurgesteld geweest maar om hem nou, zo te vernederen heeft hij niet verdiend! Jullie uitvak zal 7 augustus zeker uitverkocht zijn! om Hem te steunen, die jullie een te gekke avontuur heeft bezorcht in Europa en ik kan het weten, te gek!!!!  Het zal jullie alleen maar sieren als jullie hem toe gaan zingen!!! Dat zou ik doen als hij een hagenees zou zijn en die vitesse naar europa had gebracht en uiteindelijk voor zijn clubie gaat.

Vrijdag 1 juli 2011 om 00:11 uur

uitkijken

Ik las net al op een andere site wat getuchten dat  nieuws vd. Brom die rus Jordania zit op te stoken om met een pak geld te zwaaien voor Derijck en Buylikin. Wat een fout om hem te verkopen zeg, dat is van vd. Kallen nou dom en naief. Hadden ze nooit moeten doen, desnoods behouden en voor het tweede team zetten maar nu is het hek van de dam.

Donderdag 30 juni 2011 om 23:43 uur

Maurice

Ik sta heel erg versteld over de vele boze reacties. Waarom ?? Niemand gun je zo iemand. Het mag allemaal erg lullig zijn verlopen, maar dit gaat te ver. Kom op zeg, vindt het ook jammer, was ook een beetje pest, maar effe bij de les blijven. Johnnie is naar z'n jeugdliefde gegaan, accepteer en respecteer. Ik blijf het een chemie van een man vinden. Maurice Steijn gaat het ook zekerrs goed doen. De eerste wedstrijd in de competitie is toevallig tegen Vitesse thuis, die gaan we winnen, haha, Ik gun John het allerbeste, maar tegen Den Haag wordt het een dikke nederlaag.

Donderdag 30 juni 2011 om 23:22 uur

TVB Nootdorp

John, ik had zoveel respect voor je (en ik wil je ook nog bedanken voor een fantastisch seizoen) , maar wat jij gedaan hebt is van een heel laag nivo. Je hebt hiermee dan ook alles verspeeld. Ik zit eigenlijk al de hele week te koken van woede. Wat ben jij mij tegengevallen zeg. Ik had je hoger ingeschat. Ik had verwacht dat je dit jaar nog zal blijven en dat je het jaar daarna was weggegaan. Daar had iedereen wel rekening mee gehouden en dan hadden we het best wel begrepen.

Je was als een held naar buiten gebracht. Maar nu.......je bent gewoon een vuile vieze leugenaar. Ik kan er niets anders van maken. Met hagenezen moet je gewoon eerlijk zijn, anders heb je een probleem.

Ën dat brobleem heb je nu dus ook.

Ik hoop dat Den Haag met je hebt afgesproken dat je geen spelers bij ons mag weghalen. Als je dat toch flikt dan mag je de rest van je leven achterom kijken. En het lijkt mij ook beter om de eerste wedstrijd van het seizoen lekker aan Menzo over te laten.

Ik hoop nu echt dat je met Fietstas naar de klote gaat.

Je bent een vieze nagemaakte.

 

Donderdag 30 juni 2011 om 22:58 uur

Marc

Toch wil ik John bedanken voor het mooie seizoen wat we hebben gehad! Ik vind de reacties allemaal een beetje overdreven. John kiest voor `zijn` club zoals in het verleden ook Ricky van der Berg heeft gedaan.  Toen stonden we allemaal op de banken. Natuurlijk kiest hij ook voor het geld, maar wat zou jij doen? Naar je `eigen` club en nog meer gaan verdienen ook!   Natuuurlijk heeft John niet op de juiste manier gehandeld, maar hij heeft ons wel Europa in geholpen na meer dan 20 jaar! Laten we dat gewoon niet vergeten! Als het goed is gaan we een mooie tijd tegemoet in Europa!   Ik vind het jammer dat hij weggaat, maar het is beter zo. Voor alle partijen. En laten we eerlijk zijn, we verdienen € 500.000 aan hem. Dus vorig jaar een `gratis` trainer gehad en nog Europa gehaald ook!   Kom op gasten, laten we rechtop lopen en de eer aan ons zelf houden!
Donderdag 30 juni 2011 om 22:45 uur

JS

En toen.... landde het!

 

De pijn die ik nu voel, komt pas een paar dagen later. Het voelt als door je beste vriend in de rug gestoken worden, of verlaten worden door de liefde van je leven. Wat een euforie toen we wonnen van groningen na penalties en wat een pijn nu, slechts enkele weken later. Gaat de beste vriend, die je heeft neergestoken je dan ook nog een bezoek brengen in het ziekenhuis en de bloemen van je nachtkastje meenemen om aan z´n eigen moeder te geven! Zo voelt het dat ome John nu ook nog eens spelers van ons wil meenemen. Als hij zegt dat hij niet kan garanderen dat er spelers meegaan, dan kan je er vergif op innemen dat hij al rond is met enkele sleutelspelers van ons.

 

John, ik heb mn longen uit mn lijf geschreeuwd toen we europees voetbal haalden en jij deed dat ook. John ik heb nog harder geschreeuwd, gejuicht en gezongen toen we 2x van 020 wonnen en jij was ook door het dolle heen. We hebben lief en leed gedeeld met z´n allen en we droegen je op handen. John, jij was onze nieuwe haagse held.

 

Opeens werd ik wakker in het ziekenhuis... ik keek verschrikt naar mn nachtkastje en mn bloemen waren weg.

Toen landde het... leuk dat je op bezoek was John. En ik hoop dat je moeder de bloemen mooi vond.

Donderdag 30 juni 2011 om 21:49 uur

hmmm

Ja mensen, ik ben er ook niet blij mee, maar laten we nou het goede voorbeeld geven aan vd Brom en hem met respect behandelen(wie weet kunnen we hem of zijn connecties goed gebruiken in de toekomst, hij heeft nog wat te goed aan ADO). En laat de spelers sportief revange nemen door de 1e competitie met 4 of 5-0 te winnen van Vitesse!

Donderdag 30 juni 2011 om 21:40 uur

Mr. white

@Koos,

 

We moeten die haat op een normale maar extreme manier uitdragen

Dit zal met spandoeken en gezang moeten worden gedaan iets anders zit er niet op volgens mij.

Donderdag 30 juni 2011 om 21:00 uur

4ffah

stand Eredivisie - 2011/2012 - Regulier Seizoen

1   :  Ado Den Haag

 

18 :  Vitesse

 

Brom  je begint nu al K......T

Donderdag 30 juni 2011 om 20:06 uur

Koos

we moeten brom zo verrassen de eerste wedstrijd  dat hij na de warming up het veld cq stadion niet meer durft te betreden oprotten met die verrader. help mee denken.

Donderdag 30 juni 2011 om 19:58 uur

foebelgek

Er gaan geruchten dat Brom Derijck en Bulykin wil gaan halen....

 

En dan te bedenken dat ik die twee spelers het allerbeste gun... Ik moet godver van die haat af zien te komen want als dit zou gebeuren ben ik getekend voor het leven...

 

Ajax is een plaatsje aan het zakken op mijn haatlijst.

Vitesse met stip op nr. 1

 

Donderdag 30 juni 2011 om 19:48 uur

Koos

Den Haag zingt... wij gaan europa in . Brom zingt ....wij gaan naar jupiler ( drank maakt meer kapot dan je lief is )

Donderdag 30 juni 2011 om 19:28 uur

effeh haags

Brom durf je nu ook nog met champagne in je klauwen te staan. op tieften de grootste Judas op trainers gebied je zal branden in de Hel

Donderdag 30 juni 2011 om 19:18 uur

laurens

ja met zn allen zingen tegen vitesse johhny nsb nsb johhny nsb

 

of gwn johnyy is een kk jood :)

Donderdag 30 juni 2011 om 19:17 uur

Eiahsnijah

Geachte heer Smehrlab Jordanowitz a.k.a meneer Cohen,

Gefeliciteerd met uw nieuwe bitch!

Wat stond hij daar te glunderen, met op de achtergrond het logo met 2 muggen die een champions league-bal vasthouden. Meneer Cohen kon met zijn miljoenen het niet opbrengen om de laatste centjes neer te leggen. Welkom thuis John, betaal je wel netjes je kostgeld voortaan?

 

Voordat u hem in de winterstop ontslaat, en hij de nieuwe trainer van FC PVC wolrdt, hoop ik van harte dat jullie boven de degradatiestreep staan. Geeft u hem maar een snelle bak onder z'n reet, want als hij ook nog spelers gaat wegkapen kan ie wel wat pk's gebruiken.

 

Hoogverachtend,

Donderdag 30 juni 2011 om 19:09 uur

Haagse wraak

Zag VdBrom net op het sportjournaal met ze bloedkop. Ik merkte dat de kleur uit me bek wegtrok van kwaadheid toen ik hem zag zitten.

We moeten hem dus echt finaal aan flarden fluiten en zingen op zondag 7 augustus.

En ik heb al een spandoek:

"John vdBrom: zo snel slaat liefde om in haat! Afz. FCDH-MN"

En ik stel ook voor dat we bumperstickers maken met de tekst:

IK REM NIET VOOR JOHN VD BROM stork

'Tis maar dattie echt begrijpt dat we hem haten, hij moet hetecht ff  voelen, die graftak

Donderdag 30 juni 2011 om 18:58 uur

anti-john

massaal de eerste wedstrijd zingen:

Daar boven op de berrug,Staat een non,

Ze staat te schieten,op johnny van de brom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Donderdag 30 juni 2011 om 18:53 uur

Kêk nâh

Wat een drukte om een kinderprogramma over een klein autootje wat avonturen beleeft.

 

 

 

 

 

 

Of hebben jullie het niet over Brum?

Donderdag 30 juni 2011 om 18:52 uur

B.A.L.

De enige punten die hij krijgt op 7 augustus is een holpunter.

 

Fuck you very much John!

Donderdag 30 juni 2011 om 18:38 uur

RE:

Ik vind het eigenlijk gewoon zwaar kut. 

Vd Brom heeft het smerig gedaan, maar die vent kan nu niet meer doen dan sorry zeggen. Die eerste wedstrijd gaat keihard worden! 

Zoals gezegd, haat mag er zijn. GROEN GEEL IN HET HART. 

Donderdag 30 juni 2011 om 18:30 uur

adodebeste

@ Wegwezen johny dom

 

Schiet toch op met je geleuter, dat krijgt hij toch dubbel en dwars weer terug via zijn verhoogde salaris, blij dat die gluiperd opgerot is.

Goede tranier slecht mens, goede toneelspeler.

 

Donderdag 30 juni 2011 om 18:23 uur

Haga

In lastige tijden leer je de mens pas echt goed kennen. Echte kerels lopen niet weg voor hun beloftes en verantwoordelijkheid. Conclusie: `"Een papfles als vd Brom, kan je ook eigenlijk maar beter kwijt zijn." Strik eromheen en via de Rijn linea recta naar z`n `zogenaamde echte liefde` stroom opwaarts sturen. Alleen heeft Sjonnie niet begrepen dat het Vitesse waar hij van denk te houden, al lang niet meer bestaat. FC Jordania speelt daarvoor in de plaats. Maar dat wordt `m de komende jaren vanzelf wel duidelijk ....domme, domme, domme Sjonnie. ADO gaat verder bouwen met echte kerels. Daaaaag, Papfles!
Donderdag 30 juni 2011 om 18:17 uur

ADO-lady

Toch jammer dat 't zo gelopen is. eerst beloven dat je nog 1 seizoen blijft en dan op zo'n geniepige manier weg. Niet netjes. En het goede seizoen hebben we niet alleen aan hem te danken.

hoop dat de goede spelers wel bij ADO blijven

Donderdag 30 juni 2011 om 17:55 uur

'centenbak'

 

'SJEIK" Jordania is te beroerd om een tonnetje bij te schuiven..

de hufter.....  (HAD MINIMAAL 1 MILJOEN motte ZIJN)

 

Dus dan denk van den BromRoebel ik betaal zelf wel die ton...

GROTERE HUFTER.....

 

John.... veel suc7 bij SPARTAK VITESSE...

 

wat mij betreft : PERSONA NON GRATTA !!!!

Donderdag 30 juni 2011 om 17:15 uur

hansepans

Hey John ... wij gaan wel europa in. Ik geef je een half jaar en dan mag je weer op zoek gaan naar een nieuwe club. 

Donderdag 30 juni 2011 om 17:04 uur

fcdenhaag75

Voor de rest van me leven een hekel aan Vd Brom en Vitesse.Beginnen een beetje op Ajakkes te lijken.En van der Kallen ga je nu alles verkopen?Lijkt er op dat jij ook een spelletje speelt.Hebben 20 jaar moeten wachten laten we dat niet in 1 eizoen weer weg gooien.

Donderdag 30 juni 2011 om 16:59 uur

ado for ever

Jhon ik hoop niet dat je je verslikt in die glas champagne die je geopend heb je bent nog slechter als slecht als je dit nu zegd.

Donderdag 30 juni 2011 om 16:19 uur

Wegwezen johny dom

Jullie moeten even bij voetbalzone.nl kijken wat hij zegt.
bij de titel:
'Ik was zo verblind door liefde dat ik heb verzuimd ADO zelf in te lichten'

 

Nou je ken lullen wat je wil maar er gaan zo ie zo haren overend staan als je dat leest.


Liefde nah het geld zekah? Ik ben blij dat die weg is.
Met zijn golera kop. Zomaar ADO aan de kant schuiven..

Dit zijn geen praatjes die de boot kunnen dichten.
Wees dan recht door zee en zeg waarop het staat.
Dat je salaris aantrekkelijker vindt, en voor de poen gaat.
Als je imago toch al schade heeft opgelopen ja toch?
Ahhh schijt aan johny dom..

De 1e wedstrijd tegen vitesse mag er zeker haat zijn.

De spelers op het veld moeten hun koppie omhoog houden.
En als een beest tekeer gaan op het veld.
Fuck vitesse en johny dom... Groen en geel in het hart 4 evah!
 

 

 

 

Donderdag 30 juni 2011 om 16:10 uur

@ Kobus Tokus

Wat nou, laat je club maar in de steek?

Ado is helemaal niet zijn club dat is Vitesse al... en als hij dan naar Vitesse gaat is dat helemaal niet erg want hij heeft altijd de ambitie uit gesproken daar graag heen te gaan!

 

Okee, er is smerig onderhandeld.... maar daar heeft John net zijn excuses voor aangeboden, nou wat wil je nog meer?

Meer dan dat kan hij niet doen.

 

 

Donderdag 30 juni 2011 om 15:38 uur

ADO4evah

Moeilijke tijden, had hoge verwachtingen van Johnnie, helaas pleiten naar Vitesse, ik vind op de manier hoe het allemaal is gegaan zwaar kut. Hij heeft ons hier Den Haag een mooi seizoen gegeven, ik heb vertrouwen in Maurice , nou nog hopen dat het geen leegloop van spelers wordt, we hebben een goed gemotiveerd team, nog een advies aan van der Kallen koop Buly nou voor die centen, dan hebbben we minimaal weer 21 Goals. En verder geen uitverkoop van spelers meer houwen dan komt het vast goed.

Donderdag 30 juni 2011 om 15:35 uur

KaleHans

Derijck krijgt van de club geen verbeterde aanbieding, ze blijven bij de aanbieding die ze hadden gedaan voor de Playoffs, oftewel die gaat dus ook weg.   We hebben nu een selectie vol middenvelders en aanvallers en nu laten ze ook nog is ons steunpunt in de verdediging lopen..... ben benieuwd wat er nog meer uit de hoge hoed tevoorschijn gaat komen.....

Donderdag 30 juni 2011 om 15:01 uur

ikkuh

nu zegt ado dat het bedrag van 1 miljoen nooit door ado is gevraagd maar door iedereen is opgeblazen     gewoon voor een appel en een ei en gaat ie ook gewoon proberen spelers mee te nemen let maar op ado dacht dat we ballen hadden brom als ik je in de winkel zie heppie toch een probleem en ado laat m nou geen spelers wegkapen wees nou 1ns wat sterker of ben je je zakken aan t vullen vd kallen??

Donderdag 30 juni 2011 om 14:59 uur

TONH

morgen zeggen ze het gaat toch niet door

en zaterdag blijkt ie toch naar frietesse

zondag gaat het dan wederom erop lijken dat ie

bij ado blijft....

ooit zulke mafketels meegemaakt?

hen je het geld al binnen vd kallen?

ze gaan je er lang op laten wachten ,..let maar eens op.

1 bak puinhoop bij frietesse

ze hebben al 12 spelers in de selectie he?

 

Donderdag 30 juni 2011 om 14:24 uur

Reiguh

Krijnouwat, die  'Jankdania' had toch gezeg datie er klaar mee was, ..en dan toch maar lff appen? Ook een mannetje zonder inhoud dus. Vind het verder allemaal prima, als ze nou nog maar ff proberen Buly vast te leggen. En vanaf nu dan maar weer gewoon over voeballuh oh'en en die Van der DOM met z'n (geld)streken maar snel vergeten.

C'mOn The Hague ! flag

Donderdag 30 juni 2011 om 14:21 uur

danny1985

Hopelijk gaat vitesse dan in de eerste wedstrijd tegen ADO denhaag flink op hun bek. Hoe vitesse en van den brom gehandeld hebben is niet om aan te zien. En je kan toch niet na 1 jaar alweer bij een club weggaan. Wat heb je bij vitesse te zoeken. Die hebben afgelopen jaar laten zien dat ze dus echt niet kunnen voetballen, en dat ze degradatie verdienden. Wens van den brom veel plezier bij die club, met spelers die niet goed genoeg zijn voor abramovitsch. Erg dom om bij ado weg te gaan, je had er nog veel meer kunnen bereiken. Je kon europees spelen, ga je naar een club die dit jaren niet gaat doen. Stomste fout in je leven, maar daar kom je nog wel achter.

Donderdag 30 juni 2011 om 13:20 uur

quinten

John veel succes hoop dat je hiervan geleerd hebt en ook je zaakwaarnemer die toch wel had moeten weten hoe contracten en afspraken in elkaar zitten.  Bijna was je Luigetje de klos.

Donderdag 30 juni 2011 om 13:14 uur

PIET

kk dikke geef die bak die je van van der kallen hebt gehad ook maar terug.

Donderdag 30 juni 2011 om 13:14 uur

luck

Zo , die is opgepleurd.

Wat een fake , die man. Lak aan zijn spelers , technische staf , bestuur en supporters. Fijn naar Vitesse , soort zoekt soort zullen we maar zeggen.Maurice is minimaal net zo goed. En spelers die na een goed seizoen weg willen ? Gaan !! Je speelt graag bij ADO of niet. En

dat is het verhaal.

 

Donderdag 30 juni 2011 om 13:11 uur

beftekkel

Ik zal iig de rest van mijn leven bij het zien van de kop van VdBrom denken: "KLOOTZAK!"

Donderdag 30 juni 2011 om 13:08 uur

Tedje

@Ozz

Inderdaad, de club heeft al gehandeld voordat er spelers zijn vertrokken. Alleen ben ik wel bang dat dat voornamelijk door van den Brom is gebeurt en niet door de directie.

Wat zou jij vinden van de komst van Arjen Swinkels van WillemII als vervanger van Derijck? Die gozer wordt volgens mij heel snel geliefd in Den Haag, want hij bikkelt iedere wedstrijd 90 minuten lang en gaat voorop in de strijd. Ik vond hem vorig jaar echt veruit de beste bij WillemII die als enige iedere keer z'n hoofd boven water hield!

Donderdag 30 juni 2011 om 13:08 uur

ikkuh

en voor hoeveel uiteindelijk dan of mogen we dat met zn allen gaan raden dh blijkt toch niet zo sterk in onderhandelen zoals iedereen eerder suggereerde zal wel voor een appel en een ei zijn geweest

Donderdag 30 juni 2011 om 12:48 uur

ikkuh

lijer hoop dat je neervalt en ado doe eens iets positief want straks mzijn we ook nog de bepalende spelers kwijt ONGELOOFELIJK weer allemaal willen we wel een topcluib zijn vraag ik me af

Donderdag 30 juni 2011 om 12:47 uur

fcdenhaag75

Voor mij is ie gewoon een ****** nepperd!!!Hoop dat je degradeert,en bij Den Haag mogen ze nu ook wel wat nieuws aantrekken ik lees alleen maar dat er mensen weg gaan.Zo gaat dat volgend jaar wel heel moeilijk worden.

Donderdag 30 juni 2011 om 12:42 uur

pmc

@ ADO 4 Life

1 ding begrijp ik gewoon niet, Buly 21 goals en niemand in NL die met Anderlecht/Buly praat??

Donderdag 30 juni 2011 om 12:42 uur

Miku

Nieuwste hit in Den Haag van KC & The Sunshine Band:

Jalalalalalalalaa Johnny voor de Poen, Johnny voor de Poen......

 

John bedankt voor vorig seizoen en krijg de pleuris maar voor de onrust die je de afgelopen week hebt aangericht. Als jij en dat Vitesse dit gewoon netjes hadden geregeld dan had je met opgeheven hoofd Den Haag kunnen verlaten en had ik je netjes uitgezwaaid. Ik vrees dat de begroeting de eerste competitiewedstrijd nu wat anders zal zijn. Maar wel met dank aan jezelf.

 

Met Maurice en mogelijk Fräser gaan we gewoon lekker verder waar we gebleven waren.

 

Donderdag 30 juni 2011 om 12:40 uur

Tedje

@ ADO 4 Life

 

Wat is er zo dromerig aan? Misschien de komst van Aissati die wat onhaalbaar is, maar dat geef ik zelf ook al aan. Voor Toornstra kan je momenteel gewoon een hoog bedrag vangen, zeker als Strootman voor +/- 6 miljoen verkocht wordt. Wat betreft Buly ging het om z'n salaris dus kan je met geld van een transfersom z'n salaris betalen.

Als alternatief voor Aisatti misschien een iets redelijker optie: Willy Overtoom van Heracles!

Donderdag 30 juni 2011 om 12:38 uur

mama van 2

Hey loosduinen lol hier nog iemand uit loosduinen waar in loosduinen zit jij?
Donderdag 30 juni 2011 om 12:35 uur

Ado 4 life

Haagse Harry

 

Respect thumb

Donderdag 30 juni 2011 om 12:31 uur

Haagse Harry

Toch wil ik John bedanken voor het mooie seizoen wat we hebben gehad!

Ik vind de reacties allemaal een beetje overdreven. John kiest voor 'zijn' club zoals in het verleden ook Ricky van der Berg heeft gedaan.  Toen stonden we allemaal op de banken. Natuurlijk kiest hij ook voor het geld, maar wat zou jij doen? Naar je 'eigen' club en nog meer gaan verdienen ook!

 

Natuuurlijk heeft John niet op de juiste manier gehandeld, maar hij heeft ons wel Europa in geholpen na meer dan 20 jaar! Laten we dat gewoon niet vergeten! Als het goed is gaan we een mooie tijd tegemoet in Europa!

 

Ik vind het jammer dat hij weggaat, maar het is beter zo. Voor alle partijen. En laten we eerlijk zijn, we verdienen € 500.000 aan hem. Dus vorig jaar een 'gratis' trainer gehad en nog Europa gehaald ook!

 

Kom op gasten, laten we rechtop lopen en de eer aan ons zelf houden!

Donderdag 30 juni 2011 om 12:26 uur

Ado 4 life

John het gaat je goed... Bedankt voor 1 mooi seizoen thumb

Donderdag 30 juni 2011 om 12:24 uur

Scheveningen

Wat een reacties!!

 

Is iedereen blind in Den Haag en omstreken, zo gaat het toch altijd in het voetbal!! Maak je niet druk joh.

 

'Jantje komt en Jantje gaat' luidt het gezegde en dat geldt zeker in het voetbal!

 

Ik krijg de indruk dat mensen in en rond Den Haag wel heel erg naief zijn!

Donderdag 30 juni 2011 om 12:24 uur

Ado 4 life

Tedje droom verder!!!!!!!!

Donderdag 30 juni 2011 om 12:22 uur

Piotter

Wat jammer dat je nu dit soort berichten moet lezen van die zo genaamde FGDH supporters. JVDBr HEEFT ZOVEEL voor die club gedaan en dan krijg je nog een schop na omdat de directie van VTARNH heeft lopen klote schande.

Donderdag 30 juni 2011 om 12:22 uur

Duinpan

bedankt voor alles John !

 

jammer dat je weg bent nu

 

succes bij vitesse !

 

 

PS jammer van die misverstanden waardoor jij nu de geel/zwarte piet krijgt toegespeeld

 

 

Donderdag 30 juni 2011 om 12:21 uur

Tedje

Mounir El Hamdaoui is een lastige gozer en die is ook veel te duur voor ADO, 020 had al moeite hem vast te leggen vorig jaar. Aisatti heb ik zelf al geopperd afgelopen dagen, alleen die is denk ik te duur.

Ik verwacht dat er nog wel wat gebeurt op de transfermarkt wat ADO betreft en denk dat de volgende spelers vertrekken:

Derijck: Hij heeft al gesprekken gevoerd met oa Utrecht en kan voor 750.000 weggekocht worden. Z'n vervanger is in mijn ogen heel makkelijk, Arjen Swinkels van WillemII, die jongen zal in Den Haag goed in de smaak vallen, hij heeft de werklust van een paard!

Toornstra: Ik vrees toch dat ADO niet opgewassen is tegen de miljoenen van Utrecht die met Mertens, Strootman en van Wolfswinkel hard opzoek zijn naar talent. Toornstra is een van de grootste talenten in Nederland en die zullen ze dus willen ophalen. voor 6 miljoen mogen ze hem hebben, dan kan ADO 1 miljoen investeren in het salaris van Buly, 1 miljoen overmaken naar 020 voor Aissati en een deel voor zijn salaris reserveren. Als er nog geld over blijft van die 6 miljoen dan vloeit dat terug in de kas voor mogelijke verdere investeringen indien nodig.

Donderdag 30 juni 2011 om 12:20 uur

Adowoman

026, als jij ado supporter zou zijn geweest zou jij ook niet blij zijn als achter de club om al iets beklonken is met de trainer van jouw ADO met een rijke stinkerd van een andere club.

 

En dat terwijl hij keer op keer aangaf zeker nog het aankomende jaar er voor ADO te willen zijn. En op de manier verdient geen schoonheidsprijs. Teleurstellend en als het nou op een nette manier gegaan zou zijn dan zou het ook minder hard aankomen...

John heeft ons vorig jaar veel gebracht, vergeet ik ook niet, maar op de manier hoe dingen nu gegaan zijn... niet netjes.

 

Maar nogmaals, wees er blij mee (al las ik dat vele vitesse supporters en (ex) spelers niet blij zijn met die Jordania) en we zien jullie wel op 7 augustus a.s.

 

ADOWOMAN

Donderdag 30 juni 2011 om 12:20 uur

fcdenhaag75

Als dat geouwehoer zo doorgaat ga ik mijn seizeinkaart opzeggen wat een k*****zooi zeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Donderdag 30 juni 2011 om 12:19 uur

Hamdaoui naar Den Haag?

Als we nou een mooie wagen van een uitvaartbedrijf charteren dan komt Hamdaoui misschien...dan heeft die in elk geval de grootste auto van allemaal, daar gaat z'n tokus van staan dus als je die wil hebben...gewoon zo'n zwarte slee regelen 

Donderdag 30 juni 2011 om 12:19 uur

adodebeste

026

 

Volgend jaar ben ook weer blij zeker als van Gaal komt zeker, en John zijn biezen kan pakken, omdat Vitesse weer op de 15e plaats is geeindigd.

Donderdag 30 juni 2011 om 12:19 uur

Hague

het weggaan ging misschien niet helemaal netjes zo ...

of dit alleen de schuld is van John horen we misschien nog wel eens

 

alleen die vd Kallen en manders spelen ook vieze spelletjes !!!

 

hou die maar in de smiezen

 

Donderdag 30 juni 2011 om 12:17 uur

adodebeste

Het is nu definief onze van den Brom gaat ADO verlaten, wat heb ik mij vergist in deze man, gelukkig staan al zijn uitspraken op beeld, zoals bij Barend en Barend, ik blijf natuurlijk bij ADO ik wil afmaken waar ik mee bezig ben waren zijn woorden, wat is het resultaat een zak geld, en meneer smeert hem, maar wat nog veel erger is, dat hij alle spelers die op zijn advies zijn ingekocht bij ADO zich ook vreselijk benadeeld voelen, door de lafhartige houding van deze meneer vd Brom.

Nou veel succes daar in het wespennest van Jordania, waar je als het even tegenzit er keihard uitgetrapt zal worden, deze soap krijgt nogt een staartje wat ik je BROM.

Ik hoop wel dat van der Kallen nog even die Audi 7 onder zijn kont vandaan trekt.

Donderdag 30 juni 2011 om 12:16 uur

Adowoman

Wat ik net al aangaf, laten wij ons richten op ons ADO en hen naar hopelijk weer een mooi jaar loodsen. Het zal moeilijker worden maar ik word moe van de soap van V.d. Brom en steek de energie in het ADO zoals we het dit jaar gaan zien met wie dan ook...

 

John, bedankt voor een prachtjaar en jammer dat je het niet echt netjes afgehandeld hebt bij ADO... had je hoger ingeschat!

 

Come on ADO!!!!

Donderdag 30 juni 2011 om 12:15 uur

John van den Brom

Suc6 in EUROPAthumb

Donderdag 30 juni 2011 om 12:15 uur

Kobus Tokus

Laat je club, maar in de steek, en laat je club maar in de steek! Laat je club, maar in de stee-eek, en laat je club maar in de steek!shoot'Ik heb het enorm naar m'n zin bij FCDH en wil hier graag wat neer gaan zetten, NEE ik ga niet naar Vitesse'pinocchio

 

IK HOOP -EN GUN HET ZE VAN HARTE- DAT ZE GIGANTISCH OP HUN BEK GAAN DAARZO EN DE BOERENDIVISIE IN PLEUREN.

Donderdag 30 juni 2011 om 12:13 uur

HAAGSE ITALIAAN

WAT DACHTEN JULLIE VAN  El Hamdaoui  OPHALEN IN 020 EN ASSATI ER OOK MAAR BIJ , OF HEBBEN WIJ SUPPORTER'S NIKS IN TE BRENGEN EN KOPEN WIJ ALLEEN MAAR SPELERS ONDER HET NIVO VAN VORIG JAAR WAS DAT MISSCHIEN OOK DE BEDOELING VAN DIE JUDAS ZO DAT DIE MISSCHIEN EEN CONCURENT MINDER HEEFT .

 

WE ZULLEN WEL MERKEN WAAR WIJ HET DIT JAAR MEE MOETEN DOEN , IN IEDERGEVAL HEBBEN ZE DIE SEIZOENS KAARTEN AL VERKOCHT ANDERS WAREN DAT ER ZEKER EEN PAAR DUIZEND MINDER GEWEEST .

Donderdag 30 juni 2011 om 12:09 uur

@ uit de Achterhoek

Ik heb de afgelopen dagen nog wel positieve dingen over JvdB gezegd, maar ben nu wel blij dat het afgerond is.

 

Ik denk dat dit voor hem de slechtste stap is geweest in z'n carriere tot nu toe.

 

A. is hij nu bij een club met zoveel onzekerheid.

B. heeft hij zichzelf zeer negatief op de kaart gezet.

C. hij blijkt dus onbetrouwbaar.

D. kampioen worden in 2013 gaat zelf johan cruyff niet lukken bij Vitesse, dus succes

 

Ik hoop dat de spelers van ADO nu niet hun hoofd op hol laten slaan, want daar begon het op te lijken de afgelopen dagen.

Maurice Steyn is een prima trainer die wellicht hetzelfde kan presteren, mits hij jullie wel dezelfde speelstijl laat hanteren, dus met veel Haagse bluf en vooral aanvallend voetbal.

 

Dat het waarschijnlijk slechts 6 ton is geworden vind ik een gemiste kans. De heren vd Kallen en Manders moeten toch maar even achter de oren krabbelen. Maar investeerd dat bedrag in ieder geval in het behouden van je beste spelers.

Donderdag 30 juni 2011 om 12:02 uur

loosduinen

pfffff VD Brom:

 

Goed oog voor talent!

Kan goed met spelers omgaan.

Goed tactisch inzicht.

Weet daardoor RUST te creeren in een ploeg!

Tegenwoordig MOEILIJK zo'n complete trainer te vinden, helaas.

 

MAAR IEDEREEN IS VERVANGBAAR!

 

Wel jammer dat ie zo weggaat

maar OK hoop dat Maurice er veel van heeft opgestoken en 

er dan ook met zijn eigen visie een schepje BOVENOP kan doen.

 

belangrijkst is dat de SPELERS er ook in geloven!!!!

 

SUCCES! aan iedereen die GroenGeel ADEMT, incl. mezelf natuurlijk ;)

 

 

 

Donderdag 30 juni 2011 om 12:02 uur

R.E.

Nu het definitief is, herhaal ik mijn eerdere reactie:

 

Dit is voor iedereen het beste. De positie van Van den Brom was echt totaal onhoudbaar geworden. Van den Brom, bedankt voor een onvergetelijk jaar, maar jouw imago heeft enorme deuken opgelopen en niet alleen bij ADO-supporters! We wisten al (jodenjacht!) dat slimheid en fatsoen niet je sterkste punten zijn, maar daar komt nu ook een gebrek aan eerlijkheid en openheid bij. Was het nou echt te veel gevraagd om je netjes te gedragen tegen de club die jou uit de Jupiler League heeft verlost en die jou de mogelijkheden voor een geweldig seizoen heeft gegeven? Je hebt je gek laten maken door de bedenkelijke praktijken van een club met een dubieuze geldschieter. Trouwens, als die man er genoeg van heeft, blijft er niets van Vitesse over. Ik zag een gouden toekomst voor je weggelegd, maar nu we je wat beter hebben leren kennen, denk ik daar toch echt heel anders over.

 

Donderdag 30 juni 2011 om 11:56 uur

HEY JOHN

IEDEREEN WEET NU WAT ER ACHTER JOUW MASKER SCHUIL GAAT

 

EEN ACHTERBAKSE ONBETROUWBARE LEUGENAAR 

 

GEEN MENS NEEMT JE NOG SERIEUS

 

JE GEBRUIKT MENSEN VOOR JE EIGEN GEWIN

 

WIE ZICH NOG DOOR JOU CHARMES LAAT INPAKKEN IS ECHT DOM

 

MENSEN PAS OP VOOR DEZE MAN

 

HET IS EEN GEVAARLIJKE RAT 

 

U BENT GEWAARSCHUWD

Donderdag 30 juni 2011 om 11:55 uur

mama van 2

Het ga je goed john.jammer dat het op deze manier gegaan is.leer van je fouten.en wat ado betreft we komen er wel met en zonder john.john tnx voor het laten behalen van de e.l maar mn grootste dank gaat naar de spelers want die hebben het meeste wrk verricht want zij stonden op het veld.we kuNnen kwaad zijn maar wat schieten we ermeer op!ik zeg gasn.op naar het nieuwe seizoen met veel verassingen.onze jongens hebben laten zien wat ze kunnnen en laten we erop vertrouwen dat ze zo veRder gaan
Donderdag 30 juni 2011 om 11:47 uur

Royke

Nou mooi is dat :S!!!!! 2 dagen terug melding dat hij zeker blijft?:(

Ben benieuwd wat wij echter nog in Europa te zoeken hebben, als ik het allemaal zo lees gaan er ook een aantal spelers vertrekken (Toornstra, Derijck, Verhoek). Ik ben er bang voor dat wij volgend jar gewoon weer onderin mee gaan strijden........

Donderdag 30 juni 2011 om 11:46 uur

HAAGSE ITALIAAN

MOOI ZO , OPGEROT STAAT NETJE'S.

AAN ZULKE MENSEN HEBBEN WE NIKS AAN HIER IN DEN HAAG .

MAAR GRAAG ZOU IK NU WEL EENS WILLEN WETEN WIE ER NOG MEER VERTREKT EN WANNEER ADO NOU EENS OM DE TAFEL GAAT ZITTEN MET EEN AANTAL SPELERS OM HUN CONTRACT TE VERBETEREN , OF ZIET VAN DE KALLEN NU ALLEEN MAAR EURO'S VOOR ZICH EN IS DIE BIJ ADO TOCH ALLEEN MAAR BEZIG OM ZICH DIT JAAR ALLEEN MAAR ZICH EIGEN TE VERIJKEN . KOM OP VAN DE KALLEN LAAT JE SUPPORTERS DIE JE IN DEZE WEEK HEBBEN GESTEUND NU NIET VALLEN EN GEEF ONS NU OOK EENS WAT LEUKER NIEUWS .

Donderdag 30 juni 2011 om 11:46 uur

TonHA

Succes ... niet!!

 

Toptrainer, maar een KUTmens.

Donderdag 30 juni 2011 om 11:45 uur

Wndr

Zout dan maar op!

Donderdag 30 juni 2011 om 11:42 uur

v Gaal

Heh John, Wel kampioen worden he in 2013!   

Donderdag 30 juni 2011 om 11:42 uur

Verraad

Ga weg en kom NOOIT meer terug!

Donderdag 30 juni 2011 om 11:41 uur

Dave

Judas.. mag hopen dat ze degradatievoetbal gaan spelen

Donderdag 30 juni 2011 om 11:41 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25