Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Van den Brom verwacht warm onthaal


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

4 augustus 2011 59 reacties

John van den Brom verwacht een warm onthaal als hij zondag met Vitesse bij zijn oude club ADO Den Haag terugkeert. ,,Letterlijk er figuurlijk warm, ja'', zei hij.

 

De coach werd voor de NOS microfoon aan de tand gevoeld over eventuele belangstelling van Vitesse voor spelers van ADO Den Haag. Maar daar wilde hij niet op ingaan. Volgens hem had dat niks te maken met de competitie-ouverture tussen beide clubs.

 

Vitesse wil deze transferperiode nog zo'n vijf nieuwe spelers aantrekken. Er gaan geruchten dat de Arnhemse club haar oog heeft laten vallen op een of meer ADO-spelers.

 

 

Lees meer over

Reacties

Benniegek

Oproep: Hou het beschaafd vandaag!! Ludiek, oké, maar laten we niet aan het verwachtingspatroon van 020 Telegraaf en AD etc. voldoen! Moedig onze ploeg aan, maat laat die loser van Vd Brom met die MediaMarkt kopen, kopen, kopen voetballers instelling lekker links liggen. Please, anders kost ons klauwen vol met geld!!
Zondag 7 augustus 2011 om 11:54 uur

fietstasje

nou basta, wat flauw nou weer  !      kdenk dat ADO spelers er wel dubbel hard voor zullen gaan, dus ben benieuwd wat die veredelde A-selectie van ons ertegenin kan brengen.   succes. cheerleader

Zaterdag 6 augustus 2011 om 21:55 uur

Basta

Fietstasje, bedankt voor je begrip. Had vd Brom maar een klein beetje zoals jij gereageerd en begrip getoond, dan was de soep niet zo heet gegeten. Maar jammer genoeg gooit jullie trainer alleen maar olie op het vuur door zijn doen en laten. Erg zonde, want we waren erg trots op hem, vandaar de sterke afkeer van hem en Vitesse nu. Als supporters onder elkaar wens ik je ook succes, maar morgen dus ff niet ;-) Groet uit Den Haag!
Zaterdag 6 augustus 2011 om 20:19 uur

Teddie

WMB GEEN ENKEL APPLAUS! GEPASTE STILTE en het liedje avn Renee de HAAN. BRILJANT!!

Zaterdag 6 augustus 2011 om 17:29 uur

haagie

hahaha dat is wel het laatste wat ie krijgt!

Zaterdag 6 augustus 2011 om 15:31 uur

fietstasje

Heb net jullie reacties zitten lezen, over vd Brom. Nee, hij verdient absoluut niet de schoonheidsprijs,maar ook vitesse niet.

Als supporter zou ik altijd de eer aan mezelf willen houden, altijd. Want jullie kunnen commentaar hebben op je club, wij zijn tegenwoordig afhankelijk van een meneer die het heeeel hoog in zijn bol heeft. En wat blijft er van vitesse over als die meneer verdwijnt?

Ik herken jullie als....dan...verhalen. ben het met adowoman eens, gewoon er zijn, en je club aanmoedigen. moge de beste winnen

 

Zaterdag 6 augustus 2011 om 15:28 uur

Brammie

J vd B zegt dat ADO voorbij is en hij nu naar de toekomst kijkt. Mag ik Brom er dan even op wijzen, dat hij zonder de kans die hij bij ADO heeft gekregen, never, nooit nu bij zijn ' grote liefde'  had mogen en kunnen trainen/werken. Dus zijn verleden, - dat volgens hem nu helemaal niet meer telt -, is wel degelijk een onderdeel van zijn situatie NU. En daar mag hij best dankbaar voor zijn. Ja, werk is werk, maar dan ga je verder netjes met elkaar om en zeg je sorry als je de ander belazerd. het is dus gewoon een maten naaier die Brommetje pinocchio. Jammer, een door het ijs gezakte trainertje. Als mens niet zo bijzonder als we dachten. En dan nu ook nog ff proberen de selectie van ADO leeg te 'roven'  onder het mom van dat dat gewoon zakelijk is, terwijl hij alle contracten van onze spelers van binnen en buiten kent. Bah, misselijk :S Een echte kerel gaat een contract aan en helpt een club minimaal twee jaar (op)bouwen als de resultaten goed zijn. Anders begin je er niet aan. Door zijn gedrag, is ADO nu in de problemen en hij komt dat nog ff vergroten door de selectie uit te dunnen. Trouwens, als die selectie van ons dus zo goed is, waarom ben je dan weggegaan Pinokkio? Dan had je toch mooi verder kunnen bouwen dit jaar en volgend jaar keurig afscheid kunnen nemen? Het hele zaakje stinkt! Ik had verder niets tegen Vitesse, maar nu door dit gedrag hoop ik dat ze echt werkelijk niks bereiken de komende jaren.

Zaterdag 6 augustus 2011 om 14:52 uur

Basta

Ik hoor overal verhalen dat de selectie van Vitesse (nog) niets is, en we morgen wel ff gaan winnen met 2 vingers in de bekende neus. Nou winnen we sowieso weinig wedstrijden met 2 vingers in de neus ;-) maar laten we a.j.b. er voor waken dat we zomaar ff 3 punten pakken tegen dit zogenaamd nog niet complete en gehavende Vitesse. Van der Brom kent ons team van speler tot speler tot op het bot en heeft zeker z'n strijdplan klaar. Ook hij wil niet afgaan en goed starten bij z'n nieuwe werkgever. Daarbij is hij als trainer verder dan Maurice. We kunnen ze denk ik echt wel hebben, maar moeten wel oppassen! C'mon The Hague ! flag

Zaterdag 6 augustus 2011 om 14:11 uur

@Henk

Daar is hij weer hoor Henk de doomdenker, hahaha! wat een gelul weer. Ik vind het gek genoeg wel leuk om te lezen maar het is natuurlijk klipklare onzin te denken dat het bestuur niks te zeggen hebt en gegijzeld aan een dood paard trekken hahaha!

Over die aanstekers ben ik het eens want dat kan echt niet maar verder heeft  vd. kallen het tot nu toe uitstekend gedaan. Hij liet zich niet door de spelers onder druk zetten die na 1 goed seizoen het contract open wilden laten breken om er meer uit te halen en is tot nu aan toe goed bezig qua verkopen, verhoek lijkt nu toch te gaan vertrekken voor een (voor verhoek) uitstekend bedrag waarvoor ADO meer speelruimte krijgt om een spits aan te trekken. De rest van de spelers zoals Derijck, Toornstra en Immers gaan echt niet voor een appel en een ei weg, sterker nog wie zegt dat ze weg gaan. Dus gewoon even afwachten i.p.v. lukraak paniek te zaaien en doem te denken.

 

Zaterdag 6 augustus 2011 om 13:18 uur

Koekwous

Van den Brom heeft ons een geweldig seizoen gegegeven. En ik vertrek ook naar een andere baas als ik een erg goed bod krijg. Laten we Van den Brom gewoon een applaus geven als dank voor zijn goede werk voor onze club.

Zaterdag 6 augustus 2011 om 13:14 uur

Henk

Plotseling krijgen we hier allerlei hoogstaande morele eisen die we aan profvoetballers gaan stellen. Ze mogen niet dít en ze moeten dát. Als je zelf een beetje goed bent in je werk en je wordt benaderd door een andere werkgever die je hele maatschappelijke toekomst veilig stelt zeg je toch ook geen nee! Andere clubs hebben tegenwoordig meer te bieden dan wij. FCDH is nou eenmaal in de jaren 80 een club geworden die door een stel in het afgelopen seizoen (succes!!!) teruggekeerde "geweldige" jongens nooit meer aan de top zal terugkeren. 

De angst regeert bij het bestuur, dat zelf niet beseft hoe ze gegijzeld worden en aan een dood paard staan te trekken.

Geen afkeurend geluid na de schandalige vertoningen (het was niet de eerste keer!) met die aanstekers. Dat is het bewijs dat iedereen bij onze club de baas is, behalve het bestuur. Dat "Graydon mannetje" Manders, zo genoemd door vd Gijp, Derksen en Genee, probeert het wel met alle macht. Ben benieuwd wanneer ook hij zwicht voor de terreur.

Zaterdag 6 augustus 2011 om 11:23 uur

Haagse Wous

Schandalig?

v.d. Brom moet lekker wegwezen met zijn zooi.
Maar ik geloof er niet in, je hoort zo veel bod hier en bod daar.
Ik wacht het wel af en zondag krijg die judas zijn verwelkoming!
In ieder geval hoofdjes koel houden gasten, Niet alles geloven he? En laten merken zondag dat die brompot.
Geen kans gaat krijgen. Dan kan hij gelijk zijn zak met geld meenemen dan verduisteren we De boel even. En schoppen we hem bloedend terug naar fietstas
 

 

Zaterdag 6 augustus 2011 om 11:14 uur

@wes. Maurice

Loop nou niet zo te piepen ze gaan toch wel ze zijn gewoon schijnheilig ze weten dat ze naar Vitesse gaan maar dit wordt na de wedstrijd bekend gemaakt als dat eerder zou zijn krijg je nogal geen rellen en wordt er een hoop gesloopt ik wil die verhoek wel eens zien voor de camera zo avond na een 1-2 verlies en een vertrek met z`n maatjes toornstra en derijck laat ze maar gaan ze gaan toch Stein!! Zet ze op de bank
Zaterdag 6 augustus 2011 om 11:00 uur

ikkuh

en volgens voetbalzone om 07:05  staat dat verhoek binnen enkele dagen naar forest gaat zoals ik al zei verhoek of buitenland of gewoon ado en dus geen VIESTES gewoon cashen want hij gaat t bij ado niet meer doen dit seizoen hij wil dus ga de mazzel en s6 jongen diep respect dat je geen nederlandse transfer wil dit getuigd dan toch wel weer van klasse niet zoals die immers! veel betekent??ja dat blijkt, nou ik mot je geneens meer want wat speelde jij slecht samen met verhoek de laatste wedstrijd alsof je t expres deed gewoon OPZOUTUH cashen en spelers halen die willen....dank u

Zaterdag 6 augustus 2011 om 10:55 uur

ikkuh

trekt dh leeg?beetje overdreven heh,verhoek toornstra en dereijk?beetje veel van t goede heh....toornstra wil lekker bij ado blijven ballen die gaat nooit naar viestes,verhoek gaat naar t buitenland die kiest echt niet voor viestes dan alleen dereijk die zie ik dan weer wel gaan......ps verhoek mag van mij opzoutuh en immers ook  die mot echt opzoutuh met zn feyenooit wat een kloot als ie daar heen gaat.....verder vindt ik wat basta zeg wel mooi gewoon dood negeren die pisvlek en gewoon vol achter fcdh gaan staan en houdt die klote aanstekers inderdaad lekker in je zak.....COME ON DENHAAG

Zaterdag 6 augustus 2011 om 10:48 uur

Wes

@Dennis_070

Ik ben het gedeeltelijk met je eens want ik schaam me ook rot m.b.t. die aanstekers, ook dat succes om zeep geholpen kan worden door het wangedrag van supporters, dat is in het verleden ook de reden dat sponsers geen brood meer zagen in de club.

 

Wat vd. Brom betreft.

Wat krijgt ADO een flinke schop na zeg! waar heeft de club dit volgens vd. Brom aan verdiend om op zo'n manier achter de rug te vertrekken en de selectie mee te trekken. Een typisch geval van bijten in de hand die je voed. Vele roepen wel dat ADO vd. Brom dankbaar moet zijn voor het resultaat maar het is ook andersom, ze moeten elkaar dankbaar zijn want ADO heeft vd. Brom geholpen en een kans te geven op het hoogste nivea en dan op deze manier de club leeghalen met wat zij al hadden voor dat vd. Brom naar ADO kwam is echt schandalig. Hij trekt de club echt leeg en laat het als het aan hem ligt beschadigd achter.

 

Er stond ook een stukje te lezen deze week dat vd. Brom zijn toekomst al aan het uitstippelen is en Ajax ziet als droomclub en dan naar het buitenland wil. Dus ook vitesse moet op zijn tellen passen want hij zal excact het zelfde bij zijn oude jeugdliefde doen als bij ADO. Deze man oogt heel erg vriendelijk en aardig maar heeft ondertussen hele andere senario's in zijn hoofd zitten die hij achter de rug van anderen uitvoerd, heel onbetrouwbaar!

 

Ik verwacht daarom geen warm onthaal en vrees dat spreekkoren en aanstekers de maandagochtendkrant zullen halen.

Zaterdag 6 augustus 2011 om 10:39 uur

KC & The Sunshine Band

Jalalalalalalalaaaa Johny voor de Poen, voor de Poen, Johny voor de Poen.......

Zaterdag 6 augustus 2011 om 10:29 uur

Basta

Lijkt mij mooi/stijlvol als het ADO publiek doodstil is als Vd Brom binnenkomt. Niet schelden of een zwaar onbeschoft spreekkoor, etc. Daarbij, wij als supporters met onze rug naar het veld. Gewoon een minuutje of twee. En daarna gewoon een keihard aplaus en `C`mon The Hague!` Dat maakt meer indruk dan het standaard geschreeuw en gejoel en is daarbij beter voor onze club. Gewoon laten zien dat ADO meer stijl heeft dan mr. Vd Brom!
Zaterdag 6 augustus 2011 om 10:12 uur

Dennis_070

Wat een misplaatste kritiek hier zeg! ADO zal altijd een club zijn waar spelers moeten worden verkocht en als dat gebeurt is dat geen reden om die spelers meteen te verketteren. Immers en Verhoek hebben het huidige ADO mede groot gemaakt en kunnen ook nog eens financieel fantastisch rendement voor de club opleveren. Diep respect voor deze mannen. Waar ik pas echt klaar mee ben zijn die randdebielen op Midden Noord die maar niet willen zien dat het succes van de club in één keer om zeep kan worden gebracht: relletjes bij het MCF, aanstekers/sneeuwballen/bier het veld op gooien en kwetsende spreek oren helpt je club niet!!!! Leer het gvd eens een keer en doe waar de spelers om vragen: positieve aanmoedigingen. Laten we Van den Brom een waardige terugkomst bezorgen en hem bedanken voor een prachtig seizoen!!
Zaterdag 6 augustus 2011 om 08:48 uur

Tja

Het kan nog erger worden.

Buly, Immers, Verhoek, de Reijck, Toornstra naar Arnhem, heeft ie zijn 5 beoogde spelers.

Wij een zak met geld en een uitgeklede selectie.

Wie moet je dan zo snel halen?

Swinkels WII, Arie vd Heijde 020, Amoha nac, de eerste twee zijn ingespeeld op elkaar, Amoha voor de goaltjes, een redelijk noodverband.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 23:31 uur

Benniegek

Als vd Brom echt ff de boel komt leeg halen bij ons voor die Koopgoot van Fietstas, dan is het echt een mannetje zonder moraal. Mag hopen dat als er spelers gaan, ze voor een andere (buitenlandse) club kiezen. En dat het ADO bestuur wel een beetje klaar is met handelen met het onbetrouwbare Fietstas.
Vrijdag 5 augustus 2011 om 20:27 uur

Boef

Maurice, ...misschien waar, misschien ook niet. Maar het hier neerkalken van `Uit betrouwbare bron` zegt mij niets. Er is namelijk de laatste maand al zo veel uit betrouwbare bron niet waar gebleken. Laat maar eens weten welke bron het dan is, daar kunnen we hier wat mee.
Vrijdag 5 augustus 2011 om 20:05 uur

@Maurice

Als dat zo zal zijn! Laat Bulykin dan maar zitten daar heb je dan niks aan! Hocher en Vicento hebben die voorzet niet,dus schiet je ook niks op met Bulykin!Wesley zal ook een weggooier zijn als ie dat doet en ook Derijck! Sportief op dit moment totaal geen stap vooruit alleen financieel!Derijck kan beter naar Twente gaan,daar zoeken ze nu ook een centrale verdediger en Verhoek zal beter passen bij Fulham of Forrest of Rangers!Als je Verhoek opstelt tegen Fietstas dan zal ie wel inhouden en niet volle 100% gaan tegen die knakkers!

Vrijdag 5 augustus 2011 om 18:36 uur

Maurice

Uit betrouwbare bron dit is waarschijnlijke de laatste wedstriijd van wesley en dereijk ( die op de tribune zit ) na de wedstrijd vertrekken ze naar Vitesse immers naar feyenooit met dat geld kunnen wij buliykin halen als hij nog wil bedankt vd brom
Vrijdag 5 augustus 2011 om 18:27 uur

Ik ben op vakantie!

@Henk

 

Ik was niet aanwezig,omdat ik op vakantie ben! Wat hebben die hersenloze nou weer gedaan dan tijdens de wedstrijd tegen Omonia Nicosia?

Vrijdag 5 augustus 2011 om 17:15 uur

Jer

Schandalig hoe spelers en trainers tegenwoordig behandelt worden door dupporters als zij naar een andere club willen. Dat hoort gewoon in de voetballerij. Ze komen en ze gaan! En de clubs krijgen er geld voor en worden er dus finacieel beter van. Dus misschien moeten we kappen met dat gezeik en die mensen bedanken met wat ze voor de club betekent hebben.
Vrijdag 5 augustus 2011 om 16:54 uur

Willem de Grote

Vrijdag 5 augustus 2011 om 15:32 uur

Henk

Topreactie van de nieuwe directeur, die de afgelopen maanden bij het zoeken naar een fatsoenlijke sponsor samen met Dick Vierling keer op keer gemerkt heeft dat de deuren van A-bedrijven voor FC Den Haag gesloten blijven vanwege de chronische domheid van de schreeuwende aanhangers van de club. In het openbaar steeds opnieuw afstand nemen van de gekken die "denken??" dat ze de club en de stad een dienst bewijzen met hun platte uitingen, dat is de boodschap. Bravo Mattijs, ik hoop van harte dat je slaagt, je zou de eerste zijn die uiteindelijk de bedreigingen trotseert. 

De aktie van Manders zal ons imagoschade beperken. En misschien boetes voorkomen.

We zullen al moeten bloeden voor de schandalige houding van MN gisteravond tegen Omonia.

De UEFA kan je moeilijker in de maling nemen dan de KNVB. 

Vrijdag 5 augustus 2011 om 14:26 uur

hmmm

ADO en vd Brom moet elkaar dankbaar zijn.

vd Brom ADO omdat ie de kans heeft gekregen

en ADO vd Brom omdat vd Brom die kans "dubbel en dwars" gepakt heeft.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 14:13 uur

Tikkeltje neutrale hagenees

Ok I rest my case.

Het gaat mij niet om v/d Brom, maar om Ado/Den Haag.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 14:06 uur

ADO Supporter

Lees Voetbalzone! Hij zit nu al weer te azen op de stoel van Frank v/d Boer bij Ajax!Dus zou het ff fout gaan met v/d Boer bij ajax zal hij wel de eerste zijn die solliciteert!

Vrijdag 5 augustus 2011 om 14:03 uur

ADO Supporter

Hem dankbaar zijn? Hij moet ADO Den Haag dankbaar zijn voor de kans die hij kreeg in de eredivisie,die zijn geliefde cluppie niet aandurfde hem te geven en pas toehapte toen hij wat liet zien in de eredivisie met ADO! Judas van Brom!!!!

Vrijdag 5 augustus 2011 om 14:00 uur

@Trouwens....

Waar kan ik die emmer komen vullen? Ik heb wel wat over naar een paar biertjes!

Vrijdag 5 augustus 2011 om 13:52 uur

tikkeltje neutrale hagenees

Ik hoop op iets ludieks, en geen asociaal gebrul naar hem toe. We hebben toch dank zij o.a v/d Brom een grandioos jaar gehad.

Laat aan voetbalkijkend Nederland zien dat jullie trots zijn op je club en deze niet weer in een slecht daglicht willen zetten.

 

Vrijdag 5 augustus 2011 om 13:51 uur

Zondag spandoekje voor Immers!!!!

Hoezo ADO is Feijenoord in het klein????

Ado is een reus die net is ontwaakt, Feijenoord is een reus in diepe coma.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 11:51 uur

Collectant

Als we zo spelen tegen die Rijnzeikerds, als tegen dat irritante Amoniak gisteren....dan winnen we met twee vingers in de neus. Het enige is dat we een echte (scorende) spits moeten hebben. Met Buly erbij hadden we GVD gisteren de dubbele cijfers gehaald. Dussss....alle aanwezigen gisteren 100 eurootjes lappen, dan halen we hem zelf wel op uit belgie.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 11:24 uur

Sprinkhanenplaag op twee benen

In die laatste zin hoort natuurlijk "geen" te staan.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 11:14 uur

Sprinkhanenplaag op twee benen

V/d Brom, sinds je vertrek vind ik jou een huichelaar. Je bent geen mens, je bent een sprinkhanenplaag op twee benen. Waar je geweest bent roof je de beste spelers weg, want dat ben je ook bij ons van plan. En ik zie je ook nog wel Bulykin voor ons neus wegkapen, huichelbek. Verwacht van mij geen warmte bij de eerste wedstrijd. Ik doe liever de deur van een vrieskist open. Want een ijskonijn moet ook even koud ontvangen worden. Misselijk mannetje. Bah, toen ik je gisteren op tv zag, had ik spontaan geen trek meer. Wel goed voor m'n dieet. Jammer dat er op huichelarij gevangenisstraf staat, ander kon je brommen.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 11:05 uur

pmc

WAAR IS DIE JUDAS?......................DAAR IS DIE JUDAS

Vrijdag 5 augustus 2011 om 10:21 uur

Willem de Grote

Een leuk liedje van Rene de Haan, "vuile huichelaar pak jij je koffers maar" mag toch wel gezongen worden denk ik.

 

Vrijdag 5 augustus 2011 om 09:59 uur

Snelhandelen

http://www.voetbalprimeur.nl/site/nieuws/174210/Van_den_Brom_Moraal_in_de_voetballerij_kom_op.html

 

Hem dankbaar zijn voor afgelopen seizoen, kan ik nog mee leven, maar hem een warm afscheid geven nadat hij op zo'n achterbakse manier weg is gegaan, de !!

En meneer van den brom die ons dankbaar is voor de kans in de eredivisie, gaat gewoon door met het bekijken van evt spelers van ado, de club die hij dankbaar is, vieze gluiperd bahhh.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 09:51 uur

Adowoman

Hmmmm, je hebt helemaal gelijk...

V.d. Brom heeft ons toch een prachtig jaar bezorgd en hoop dat er geen wanklanken klinken vanaf de tribunes...

Laten we gewoon zien dat wij ook tegen zijn Vitesse er staan en winnen... Sportief revanche nemen is in mijn ogen veel leuker en volwassener...

Gisteren geweest en ben er zondag weer...

ADOWOMAN (aan elkaar geschreven :) )

Vrijdag 5 augustus 2011 om 09:45 uur

hmmm

Laten we hem wel "warm" onthalen en laten we volwassen reageren. Laten we geen anti- vdBrom liedjes zingen, maar vooral de ADO-spelers 90 minuten aanmoedigen. Dan kunnen we sportief revange nemen.

 

Laten we daarna hopen dat er geen 1 of maximaal 1 speler "overloopt" van ADO naar Vitesse.

 

ADO breek het contract van Derijck nou open!!!

Vrijdag 5 augustus 2011 om 09:18 uur

goed plan R.E

-Johnny Bedankt, Johnny Bedankt, Johnny, Johnny Johnny bedankt.

- En Laat je club maar in de stuk.

-Johny ik zie tranen in je ogen.

-Judas v.d Brom, v.d Brom, Judas v.d Brommmm

-Johny van t geld, van t geld johny van t gelddd

-Een zak met geld, en hij vertrekt, een zak met geld en hij vertrekt(Wie niet springt)

al een paar opties

Vrijdag 5 augustus 2011 om 07:50 uur

TONH

brom zit niet op z,n gemak..

woehahahahaha

de selectie van frietessuh telt 12 man?.....

heel voetballend nederland legt met pijn in z,n buik van het lachuh voor de tv zondag

Vrijdag 5 augustus 2011 om 01:44 uur

slain

Zal wel heet worden.

 

Bedankt hebben we al gezegd.

 

Vrijdag 5 augustus 2011 om 01:35 uur

adodebeste

Het regent pijpenstelen zondag, dus een echt warm onthaal zal het niet worden, wat ik wel heel erg vind, is dat Derijck geschorst is voor zondag.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 00:32 uur

vandaag bij studio sport

vd. Brom wil Verhoek, Derijck én Toornstra naar Vitesse halen!!!

 

Vrijdag 5 augustus 2011 om 00:07 uur

leuk

Laten we nou eens  volwasssen reageren en niet als een stel gefrusteerde supporters. Ado moet gewoon dik winnen van dit Vitesse.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 00:02 uur

R.E.

Jongens, wakker worden en beter opletten bij de taalles! Hij bedoelt met "een warm onthaal" natuurlijk juist dat hij ervan uitgaat dat er veel negatieve liedjes over hem worden gezongen. Ik denk overigens dat hij gelijk heeft, maar zullen we in die liedjes voor de verandering eens niet verwijzen naar allerlei ziektes?

Donderdag 4 augustus 2011 om 23:49 uur

Wes

@ Hagenaar 1

John bedanken voor alles?

John mag ADO bedanken dat zij hem als onervaren trainer de kans hebben gegeven en met de aankopen die vlak voor de transfersluiting vorig jaar zijn gedaan viel alles op zijn plaats, er stond gewoon een goede selectie waar john als coach deel van uitmaakte.

Om ADO op deze manier de rug toe te keren en laten vallen terwijl ze in de lift zitten en dan proberen met ADO spelers de lift voort te zetten bij Vitesse. Moeten wij hem daarom bedanken?

Donderdag 4 augustus 2011 om 23:25 uur

Tedje

Hij zal het wel cynisch bedoeld hebben, want ik kan mij niet voorstellen dat hij dit werkelijk denkt, zeker aangezien ik heb begrepen dat hij bedreigd is.

Donderdag 4 augustus 2011 om 22:53 uur

hermans070

droom maar lekker verder van der bromshoot

Donderdag 4 augustus 2011 om 22:51 uur

Oshidashi

En mbt dit onderwerp. Lijkt me terecht als er wat mooie liedjes over z'n loyaliteit aan ons komen. Hij heeft in nog niets laten zien dat zijn liefde voor Den Haag meer was dan 1 jaar, oftewel zolang hij geld kreeg van ons. En de manier waarop hij pleite ging heeft terecht veel kwaad bloed gezet. We zijn wel aardig, maar geen malle Pietjes hier of wat? Ik oordeel van een afstand, was er niet bij, maar ik vind daar niks mis mee in het voetbal. Het lijkt me niet dat John voor z'n veiligheid hoeft te vrezen bij ons, maar met dat fietstas kan ie ff de pleuris krijgen!

Donderdag 4 augustus 2011 om 22:32 uur

rien

 Hij krijgt een warm onthaal??

 Ik denk dat ie van veel anderen wel wat anders krijgen die Fiets(tas)erik. 

Donderdag 4 augustus 2011 om 22:20 uur

Hagenaar1

Kom op jongens, laten we nou nie zo zielig doen en john gwn bedanke voor alles.

We kunne het zo zien van, wat een megool dat hij weg is gegaan, maar we kunne het ook positief bekijke en zegge: John bedankt voor alles en het mooie jaar!!

 

Donderdag 4 augustus 2011 om 21:25 uur

ODA Ned Gaah

Fietstas, ... niets meer dan een ordinair handelshuisje in het oosten van het land. Kopen, kopen, kopen...club zonder ziel.
Donderdag 4 augustus 2011 om 20:57 uur

Robin Strau

Hahahahaha laat me niet lachen!

een warm onthaal, mocht hij willen.

Donderdag 4 augustus 2011 om 20:55 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26