Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

‘Vaste baan voor Manders’


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

28 juni 2016 30 reacties

Mattijs Manders wil door als algemeen directeur van ADO Den Haag.

 

De marketeer heeft momenteel nog op tijdelijke basis de leiding over de voetbalclub. Het ziet er naar uit dat hij binnenkort afscheid kan nemen van het woordje interim in zijn functietitel.

                                      

“Ik vind het heel leuk en ik denk dat we er ook wel uitkomen”, zegt hij desgevraagd op BNR Nieuwsradio. Volgens Manders is zijn vaste aanstelling bijna gereed. Vermoedelijk wordt dit beklonken tijdens de volgende vergadering van de raad van commissarissen.

 

Manders is sinds april directeur van ADO. Hij werd ingevlogen toen Jan Willem Wigt moest vertrekken. De Hagenaar heeft momenteel nog een eigen headhuntersbureau.

Reacties

janvele

@Ado-for-ever en @Tja
Lucht dat op dat ongefundeerd schelden en met vrachtwagens modder gooien? Jullie zetten zich zelf enorm te kijk.
Woensdag 29 juni 2016 om 22:03 uur

Haagsicoon

@ADO_for_ever Gewoon in het vervolg normaal reageren en iedereen in z`n waarde laten oke.Wanneer dringt het tot je door dat iedereen hier een eigen mening mag geven ongeacht positief of negatief en het is maar net hoe je het bekijkt.
Helaas kunnen we het niet allemaal met elkaar eens zijn maar dat maakt niet uit. Als ik ergens iets van vind moet ik dat kunnen zeggen net zoals de rest hier doet.
Woensdag 29 juni 2016 om 21:52 uur

Haagsicoon

@Tja Wat is het nou azijnzeikers of zijn we arrogant????? Of mogen we alleen maar positief zijn hier en met de massa mee gaan om er bij te horen.Nogmaals iedereen mag hier een mening geven en we hoeven het niet met elkaar eens te zijn toch.
Maar sommige pakken dan de gelegenheid om anderen hier af te zeiken beetje jammer want dat doe ik ook niet gewoon iedereen in z`n waarde laten.Of dacht je soms dat 17 miljoen mensen allemaal dezelfde mening hadden.
Woensdag 29 juni 2016 om 21:45 uur

ADO_for_ever

Goed nieuws !!!!!!

Mattijs Manders is een meerjarige verbintenis overeengekomen met ADO Den Haag. Dit bevestigen bronnen rond de club aan Voetbal International. De bestuurder trad eind april aan als interim-directeur, als opvolger van Jan Willem Wigt.
Woensdag 29 juni 2016 om 19:40 uur

ADO_for_ever

@haagsicoon
Al woon je er 200jaar. Jezelf icoon noemen getuigt van weinig respect naar de werkelijke iconen die den haag heeft voortgebracht. Zoals bijvoorbeeld uit de voetbalwereld Aad Mansveld, Dick Advocaat, Lex Schoenmaker, Martin Jol, Aad de Mos en Raymond van Barneveld om nog maar eens iemand uit een andere tak van sport te noemen. Dat zijn iconen, niet iemand die alleen negativiteit uitspreekt
Woensdag 29 juni 2016 om 19:15 uur

ADO_for_ever

Toevallig is MM een studiegenoot van een vriend van me. Deze vriend heeft niets met ADO, maar hij geeft wel aan dat we blij mogen zijn met MM ondat hij altijd zegt waar het op staat en hij hoeft niet om zaken heen te draaien. Hij hoeft maar een ding te onthouden, namelijk de waarheid, omdat hij geen leugens nodig heeft om succesvol te zijn
Woensdag 29 juni 2016 om 18:50 uur

ADO_for_ever

500% meer inhoud dan haagsicoon en janvele
Woensdag 29 juni 2016 om 18:45 uur

ADO_for_ever

Eens met Slimpie
Woensdag 29 juni 2016 om 18:45 uur

Slimpie

Manders liegt niet, draait niet, slijmt niet en neemt niemand in de maling. In de voetbalwereld, maar ook elders, wordt de waarheid weleens wat geweld aangedaan. Men zegt dan, dat er nog niets bekend is, of dat er nog geen contact is geweest, of dat er nog niet over gesproken is etc. etc. Dit gebeurt altijd en overal om de voortgang van de onderhandelingen niet te verstoren.
Tot nu toe heeft Manders niets verkeerds gedaan en is alleen maar voortvarend bezig om, binnen de mogelijkheden, onze club naar voren te helpen. Ik heb niets tegen zijn twee voorgangers, maar laten we wel wezen, die hebben de club nou niet echt geholpen en de eigenaar, al dan niet bewust, geschoffeerd. Manders doet het allemaal iets handiger en dus beter. Hij heeft zijn (financiële)administratie op orde en gedraagt zich naar de groot aandeelhouder en anderen zoals het hoort en helpt zo onze club vooruit.
Ik lees dat men Manders niet mag etc. etc.. Dat is natuurlijk prima, maar alleen als daar dan direct en op feiten gestoeld, een toelichting op gegeven wordt.
Laten we met z`n allen onze energie steken in de positieve ontwikkeling van onze club en ons niet verlagen tot het vals op de man spelen. Kritiek is goed en moet zelfs, maar het moet wel tot doel hebben om Ado Den Haag omhoog te helpen en niet om personen af te branden en/of de club te benadelen.
Ik ben nu 64 jaar trouwe supporter van Ado, Fc. Den Haag en Ado Den Haag en heb in al die jaren heel wat meegemaakt met de club. Nu zit ik al weer vele jaren regelmatig met mijn zonen en kleinkinderen op de tribune. Ik hoop dit nog vel jaren te kunnen doen.
Woensdag 29 juni 2016 om 17:28 uur

Tja

@Haagsicoon en
@janvele
Azijn zeikerts puur sang, ga lekker naar de echte kruikenzeikerts, Willem II, nee dat is zonde van die prachtige club.
Ajakkes past wel bij jullie, ook lekker arrogant.
Woensdag 29 juni 2016 om 16:51 uur

Haagsicoon

@ADO_for_ever En over m`n vrouw moet je al helemaal niet beginnen als je niets beters te zeggen hebt zeg dan gewoon niets ipv zo stoer te lopen doen hier.Hou het gewoon bij het onderwerp waar we op reageren oke.
Woensdag 29 juni 2016 om 14:54 uur

Haagsicoon

@ADO_for_ever Hoezo azijn pissers geef gewoon een mening als het niet in jou straatje past dan is dat jammer voor jou ben niet negatief ik zeg zoals het is niets meer of minder.
En "de wijsheid in pacht te hebben"is dom gelul of lees je de rest van de artikelen en intervieuws niet.
En "Haagsicoon (hoe durf je jezelf eigenlijk zo te noemen)" ben geboren in Den Haag en woon er nog steeds en kom al 40 jaar bij Fc en nu Ado Den Haag.
En als alles wat ik hier neer zet bullshit is dat is jou mening gelukkig mogen we hier allemaal onze mening geven of je het er mee eens bent dat is wat anders ik brand de anderen hier ook niet af met een andere mening beetje respect is wel op z`n plaats dacht ik zo.
Woensdag 29 juni 2016 om 14:45 uur

Haagsicoon

@Anne van Schuurman Nee hoor daar geniet ik echt niet van helaas het is gewoon zoals het is niets meer of minder.Geef gewoon een mening van wat ik allemaal gelezen heb de afgelopen tijd.
Woensdag 29 juni 2016 om 14:34 uur

ADO_for_ever

Excuses, voordat hij er weer op gaat reageren.

Het moet zijn "Haagsicoon denkt..." in plaats van "Haagsicoon denk...." en ook "interpreteer je zo, dan je...." moet zijn "interpreteer je zo, dat je...".
Dit komt omdat ik te snel typte naar aanleiding van de bullshit van hem.
Woensdag 29 juni 2016 om 12:34 uur

ADO_for_ever

Haagsicoon denk de wijsheid in pacht te hebben, maar hij gaat alleen bij alles van het meest negatieve scenario uit. Al die artikeltjes waar jij naar verwijst interpreteer je zo, dan je er een negatief verhaal van kan maken. Er is nog nooit iemand geweest die Dick Advocaat heeft kunnen bewegen iets voor onze club te doen. Hetzelfde geldt voor Kees Jansma. MM heeft de heren toch weten te enthousiasmeren (of is dat woord te ingewikkeld voor je Haagsicoon) om deze heren binnen te halen.
Woensdag 29 juni 2016 om 12:32 uur

ADO_for_ever

Ik denk dat het weinig zin heeft om met zowel Haagsicoon (hoe durf je jezelf eigenlijk zo te noemen) als Janvele de discussie aan te gaan. Deze twee zijn werkelijk de grootste azijnpissers die ik ooit heb meegemaakt.
Ik kan me voorstellen dat jullie vrouw inmiddels ook al vertrokken is, als je er überhaupt één had
Woensdag 29 juni 2016 om 12:30 uur

Anne van Schuurman

@haagsicoon het lijkt wel of je zit te genieten van alles wat er mis kan gaan?
Woensdag 29 juni 2016 om 11:47 uur

Haagsicoon

@ADO_for_ever welke stapjes worden er gezet lees eerst even de rest van de artikels hier wat Manders gezegd heeft. “Het doel is om binnen drie tot vijf jaar één of twee keer de play-offs te halen”, laat Manders weten."
Laten ze eerst maar zorgen om in de eredevisie te blijven komend seizoen....een zwaluw maakt nog geen zomer.
Woensdag 29 juni 2016 om 11:30 uur

Ronnie

Zootje het was moet dat zijn in mijn stukje.
Woensdag 29 juni 2016 om 09:55 uur

Ronnie

Volgens mij is Manders ook goed bezig.
Het is al weken vrij rustig bij Ado en ook de pers hoor je niet meer over wat voor zooitje het is bij Ado.
Wie wie nu binnen heeft gehaald is ook niet zo heel belangrijk,het is wel van belang dat iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft.
En dat is ADO stapje voor stapje naar boven te brengen.
Lijkt mij heel verstandig om dit zo doen als er gedaan word.
Woensdag 29 juni 2016 om 09:55 uur

ADO_for_ever

Manders heeft tot nu toe de zaken beter voor elkaar als al zijn voorgangers. Eindelijk worden er kleine stapjes gezet. En wat maakt het uit als hij slijmt bij Wang, als de zaken dan maar geregeld worden. Al die mensen die continu een strijd hebben gevoerd met de chinezen zijn geen stap verder gekomen. Deze man is een kei in het leiden van een bedrijf met alle spelletjes die daarvoor nodig zijn. Dus laat hem gewoon zo doorgaan dan komen we beetje bij beetje een stapje verder.
Woensdag 29 juni 2016 om 08:48 uur

Haagsicoon

Net als met het aantrekken van Petrovic nee dat kwam niet mede door Jol en of Advocaat hij stond al op ons lijstje in een ander intervieuw was het wel mede door Advocaat dus ja dat is wat ik er mee bedoel te zeggen.Dan kom je in mijn ogen niet echt geloofwaardig over.
Woensdag 29 juni 2016 om 00:09 uur

Haagsicoon

@John Wright Dat Advocaat, Jansma en Toet nu wel mee doen komt dat allemaal door Manders wat is er nu dan zo veranderd sinds de komst van onze nieuwe directeur dat mag je mij dan uitleggen.
Dinsdag 28 juni 2016 om 23:58 uur

Haagsicoon

@Haagse Dave 75 Gewoon eens alle intervieuws van hem terug lezen hij spreekt zich te veel tegen net als met het geval Kristensen.
Maar ach hij past precies in het straatje van Wang die spreekt ook altijd de waarheid toch.
Dinsdag 28 juni 2016 om 23:55 uur

Haagse Dave 75

@Haagsicoon. Ik kan me voorstellen dat je met alle perikelen van het afgelopen seizoen (om het woord nog maar eens te gebruiken) sceptisch bent. Maar waar baseer je je op om Manders een leugenaar te noemen?
Dinsdag 28 juni 2016 om 23:27 uur

John Wright

@Haagsicoon, hoe kan Manders liegen als hij geen concrete toezeggingen doet. Met Manders komen Advocaat, Jansma en Toet wel meedoen. Goed bezig die Manders. Of mis je HF nu al.
Dinsdag 28 juni 2016 om 23:21 uur

KaleHans

Had/heb ook geen goed gevoel bij Manders maar feit is dat in de tijd dat hij de "leiding" heeft er een aantal positieve dingen gebeurt zijn. Ik wacht alleen nog af of dit ook door gaat richting het veld want daar moet het toch gebeuren!
Dinsdag 28 juni 2016 om 23:00 uur

Haagsicoon

Heb helemaal geen goed gevoel bij Manders een leugenaar net als die Wang.
Dinsdag 28 juni 2016 om 22:30 uur

pitbull

Gefeliciteerd het is je meer dan gegund! Wat hij in zo`n korte tijd heeft bereikt is niemand anders gelukt. Hen er vertrouwen in en denk dat er nog mooie tijden aanbreken met mooie verassingen zo als het aanstellen van nogal zwaar gewichten in het bestuur. Ik heb dan ook vertrouwen dat de selectie gaat aansterken met nog mooie namen zie de toekomst dan ook rooskleurig met deze man op de juiste plaats. Meneer Manders van HARTE!
Dinsdag 28 juni 2016 om 22:27 uur

Haagse Dave 75

Afgaande op zijn interviews ben ik zeer content met Manders. Ik had al een heel goed gevoel over Manders nav zijn verhaal enige tijd geleden in het programma mediamix op Den Haag FM. De toekomst zal het natuurlijk moeten uitwijzen, maar had dit voor het laatst met Langenbach.
Dinsdag 28 juni 2016 om 22:24 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26