Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Vd Bergh voelt zich gepiepeld


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

15 november 2010 34 reacties

Ricky van den Bergh heeft in het AD weer eens zijn teleurstelling geuit. De middenvelder voelt zich in de maling genomen omdat hij tegen NEC op de bank moest plaatsnemen.


Door een blessure bij Dmitry Bulykin behoorde Van den Bergh achtereenvolgens tegen FC Utrecht, Ajax en FC Groningen tot de basiself. Toen de Rus gisteren weer fit was, koos John van den Brom voor hem in de spits en Immers op het middenveld.


“Ik voel me in de maling genomen. Ik heb met de trainer op zich een prima relatie, maar die heeft nu wel een deuk opgelopen. Zijn woorden van de laatste weken dat ik het zo fantastisch heb gedaan, blijken niets waard.” Is de reactie van een gefrustreerde Van den Bergh in de AD/HC.


“Ik had eindelijk mijn vertrouwen weer terug. Ik viel in goed tegen Excelsior, waar de trainer zei dat ik de wedstrijd had opengebroken. Tegen Utrecht en Ajax lever ik de beslissende pass en tegen Groningen ging het ook lekker. Ik heb me netjes gedragen, ben altijd positief geweest, maar had wel op meer krediet gerekend.”


Het was voor John van den Brom niet makkelijk om hem tegen NEC niet op te stellen: “Het was de eerste moeilijke keuze in mijn periode als hoofdtrainer van ADO Den Haag.”

Reacties

Martin

Dat je niet blij bent als je niet mag spelen is normaal, maar Ricky moet ook eens denken aan het feit dat er maar elf tegelijk op het veld staan, en er dus iemand anders 'de lul' is als Ricky wel speelt. In dit geval is dat Immers, aangezien een fitte Bulykin onomstreden is.

 

Immers doet het gewoon beter dan Ricky, en heeft dat al meerdere wedstrijden achter elkaar gedaan. Logische keuze voor vd Brom, lijkt mij.

Dinsdag 16 november 2010 om 22:07 uur

jj

Ricky moet ophouden met zeiken en is denken aan het team belang.

Bosschaart mag wat mij betreft vertrekken die 1-1 was zijn schuld hij dekte zijn man niet goed. Dit is de zoveelste wedstrijd waar we punten verliezen door meneer.

Dinsdag 16 november 2010 om 17:37 uur

de schuld

aan buijs geven is te makkelijk, Zomer kon vrij inkoppen ! Waar waren die verdedigers dan ? Of de uitkomende keeper ? Een puntje uit bij NEC is prima, het gaat goed met ons clubje dus laten we vooral allemaal lekker positief blijven ! Zorgen dat het stadion steeds uitverkocht is als steun voor de ploeg en dan eindigen we in het linkerrijtje, ben ik van overtuigd.

Dinsdag 16 november 2010 om 08:44 uur

Kenner

Heel onverstandig van Ricky om dit om deze manier naar buiten te brengen, houd het lekker intern. Zijn ongenoegen daar in tegen snap ik wel. Ja dan Dhr. Buijs wat voor pass gaf hij wie wilde hij aanspelen 4 min voor tijd zo'n bal geven NEC komt in balbezit komt een corner uit en doelpunt meneer Buijs bedankt

Dinsdag 16 november 2010 om 07:35 uur

KaleHans

Trouwens Ricky....... een groot voorbeeld voor jou zit een paar plekjes verderop op de bank.  iemand die je nooit hoort en een echte prof is die je alleen hoort als er daadwerkelijk aan de hand is........ Pascal Bosschaart!   Ga is met m praten hoe hij dat doet, leer je misschien nog iets van..

Dinsdag 16 november 2010 om 07:34 uur

KaleHans

Buijs liep inderdaad te zwemmen op het middenveld, maar dat zou met Ricky ook het geval geweest zijn.   Bij balverlies dan is Buijs toch de betere persoon in mijn ogen om voor die bal te vechten dan dat Ricky dat is, dus begrijp ik de keuze van v.d.Brom wel.

En inderdaad, een aantal van jullie zeggen het al, als zoiets je dwars zit Ricky bespreek dat dan met v.d.Brom en hou het intern.

Het loopt nu juist zo lekker en na al die uitvergrootte uitspraken van jou de laatste tijd zou je nu eindelijk toch is beter moeten weten!!

Maandag 15 november 2010 om 19:33 uur

MiG

Dit vergat ik nog: Vd Bergh moet naar buiten toe gewoon zijn mond houden want dat werkt inderdaad storend in de ploeg. Praat dan onder vier ogen met Vd Brom

Maandag 15 november 2010 om 18:59 uur

MiG

Op zich logisch dat Vd Brom weer met zijn basis elf wil starten, maar je kon gisteren zien dat Bulykin zeker nog geen 100% is. Buijs liep als een kip zonder kop op het middenveld dus zo gek was het niet geweest als Vd Bergh minimaal was ingevallen

Maandag 15 november 2010 om 18:57 uur

nee

Zo simpel zou hij toch niet zijn?

Maandag 15 november 2010 om 18:55 uur

g

Dag Rick.

 

Het ongenoegen was -en is- wederzijds.

Maandag 15 november 2010 om 18:38 uur

leo

Rick hou het binnens kamers het gaat nu zo goed met club,als je goed nadenkt weet je dat je tegen die boer van een vloet ook moeilijk zou krijgen plus je heb een paar zware wedstrijden achter de rug en jji had lang niet gespeeld wees blij dat de selectie zo groot is,en snap brom best dat hij buijs er er zette dat is meer een voetbaler van bikken en jji een voetballer die het van mooie voetbal moet hebben en dat kun je niet tegen die boeren spelen zolang die sukkel vloet er zit.

Maandag 15 november 2010 om 17:31 uur

Hij kan wel voor mij werken

Aaaaaaaahhh, kleine Rickje voelt zich voor de zoveelste keer benadeeld. Kom maar voor mij werken hoor, zielig jongetje. Op bijstandsniveau welteverstaan! En nu gauw je contract inleveren en 'minder plezierig vertrekken'!

Maandag 15 november 2010 om 16:27 uur

Kobus Tokus

En opeens heb je het, je wordt conducteur!

Maandag 15 november 2010 om 16:18 uur

KaleHans

Wie is er nou belangrijker, het team of de individuele speler??   en wie is nu de trainer, v.d. Brom of v.d.Berg?   Schik je in je rol Ricky of lever anders je contract in en ga weg.    Iedere keer die uitspraken van jou brengen alleen maar onrust in de ploeg en doen jou geen goed vooral nu Danny Buijs ook weer fit is......... dom van je, heel dom!!!

Maandag 15 november 2010 om 15:52 uur

lol

Zou het heel vreemd vinden als Dhr. v.d. Bergh dit heeft gezegd.

Dan zou hij er echt NIETS van begrijpen.

Dit lijkt op een ratten actie om onrust binnen de ploeg te creeeren.

Misschien is er wel iemand heel jaloers op de prestaties van ADO.

In de top hoort dat er wellicht gewoon bij. Alle middelen zullen dan ingezet worden om de positieve lijn van de club te breken.

Laat ook die negatieve aandacht ons sterker en hongeriger maken!

Het maakt niet uit hoe ze over je praten. Zolang ze maar over je praten.

We hebben de aandacht. En dat is goed. Dank U!

Gewoon lekker blijven ballen!

Maandag 15 november 2010 om 15:44 uur

ADO Boy

Hé Nlis , volgens mij snap jij er niet veel van !!! in beiden westrijden heb ik zitten bidden dat van der Brom hem na 30 minuten zou wisselen want 1 leuk steekballetje over 2 wedstrijden is niet veel maar dat de 2 andere middenvelders zich de koleren moeten lopen omdat H.M. Ricky zijn verdedegende taken niet uitvoerd en kut overtredingen maakt daar hoor ik jou (jullie) niet over ,dus Ricky ga eens wat harder trainen dan wordt jou conditie beter en hou je het in de wedstrijd wat langer vol !!!

Maandag 15 november 2010 om 15:18 uur

Leugen

Ik geloof niet dat Ricky dit gezegd heeft, het is iedere keer de pers die er een mooi verhaal van maakt.

Ricky is zelf professioneel genoeg om te begrijpen waarom hij wordt gewisseld. Mocht dit toch niet zo zijn dan moet Ricky vd Berg heel snel coach betaald voetbal worden en stoppen met voetballen.

Maandag 15 november 2010 om 14:15 uur

Tja

In het huidige voetbal moet je ook mee verdedigen en je teamgenoten ondersteunen, abacadabra voor Ricky.

Zonde dat t kwartje bij hem niet valt, want hij heeft een goede aanvallende spel opvatting met een pracht pass.

Maar Ricky, het is een teamsport, dus of je aanpassen of in de winterstop vertrekken.

Maandag 15 november 2010 om 14:08 uur

karel

twee goeie passes in twee wedstrijden,nou nou,dan kan je wat hoor.

Maandag 15 november 2010 om 13:57 uur

slain

Ricky heeft het inderdaad fantastisch gedaan,als INVALLER.

Maandag 15 november 2010 om 13:31 uur

Nils

Deze keer heeft Rick natuurlijk wel een beetje gelijk. Hij heeft een paar goede wedstrijden gespeeld en Bulykin is nog lang niet 100%., dat zag je gisteren goed. Buijs liep na zijn invalbeurt ook zeer onwennig rond op het middenveld. Het zou gisteren dus echt logischer zijn geweest om Rick op te stellen, in de basis of iig als invaller.

Maandag 15 november 2010 om 13:04 uur

R.

Teambelang gaat boven eigen belang!

Dag Ricky tot nooit meer ziens, je bent de zwakste schakel.

Maandag 15 november 2010 om 12:43 uur

hoor wat jullie zeggen

jongens volgens mij vergeten jullie wel dat hij tegen utrecht en aj#x 2 bepaalende paasen gaf zodat we de wedstrijden hebben gewonnen ik zeg niet dat hij er altijd in moet maar als de trainer jou wel dat gevoel geeft na die wedstrijden en ik weet dat dat zo is,kan ik wel begrijpen dat hij zich in de maling voelt genomen

Maandag 15 november 2010 om 12:07 uur

peet Ignacio

 Ego-tripper v.d. Bergh per direct op non actief stellen. 

Maandag 15 november 2010 om 10:59 uur

KaleHans

Hey Harrie, wat jij zegt slaat helemaal nergens op.  Reageer nou is op het stukje en niet op bijzaakjes, ik heb trainers wel ergere dingen zien doen.  Voorlopig kiets v.d.Brom gewoon weer voor ZIJN basiselftal en daar staat v.d.Berg niet in maar Bulykin in de spits en Lex erachter, en dat is gewoon de keuze van de trainer en dat heeft Ricky maar gewoon te accepteren.  En niet meteen weer gaan bleren als ie er weer is naast staat.  Zielig dit, heel erg zielig want ik dacht dat Ricky van zijn vorige uitspraken wel geleerd had.

Maandag 15 november 2010 om 10:58 uur

Lex

Meneer Van den Bergh wil maar niet snappen dat het een teamsport is.Je laat je topscorer toch niet op de bank zitten als die fit is?En inderdaad, het AD oftewel dhr.Jansen zou ook eens moeten stoppen met telkens weer zijn protegé in de schijnwerper te zetten.Het is een leuke speler maar dat wil niet zeggen dat hij bepaalt wie er speelt.

Maandag 15 november 2010 om 10:56 uur

Harrie

Discussie tussen twee amateurclowns. Zodra we van de roze wolk af zijn zal blijken dat ook de huidige Koning Brom maar een gewoon trainertje is. Is een paar maanden aan de gang en zal omvallen bij de eerste de beste tegenslag. Wie dat lullige incidentje (bal niet aan de tegenstander geven) vanuit de dugout bekijkt en zijn reactie daarop weet dat we ook nu weer met een blaaskaak te doen hebben.

Dergelijke dingen worden alleen maar gedaan door dorpsidioten en kapsoneslijers. Doe eens lekker normaal!

Maandag 15 november 2010 om 10:54 uur

Dre88

Die Ricky mot eens oprotte naar een andere club!

Meneer ken alleen maar klagen en zeiken als een vis wijf!

Hij moet niet in de media lopen zeiken maar harder trainen en dit soort ongein intern houden:@

Maandag 15 november 2010 om 10:41 uur

REDED

Ricky mot lekker opzouten, want die komt alleen maar in het nieuws als iets meneer niet bevalt.

maar niet door zijn perfecte voetbal.

looooooooooooooser

Maandag 15 november 2010 om 10:19 uur

Hermanos

Jammer Rick, dat je elke keer zielig loopt te doen. Zondermeer heb ik meer vertrouwen in je trainer, die positief is ook over jou. Hij zet je wel in, wanneer HIJ dat vindt.

Maandag 15 november 2010 om 09:57 uur

Ricky shut the fuck up!

Dacht dat Ricky een professionele voetballer was...

Zat ik er toch even heel erg naast zeg!

Ricky voelt zichzelf groter dan de club en das erg jammer....

Maandag 15 november 2010 om 09:54 uur

MarcoV

Rick, ga jij nou eerst maar 's constant goed voetballen voordat je je bek opendoet. Je brengt zowel buiten als binnen het veld de rust binnen de ploeg in gevaar. Binnen het veld meestal door je onnodige kut-overtredinkjes terwijl de bal allang weg is en vaak ook nog in de buurt van de eigen 16-meter. Anders lekker terug naar het altijd bruisende Almelo.

Maandag 15 november 2010 om 09:52 uur

Mister X

He Rick stop nu eens met dat geouwenhoer , wat wil jij nou zeggen je heb 2 redelijke wedstrijden gespeeld en laat Brom nu eens rustig zijn werk doen Mafketel !!!

Maandag 15 november 2010 om 09:46 uur

jk

Geloof ik niks van,moet het uit zijn mond horen,wat een gezeik iedere keer als hij niet speeld,die media moet een een kappen met die onzin

Maandag 15 november 2010 om 09:24 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26