Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

VD KALLEN BEVESTIGT: OVERNAME AFGEROND


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

23 januari 2015 22 reacties

De overname van ADO Den Haag door United Vansen is afgerond.

 

Dat bevestigt Mark van der Kallen aan Omroep West. Het complete aankoopbedrag staat op de rekening van de notaris. De aandelenoverdracht vindt binnen drie dagen plaats.

 

Dat betekent dat ADO nu echt in handen is van Wang Hui. De Haagse fans hebben even geduld moeten hebben, de verkoop van de residentieclub speelt al sinds juni.

 

Wang Hui meldde vrijdagochtend nog aan de Chinese media dat de defintieve afronding van de overname nog enkele weken zou duren. Dat bleek een wel erg ruime schatting.

 

Reacties

HaagseKraanvogel

Ik ben nieuw hier op dit forum, dit is ook mijn allereerste post.

Allereerst Mark bedankt!

Ik geloof in de lange termijn visie van Wang en Maarten. En ik neem de Cruijff en Real Madrid verhalen met een korreltje zout. Daar hebben we met ADO vooralsnog niets mee te maken.

Hoe denken jullie over versterkingen? Welke posities? Gaat het nog gebeuren in deze transferwindow?

Zaterdag 24 januari 2015 om 16:31 uur

RF

Hulde aan Vd Kallen en de gemeente de afgelopen jaren.
Tuurlijk had er wat meer lef in het jaar na de 7e plek in gekund om door te pakken maar alles bij elkaar opgeteld is het t beter dan x jaren terug.
D`r zal een ander sponsor pakket/groep komen de volgende jaren die ook graag met ADO mee willen groeien in China. Logisch dat Fontein vooral de lt kansen benoemd om de grotere toekomst aantrekkelijk te maken voor sponsors met kansen in China. ADO is een bedrijf waar voetbal wordt gespeeld maar de exposure zit niet in een bal die rolt maar in economisch perspectief. Vd K heeft mi goede partij op dat vlak gevonden met UV en Fontein. Goede TD en voor nu sterke centrale verdediger die kan en durft op te bouwen zoeken en goede links/rechtsbuiten met goede pass en voorzet en zullen we netjes 10 e eindigen. Ben wel benieuwd wat t meerjaren groei plan was van Jan V. Jan kun je dat plan ontvouwen en de CADD kolomnisten in meenemen?
Zaterdag 24 januari 2015 om 13:08 uur

KaleHans

Het bedankje heeft vd Kallen gehad van Fontein, wat hij op de site van de club heeft gezegd. En inderdaad alle lof naar Mark want zonder hem had er in t Forepark waarschijnlijk een parkeerplaats en in t Zuiderpark een vervallen stadion gestaan met een JL of misschien wel vervallen club!!!

Jullie hebben het hier trouwens over ene janvele, wie is dat?
Vrijdag 23 januari 2015 om 23:05 uur

Tja

@jan vele
Op je pikkie getrapt?

Vrijdag 23 januari 2015 om 21:59 uur

pwr

Dag jan... lekker weer je kist in, je komt hier enkel en alleen zeiken over de Chinezen.
Vrijdag 23 januari 2015 om 21:10 uur

janvele

@Tja
Je lult zoals steeds uit je nek.
Vrijdag 23 januari 2015 om 20:06 uur

MijnClub

Mannen,

Moeten we Van Der Kallen nou toch niet even bedanken?
Die man heeft de club gered, alle teringzooi over zich heen gehad, maar is altijd voor de club blijven staan. Dat verdient ook wel respect toch?
Vrijdag 23 januari 2015 om 19:53 uur

MiG

@Wes: Misschien is het idd wel tijd om jan maar raak te laten lullen en dus niet meer op zijn gewauwel te reageren
Vrijdag 23 januari 2015 om 19:25 uur

Wes

Ben blij dat het geld binnen is en dat er nog tijd over is voor transfers, het was wel spannend maar uiteindelijk zijn alle afspraken netjes nagekomen, de late betaling is ook net onverwacht gezien de chinese manier van zakendoen. Ben reuze benieuwd wat er gaat gebeuren en ben blij dat dit eens hier gebeurd bij de slapende reus.

Ps. geef azijnzeikers niet zoveel aandacht, daar leven ze voor!
Vrijdag 23 januari 2015 om 19:11 uur

Tja

Jan, die alles kan, behalve tegen zijn verlies.
Op zijn Tilburgs; je bent en blijft een azijnzeiker.
Op zijn Gronings;Dat is`n looze jong
Op zijn Haags; laup niet te zehkuh
Op zijn Russich; JE согнуты ееп Энге человек
Vrijdag 23 januari 2015 om 18:35 uur

Oshidashi

Ik heb 4 jaar geleden meegewerkt aan het opzetten van een website met een quiz en informatie voor Nederlandse ondernemers wat betreft het zaken doen in China. Wij wezen ondernemers erop hoe extreem anders het zaken doen in China is. Wat me het meest is bijgebleven is hoe je afspraken met ze maakt.

De Chinees zal op al je wensen en vragen een bevredigend antwoord geven. Het maakt dus niet uit of je vraagt aan een ondernemer of hij matrassen of satelieten kan leveren, het antwoord is altijd ja. Je moet langzaam steeds specifieker worden tot en met de handtekening voor je weet wat je precies aan ze hebt.

Dit in het achterhoofd hebbende vond ik het allemaal heel normaal wat Fontein zei over de deal en hoe het is gelopen.

Wat betreft de discussie hieronder ben ik op de hand van KaleHans enzo. Niet omdat ik zelf ook kaal ben, maar omdat nu de deal gesloten is, de Chinezen belang hebben bij een sterk ADO. Zelfs als we degraderen ben ik ervan overtuigd dat we door hun gaan terugkomen.

Ik denk dat we ons maar over twee dingen echt zorgen moeten maken

1 - Zolang het goed gaat met Wang en United Vansen, gaat het goed met ons. Ons lot is aan elkaar gekoppeld al weet ik niet of en hoe de FFFP regels ons als club onafhankelijker zullen maken van een eigenaar en suikeroom.

2 - Het Chinese zaken doen. Hoe de deal verliep en wat ik leerde geeft aan dat Chinese business onvoorspelbaar en vooral, anders is. Dus misschien gaat spelers kopen heel stroef worden omdat het zo raar zaken doen met ze is. Ik zie ADO mensen van hier al een deal sluiten met het idee dat er betaald wordt en dat dan ineens vanuit China bericht komt dat ze toch liever een andere speler o.i.d. willen. De samenwerking tussen Nederland en China moet soepel worden. Supermooie uitdaging voor Fontein lijkt me.

Oh en een derde is dat in dit soort landen zelfs de overheid een soort maffia is, dus een heel lichte zorg van me is dat er criminele invloeden komen, maar al met al denk ik echt dat dit een superdeal is waar ADO op lange termijn heel veel beter van wordt.

En beter gaan ze gekkehuis wel ff bamihappen en wok-ongein serveren want de variatie in vreten is niet om over naar huis te schrijven in het stadion. Jammer dat ze dat niet als hoogste prioriteit hebben genoemd
Vrijdag 23 januari 2015 om 16:57 uur

FrankieB

Misschien moet de heer Jan(ver)vele zich dan maar voor een bestuursfunctie voordragen dan. Want daar zit de wereld wel op te wachten natuurlijk, iemand die alles beter weet en met zijn positieve instelling de broodnodige zakelijke contacten aantrekt.
Vrijdag 23 januari 2015 om 16:25 uur

MiG

@jan: Jij denkt het allemaal te weten, hé gooz. Maar de waarheid is dat je als een blinde om je heen schopt en van alles roept wat (ook) totaal niet gefundeerd is. Wij weten niet hoe de Chinese vork in de steel zit, maar jij ook niet, jan. Wij staan er positief in, jij negatief. Weet je nog: glazen die half vol of half leeg zijn. De enige waarheid is dat we zullen moeten afwachten wat de toekomst brengt. Wij hebben daar alleen meer vertrouwen in dan jij. That`s it
Vrijdag 23 januari 2015 om 16:24 uur

supporter-noord

wat een gelul. vd Kallen wil stoppen dus het zal me een zorg zijn wie het overneemt. ¨Jupiler ?? haaha, die Chinees gaat er voorlopig meer geld insteken dan vd Kallen en dat hebben we nodig.
Vrijdag 23 januari 2015 om 16:15 uur

janvele

@Mig, KaleHans en Tja

Oh wat zijn ze gelukkig. Is het spreekwoord GELUK IS MET DE DOMMEN SOMS OP JULLIE VAN TOEPASSING. Gezien de reacties zou je het wel zeggen. men zegt het verstand komt met de jaren echter ik heb wel eens stukjes van jullie gelezen waarin waarheden omtrent onze club werden verkondigd. Maar nu met de Chinees zijn de die waarheden ver te zoeken. VdK heeft zijn geld. Krijgen jullie soms geld van VdK?! Geef nu eens aan wat ADODenHaag er mee opschiet. Jullie lezen toch ook de prioriteiten van jullie Chinees? Voorlopig JL niveau en dat schijnt voorlopige niet te veranderen.
Vrijdag 23 januari 2015 om 15:27 uur

Peter de Wit

De heer van der Kallen is tevreden en dat is prima. Hij heeft ADO ooit gered en krijgt nu zijn geld terug. Zo hoort het ook.
Nu wachten op de eerste (goede) daden van de heer Wang. Ik hoop vurig dat die minder lang op zich laten wachten dan de bevestiging van de overname.
Vrijdag 23 januari 2015 om 14:25 uur

MiG

@jan: kom er maar in...
Vrijdag 23 januari 2015 om 14:11 uur

Grijns

proost Kale!
Vrijdag 23 januari 2015 om 13:58 uur

KaleHans

13:45 uur.......... hmmm een biertje nu kan geen kwaad, het heeft even geduurt maar toch, proost heren!!!
Vrijdag 23 januari 2015 om 13:45 uur

KaleHans

jan??? de deal is rond, al het geld is binnen. zo, daar zien wij als positievelingen en hosannaroepers toch onze hoop bevestigd.
Kom er maar in jan........ wat heb je nu op je hart?
of wachten we eerst het weekend af of er inderdaad versterkingen aangetrokken worden? Dan gaan we daarna elkaar wel weer te lijf en zien we dan wel weer wie er "gelijk" heeft?
Vrijdag 23 januari 2015 om 13:43 uur

Grijns

ff popcorn halen
Vrijdag 23 januari 2015 om 13:43 uur

Tja

Positief bericht.
Benieuwd wat ons aller Jan Vele nu weer voor beren op de weg ziet.
Vrijdag 23 januari 2015 om 13:43 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24