Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Verdediger Horváth (ex-NAC) naar ADO


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

29 augustus 2011 19 reacties

ADO Den Haag heeft Gábor Horváth voor twee jaar met nog een optie van een jaar aan zich gebonden als nieuwe centrale verdediger. De 26-jarige Hongaar speelde vorig jaar voor NAC.

 

Horváth komt over van FC Fehévar, dat hem vorig seizoen nog uitleende aan de club uit Breda. Dat meldt ADO op zijn website. De Bredanaren wilde de speler graag behouden, maar het ontbrak de club aan financiële middelen.

 

In 2005 maakte Horváth zijn debuut in het betaald voetbal bij FC Fehévar, de club die tussendoor een jaar Videoton heette. In totaal heeft hij 119 competitieedstrijden op zijn naam staan.

 

In het seizoen 2009/10 werd Horváth verkozen tot Hongaars Speler van het Jaar. Ook deze zomer was hij weer erg gewild bij meerdere clubs, wat ADO Den Haag zeer trots maakt dat hij voor de residentieclub heeft gekozen.

 

Horváth heeft momenteel vier interlands achter zijn naam staan voor Hongarije. Hij debuteerde voor zijn land op 14 november 2009 in Gent tegen België. Dit oefenduel werd met 0-3 verloren

Lees meer over

Reacties

Wes

@RE
Is dat het enige materiaal wat je van hem hebt gezien? zeker ook op youtube zitten kijken of je wat van hem gevonden hebt en naar het materiaal wat jij vind iets veronderstellen en je conclusie trekken.
Als je iets niet weet kan je beter niets schrijven.

Nac wilde deze man dolgraag behouden maar kon hem niet bekostigen, dat is niet voor niets kan ik je vertellen.
Ook Derijck is niet altijd vrijuit gegaan en had soms ook hele slechte dagen met veel crusiale fouten dus jouw vergelijking gaat ook niet op.

Ik hoop derentegen wel dat zij Morec binnenhalen, aan de berichtgeveingen te merken hebben Steijn en kornuiten liever Keller, misschien zit daar wat in vanwege de communicatie. Het kan ook zijn dat Morec en Horvath dezelfde type speler zijn en dat om deze reden Keller er beter in past. Over een aantal dagen zullen we het weten.
Dinsdag 30 augustus 2011 om 23:27 uur

Plop

@ R.E.

Die speelt nu bij PSV. Toen de Rijck bij ons kwam het was geen topper op papier. Er zit met 26 jaar tenminste toekomst in Horvath.
Gevestigde namen kunnen we niet betalen.
Dinsdag 30 augustus 2011 om 12:21 uur

R.E.

Leuk hoor, al die positieve reacties en hoge verwachtingen, maar ik heb mijn twijfels. Ik volg alle wedstrijden, maar afgezien van een eigen doelpunt (tegen ADO!) is Horvath mij vorig jaar niet opgevallen. Even zoeken dus op google: hij begon goed bij NAC, maar was vervolgens vaak geblesseerd, scoorde volgens mij niet één keer (in het goede doel) en had minstens twee keer (de uitwedstrijden tegen AZ en Roda, zie www.goal.com/nl) de twijfelachtige eer om tot slechtste speler van de wedstrijd gekozen te worden. Is dat dé vervanger van Derijck? Timothy was zelden of nooit geblesseerd, scoorde regelmatig (in het goede doel) en was ongetwijfeld nóóit de slechtste speler van een wedstrijd.
Dinsdag 30 augustus 2011 om 11:04 uur

MiG

@ADO Sup: Als dat echt zo is dan is het idd magertjes en ook niet volgens de woorden van VdKallen. Die beloofde vorige week in dat HCF gesprek nog *minimaal* 3 nieuwe spelers. Daarvan zijn er dus pas 2 binnen, Horvath & John Verhoek. Ik reken dus stiekem toch nog op Keller of Morec.
Dinsdag 30 augustus 2011 om 08:49 uur

ADO Supporter

Volgens het interview van Steyn met GGH tv,was dit de laatste speler die kwam! Sorry dat ik het zeg,maar dan kan het nog vrij moeilijk worden in de competitie! Met 1 blessure van hem en we hebben weer vette problemen achterin plus we zijn zeer zwak op de back posities! Dus alles maar heel zien te houden en liefst nog een back erbij op links en graag die Morec.
Dinsdag 30 augustus 2011 om 01:03 uur

morley

@ MiG:
ik denk dat je op mijn shouts doelt. ik heb de naam gabor horväth sinds bijna 2 maanden geleden denk ik al minimaal 4x voorgesteld hier. erg grappig om te zien dat ze juist hem nu hebben gehaald. die keren dat ik hem zag spelen bij nac vond ik hem indrukwekkend goed. volgens mij heeft hij daar wel wat blessureproblemen gehad dus hopelijk blijft hij `heel`.
Maandag 29 augustus 2011 om 23:58 uur

Hagenees in Twente

Horvath, prima verrassende aankoop, ik denk dat we Keller kunnen afschrijven van het lijstje versterkingen nu,
misschien Morec nog.... maar dat is het dan
Hoop nog steeds op Vennegoor voor de spitspositie, John V. is leuk voor hem en Wesley maar mist denk ik de ervaring, die Buly wel had.
Maandag 29 augustus 2011 om 21:46 uur

Niels

Inderdaad goed nieuws die Horvath! Nu ook die Morec vastleggen en dan moet het goed komen met onze verdediging. De onderhandelingen met Keller gelijk stoppen, want dat wordt echt een miskoop!

Ben benieuwd of al die negatievelingen die vanaf 1 juli al paranoia en negatief liepen te doen over vd Kallen , hem nu weer de hemel in gaan prijzen vanwege zijn geduld en slagvaardigheid op de spelersmarkt!!
Maandag 29 augustus 2011 om 21:24 uur

MiG

@KaleHans: Vorige week woensdag noemde iemand hier met de post-naam "opties" Horvath als mogelijke versterking. Ik heb daarop nog gereageerd dat het een goede speler is maar dat NAC hem niet kon betalen en dat ik vermoedde wij dus ook niet. Gelukkig bleek ik daar ongelijk in te hebben en hebben we dus blijkbaar een ziener in ons midden. Ik nodig "opties" hierbij dan ook van harte uit om met meer tips te komen.....
Maandag 29 augustus 2011 om 20:10 uur

KaleHans

@ aadche, als onze club de finalciele middelen had was hij echt wel naar ons gekomen, Anderlecht vraagt nou eenmaal te veel voor ons.
Maar wie weet wat er nog kan gebeuren, bij 020 zit hij op de bank en is hij pinchhitter, bij ons zou hij wekelijks spelen.......... als nou nog een externe partij dit voor zijn rekening wil nemen komt hij eerder naar ons toe denk ik.
Maar........ het boek Bulykin is gewoon dicht, daar ga ik vooral vanuit na de komst van J. Verhoek.
En Bulykin zal echt wel snappen hoe het zit maar heeft daar totaal geen boodschap aan. En ik ook niet, al zou hij daarheen gaan ik ben hem nog altijd dankbaar voor vorig seizoen!!!
Maandag 29 augustus 2011 om 19:02 uur

KaleHans

De naam die ik wel uit de hoge hoed tevoorschijn wilde zien komen maar niet verwacht had, niemand denk ik.
Verrasend goed nieuws dus, en nu Morec er ook nog bij en dan vind ik dat de club goed heeft ingekocht. Drie echte versterkingen!!!
Maandag 29 augustus 2011 om 18:56 uur

Plop

Goed nieuws en verrassend!
Al die namen die maar voorbij kwamen, daar zat ie niet bij.
Wat zit er nog meer in de pijplijn??
Maandag 29 augustus 2011 om 18:28 uur

aadche

Bulykin naar 020, vervelend nieuws, begrijpt die rus toch niet hoe het zit..
Maandag 29 augustus 2011 om 18:11 uur

Hmmm

@Wes
Lijkt mij eerder dat hij (behalve Kum) eerder met Supusepa schijft dan met Leeuwin, maar inderdaad hij kan schuiven in ieder geval :-).


On Topic
+ J. Verhoek! en + G. Horvath!

En dan?
+ Morec?
en op de laatste dag nog + Bulykin????(als hij er niet uit komt met PSV)
Maandag 29 augustus 2011 om 17:56 uur

Wes

Zeker verrassend nieuws, Welkom Gábor Horváth!
Ik hoop dat Morec ook nog een contract scoort, dan zit het naar mijn mening wel goed centraal achterin en dan kan Steijn eventueel schuiven met Leeuwin of Kum voor de linksbackpositie als Luksik niet kan slagen op die positie.
Maandag 29 augustus 2011 om 17:50 uur

Tedje

Ik ben in de war, dat was Gudelj! Ik begrijp in ieder geval dat hij populair was bij de supporters en dat NAC hem graag wilde houden, maar hem dus niet konden betalen.
We zullen het zien, als ze maar weer lekker gaan ballen, dan hoeven ze van mij echt niet iedere week te winnen, maar wat ze tot nu toe hebben laten zien moet absoluut beter kunnen!
Maandag 29 augustus 2011 om 17:49 uur

troje

Super nieuws dit!!! Een stuk ervaring in de verdediging erbij, perfekte opvolger van Derijck! Ik ben ook benieuwd naar de contractdetails van deze jongen!
Maandag 29 augustus 2011 om 17:48 uur

Tedje

Kijk dit is nou eens prima nieuws. Horvath heeft het niet slecht gedaan bij NAC en spreekt volgens mij ook nog eens Nederlands, dat komt ook altijd wel goed van pas!
Was hij het niet die vorig seizoen een rode kaart aangenaaid kreeg door die galbak Toivonen die daarvoor vol op z`n voet ging staan?
Maandag 29 augustus 2011 om 17:30 uur

Snelhandelen

Is wel een goede verdediger met SCOREND vermogen.
http://eredivisielive.nl/video/10270-doelpunt-gabor-horvath-nac-breda---ado-den-haag.html

Alle gekheid op een stokje, het is wel een degelijke verdediger.
In ieder geval wat ervaring.
Dus Gabor welkom.
Maandag 29 augustus 2011 om 17:22 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24