Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Vleugels willen meer geld


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

4 november 2009 35 reacties

ADO Den Haag heeft met Wesley Verhoek en Karim Soltani nog geen akkoord kunnen bereiekn over de verlenging van hun contracten. Beide spelers zijn niet tevreden over het aanbod.

“Ik heb het idee dat de spelers niet in de gaten hebben wat er momenteel financieel in de wereld mogelijk is”, vertelt André Wetzel in Voetbal International. “Vooral de reactie van Soltani vond ik vreemd. Hij vond het aanbod ver ondermaats, terwijl we hem toch echt een verbeterd voorstel hebben gedaan.”

Wetzel wil graag verder met beide aanvallers, maar niet tegen elke prijs. De kloof tussen vraag en aanbod is op dit moment nog te groot. De contracten van de vleugelaanvallers lopen af, dus de kans bestaat dat zij volgend seizoen niet meer in het Haags Bakkie zijn te bewonderen.

ADO Den Haag is verder wel van plan om het salaris van Berry Powel dat door zijn verhuur is vrijgekomen in de winterstop te investeren in een nieuwe speler. Maar net zoals afgelopen zomer, moeten de fans niet te veel verwachten.

Lees meer over

Reacties

pffffff

Ik begrijp het wel hoor dat ze extra salaris vragen: daarmee kunnen ze de schade die onze super fans aan de psv bus hebben aangebracht vergoeden. Of hebben we die schade al betaald met gele en rode kaarten afgelopen zondag?

Maandag 9 november 2009 om 22:47 uur

ADO United

Sultanniet en IndeHoek: eerst presteren en dan meer salaris vragen !!!! 

Maandag 9 november 2009 om 22:11 uur

Mario

Echt belachelijk als je in deze situatie aan meer geld zit te denken.

Niet presteren en toch deze eisen stellen.

Soltani kan alleen maar in de handen van de keeper schieten en Verhoek heeft genees een basis plaats.. Ik zou ze zo langs de kant zetten... stelletje mafkezen..

Zondag 8 november 2009 om 12:20 uur

kalebanjo

Mijnheer moi,wat we hebben tegen Soltani?Die is echt ado onwaardig,komt nog geen bushokkie voorbij,en wel hoge eisen stellen,gauw wegdoen,die gozer,en Wesley,teken nou maar gauw,anders misschien ook naar f.c.dordrecht?

Zaterdag 7 november 2009 om 14:03 uur

ADOsexual

Soltani moet z'n grafmuil houden en opdonderen terug naar de zandbak waar 'ie vandaan komt. Wat nou Fransman :S die gozer is een zuivere Marokkaanse straatterrorist. Verblijfsvergunning onmiddelijk intrekken, persona non grata van maken. Corrie Lems, Fransje Danen, Michel Adam en Dick Heessen zouden 'em he-le-maal de tering in geschopt hebben......

 

Wesley heeft z'n laaste krediet bij mij verspild. Strik er omheen en weg ermee. Structureel ondermaats en ontwikkelt zich niet meer. Maar wel eisen??? Ga eens ff heel gauw....

 

Fernandez terughalen!!!!!!!!!!!!!!!!!! ook zo'n parel die om puur politieke redenen door Zwetzel weg is gestuurd. Vicento en Fernandez, wat een schitterende vleugels zou je dan hebben...

Zaterdag 7 november 2009 om 00:23 uur

Hermanos 1945

Eigenlijk hebben we makkelijk praten als het over contract en geld gaat. Ik zou de loonlijst weleens willen zien. Misschien is dat wel een tegenvaller voor de spelers en verdienen ze toch te weinig. Maar neemt niet weg, dat Verhoek en zeker Soltanie de voetbalweg kwijt zijn en alles uit hun kunnen moeten halen. Maar zelfkennis zou voor hun en andere spelers van ADO wel goed zijn. Ik hoop tegen PSV een verrassende opstelling. We hebben niet veel te verliezen maar heel veel te winnen.

Vrijdag 6 november 2009 om 12:52 uur

ko

 

Lees op ADOFans wat de gemeente doet ( en heeft gedaan ) om de club draaiende te houden. Als ook de heer vd Kallen.

En wij , als supporters, wij doen ook genoeg ( meer dan dat zelfs) om ADO op de rit te houden. Als Verhoek en Soltani nou eens heel stil in een hoekje gaan zitten, en nog eens diep nadenken ( als ze dat kunnen tenminste ) dan komen ze heel misschien tot de conclusie dat ze zich helemaal kapot moeten schamen , om ( los van hun prestaties) meer geld te vragen. Enig idee, mijne heren, wat een doorsnee supporter aan salaris ontvangt en wat die daar allemaal voor moet doen ?

Vrijdag 6 november 2009 om 09:57 uur

Flip

@peet: door hun spel zorgen ze er vanzelf wel voor dat ze worden uitgefloten

Vrijdag 6 november 2009 om 09:52 uur

Ron001

hahahaha,

Meer geld !!Tegen Hereveen heb ik Verhoek een voosprong zien verknallen!!! Moeilijk een bal aanemen !!!! En maar zeuren om meer geld?? 

Laat die 2 eens bij een baas gaan werken !!

Overleven ze echt niet....

Wie wil ze nou hebben?? Bierliege!!!??

Vrijdag 6 november 2009 om 00:20 uur

peet

Indien Soltani en Verhoek toch spelen tegen PSV, dan hoop ik dat zij door het hele stadion worden uitgefloten. In deze moeilijke tijd een beter kontrakt krijgen, niets presteren, en dan meer willen hebben. Wat een waardeloze kerels pardon mietjes zijn het.

Donderdag 5 november 2009 om 21:49 uur

bob444

Opzouten met die gasten, hun positieve inbreng kan op 1 velletje van 5x5 cm.

Zelfs de paardenhandel zal er niet blij mee zijn, wie wil er nu 2 blinde renpaarden?
 

Donderdag 5 november 2009 om 21:30 uur

yogi

Soltani heb ik vorig jaar af en toe nog wel eens wat leuks zien doen en in het begin van het jaar ook. maar de laatste weken...... 

Verhoek mag überhaupt blij zijn dat ze hem vorig jaar niet bij het grofvuil hebben gezet.

Donderdag 5 november 2009 om 20:37 uur

Rico

Weg met Soltani, die zou bij Polderboys 9 nog op de bank zitten.

Geef  Vicento een kans, die jongen groeit per wedstrijd.

Soltani wordt alleen maar slechter en zou zich moeten schamen en een ander beroep moeten kiezen. Van Verhoek heeft 2 goede wedstrijden gespeeld maar komt ook heel veel kwaliteit te kort. Elke keer hoop je weer dat ze eens laten zien waarvoor ze op het veld staan maar helaas....

Donderdag 5 november 2009 om 20:00 uur

slain

@ MOI

 

Van de hoeveeeeeel! kansen heeft ie r nog maar 1 ingeschoten???

 

Kapnah!

Donderdag 5 november 2009 om 18:52 uur

slain

Supporters willen meer doelpunten!

 

Dan:ik wil een beter contract!

Donderdag 5 november 2009 om 18:47 uur

Bollie74

Waarvoor wil verhoek meer geld krijgen??? Dan moet hij eindelijk eens gaan voetballen, ipv al die waardeloze wedstrijden die hij ons heeft voorgeschoteld.

 

Wetzel verlaag zijn contract en als hij het volhoudt om meer dan 20 wedstrijden goed te voetballen dan mag zijn contract omhoog

Donderdag 5 november 2009 om 16:02 uur

pollo

anders nog iets???

 

Tussenstand
1 Danny Buijs 6.8
2 Barry Ditewig 6.8
3 Timothy Derijck 6.7
4 Csaba Horváth 6.5
5 Ahmed Ammi 6.4
6 Lex Immers 6.4
7 Bogdan Milic 6.3
8 Pascal Bosschaart 6.3
9 Wesley Verhoek 6.2
10 Karim Soltani 5.8
 

Donderdag 5 november 2009 om 15:59 uur

remco g

Ik snap echt niet waar die soltani mee bezich is, je zou tog zeggen dat hij blij moet zijn dat ze hem willen houden. Nouja dan gaat hij zijn geluk tog ergens anders zoeken.

 

Verhoek ook zoiets, wil meer krijgen maar laat hem dan eerst eens zorgen dat hij niet om de haverklap met een beluse zit of iets anders waardoor hij niet kan spelen. Hij heeft tenslotte pas kort echt een plekkie in het elftal sinds atteveld het voor het zeggen heeft.

Vind het niet gepast van de heren. 

Donderdag 5 november 2009 om 15:11 uur

KeesHagenees

Soltani kun je missen als kiespijn, die voegt absoluut helemaal niets toe aan het team. Lekker wegwezen met die Fransman.

Donderdag 5 november 2009 om 14:00 uur

ADODENHAAG

Nog een reden om Soltani heel snel weg te trappen, Wesley wou ik nog wel een kans geven maar voor een doodnormaal salaris. Meer istie niet waard ook.

Donderdag 5 november 2009 om 12:10 uur

ko

Ik ga er van uit dat de heren een ordentelijk aanbod hebben gehad. In ieder geval een salaris dat ruim boven modaal is om het zo maar te zeggen. In de wetenschap dat de heren onder modaal presteren , zich niet realiseren wat een prachtberoep ze hebben bij een prachtclub, zou ik willen zeggen :

 

STRIK ER OMHEEN EN HEEL SNEL OPROTTEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Donderdag 5 november 2009 om 11:44 uur

Flip

@stoere jongen: Op Hague City Firm schreef iemand dat Julian Jenner misschien een optie is als vervanger van een van die badgasten. Hij komt in ieder geval uit onze regio en is zéker niet slechter dan een van die twee

Donderdag 5 november 2009 om 11:35 uur

stoere jongen

stel dat we ze verkopen wie moeten we dan aantrekken met een haagshart?

Donderdag 5 november 2009 om 08:44 uur

KaleKootsj

Verhoek... Is dat niet die "echte haagse jongen" die tegen sparta het "mentaal niet aan" kon om te spelen?

Soltani is dat niet die jongen die laatst met de bal aan de voet over de zijlijn liep?

Ik zeg een dikke (roze) strik er om en in de winterstop verkopen. Investeer dat geld maar in voetballers die wel hart hebben voor de club.

Bn benieuwd a.s. zondag... of ze het vak in durfen te kijken.

Donderdag 5 november 2009 om 08:18 uur

opa

ach, wat zal ik zeggen met me 65 jaar,het gaat nooit meer goed komen, de tweede rangs voetballers vragen een gods vermogen,en ik zal het jullie vertellen ,dat kunnen wij  en de meeste clubs niet meer opbrengen,het voetbal gaat naar de kloten,geen sponsers, al zolang ik bij ADO kom stapt niemand er in,dus we moeten gewoon aanmodderen,en met de spelers die we nu hebben het seizoen afmaken hopelijk in de eredivisie,en dan volgend jaar weer proberen er in te blijven wand meer zit er niet in,je zal maar supporter zijn van ADO zoals ik,elk jaar weer die mooie verhalen,ik hoor het al 50 jaar,ik heb niet zo lang meer,ik vraag maar 1 ding en dat is GVD voetballen HEREN ,Soltani en verhoek,

Donderdag 5 november 2009 om 01:22 uur

Moi

hebben jullie iets tegen Soltani? waarom mag hij opzouten?die jongen word zeer slecht ondergewaardeerd door de fans.   wat wil je?

Donderdag 5 november 2009 om 01:02 uur

denhaag!!!

geld moet je verdienen en met het spel wat jullie 2 de laatste tijd spelen verdien je niks dus als je het niet goed vind bij ADO dan ga je lekker weg wand top spelers zullen jullie 2 nooit worden

Donderdag 5 november 2009 om 00:41 uur

j

Opzouten dan met die 2

Zeker die Verhoek wat een homo is dat zeg,kan niet eens een reclamebord voorbij,en als het te moeilijk word gaat ie op de grond liggen en heeft ie pijn

Soltani het zelfde altijd net niet

Verkopen die hap!!!!!

Woensdag 4 november 2009 om 23:45 uur

leo

Af voeren die twee ze hebben geen meerwaarde wetsel ziet een keer een leuke wedstijd spelen tegen een clubje als rkc en wil hun contract verlengen.

Weg er mee.

Ze verdienen alveel teveel na wat ze presteren.

Woensdag 4 november 2009 om 21:30 uur

z

Soltani mag opzouten. Verhoek mag blijven maar moet wel inbinden.

Woensdag 4 november 2009 om 20:44 uur

pro fc

Zo langzamerhand is de boodschap wel duidelijk : als de fc echt vooruit wil zal ze blij moeten zijn dat contracten als van Soltani aflopen. Alle signalen wijzen er echter op dat er geen geld is om echt vooruit te gaan. Vol spanning nadert het moment van 1 december dat v.d.Kallen 3 mio volgens het gesloten contract met hem moet betalen. Of dat doorgaat is zeer de vraag. De club ziet het somber in want de elia gelden zijn niet voor nieuwe reclameborden aangewend maar staan nog in reserve en de uitgespaarde gelden van vertrokken spelers staan ook nog in de ijskast. Als v.d.Kallen niet kan of wil betalen zal op deze manier een deel van de financiele problemen opgelost worden. En Soltani en Verhoek? Die zullen gewoon bijtekenen als ze een nog iets beter contract krijgen waarna we nog jaren van ze mogen genieten. Het is wel te hopen dat Verhoek niet weer een 4 jarig contract krijgt , want dan zien we pas in 2013 weer een leuke aktie van hem. Als de fc verder wil komen dan de laatste 6 plaatsen van de eredivisie zal er een grote sponsor moeten komen, een naamgever voor het stadion en een beter uitbaten van de mogelijkheden van de club.

Woensdag 4 november 2009 om 20:13 uur

kenner

Laat ze maar naar Haarlem vertrekken., liefst nog in de winterstop.

Woensdag 4 november 2009 om 20:10 uur

Mister X

Die 2 hebben echt wat te zeggen hoor!! geen ene kloten gepresteerd en dan nog een grote waffel ,waar helen ze het lef vandaan ????????????????????????????????????

DUMPEN  die gasten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

JUPILER DIVISIE

Woensdag 4 november 2009 om 19:55 uur

ozz

weg ermee met die losers in de winterstop, nooit meer in ons haags shirt

Woensdag 4 november 2009 om 19:25 uur

haagsehoolie

heel makkelijk allebei veel plezier in de jupiler divisie!!  Als aan mij ligt niet eens nieuw contract aanbieden! Nieuw bloed volgend jaar geen weggooiers die denken dat ze beter zijn dan ze eigenlijk zijn!

Woensdag 4 november 2009 om 19:14 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Vandaag om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26