Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Wang baalt: problemen dankzij ADO


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

30 november 2016 5 reacties

Volgens Wang Terry zijn de ontstane financiele problemen veroorzaakt door het management van ADO.

 

In een persbericht uit de zoon van Wang Hui zijn onvrede over het feit dat ADO zijn broek niet kan ophouden. “Het in 2014/2015 gemaakte verlies is door ons helemaal aangevuld. In tegenstelling tot wat ons werd voorgehouden, is de financiële situatie in 2015/2016 verslechterd in plaats van verbeterd”, aldus Wang Terry.

 

“En voor dit seizoen zijn opnieuw aanzienlijke verliezen voorzien. Deze verliezen zijn niet veroorzaakt door United Vansen maar door verkeerd beleid van het management.” De club zou onder meer lucratieve deals met Chinese bedrijven hebben afgeslagen.

 

Volgens Terry Wang was de afspraak dat ADO zelf zwarte cijfers schrijft en United Vansen alleen onder voorwaarden geld in ADO stopt. “Versterkingen binnen de selectie, een verbetering van de jeugdopleiding, verbetering van de jeugdaccommodatie.” De opsomming van Wang junior komt niet overeen met die van zijn vader. Wang Hui had het eerder op de dag nog over investeringen in het stadion.

 

Volgens United Vansen hoeven de fans van ADO zich echter niet te veel zorgen te maken over de toekomst van hun club. "We zullen natuurlijk nooit toestaan dat ADO failliet gaat", aldus Wang. “We zijn opnieuw bereid de club financieel te ondersteunen. Maar dan wel in een situatie waarin wij, zowel op directieniveau als ook bij de Raad van Commissarissen, stevig vertegenwoordigd zijn.  

 

Reacties

KaleHans

Natuurlijk heeft Wigt in het begin al de verkeerde weg ingeslagen om geld uit te geven dat (nog) niet binnen was. Maar dan had Wang denk ik ook wel veel duidelijker mogen zijn in zijn bedoelingen met onze club. Maar ook ik ben wel benieuwd welke lucratieve deals de clubleiding afgeslagen zou hebben............ volgens mij zijn dat allemaal eenrichtingsdeals... anders kan ik mij niet voorstellen dat de club daar niet op in is gegaan.
Onderhand is het echt wel een flinke rotzooi geworden en lijkt dit mij niet echt meer geheeld te kunnen worden.
Iedereen wijst naar elkaar en mensen die het juist goed met de club voor hebben worden zonder pardon weggestuurd.
De makkelijkste manier wordt ergens anders ook al beschreven, de club laten klappen en dan zijn ineens de aandelen geen moer meer waard en dan opnieuw opbouwen.......... het is echt wel een doemscenario maar om van Wang af te komen waarschijnlijk de enigste weg.
Donderdag 1 december 2016 om 10:53 uur

Derijgers

De directie heeft buiten hun financiële situatie, weinig tot niets de buitenwacht geïnformeerd wat zij hebben ondernomen om eerder gemaakte afspraken omtrent relatie ADO versus China en haar voetbal inplementatie tot bedrijven tot op heden hebben opgebracht dawel te hebben verwezenlijkt.Vanuit China wordt keer op keer gevraagd wat zij aan deze interventies hebben gedaan ,en wat heeft opgeleverd .Daar hoor ik Manders niet over.Eigenlijk het zelfde wat ook zijn voorganger heeft nagelaten. Ook moet Wang begrijpen dat die weinige miljoenen alleen de gaten dichten in de begroting van ADO en dat er meer nodig is om van ADO een goed voetbalbedrijf te maken,al blijf ik erbij dat de gehele voetbal industrie gedragen word door voetbal talenten en de verkooprijs daarvan,en natuurlijk de supporters, hoe meer er komen hoe draagkrachtiger de club wordt,kijk maar naar Spanje en Italië en Engeland. Dus conclusie er moet harder en beter gewerktt worden tussen beide partijen,dan doen de supporters wel de rest.
Donderdag 1 december 2016 om 06:26 uur

RF

Simpele feit is dat sponser inkomsten door monopolie vanuit China ernstig teruglopen.

Uitgaven die zijn gemaakt zoals ADO terrein en clubhuis, goede jeugdtrainers, leuningen, video schermen allemaal oke zijn gegeven uit China.

Geen sponser die hef wang gunt dag hij gaat slagen en dus geen geld meer geeft!
Donderdag 1 december 2016 om 00:01 uur

Mbos

Ik geloof echt dat het de schuld is van ADO zelf. Naar mijn idee heeft ADO geld uitgegeven dat ze niet hebben. Wang heeft naar mijn idee echt gelijk en helemaal als ADO lucratieve deals uit China heeft afgeslagen..
Woensdag 30 november 2016 om 23:45 uur

Haagse Dick

De club zou onder meer lucratieve deals met Chinese bedrijven hebben afgeslagen.?????????????
Woensdag 30 november 2016 om 23:17 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24