Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Wang doet of zijn neus bloedt


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

30 november 2016 4 reacties

ADO staat in brand, maar Wang Hui weet naar eigen zeggen van niks.

 

De residentieclub heeft een kort geding tegen de grootaandeelhouder aangespannen, maar Wang ontkent dat hij een dagvaarding heeft ontvangen. “Nee, ik heb nog steeds geen idee wat er nu allemaal aan de hand is. Ze hebben het me nog niet verteld”, reageert de Chinees tegen de NOS.

 

Wang betwist ook dat de financiële situatie bij ADO zorgelijk is. “We hebben al 6 of 7 miljoen euro in de club gestopt. De laatste keer dat ik bij een vergadering was, hebben ze niets over dit geldprobleem gezegd.”

 

De uitspraken van Wang zijn opmerkelijk. Toen de raad van commissarissen van ADO eind oktober bij elkaar kwam, was het huishoudboekje van ADO een belangrijk onderwerp van gesprek. De rvc gaf toen vanwege de tekorten geen goedkeuring voor de financiële cijfers.

Reacties

janvele

@VAKKIE I
De renten waren voor Van de Kallen!
Woensdag 30 november 2016 om 15:37 uur

VAKKIE-l

Vraag me af hoe Wang aan die 6/7 miljoen eruo komt? Ik kom uit op 3.5 miljoen euro uit, namelijk de 1.5 miljoen + de vrij recente 2 miljoen dat is overgemaakt?
Woensdag 30 november 2016 om 14:38 uur

VAKKIE-l

Wat Wang nu doet is met spek schieten. Woorden schieten tekort. Wat een mafkees.
Woensdag 30 november 2016 om 13:53 uur

maurice070

Chinees vuurwerk blijkt een astronautje
Binnen een paar jaar de top vijf halen en Europees voetbal spelen. De natte droom van iedere Hagenees werd op een A4tje uitgevouwen en de Haagse wereld ingeschoten. Nou zijn wij Hagenezen niet zo goed gelovig en als het om Chinese woordspelingen gaat waar de R niet in het woordenboek voorkomt is de argwaan al snel geboren. Inmiddels is de argwaan al een peutertje die zichzelf een verhaal probeert wijs te maken als hij elke ochtend in de spiegel kijkt. Loze woorden, lege beloftes maar wel verlangen dat je met respect behandeld wordt. De Keizer staat in zijn ivoren torentje en kijkt neer op het stadion. Vanuit zijn torentje gooit de kleine keizer zijn papieren vliegtuigjes naar beneden met boodschappen aan de Haagse burelen. De keizer heeft de Chinese muur om zich heen gebouwd waar hij als er vragen komen van beneden hij zich kan verschuilen. De rooksignalen die vanuit het stadion zijn kant op komen pakt hij beet met zijn eetstokjes. Even kijkt hij minachtend naar zijn hapje waarna hij die gulzig naar binnen werkt. Niet veel later klinkt de donder vanachter de muren die hij naar beneden stuurt om zijn machtige vinger door de groen gele pap te roeren. Eendracht maakt machtig en de keizer lijkt zijn macht dan ook eendrachtig te willen dragen. Met gespleten tong van een valse serpent prikt hij zijn onderdanen in de ogen. Maar dan krijgt het brave jongetje in de klas ineens haren op zijn ballen en de baard in de keel. Vanuit het stadion wordt er ineens een vliegtuigje teruggegooid. De wind heeft net genoeg kracht om het over de muur te krijgen. Het vliegtuigje land op de burelen in het ivoren torentje en maakt zijn eisen bekend. Koning keizer admiraal betalen doen ze allemaal. Kom op met die poen, die 3 miljoen zit vast verstopt in je schoen. Daar boven klinken donder en bliksem die vechten om voorrang. De keizer wordt voor lulletje gezet in zijn eigen wereld vol list en bedrog. Het Haagse vuur wat is gaan branden is een doorn in zijn oog. Hoe durft dat voetvolk de grote keizer voor het blok te zetten. De Katana wordt ter hande genomen om een paar koppen te laten rollen. Met misschien wel zijn laatste stuiptrekking om zijn macht te laten gelden, moet zijn voetvolk naar zijn voeten dansen. De Chinese droom begint scheurtjes te vertonen nu het voetvolk voor zijn overleving strijd. Waarheen leid de weg, plaats 15 is geen top 5. Europa gaat Den Haag altijd in als ze de winterstop hebben en het beloofde paradijs is niet meer dan het luchtkasteel waar de keizer zijn dagen in slijt. Den Haag zal hopelijk losbreken uit de ketens voor straks de club bij de soepbus staat voor een kommetje soep. Misschien heeft Sinterklaas nog wel een oplossing in zijn zak die door zijn zwarte Pieten zijn geladen in Spanje. Misschien moet de keizer wel zwart geschminkt worden, grote oorbellen in en rode lippenstift op om de Nederlandse cultuur te kunnen leren begrijpen. Van bami maak je geen frikadellen maar dat moet onze keizer natuurlijk nog leren.
Woensdag 30 november 2016 om 13:48 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24