Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

`Westerwoudt praat met Wang`


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

5 maart 2015 14 reacties

Volgens De Telegraaf is Maurice Westerwoudt in beeld als opvolger van Maarten Fontein.

 

Westerwoudt had vorige week al een gesprek met clubeigenaar Wang Hui over een terugkeer bij ADO Den Haag. Wang was toen in Nederland.

 

Westerwoudt was van 2008 tot maart 2013 al in dienst bij de Haagse club, toen als directeur stadion en veiligheid.

 

Daarna maakte hij een overstap naar adviesbureau Winkelman Van Hessen, waar hij directeur is van de divisie ’innovatie en speciale projecten’.

Reacties

adolientje

hoe je het wend of keert het bljf een puin hoop zo
en voor de club weer negatief geluid vanaf boven

maar moeten we blij zijn als brandhout terug komt

heb zitten tellen er zijn inmiddel als 15 directeuren de revu gepasseerd
zeg toch al genoet
en wang of fontein

kwallie heeft verkocht dus heeft hier ook een aandeel in
Donderdag 5 maart 2015 om 20:22 uur

janvele

@KaleHans
Ik beperk me tot een kernpunt want verder is het toch zinloos.

Er zijn genoeg Russische en Arabische eigenaren. Weet je hoeveel geld die in hun club hebben gepompt? Dat zie ik bij jouw Chinese vriend nog niet gebeuren. Volgens De Telegraaf heeft jouw Chinese vriend nog geen cent voor de bedrijfsvoering overgemaakt!!
Donderdag 5 maart 2015 om 12:54 uur

Peter de Wit

@KaleHans
Ik beperk me tot de `zakelijke` kant van je betoog, ik ga ervan uit, dat je begrijpt waarom.

Wang zou nu met Jansma en Advocaat aan tafel moeten gaan zitten, stel je voor in antwoord op mijn suggestie dat hij met supporters zou moeten praten. Beide heren zullen daar naar mijn vaste overtuiging niet voor te porren zijn, omdat er geen structuur is waarin zij zich herkennen. Op dit moment staan alle seinen voor supporters, investeerders, adviseurs, spelersmakelaars, etc. op oranje, terwijl ze de vorige week nog op groen stonden. Ja, ook voor supporters, want al gaat het gelukkig op het veld iets beter dan een paar maanden geleden, een zekerheidje is ADO op sportief gebied nog lang niet. De heer Wang zou eigenlijk z.s.m. in woord en daad de supporters duidelijk moeten maken dat hij echt vooruit wil met de club, want de club hoort de supporters toe. Supporters zijn de niet-passanten, alle andere zijn passanten. De eigenaar, de adviseur, de trainer, de speler, noem ze maar op.

Je stelt dat de heer Fontein mogelijk niet de hele waarheid spreekt. Dat zou kunnen. Maar dat geldt dan ook voor de heer Wang. Van hem horen we helemaal niets. Ik vind op persoonlijke titel dat de heer Wang gevaarlijk spel speelt en daarmee onze club in gevaar brengt. Rust is op dit moment het belangrijkste voor de club en wat doet hij? Hij brengt onrust op het moment dat de neergaande grafiek weer lichtjes naar boven gaat. Er is geen algemeen directeur, er is geen controlerende raad, er is geen (bekendgemaakte en geaccordeerde) visie. Wel rollen de belangrijkste mensen van dit moment (de heren Wang en Fontein) over elkaar heen in de media en lacht heel Nederland zich slap om deel 275 van deze Haagse Soap. Jouw club, mijn club, onze club zit nog steeds in de problemen.
Quo Vadis ADO?
Donderdag 5 maart 2015 om 12:49 uur

KaleHans

je slaat nu in je eigen bewoordingen wel de spijker op de kop dat ook jij niet weet wat Wang heeft toegezegd en dat het betreffende de financiën slecht gaat met onze club............ de 1 zegt in de media het ene, en de andere het andere....... wie heeft het dan juist?
Wat dat betreft is het voor ons allemaal gissen hoe nu verder, en discusseren is gezond, de een wil v. Duinen in de spits en de ander Kramer. En dat geld ook voor investeerders en Directeuren, maar hou die discussie op gang en hang niet de alwetende uit, nergens voor nodig.
Donderdag 5 maart 2015 om 12:22 uur

KaleHans

Ik vraag je geen onmogelijkheden jan, ik vraag je alleen om de discussie is op gang te brengen, Fontein vond je niets, welke directeur zou jij dan aan het roer willen zien. dat soort zaken bedoel ik, gewoon met je mede supporters het erover hebben wat beter zou kunnen, wat je anders zou zien.
Dat is heel iets anders dan meteen maar gaan zitten schreeuwen die is niets, dat kan niet, zus en zo....... maar zelf niet onderbouwen waarom je het zo niet ziet of denkt dat het niet kan. Er zijn genoeg Russische en Arabische eigenaren die een club in het westen of de USA hebben, bewijzen dus dat het weldegelijk kan.
Gewoon een normale discussie en niet alleen als het slecht gaat maar ook als het goed gaat.
Donderdag 5 maart 2015 om 12:17 uur

janvele

@KaleHans,

Je vraagt hoe ik het zou zien? Besef je niet dat je mij een onmogelijke vraag stelt. Ik ken Wang toch niet, ik weet toch niet wat hij heeft toegezegd, ik weet toch niets m.b.t. de financiën van onze club. Ik kan alleen maar uitgaan van de berichten in de media. Die berichten duid ik als uiterst negatief Mag ik? Ik wens niemand zijn graf in of wens hem enge ziekten toe. Te veel doen dat voor mij wel. Ik mag echter ook aangeven dat het hele feestgevoel van te velen op deze site op niets is gebaseerd. Net als bij FCT, luchtfietserij. Wat moet een Haagse club met een eigenaar in China die veel te ver van de club zit. Alle berichten over hem geven aan dat hij de werkelijkheid volstrekt negeert. Slechte communicatie met zijn directeur waarvan hij zelf heeft gevraagd of hij bleef. Echter hem niet betalen!! Een man die overigens bekend was met de gang van zaken in China. Vind zo iemand maar weer al was ook hij niet foutloos. Wie wel echter? Verder alsof ADODenHaag op korte termijn aan de top zou kunnen komen. Ook dat gezwets van Wang dat de naam van onze club het eerste moet worden genoemd. Onnozelheid in optima forma en onze club plukt daarvan al direct de wrange vruchten.
Donderdag 5 maart 2015 om 12:05 uur

KaleHans

En Peter, ik ben het wel met je eens dat dit niet echt goed is voor de club. Er leek juist continuïteit te komen met veel moois in het verschiet.
Wang moet niet met supporters om de tafel gaan zitten, hij moet maar weer is om de tafel met de heren Jansma, Advocaat en anderen. Die heren hebben veel meer kijk op dit soort zaken dan de gemiddelde supporter.
Ik laat jan wel in zijn waarde maar dan moet hij niet telkens de alleszeggende jan uithangen met teksten zoals "ik heb het toch gezegd" en "dit is de ondergang van de club" en veel meer van dat soort uitspraken. Daar heb ik en velen met mij de buik een beetje vol van.
En als je hem dan vraagt (echt gewoon een normale vraag) hoe hij het dan zou zien en wat hij dan zou doen dan heeft hij geen antwoord. Alleen maar overal commentaar op maar niet met oplossingen aankomen.

De ware reden van wat er nu gebeurt zullen we denk ik nooit voor de volle 100% te weten komen, Fontein zal toch alleen maar uitspraken doen die in zijn voordeel zijn. De waarheid ligt altijd ergens in het midden.
Ik vind het in ieder geval slap van Fontein om zo ineens het schip roerloos achter te laten en niet er toch nog de komende maanden probeert iets van te maken en in ieder geval een voltallige RvC e.d. op poten te krijgen.
Ik hoop in ieder geval dat dit voor het eind van dit seizoen opgelost is zodat we voor het volgend seizoen een goede selectie op de been hebben en een nieuwe directeur en een goede structuur met mensen met verstand van voetbalzaken!!
Waar dit gaat eindigen weten we geen van allen, maar allemaal dingen gaan zitten schreeuwen daar worden we geen van allen wijzer van... toch?
Donderdag 5 maart 2015 om 11:28 uur

KaleHans

Waar heb jij gehoord dat er geen geld uit China komt jan? Jij komt altijd met zaken waar je geen bronnen voor hebt. en dat "kleineren" waar je het over hebt..... daar vraag jij toch echt zelf iedere keer om...
Donderdag 5 maart 2015 om 11:16 uur

Peter de Wit

Misschien zou de heer Wang er inderdaad goed aan doen eens in contact te treden met Jan Vele. Waarom zou een supporter van ADO geen bezorgd gevoel mogen hebben bij de huidige ontwikkelingen? Laat iedereen toch in zijn waarde!

Ook ik ben er niet gerust op dat dit allemaal goed zal aflopen. Wat er nu weer gebeurt, het leidt alleen maar tot negatieve publiciteit voor onze club. En daar is nog nooit een club/bedrijf beter van geworden. Integendeel. Welke spelers willen/durven komende zomer een contract te tekenen bij ADO? Welke ondernemer wil er straks geld investeren in ADO? Wie garandeert dat de cultuur van ADO niet teloor gaat? Cultuur is immers veel meer dan de kleurstelling van de shirtjes en Oh Oh Den Haag! Ik maak me in ieder geval zorgen.
Quo Vadis ADO?
Donderdag 5 maart 2015 om 11:07 uur

janvele

@HaagseLuuk @KaleHans

Indien jullie alleen maar kunnen kleineren maar nergens de zaken serieus duiden kan je beter niet reageren. Overigens indien de spelers niet meer gaan worden betaald dan is echt het einde in zicht. Er komt namelijk maar weinig geld vanuit China. De twee nieuwe speeltjes zouden op die manier zo maar voor het eind van het seizoen al weer weg kunnen zijn.
Donderdag 5 maart 2015 om 10:38 uur

KaleHans

Nou Luuk, als Wang met jan gaat praten dan gaat het op zeker allemaal goed komen. jan weet heel goed waar de schoen wringt, kan ook heel goed de problemen benoemen en weet ook echt wel welke mensen hij op welke plekken neer zal zetten.......... wel onder ons houden he... niemand zeggen dat wij dit weten
Donderdag 5 maart 2015 om 10:22 uur

haagseluuk

@dick , dit is een interne klap, zolang het niet op de spelers overslaat hoeven we ons dit seizoen nog niet druk te maken. In de zomer a.s. moet alles geregeld zijn. Dus... een nieuwe directeur, een versterkt team, Fraser nog als coach en vooral zekerheid voor ieder binnen de club. Dan is het mogelijk om in het seizoen 15/16 te knallen. Voor nu, zorgen dat het spel goed blijft.......*slik*
Donderdag 5 maart 2015 om 10:13 uur

dick

Ik ben zeer ongerust...............wat gaat er in vredesnaam gebeuren met onze club ?
Donderdag 5 maart 2015 om 10:01 uur

haagseluuk

Wang moet eens in gesprek gaan met JanVele..... hahahaha kijken wat er dan van ons cluppie terecht komt
Donderdag 5 maart 2015 om 09:57 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24