Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Wetzel mist bekerwedstrijd


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

19 januari 2009 4 reacties
André Wetzel is voor een wedstrijd geschorst omdat hij tegen Heracles Almelo naar de tribune werd gestuurd. Hij mist hierdoor de bekerwedstrijd tegen FC Twente.

De warrig fluitende scheidsrechter Ruud Bossen zond de Haagse oefenmeester in de rust naar de tribune nadat Wetzel hem in het scheidsrechterkamertje op zijn fouten wees. "Hij begon in de rust te schreeuwen naar me. De emoties liepen hoog op, dus heb ik hem gezegd dat hij de tweede helft beter vanaf de tribune kon bekijken" Aldus Bossen.

"Tegenwoordig mag je niets meer over een scheidsrechter zeggen, Dat komt goed uit, want ik heb geen goed woord voor hem over." gaf Wetzel na afloop als reactie. De trainer wond zich in de eerste helft op over het afgekeurde doelpunt van Christiaan Kum en de vermeende overtreding op Ahmed Ammi bij de gelijkmaker van Heracles. Ook werden de Haagse aanvallers een aantal maal onterecht voor buitenspel teruggefloten.

Het is de tweede keer dit seizoen dat Wetzel het einde van de wedstrijd niet haalde. Tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen Sparta werd hij door Kevin Blom weggestuurd toen hij tijdens de wedstrijd in het veld stond. Die actie leverde hem een boete en een voorwaardelijke schorsing op.

Dit keer is zijn schorsing onvoorwaardelijk en zal hij tijdens de bekerwedstrijd tegen FC Twente van aanstaande donderdag niet in de dug-out zitten.

Reacties

Indirecta

Als de film van ADO Den Haag-Heracles teruggedraaid wordt moet toch iedere arbiter inzien dat het logisch is wat Wetzel gedaan heeft. Het is natuurlijk niet goed te praten. Natuurlijk begrijpen wij allemaal dat scheidsrechters dingen niet zien of soms ook niet kunnen zien. Maar zo`n opeenstapeling van fouten? Ik vraag mij af of de medezeggenschap van de assistentscheidsrechters nu wel zo`n vooruitgang is. Er moet toch eens een mogelijkheid voor scheidsrechters geschapen worden om beelden van incidenten terug te zien. De belangen zijn veel te groot. Buitendat vind ik dat ADO Den Haag toch de kracht had moeten kunnen opbrengen om ondanks de scheidsrechterlijke dwalingen de wedstrijd te winnen. Waarom wordt er steeds in de laatste minuten door de tegenstanders gescoord? Dat is niet incidenteel dat is structureel. Gebrek aan conditie? Verkeerde krachtverdeling? Overmoed (we zijn er al)? Bij 
2-1 had ADO achterin een stringentere dekking moeten doorvoeren, extra controle (rugdekking) moeten inbouwen, de bal in de ploeg moeten houden (techniek?), een grotere concentratie op moeten brengen. Is er nu niemand in de ploeg die de wedstrijd kan lezen? Die de lijnen in het veld kan uitzetten? Als daar, ook met de nieuwe spelers erbij geen verandering in komt, gaan Vitesse, de Graafschap, Roda JC en zelfs Volendam ADO Den Haag alsnog voorbij. Dat is de nachtmerrie van iedere ADO Den Haag fan. Met het hart spelen is een must. Maar met het verstand spelen is wellicht nog belangrijker. Het oude Engelse voetbal mag allang niet meer het voorbeeld dienen. Kijk naar het Latijnse voetbal en je hebt de ideale combinatie van hart en verstand.
Woensdag 21 januari 2009 om 15:01 uur

enosje

en met ze alle achter wetzel staan donderdag!!

WE LOVE WETZEL!!! WE DO!!!
Maandag 19 januari 2009 om 23:02 uur

rik

ik vind toch dat ze wel de sterkste opstelling moeten spelen want je heb echt wel kans om van twente te winnen en dan sta je wel in de kwartfinale .ik heb net me kaartej gehaald met nog 7 man ,DUS ALEMAAL GAAN VOOR DIE 5 EURO EN NEEM DESNOODS JE HELE SRTAAT MEE VOOR DIE 5 EURO EN STEUN DE CLUB 90 MINUTEN LANG.come on the hague
Maandag 19 januari 2009 om 19:31 uur

Mitchel

schamde.

Maandag 19 januari 2009 om 18:24 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24