Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Wetzel wil baan terug


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

10 februari 2010 13 reacties

André Wetzel wil terugkeren als technisch directeur bij ADO Den Haag. Dit eiste hij gisteren tijdens de arbitragezaak rondom zijn ontslag. Zo niet, dan moet de residentieclub dokken.

Indien de arbeidsovereenkomst toch wordt ontbonden dan eist Wetzel een afkoopsom van 340.000 euro, dit meldt de Telegraaf.

Volgens ADO Den Haag heerste er al langer onvrede over het functioneren over de hoogste technische baas. De club heeft dit alleen nooit op papier gezet. In de notulen van de gesprekken tussen Wetzel en de raad van commissarissen was bijvoorbeeld geen woord van kritiek te vinden.

De advocaat van de hofstadclub betoogde dat alle commentaren mondeling zijn doorgegeven. De raadsman wond er vervolgens geen doekjes om: “Als Wetzel zijn zin niet kreeg, gedroeg hij zich als een klein kind, dat stampvoetend zijn ongenoegen kenbaar maakte.”

Wetzel werd eind vorig jaar ontslagen na een kritisch interview in de Volkskrant. De Hagenaar zocht de krant op nadat hij door de rvc was overruled om Ricky van den Bergh weer in genade aan te nemen. Henk Jagersma erkende dat hij gekrenkt was door het interview: “Als je zoveel tijd en energie in iets steekt en je krijgt zo'n klap in je gezicht, dan komt dat heel hard aan.”

Lees meer over

Reacties

buidel

 

@victorduits

 

Goed zo , je krikt het nivo weer geweldig op. Zitten we echt op te wachten, sukkel

Maandag 15 februari 2010 om 10:34 uur

victor duits

Dat nu zo slecht gaat is zijn schuld deze loezer kan er helemaal niks van.

Kom op suporters jullien weten waar deze griezel woond heeft hij nog ramen?

Hij krijgt geen cent andersbmoet er aktie komen.

Zaterdag 13 februari 2010 om 14:26 uur

ffffffff

Echt domme mensen bij ADO. Had je huiswerk gedaan voordat jullie die griezel naar binnen had gehaald.  Ik wist het al vanaf dag 1.

Zaterdag 13 februari 2010 om 09:35 uur

Hairos

@ADOsexual. Ik sluit me aan bij buidel. Nederlands arbeidsrecht is niet uw sterkste punt. Net zo min trouwens als belastingrecht en algemene kennis van profvoetbal. Al sinds een jaar of 10 vallen alle clubs, ongeacht hun rechtsvorm onder de vennootschapsbelasting. Daarom ook zijn sindsdien de activiteiten van de bvo's bijna overal in NV's of BV's ondergebracht.

 

Als u wat tegen de persoon Wetzel heeft rechtvaardigt dat niet dat u zich zo denigrerend over hem uitlaat. Of heet u soms jagersma, vierling , westerwoud of atteveld en probeert u stemming te kweken om een paar eurootjes minder te hoeven betalen aan schadeloosstelling? Net als die fc den haag mannetjes schiet u daarmee in eigen doel.

Donderdag 11 februari 2010 om 15:16 uur

buidel

@ADOsexual

 

Het is me al eerder opgevallen dat arbeidsrecht niet zo heel hoog in je vaandel staat. Dat kan , dat mag , maar we hebben nog altijd te maken met wetgeving. ( en dat is maar goed ook )

Amerikaanse toestanden willen we niet hebben toch?

Feit is dat er over en weer met modder is gegooid , een welles niet is spelletje , en dat beide partijen het gelijk willen halen. Triest.

De club komt negatief in het nieuws , dat schiet gewoon niet op.

Wetzel zijn afkoopsom , Atteveld kontrakt uitdienen , doormodderen met de mensen die er zijn , en hopen op betere tijden.................................

Donderdag 11 februari 2010 om 12:13 uur

pool fan

Geef die sukkel 1000 euro of bel een pool.

Woensdag 10 februari 2010 om 17:45 uur

ADOsexual

@ Hairos,

 

Weet je? Het is niet eens alleen maar AW.... Het is de hele waardeloze gang van zaken rondom de club waar ik zo moe van ben geworden, daarom heb ik nog nauwelijks energie en wil om erover mee te praten. Het doet gewoon heel veel pijn dat de club zo naar de gallemiezen wordt geholpen... Wat het arbeidsrecht betreft, het is wel degelijk om iemand zomaar op straat te zetten. Dat is wat er nu overal gebeurt! De crisis... Bovendien ben je niet verplicht om iemand een gouden handdruk mee te geven als je hard kan maken bij de directeur van het arbeidsbureau dat iemand 'ongeschikt' is. Maar waar je ook altijd een ontslagvergunning voor zult krijgen is als je zegt dat je wilt reorganiseren, bezuinigen or whatever. Vallen alle clubs ongeacht rechtsvorm onder de vb joh? Dat hoor ik dan voor het eerst, want zover ik weet betaal je dat alleen als je oook idd een vennootschap bént voor de wet. Dus een N.V. of een B.V. Sinds wanneer is dat dan dat elke club als vennootschap wordt aangemerkt? En om mezelf in Zwetzels' positie te verplaatsen... tsja, het is gewoon een opportunist en een oplichter van het eerste uur natuurlijk! Als die Spartanen slim zijn gaan ze dus ook absoluut níet met die gluiperd in zee!

Woensdag 10 februari 2010 om 16:16 uur

Hairos

@ADOsexual: Ik begrijp dat je een bloedhekel hebt aan Wetzel. Toch haal je allerlei zaken door elkaar. W heeft een arbeidscontract voor bepaalde tijd en dat is, behalve als er sprake is van een misdrijf, nioet zomaar van de ene dag op de andere door de baas worden beeindigd.Plaats jezelf eens in de positie, dan ga je er al direct anders over denken. Wat je vindt van het management is je mening, dat kan, want heeft niks met arbeidsrecht temaken. Overigens: alle clubs, ongeracht de rechtsvorm, vallen onder de vennootschapsbelasting.

Gelukkig maak je het nog niet zo bont als het grote Licht <FCDH> in de Shoutbox. Daar druipt het gebrek aan voetbalvakkennis vanaf. Kan wat dat betreft direct naast Jagersma plaats nemen. 

Woensdag 10 februari 2010 om 15:55 uur

ADOsexual

Dit is nou precies de reden waarom ik me al tijden afzijdig heb gehouden, ik heb de club in de praktijk -nooit in het hart!- de rug toegekeerd want het zal altijd een zooitje blijven. Ik heb zoooo vaak gezegd dat ze Zwetzel gewoon met een bloedschop onder z'n drollenhok de laan uit hadden kunnen sturen met gedwongen ontslag/ontslag op staande voet (het is crisis, overal verliezen mensen hun baan dus níks afkoopsommen!).

 

1) een type Jorien van den Herik als Algemeen Directeur, Mark van der Kallen is niks... (all talk and no walk, waar blijven die meervoudige miljoeneninjectie???)

2) Rob Baan nog maar eens heel erg lief aankijken als Technisch Directeur lange termijnbeleid

3) Een trainer van formaat zoals Willen van Hanegem of Wim Jansen of zo als manager 1ste selectie (Britse model dus: coach, transferbeleid e.d.) en geen laagvliegers meer. De Brards, Zwetzels, Adelaars, Kootwijks en Attevelds hebben we nu wel gezien... Dat soort kwabbenoten brengen niks.

4) het mes in de selectie en eens een keer kappen met al die miskopen en paniekaankopen. Salarisbeleid: niemand krijgt meer dan 3 ton bruto per jaar (Rankovic uitgezonderd) en spelers met een dubbele nationaliteit doen we geen zaken mee, dan geldt je NL paspoort als maatstaf. Mensen er staat een SCHULD open van 5 miljoen Euro.....

 

En voor de rest NIEMAND in een bestuursrol of op wat voor wijze dan ook een vinger in de pap. SSO eruit, RvC eruit, N.V. structuur opheffen want die laat nergens op, zoiets is alleen maar interessant voor een vermogend bedrijf dat jaarlijks vele miljoenen omzet maakt. Nu krijg je alleen maar blauwe enveloppen binnen omdat je je vennootschapsbelasting moet betalen, dat je geen ruk verdient interesseert de belastingdienst geen seconde.

 

Dit soort fora hebben eigenlijk ook totaal geen zin, want wij als supporters hebben er toch geen invloed op......

Woensdag 10 februari 2010 om 13:21 uur

Hairos

@buidel. Baan terug eisen hoort bij het spel. ADO heeft de deur dicht gegooid en moet nu betalen. De volle mep. Wetzel kan het ook niet helpen dat de directie en rvc uit amateurs bestaat en niet verder komt dan met modder gooien. Superstom. De advocaat van W lacht zich het schompes.Zo'n makkelijke zaak maak je maar zelden mee.

Logisch dat Atteveld en Jagersma na de uitspraak moeten vertrekken. Zij hebben de club ernstig beschadigd met hun geklungel. Van Atteveld valt me dat nog het meeste tegen. Jagersma weet van niks, Atteveld loopt al jaren mee en had solidair moeten zijn. Blijft toch een Amsterdamse bijgoochem.

Woensdag 10 februari 2010 om 12:15 uur

buidel

Dat Wetzel zijn baan terug eist getuigt van moed. Of daar hoogmoed van gemaakt moet worden is niet aan mij. Wel ben ik van mening dat de rvc twee keer na had moeten denken voordat men Wetzel de wacht aanzegde. Op zijn minst onhandig.

Anderzijds is nu Atteveld verantwoordelijk. In de wetenschap dat deze man kwalitatief op alle fronten tekort schiet voor een functie als TD , en ook als trainer heel matig presteert , dan vraag ik me oprecht af wat voor beleid er gevoerd wordt

Woensdag 10 februari 2010 om 11:28 uur

Hairos

Wat een stelletje amateurs met superamateur Jagersma aan het hoofd. Meneer is persoonlijk op zijn pik getrapt, is beledigd. Laat hij dan zelf die schadevergoeding uit eigen zak betalen en de club niet opzadelen met de gevolgen van zijn falen. Bedankt, Henkie. En bedankt vriendjes van ons troetelkind voor jullie advies.

Makkelijk gegeven zonder na te denken.

Geen idee van de gevolgen. Denk voortaan eerst eens na voordat je beginners uit de rvc op gaat naaien. Kost mijn club straks een vermogen.

Woensdag 10 februari 2010 om 10:06 uur

peter wijsneus

wetzel is en blijft een arrogante en verwaande kwal die denkt dat hij het heeft uit gevonden met zijn houding past hij niet bij ADO het enige wat hij mee heeft is zijn bekakte babbel een tweede wotte

Woensdag 10 februari 2010 om 10:03 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26