Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

ADO Den Haag - Iraklis Saloniki

Vriendschappelijk duel 2006/2007

4-5

`5 Mols : 1-0
`9 Epalle : 1-1
`24 Mols : 2-1
`36 Bakkati (e.d.) : 2-2
`56 Saavedra : 3-2
`69 Papapostolou : 3-3
`83 Papapostolou : 3-4
`90 Rankovic : 4-4
`92 Giantzis : 4-5

Advertentie

Opstelling

6.9
6.9
7.2
7.5
7.6
8
Wissels:
`46 Rijaard 7.1 -> Bakkati
`46 Den Ouden 7.7 -> Mols
`46 Elia 7.2 -> Kolk

Wedstrijddetails

Datum:

Donderdag 3 augustus 2006

Tijd:

19:30 uur

Locatie:

Zuiderpark

Scheidsrechter:

Van der Roest

Toeschouwers:

1.500

Man van de wedstrijd:

Michael Mols

ADO Den Haag - Iraklis Saloniki in het nieuws

Er is nog geen nieuws over deze wedstrijd

Verslag

ADO Den Haag verliest eerste oefenwedstrijd

ADO Den Haag heeft voor het eerst dit seizoen een wedstrijd verloren. Iraklis Saloniki was met de spectaculaire uitslag van 4-5 te sterk. Die vijf tegendoelpunten zeggen natuurlijk wel wat over de staat van de verdediging.

De Griekse club gaf gelijk in het begin van de wedstrijd al een waarschuwing. Een schot van een van de Griekse voetballers spatte op de lat in schoonheid uit een. Maar snel daarna was het ADO Den Haag die via een mooie individuele actie van Michael Mols op voorsprong kwam. De Amsterdammer speelde zijn directe tegenstander uit en schoot de bal in de korte hoek binnen. Iraklis kwam vervolgens via een vrije trap die van richting veranderde weer op gelijke hoogte.

ADO Den Haag en de Grieken waren tegen elkaar opgewassen. Dit was ook te zien aan het scoreverloop. Mols maakte ook de 2-1 en niet lang daarna kwamen de Grieken weer terug tot 2-2 na een eigen doelpunt van Bakkati. Met deze stand gingen beide teams ook de rust in. Mols die zich goed van zich liet horen door twee keer te scoren bleef in de kleedkamer achter.

Na rust bleef het scoreverloop heen en weer gaan. Alberto Saavedra tekende voor de 3-2, waarna de Grieken weer terug konden komen en de stand 3-3 werd. Hierna was het Iraklis dat voor het eerst op voorsprong kwam en leken met een 3-4 overwinning het veld af te gaan. Maar in blessuretijd maakte Rankovic de gelijkmaker en vlak voor het eindsignaal ging Iraklis er toch met de winst vandoor.

Qua doelpunten leek het een leuke wedstrijd, maar voor de supporters waren er genoeg momenten om zich aan te ergeren. Iraklis was in de tweede helft de betere, had een veldoverwicht. ADO Den Haag kwam er niet meer aan te pas tegen de nummer vier van Griekenland. Ook verdedigend zag het er niet altijd even goed uit. Zowel Martha als Saavedra hebben het te druk met zichzelf en ogen te onzeker. Ook doelman Postma was in deze wedstrijd niet op een redding te betrappen. Het is duidelijk dat er behoefte is aan een ervaren centrale verdediger die ook leiding kan geven aan de verdediging. Maar Frans Adelaar heeft nog maar iets meer dan twee weken om de verdediging klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

Spelersklassement

De top3:
Aaron Meijers Ernestas Setkus Edouard Duplan

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
4-1
14 mei 2017

Volgende wedstrijd

Logo Lugdunum Logo ADO Den Haag
1 juli 2017 om 14:30 uur
Sportpark Kikkerpolder

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -