Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

‘Zes ton in termijnen voor Kanon’


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

23 oktober 2019 6 reacties

Wilfried Kanon heeft naar verluidt slechts zes ton opgeleverd.

 

Dat meldt Omroep West. Volgens de regionale nieuwszender betaalt Kanons nieuwe club Pyramids FC het bedrag ook nog eens in termijnen en zonder bankgarantie.

 

De afgetreden commissaris John van Ringelenstein baalt van deze move. Ook omdat Terry Wang, de zoon van grootaandeelhouder Wang Hui zich nadrukkelijk met de transfer heeft bemoeit.

 

“Waarom moest Wilfried Kanon voor zo weinig geld naar Egypte zonder bankgarantie?”, vraagt Van Ringelenstein zich hardop af.

 

“Waarom heeft ADO hem niet gehouden en zijn contract laten uitdienen. Dan word je toch gedwongen om mee te gaan daarin en dan ben ik er klaar mee.”

Lees meer over

Reacties

FCDH4Evah

Goed bezig toch die Chinezen? Ik ga weer lekker Chap Choi en foe yong hay halen vanavond. Dan kunnen ze het zogenaamd financieel allemaal draaiende houden, ik heb liever dat ze oprotten!
Donderdag 24 oktober 2019 om 10:13 uur

KaleHans

Ik denk dat dit helemaal om v. As heen is gedaan door Terry Wang en dat Jeffrey gewoon "buitenspel" is gezet en hier niets aan kon (mocht) doen.
Wel een duidelijk teken dat UVS dus absoluut geen idee heeft hoe zaken te doen in de voetbalwereld, niet op de transfermarkt en ook al helemaal niet in bestuurlijke zin!!!
Donderdag 24 oktober 2019 om 08:56 uur

Hmmm

Had minimaal 1 miljoen erbij moeten zijn!!
Als het waar is slechte deal!!
Donderdag 24 oktober 2019 om 08:07 uur

tim jonk

Daarom is hij er uitgegooid die chinezen houden niet van mensen met een eigen mening, die tegen hun beleid ingaan. Ik hoop dat ze aan het einde van het seizoen de tol mogen betalen.
Woensdag 23 oktober 2019 om 23:42 uur

liefhebber

Lag van As te slapen tijdens deze transfer? Is toch zijn verantwoording? Dus hij waait met Chinese wind mee om zijn baantje te behouden. Kan er niks anders van maken.
Woensdag 23 oktober 2019 om 19:53 uur

bert1953

Schande weg met die chinezen maken er alleen een rommeltje van en maken de club kapot. Zonde dat een clubman als John Ringelenstijn van ADO om zo’n rede opstapt
Woensdag 23 oktober 2019 om 17:38 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie