Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO alweer uit de beker


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

30 oktober 2012 11 reacties

ADO Den Haag is voor het vierde achtereenvolgende jaar gestrand in de derde ronde van de KNVB Beker. Dit keer ging de residentieclub onderuit in Groningen en verloor in het noorden met 1-0.


De ploeg van Maurice Steijn voetbalde tot de openingstreffer prima mee. Toen Michael de Leeuw na ruim een half uur scoorde, werd het Haagse spel een stuk minder en kwam de Groningse zege niet meer in gevaar.

Reacties

TillValhall

@cadaverdog

Je insteek is goed, maar dat gaat met dit hele jonge team niet werken. Dat kun je met een wat oudere, meer ervaren zowel als bredere selectie doen, maar niet met een heel jong team dat nog vaste patronen, ritme en zekerheden in moet bouwen.

ADO moet 2 dingen doen: (1) Peters weghalen bij Willem II (ruilen tegen Beugel en Wormgoor, wat zijn die twee barslecht zeg..), dan heb je een "soort van" opvolger voor Derijck. Er komt namelijk geen voetbal van achteruit het centrum. Ik vind die Peters echt wel goed, die jongen kan voetballen en heeft een goed overzicht. Dat zie je bij maar heel weinig centrale verdedigers. Desnoods nú Toornstra verkopen als Willem II per se een transfersom wil ipv een ruildeal. (2) Mendes na de winterstop terughalen van Dord als dat contractueel kan.

Steijn moet 4-4-2 vlak gaan hantren.

Gino

Malone-Omeruo-Peters-Supa

Tano-Holla-Meijers-Mendes

Van Duinen-Chery

Ik zeg je dat dit een perfecte opstelling is die echt wel gaat werken. Aan Vicento en Elbers heb je voorlopig nog helemaal niks. Ik vind dat Elbers van die twee overigens wel de meeste potentie heeft, want Vicento draait al een paar jaar mee en is geen stap vooruitgekomen. Speelt nog steeds als een kleuter. Het is een zaal/straatvoetballertje, leuk voor een jeugdtoernooi of zo, maar echt geen Eredivisiemateriaal. Heb jij ooit één actie van hem gezien die rendement had of heeft geleid tot een perspectiefrijke situatie in de 16? Ik niet.... Jansen vind ik net als Poepon een miskoop. Holla en Meijers zijn perfecte aankopen geweest van Steijn en brengen echt meerwaarde met zich mee. Holla is de nieuwe Rado en van Meijers gaat meer offensieve dreiging uit dan van Toornstra.
Donderdag 1 november 2012 om 00:08 uur

cadaverdog

deze opstelling tegen het rechterrijtje :

vicento poepon elbers
holla chery meijers
supa. beugel. horvat omeruo
gino

en deze tegem het linker :

v.duinen poepon
vicent chery elbers
holla meijers
supa. beugel. omeruo
gino

denk daar maar eens over na
Woensdag 31 oktober 2012 om 22:47 uur

JaapVD

Trouwens .... Mokhtar doet het goed bij PEC Zwolle.
Woensdag 31 oktober 2012 om 21:43 uur

JaapVD

Coutinho;Omeruo,Horvath,Beugelsdijk,Supusepa;Holla,Toornstra,Meijers;Chery,Poepon,Vicento.

Helaas, maar beter hebben we niet. Aanvallend zijn er geen vervangers. Uit pure armoede moet in de slotfase Beugelsdijk in de spits. Volgens Driebergen houd het aantrekken van Castelen de doorbraak van talenten tegen. Kan iemand vertellen waar die talenten zijn ?????????

Het is te hopen dat Bodde fit wordt en kan gaan spelen, want nu zijn er op het middenveld alleen maar lopers, maar niemand die de "spitsen" kan aanspelen. Poepon gaat door gebrek aan aanvoer en dus gebrek aan goals met de week slechter spelen. En kan iemand mij in godsnaam duidelijk maken wat de rol van Chery is?
Woensdag 31 oktober 2012 om 21:31 uur

R.E.

Snel tussentijds iets doen, want dit gaat helemaal fout. Het beste zou zijn om Steijn te ontslaan, maar daarvoor ontbreken vast het inzicht en het lef. Dan maar op zoek naar spelers zonder contract, bijvoorbeeld Thomas Lindgren (ex-Groningen, ex-Ajax, ex-Salzburg).
Woensdag 31 oktober 2012 om 19:58 uur

Snelhandelen

Kan iemand mij zeggen waarom Kevin tano nog geen kans heeft gehad??Ik zeg vanaf linksvoor Charlton Mike Kevin
Midden Aaron holla Toornstra
Verded Kevinj Tommie Wormgoor Malone
keep Gino


Schuif aaron naar voren is er tenminste wat aansluiting en creativiteit in de aanval, want ik erger me dood aan dat gebrei waar geen eind aan komt.
En Steijn laat de jongens naar voren voetballen en niet steeds tikkie terug of opzij, niet om aan te zien dat de verdedigers niet willen inschuiven,maar voor de lange bal gaan.
Woensdag 31 oktober 2012 om 12:42 uur

rooney

Die Steijn belooft spektakel en wat krijgen we te zien: een stel ouwe wijven die te lui waren om voor elke bal te vechten en die nog geen bal drie keer naar elkaar toe kunnen schieten. Beschamend om te zien en zeker voor de 27 die nog de moeite hebben genomen om te gaan kijken.

Zou zeggen: Heren trek je poeplap en betaal in ieder geval de reis van deze 27 die-hards terug.
Woensdag 31 oktober 2012 om 07:28 uur

Tja

Een @drama coach staat garant voor @drama voetbal.
Elke team in de eredivisie heeft progressie, onze spelers zie je met de dag slechter worden, dat mag een coach zich aanrekenen.
Chery, Kevin Jansen, Poepon zijn de rem op de ploeg, de 1e 2 verzuimen mee te verdedigen en alle 3 meer dan 60% balverlies.
Meijers en van Duijnen nog steeds op de verkeerde plekken.
Maurice doe een stapje terug en wordt veldtrainer, is er geen jeugd trainer die de poppetjes wel goed kan neerzetten en vooral belangrijk, ze kan inspireren. zelfs een bal over 2 meter kan niet goed gegeven worden, heren extra straftraining dus.
Want ook de spelers hebben @drama gespeeld, weer een schandelijke vertoning, geen inspiratie, geen inzet en zeker geen passie, zaken die elke voetballer met of zonder talent minimaal moet kunnen opbrengen.
Dinsdag 30 oktober 2012 om 23:44 uur

JaapVD

Zwinkels 5, Malone 5, Wormgoor 4, Beugelsdijk 6, Meijers 4, Holla 4, Toornstra 4, Jansen 2, Chery 3, Poepon 3, van Duinen 4.
Dinsdag 30 oktober 2012 om 23:35 uur

JaapVD

Dit is geen voetbal. Dit is tegen een bal trappen.
Dinsdag 30 oktober 2012 om 23:34 uur

cadaverdog

tjonge jonge wat hebben die gasten mike die geel kl**te raakt, poepon dia alleen maar goed is voor een stapje naar achter doen en een vrije trap krijgen, chery zelfs geen 1 ego schot .
het was gewoon 1 en al kl**te vandaag.

in de jupiler spelen ze nog beter

beste spelers waren zwinkels en beugelsdijk .
Dinsdag 30 oktober 2012 om 23:04 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24