Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

‘ADO bezig met zes spitsen’


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

20 augustus 2018 28 reacties

ADO Den Haag weerspreekt dat de technische leiding geen alternatieven had voor Henk Veerman.

 

Bjorn Johnsen is inmiddels al bijna vier weken verkocht, maar ADO heeft nog geen nieuwe spits kunnen aantrekken. In de Telegraaf laat Jeffrey van As weten dat de club in elk geval niet op één paard heeft gewed.

 

“Iedereen denkt ook maar dat wij alleen met Henk Veerman bezig zijn geweest”, aldus de technisch manager. ADO was lang over Veerman in onderhandeling, maar de Volendammer vertrok uiteindelijk naar St. Pauli.

 

“Met Yuning Zhang hebben we nog een goede spits. Het lijkt nu even of hij niet meer meetelt omdat hij op de Asian Games speelt”, vervolgt Van As. “Maar die komt gewoon terug. Feit is wel dat we er nog een ander type bij willen.''

 

De naam van Vincent Vermeij kwam afgelopen week naar buiten. De speler van Heracles is één van de zes spitsen die volgens de Telegraaf op het ADO-lijstje staat.
 
“Vermeij is één optie, maar we kijken naar meerdere jongens, vooral ook in het buitenland”, zegt trainer Fons Groenendijk. “In die gevallen hoop je natuurlijk op een Johnsen-scenario. We hebben nog elf dagen.”

 

Reacties

gerard

Ach je kan aantrekken wat je wil, maar degene moet spelen en slagen.1/3 slaagt Neem als voorbeeld trevor david. Ezubehe bij benfica, Ryan Tomas bij PSV,, Ricardo Kishna gehuurd door ADO.Rody de boer de keeper van ADO via Telstar naar AZ , allemaal zijn ze maanden uitgeteld door blessures dat kan ook gebeuren 5-10%. Dat heeft niets met de kwaliteiten als speler te maken gewoon botte pech.
Woensdag 22 augustus 2018 om 20:25 uur

janvele

@Haadsicoon
Ik ga niet op de oude voet verder want al die onbenul reacties kan mij worden gestolen. Ik steek er geen energie meer in. Dat had je toch wel door? Echter alleen omdat jij opnieuw begon om MIJ door het slijk te halen reageerde ik. Overigens. Het beleid van jouw vrienden Manders en Van As is TOP. Ja door gebrek aan inhoudelijke kennis vindt men dat vaak. De werkelijkheid is echter altijd een andere.
Dinsdag 21 augustus 2018 om 16:46 uur

Haagsicoon

@Oudhaags En zo hoort het de een ziet alles negatief en de ander weer positief De club zit nu al 10 jaar achter elkaar in de eredivisie en dat is wel eens anders geweest.
Dinsdag 21 augustus 2018 om 09:45 uur

Oudhaags

Heerlijk om al die reacties te lezen, iedereen kan zijn ADO ei kwijt, zeker als je het vuurtje beetje op stookt , de een kortzichtig, de ander meelevend , of wanhopig etc. etc., het houd de collum levend en C.A.D. is iedereen erg dankbaar. En verder neem ik alles met een korreltje zout.
Dinsdag 21 augustus 2018 om 07:41 uur

gerard

Slechts een derde van alle spelers gehaald worden slaagt. Vorig jaar hebben ze het goed gedaan met Johnson.Er is slechts 2 gekomen Goosens en Zhang. Trouwens er zijn dit jaar 5 spelers vertrokken Ebuehi (helaas is die geblesseerd het hele seizoen), Duplan(leeftijd) , Coremans, Meisner en Johnson is verkocht.
Becker,El Kayhati mogen wat mij betreft verkocht worden, alleen is er geen vraag naar.
Ik had met het verhuren gewacht tot 30 augustus. Ladan hadden ze goed nu kunnen gebruiken.
Maandag 20 augustus 2018 om 21:06 uur

Haags srme

@Haagsicoon, dat je nog energie hebt om in de zuurpruimen te steken..pfff..ze zouden mooie dramaboeken kunnen schrijven.. van het minste geringste weten ze doom-scenario`s te maken

Ik ben het iig met je eens..
Maandag 20 augustus 2018 om 20:58 uur

Haagsicoon

@janvele Dat was vorig seizoen we zien je nu pas voor het eerst weer eens en je gaat gelijk weer op de oude voet verder met "Wanbeleid door Manders en Van As."
Je kan zo met Oudhaags achter de geraniums gaan zitten
Maandag 20 augustus 2018 om 19:53 uur

Jos_Luguber

Laat die janvele nou maar lekker razen. Het is óf een zure ouwe rukker die vast zit in zijn `vroegâh was alles beter`-gedachten óf het is een trol die op een flauwe manier aandacht wil.

In beide gevallen verdient hij de aandacht niet.

Lang leve Jeffrey van As! Lang leve het ADO management!
Maandag 20 augustus 2018 om 19:18 uur

RF

Jan neem ons ‘s mee in hoofdlijnen en details wat exact je als wan-beleid ziet.
Neem ons dan ook mee in welke keuzes je anders zou doen en hoe dan wel.
Svp je niet verschuilen zoals je eerder wel s hebt gedaan dat je er geen verstand van hebt op voetbal technisch vlak idem bestuurlijk vlak..kee?!
Dan ontstaat er iig een inzicht waar jij de kansen ziet.
Maandag 20 augustus 2018 om 19:05 uur

janvele

@Haagsicoon
Hij begrijpt het weer niet. Lees je stukjes dan maar na t.a.v. jouw mening over mij. Iedere keer ga je tegen mij te keer of je vergelijkt anderen met mij. Verder laat ik iedereen in zijn waarden. Iedereen schrijft maar wat hij of zij vindt. Ik merkte al op ``geniet van ons cluppie"". Althans jij. Ik niet. Wanbeleid door Manders en Van As.
Maandag 20 augustus 2018 om 18:56 uur

Haagsicoon

@Ronnie Helemaal gelijk tja soms komen dingen wel eens anders de strot uit dan je bedoelt
Maandag 20 augustus 2018 om 15:44 uur

Ronnie

Het clubje gaat ons allemaal aan het hart,je ziet het aan alle stukjes.
De een schrijft het wat anders dan de ander,maar we zijn allemaal voor dezelfde club en willen allemaal het allerbeste voor ADO.

ps,misschien een uitzondering daargelaten
Maandag 20 augustus 2018 om 15:24 uur

Haagsicoon

@Oudhaags Bij deze bied ik m`n excuses aan wat betreft m`n uitspraak "had al lang je ogen dicht getimmerd " ik ging iets over de scheef wat m`n reactie betreft heb nog nooit een mede supporter met een meningsverschil op z`n bek staan rammen hoor.
Maar jij hebt wel een hele rare kijk hoe er met de supporters wordt omgegaan plus het feit dat je in elk bericht alleen maar negatief bent dan vraag ik me af wat doe je dan nog bij de club. Maakt niet uit of ze winnen of 7e worden of weet ik veel wat je blijft maar negatief zeiken en dat noemt zich dan een supporter.
Maandag 20 augustus 2018 om 15:06 uur

Haagsicoon

@janvele He jan ben je er weer gezellig en alleen Hagenees heeft kritiek op mijn commentaar dus dat valt wel mee.
Dacht al na Oudhaags en Hagenees waar blijf onze Jan zou bijna denken dat je onder meerdere (accounts) namen hier zit want dit is geen toeval dat jij nu opduikt.
En welke haat bedoel je??? ik kan nog steeds genieten van m`n cluppie hoor ondanks ze twee wedstrijden hebben verloren.
Na bijna 40 jaar als supporter weet ik wel beter en ga er nooit heen met hoge verwachtingen.
Maandag 20 augustus 2018 om 14:52 uur

Haagsicoon

@Hagenees Ik gedraag me toch ook ik respecteer ieders mening maar geen onzin of elke keer maar dat negatieve gelul .
Weet je wat het is als de directie,van As of Groenendijk hier iets over zeggen het volgens jou en anderen onzin en zijn het mooie praatjes waarop baseer jij dat dan vraag ik me af.
Ik maak me absoluut niet druk wanneer er een spits komt als er maar een komt waar we wat aan hebben.
Ach Johnson kwam ook pas op stoom tegen de winterstop aan en stond Falkenburg regelmatig in de spits en Johnson was maar niets volgens velen en zie hoe dat uitpakte.
Maandag 20 augustus 2018 om 14:40 uur

janvele

@Haagsicoon
Ik begrijp dat er inmiddels velen zijn die kritiek op jouw commentaar hebben. Ik was derhalve niet zo uniek. Overigens jouw haat zit wel erg diep. Weinig te genieten derhalve. Niet bij ons clubje en in het algemeen naar blijkt ook niet.
Maandag 20 augustus 2018 om 14:20 uur

Oudhaags

Jazeker Haagenees jij begrijpt wat er achter zit en hoe er met de supporters wordt omgegaan,natuurlijk kan en mag Haagsicoontje zeggen wat hij wil ,het is goed elkaar aan te horen en ieder heeft daar een ander gevoel of interpretatie bij, wij supporters streven een doel na , maar om nu elkaar op de bek te rammen bij een mening verschil gaat wel erg ver in het onvermogen om je gelijk te halen.
Maandag 20 augustus 2018 om 14:17 uur

Thehague070

humor zijn ze niet verloren in ieder geval
Maandag 20 augustus 2018 om 14:13 uur

Hagenees

@oudhaags
Zhang heeft meegedaan aan de voorbereiding ja tegen de meeste amateurclubjes waarvan ze er 2 verloren.
Je hebt het nu over een ander niveau hoor!!!
Maandag 20 augustus 2018 om 14:06 uur

Hagenees

@Haagsicoon
Uit je reactie moet ik begrijpen dat jij het wel allemaal snapt.
Fijn om het te weten!!!
Respecteer ieders mening en ga niet zo ordinair lopen blèrren als een kleinkind naar bijv Oudhaags.
Probeer je een beetje te gedragen.
Dank voor je medewerking

@oudhaags
Je hebt helemaal gelijk zo denk ik er ook over.
Wij snappen wel hoe het in elkaar zit.
Maandag 20 augustus 2018 om 13:58 uur

Haagsicoon

@Oudhaags Ach daar hebben we de ouwe zuurpruim weer je bent toch niet toevallig de vader van Janvelle. Ben blij dat ik niet zo`n mafkees als jou naast me heb staan op de tribune had al lang je ogen dicht getimmerd met dat negatieve gelul van je.
Maandag 20 augustus 2018 om 13:25 uur

Haagsicoon

@Hagenees Het zijn geen mooie praatje ze zijn bezig wat snap je niet aan het verhaal dan??? Het is allemaal niet zo simpel als het lijkt en Zhang heeft gewoon mee gedaan in de voorbereiding dus van uit proberen is geen sprake.
Eerst nadenken voor dat je gaat schreeuwen.
Maandag 20 augustus 2018 om 13:18 uur

Oudhaags

Dat lijstje is er nooit geweest , want dan hadden ze voor het begin al wat gehaald. Nu ze knijp zitten gaan ze de Supporters weer aaien.
Maandag 20 augustus 2018 om 13:17 uur

Hagenees

Zhang speelt nu leuk in China maar waar heb je het over Dhr van As?
Hij moet zich hier nog bewijzen terwijl we dan bij wedstrijd 6 zijn.
Geen tijd meer voor uit proberen gaat ten koste van punten.

Maandag 20 augustus 2018 om 12:46 uur

Hagenees

met mooie praat alles komt goed kom je er niet.
24 aug de 3e wedstrijd voor de deur en nog geen spits.
Werderom verlies helaas.
Maandag 20 augustus 2018 om 12:41 uur

toma

Ja ADO heft zes spitsen op het oog Messi, Ronaldo, Salah, Kroos, Kane en Suarez maarja het moet wel haalbaar zijn he.
Maandag 20 augustus 2018 om 12:24 uur

patjeado

Zal wel weer goed komen ! In telegraaf van As op voetbalprimeur zelfde verhaal maar dan Groenendijk ????????????
Maandag 20 augustus 2018 om 11:53 uur

Haagsicoon

Een hoop supporters dachten dat ze alleen Veerman op een lijstje hadden staan.
Daarbij je kan je geld maar één keer uitgeven vrij normaal dat je even goed rond kijkt voor dat men gehaast een spits gaat aan trekken. Tja sommige zaken kosten nou eenmaal tijd.
Maandag 20 augustus 2018 om 11:42 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24