ADO verslaat Den Bosch met hattrick Verheydt

10 oktober 2021 4 reacties

ADO Den Haag heeft tegen FC Den Bosch de vierde overwinning op rij behaald.

Grote man aan Haagse zijde was Thomas Verheydt. De spits was verantwoordelijk voor alle drie de ADO-doelpunten.

ADO kwam na 21 minuten verdiend op voorsprong. Verheydt kopte raak. Hoewel Sem Steijn in de rebound de bal voor de zekerheid nog tegen het net schoot, was deze de lijn al gepasseerd.

Ook na de 1-0 bleef ADO oppermachtig. Zo was de doorgebroken Samy Bourard dicht bij de 2-0. Even later leek ADO een penalty mis te lopen, toen de scheidsrechter niet floot voor hands. Helaas voor ADO kwam Den Bosch vlak na het penalty-twijfelgeval uit het niets op gelijke hoogte.

De tweede helft begon aan beide kanten een beetje mat. Verheydt verbrak de ban en zette ADO wederom met het hoofd op voorsprong. De spits maakte vijf minuten voor tijd het derde ADO-doelpunt vanaf de penaltystip. De Haagse voorsprong was daarvoor nauwelijks in de problemen gekomen.

Den Bosch kwam in blessuretijd nog wel terug tot 3-2, maar kwam niet verder dan dat. Daarmee behaalde de Haagse formatie weer een knappe overwinning. Ondanks alle financiële ellende blijft de spelersgroep bijzonder goed presteren.