ADO deelt punten met Eindhoven

13 maart 2023 3 reacties

ADO Den Haag is de nieuwe periode begonnen met een gelijkspel.

De ploeg van Dick Advocaat speelde maandagavond in Eindhoven tegen de gelijknamige FC. De wedstrijd tegen de nummer 5 van de Keuken Kampioen Divisie eindigde in 1-1.

ADO speelde een prima eerste helft en kwam na iets meer dan tien minuten spelen op voorsprong. Na een afgezwaaide corner gaf Ricardo Kishna nogmaals een voorzet, waarna een Eindhoven-speler de bal in het eigen doel werkte.

Na de openingstreffer kreeg de residentieclub genoeg kansen om de score te verdubbelen. Xander Severina, Thomas Verheydt en Joël Zwarts waren dicht bij een treffer, maar wisten het net niet te vinden.

In de tweede helft kreeg Eindhoven meer grip op de wedstrijd. In de 76e minuut wist de thuisclub dan ook de gelijkmaker te scoren. ADO kon daarna niet meer doen dan het punt veiligstellen.