Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO delft onderspit tegen FC Utrecht


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

24 november 2013 11 reacties

Na een aantal goede thuiswedstrijden, heeft ADO uit weer niet kunnen imponeren. In Utrecht werd er met 3-0 verloren.

 

De eerste kans van de wedstrijd was nog wel voor de residentieclub. Michiel Kramer verzuimde de rebound op zijn eigen kopbal af te maken. De spits kreeg iets later nog een mogelijkheid om de score te openen, maar ook die ging er niet in.

 

FC Utrecht maakte de kansen die het kreeg wel af en zorgde ervoor het met de rust op een comfortabele 2-0 voorsprong stond.

 

Het duel werd een kleine tien minuten na de thee door de Domstedelingen beslist, nadat de Haagse verdediging zich weer liet foppen door de tegenstanders.

 

Toen FC Utrecht met tien man kwam te spelen, lag het initiatief weer bij ADO. De kansen die de ploeg van Maurice Steijn in de slotfase van het duel creëerde, werden echter stuk voor stuk gemist.

Reacties

TillValhall

@Jan

Volgend eindig je middenmoot Jupiler als het zo doorgaat. Wanneer ziet het bestuur eindelijk eens in dat het experiment Steijn gruwelijk mislukt is en grijpt men in? Bij elk bedrijf worden mensen ontslagen bij dergelijke wanprestaties, waarom niet bij een BVO? De hele organisatie deugt niet. Van laag tot hoog. Je kunt de trainer verantwoordelijk houden, tuurlijk, maar er staat geen groep 16-jarigen op het veld. De spelers zijn hier net zo debet aan. Deze selectie is volkomen tandeloos. Gewogen en veel te licht bevonden. Dit is middenmoot Jupiler niveau. Je mag je inmiddels gerust afvragen wat FCDH in de Eredivisie te zoeken heeft. Mensen die roepen dat het een kwestie van eer is hebben boter op hun hoofd en zouden eens een cursus zelfreflectie moeten volgen. Steijn is misschien een leuke 2de klasse trainer maar heeft echt niks te zoeken in het betaalde voetbal. En de spelers mogen ook weleens in de spiegel kijken. Totaal geen samenhang, geen lijn te ontdekken. Het middenveld wordt altijd overgeslagen. Dit antivoetbal is niet om aan te zien. Je krijgt hier elke week een kater van!
Dinsdag 26 november 2013 om 00:06 uur

Tja

We kunnen natuurlijk als supporters met een man of 5000 200 euro in een fonds storten, kunnen we onze eerste speler samen aankopen voor 1.000.000
als die dan later voor 5 miljoen verkocht wordt, is ons fonds weer vetter voor nog een of 2 aankopen etc.
Dat wel in overleg natuurlijk met de BVO ADO
Maandag 25 november 2013 om 16:42 uur

KaleHans

@Tja, of een speler die bij ons niet voldeed heeft ook te maken met de spelers om hem heen, en hoe zit hij zelf in zijn vel, heeft hij het echt naar zijn zin? Heeft volgens mij niet alleen te maken met dat Steijn vond hem niet goed genoeg en kijk nu is bij een andere club....... daar kan hij het wel.
De jongens die onze selectie nu heeft daar zit ervaring genoeg bij en deze selectie moet gewoon hoger staan..... vorige week tegen Cambuur hadden we wel het geluk dat de bal er o.a. via klutsen inging en nu.....
Nu gingen zelfs 100% kansen er gewoon niet in, en bijna de gehele 1e helft waren we gewoon de betere ploeg die minstens met een 0-2 voorsprong de kleedkamer in had moeten gaan.
Dezelfde spelers die Cambuur vorige week de baas waren kregen nu Utrecht niet onder de duim. Dezelfde spelers....met dezelfde trainer.
Deze wedstrijd vond ik het wel weer jammer van Beugelsdijk dat hij op die plek een hakje geeft en niet gewoon die bal de tribune in of naar voren ramt, ik vond juist dat hij het de laatste wedstrijden steeds beter deed, of wegrammen die bal of inleveren bij een medespeler die wel op kan bouwen. Jammer dat de club geen speler(s) wil halen in de winterstop want van mij mogen ze Kum wel verlossen van de bank in Heerenveen.
Maandag 25 november 2013 om 13:57 uur

ruudje

Cabrall pfffff ongelooflijk waar is toch die speler van heracles.
Maandag 25 november 2013 om 13:20 uur

dick

Niet zo somber allemaal , komt helemaal goed
Eindstand ? Ik gok op de 10e plek
Maandag 25 november 2013 om 09:43 uur

Tja

@KaleHans
Je hebt een punt.
De spelers moeten natuurlijk kansen benutten op dat moment.
Er zijn trainers die een goede trainingsarbeid belonen met een basisplaats, alle ballen vliegen er in op de training.
Maar op een training sta je niet zo onder druk als in een echte wedstrijd, het uur U, met fans die je uitjouwen, bier gooien etc
Belangrijker is dus wie er in de wedstrijd presteert, nu kon je deze keer alle 11 wisselen, zo slecht was t wel.
De spelers die wel een goed balletje kunnen trappen waren niet goed genoeg en spelen inmiddels elders vaak een goede pot, dat geeft toch te ???????
Maandag 25 november 2013 om 00:59 uur

KaleHans

Ik ben ook nog niet erg onder de indruk van het spel maar als de spelers die erin staan de kansen niet benutten had Steijn het dan maar zelf moeten doen??? Als de kansen benut waren dan hadden we hier minstens gelijk gespeeld. Ik heb toch echt een paar 100% kansen gezien.
Zondag 24 november 2013 om 23:16 uur

Tja

Weer bedroevend slecht.
Een chaotisch zootje, ze doen maar wat ongecontroleerd, geen lijn in t spel te ontdekken. Coutinho, Beugelsdijk,Holla, Malone, waren bar slecht.
@Drama.
Zet de 2e garnituur er maar in, maar dan zonder Steyn, slechter kan toch bijna niet.
Zondag 24 november 2013 om 21:15 uur

janvele

@wdr. Alle vertrouwen in Maurice Steijn en zijn onverzettelijke krijgers.

Waarschijnlijk naar een ander elftal in een andere competitie gekeken of even om te lachen. Kan toch onmogelijk serieus worden genomen.
Zondag 24 november 2013 om 20:20 uur

wdr

Wedstrijden tegen RKC en Heerenveen kunnen wel gewonnen worden en andere ook als er een mirakel gebeurt. Ga zo door hoor, er zit een duidelijk stijgende lijn in het spel en we halen op zeker wel linkerrijtje op deze manier! Alle vertrouwen in Maurice Steijn en zijn onverzettelijke krijgers.
Zondag 24 november 2013 om 19:51 uur

janvele

Wanneer krijgt Steijn nu de zak? De man heeft het gewoon niet. Laat men niet weer roepen dat het allemaal pech was en dat men feitelijk had moeten winnen (inzien opmerking Meijers!!) . ONzien en men schijnt niet te beseffen hoe voetbal wordt gespeeld. Na deze wedstrijd zullen alle wedstrijden tot de winterstop worden verloren. KIjk naar het programma. Te voorspellen is dat ADODenHaag dan stijf onderaan staat.
Zondag 24 november 2013 om 16:01 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24