ADO Den Haag doet slechte zaken in Almere

2 december 2007 11 reacties
Aan alles komt een eind, zo ook aan de ongeslagen reeks van ADO Den Haag. De club leed vandaag in Almere een blamerende 4-0 nederlaag tegen FC Omniworld op.

Door deze verliespartij loopt de residentieclub na negen wedstrijden weer tegen een nederlaag op. En dit terwijl de ploeg van Wiljan Vloet deze regenachtige zondag juist hele goede zaken kon doen. De concurrenten in de strijd om hogere plaatsen in de competitie, speelden dit weekend tegen elkaar. Hierdoor werden er wat punten verloren en was ADO Den Haag bij winst RKC tot vier punten genaderd.

Maar als telt niet in de voetballerij. De realiteit is dat de Haagste trots het weer laat afweten op het moment dat de top in zicht is. Dat de nummer laatst van de Jupiler League over de ploeg heen walst is misschien nog wel het meest tekenend.

De eerste helft leek ADO Den Haag het qua doelpunten nog droog te houden. Toch was het Arnoud van Toor die Omniworld vlak voor rust op voorsprong zette. Na rust brachten Haklander, Mulders en nogmaals Van Toor de club uit Almere naar een 4-0 voorsprong.