ADO Den Haag doet weer mee

17 februari 2008 7 reacties
ADO Den Haag heeft in Deventer met 1-2 van gastheer Go Ahead Eagles verslagen. Door het late doelpunt van gouden wissel Knopper is de nacompetitie weer in zicht.

Wiljan Vloet heeft zoveel mogelijk geprobeerd om de formatie die vorige week eenvoudig van Stormvogels/Telstar won, intact te houden. Door een blessure ontbrak alleen Raymond Victoria , Christiaan Kum nam zijn positie in het centrum van de defensie in.

ADO Den Haag kwam vijf minuten voor de thee via een doelpunt van Lex Immers – zijn vijfde van het seizoen. Vijf minuten na rust kwam Go Ahead weer op gelijke hoogte na een goal van Achmed Ahahaoui.

De wedstrijd leek in evenwicht te eindigen, maar het was Richard Knopper zorgde dat de drie punten mee naar Den Haag gaan. De middenvelder stond net een minuut in het veld toen hij vier minuten voor tijd de 1-2 maakte.

Door deze belangrijke overwinning staat ADO Den Haag voor het eerst dit seizoen in de top 6. De residentieclub is de Eagles voorbij en staat in de vijfde periode nog maar op een punt achterstand van FC Zwolle.