Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO Den Haag geklopt in Heerenveen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

29 oktober 2011 11 reacties

ADO Den Haag vertrekt zonder goals en punten uit Heerenveen. De groengele formatie werd met maar liefst 4-0 verslagen in het Friese Haagje.


De residentieclub begon vrij behoudend aan de wedstrijd. Heerenveen kreeg de ruimte om op te komen en ADO Den Haag hoopte op de omschakeling. Dit leverde aan beide kanten niet veel kansen op. 


Oude bekende Daryl Janmaat schoot op de lat en Jens Toornsta mikte naast het doel toen hij Heerenveen-keeper Vandenbussche de bal inleverde nadat hij werd opgejaagd door John Verhoek. Uiteindelijk ging Heerenveen met een voorsprong de rust in na een doelpunt van Narsingh.


Na de thee nam ADO Den Haag het initiatief over, maar meer dan een kans voor de jongste van de gebroeders Verhoek leverde dit niet op.


In het laatste kwartier van de wedstrijd verviervoudigde Heerenveen de score. Dost maakte ze alle drie, waarvan de 2-0 en de 3-0 vanaf de penaltystip. Omdat Christian Supusepa bij de eerste pingel de doorgebroken Narsingh onderuit trok, werd hij nog voortijdig met rood naar de kant gestuurd. De derde rode prent in drie wedstrijden.

Reacties

Sven

Helemaal niet slecht gespeeld. ADO had kunnen winnen als ze gescoord hadden. Steijn moet methodes verzinnen om keihard aan de afwerking te
gaan werken. Moet lastige, moeilijke situaties creëren op de training die lijken op al die gemiste kansen van de laatste wedstrijden, ook de missers bij de wedstrijden die gewonnen zijn. Wedstrijden van Barcelona zijn buitengewoon leerzaam. Door steeds de ruimte op te zoeken en vrij te staan (alle spelers) en met een hoog tempo de drie (vier) hoekjes te maken kun je een tegenstander helemaal leeg spelen. Daar is natuurlijk wel technische vaardigheid, vertrouwen en een zekere rust voor nodig. Dus Steijn veel videos van Barcelone analiseren. Mentaal is ADO toch te kwetsbaar. Waarom nauw zo schrikken na dat eerste doelpunt? De enige manier op van AZ te winnen is zoals Fijenoord Ajax bijna pakte, vroeg druk naar voren zetten brutaal aanvallen, goed georganiseerd verdedigen. Indien niet...nulletje of 5,6 verliezen.
Woensdag 2 november 2011 om 17:04 uur

MiG

"Sparta Rotterdam-doelman Nico Pellatz kan zich mogelijk na één seizoen in de Jupiler League opmaken voor een terugkeer naar de Eredivisie. Drie clubs houden de Duitser scherp in de gaten, weet VoetbalPrimeur.
Pellatz maakt tot op heden een goed seizoen door en behoort zodoende tot de sterkhouders van Sparta. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij clubs uit de Eredivisie. Scouts van Feyenoord, NEC Nijmegen en Roda JC Kerkrade zullen de komende periode tot de vaste bezoekers van Het Kasteel gerekend mogen worden"
Bron: VoetbalPrimeur
Tja, mot je er verder over zeggen...wij hebben liever een klein manneke op doel (en ja, ik weet dat hij goede lijnreflexen heeft, maar bij iedere bal "hoog voor de pot" schijt ik in me broek)


Dinsdag 1 november 2011 om 16:53 uur

patjeado

Over het algemeen eens met onderstaande opmerkingen. Het ziet er voetballend prima uit maar er is een gebrek aan scorend vermogen en wat geluk. Een niet gegeven penalty aan ons in de 1e helft kan de wedstrijd zomaar op zijn kop zetten. John Verhoek werkt hard en doet zijn best maar mist veel kansen, misschien maar eens met Mike van Duinen proberen. Het komt allemaal goed dit seizoen, ergens tussen plaats 10 en 14 en volgend seizoen weer een of twee gerichte aankopen om definitief aan te haken bij het linker rijtje !
Maandag 31 oktober 2011 om 12:11 uur

Niels

Het zag er leuk uit! Nu nog werken aan meer rendement!
Maandag 31 oktober 2011 om 11:37 uur

MiG

@adotiel: Helemaal mee eens, ook mbt RKC (hoewel die weer is goedgemaakt met de onverwachte 3 punter tegen Feyenoord)
Maandag 31 oktober 2011 om 08:58 uur

Kobus Tokus

Helemaal eens met Snelhandelen. Elbers en Japie zijn jongens voor de toekomst die er zeker zullen komen, maar je hebt iemand nodig die er nu staat. Vicento gaat niet meer groeien, speelt nog steeds als een A junior. Höcher is in het collectief en voor dit niveau niet goed genoeg. Heb veel respect voor John die echt wel z`n best doet, maar hij heeft idd echt veel te veel kansen nodig en dat is niet bevorderlijk voor het doelsaldo. Je hebt minimaal 2 goals per wedstrijd nodig als je een stabiele subtopper/zeer sterke middenmoter wilt worden. Een scorende spits kost geld, en dat moet maar eens opgebracht gaan worden. V/d Kallen had toch een miljoeneninjectie beloofd?... Blijf het een domper vinden, want zoveel sterker is H`veen echt niet. Is een gelijkwaardige ploeg/directe concurrent. AZ pakt dit jaar alle prijzen, die liggen nu al mijlen voor. Als ze zo doorgaan kan het verschil met PSV en Twente met de winterstop onoverbrugbaar groot worden! Wat zich die ploeg voetbaltechnisch goed in elkaar zeg!
Zondag 30 oktober 2011 om 23:57 uur

Wes

Erg jammer dat het een flinke nederlaag is geworden, zeker geflateerd, we kregen goed veldspel tezien van ADO wat erg aantrekkelijk is om naar te kijken. Ik hoop dat dit de huisstijl van ADO zal worden/blijven.
We gaan net als tegen Vitesse de mist in door de scherpte, in de punt van de aanval wordt wat scherpte gemist want sommige kansen moeten er gewoon in op dit niveau. Ook in de verdediging wordt scherpte gemist, Supusepa had geen grip op de ballen die binnendoor gespeeld werden en de rugdekking was er ook niet. Het middenveld loopt verdedigend ook nog niet zoals het wezen niet. Bij de aantrekkelijke en gedurfde spelwijze dat ik bij vlage briljant vind moet het middenveld scherp zijn in de omschakeling van de tegenstanders. Bij balverlies vind ik het middenveld te traag omschakelen waardoor je niet meer compact speeld in verdedigend opzicht. Hiervoor heb je veel inzicht en loopvermogen nodig. Dit hebben we wel in huis qua spelersmateriaal alleen er moet veel op getraind en over gesproken worden.
Ik heb de indruk dat dit team nog ver kan komen als deze punten verbeteren want er wordt bij vlage echt goed gevoetbald.
Ook als je bedenkt dat je de meeste toppers en suptoppers op PSV na dan allemaal uit hebt gespeeld, tweede competitiehelft kan ADO nog wel eens gaan verassen.
Zondag 30 oktober 2011 om 15:56 uur

adotiel

Het zat inderdaad niet echt mee. Beetje geflatteerd. 2-1 had wellicht meer het wedstrijdverloop aangegeven; 4-0 is toch een dreun. Maar goed, ook bij een kleinere nederlaag had je nul punten gehad.
Ik heb eerijk gezegd, ondanks dat het er soms wel aardig uitzag, niet het idee gehad dat er 1 of zelfs 3 punten in had gezeten. Dat gold ook voor evt. winst tegen Vitesse voor de beker. Voor degradatie ben ik niet bang, maar een erg indrukwekkend seizoen zal het niet worden. Wellicht een enkele uitschieter, maar wel afgewisseld met (kans)loze nederlagen. De echte grote tegenvaller tot nu toe was voor mij RKC thuis. Dat soort wedstrijden moeten gewoon gewonnen worden. Wekelijks springen de uitslagen overigens behoorlijk heen en weer. Je kunt er eigenlijk (nog) geen peil op trekken. 2x achter elkaar winnen en je staat zo weer 4 plekken hoger. Ondanks dat heen en weer gespring verwacht ik dat uiteindelijk plek 12/13 als realistisch scenario toch moet kunnen. Met wat mazzel misschien rond plek 10 (positief scenario). Plek 12/13 zou t.o.v. pak weg 3 jaar terug toch een mooie stap zijn. Als we dat als "onderkant" kunnen vasthouden ben ik niet ontevreden. Verleden jaar is geen realistische maatstaf; toen zat - in tegenstelling tot dit jaar - echt heel veel mee.

Zondag 30 oktober 2011 om 15:07 uur

Snelhandelen

Ik vind het een onnodige nederlaag, was wel te spreken over het voetbal wat nu steeds beter begint te lopen in het team.
Ik vind toch wel en dit word mij door sommige niet in dank afgenomen, dat john verhoek het niet slecht doet, maar hij heeft teveel kansen nodig om te scoren en dat breekt ons op.
Hij doet het niet slecht hoor begrijp me niet verkeerd, maar het is overduidelijk dat wij echt een afmaker missen. Het spel is goed, maar we verliezen elke x omdat er niet gescoord word uit de kansen die we krijgen, ja dan is mijn conclusie dat we een killer missen voorin.
Ik vind dat dit team nog een impuls moet krijgen.
Een echte spits/afmaker en de linkerkant is het zwakke punt in het team waar de meeste tegengoals uit voorkomen.Dus ik zeg bestuur, handen van de knip in de winterstop en snelhandelen!!
Zondag 30 oktober 2011 om 14:26 uur

supporter 4-life

barcelona 2 gezien nu nog wat meer kansen
Zondag 30 oktober 2011 om 09:54 uur

KaleHans

Leuk die mooie driehoekjes langs het veld maar als je daar die bal niet mee voor de pot krijgt heb je daar helaas niets aan.
Zonde dat ADO als Rado naar de grond getrokken wordt geen strafschop krijgt terwijl Heerenveen die als Horvath een gelijke overtreding begaat tegen Drost hij hem wel op die stip legt.
Onnodig verlies lijkt me, als ADO druk zette bleek Heerenveen ineens kwestbaar, helaas had Verhoek geen geluk en Vanderbussche wel.

Ik ben wel benieuwd of deze afwachtende speelwijze gekozen was of dat ze niet anders konden/wilden/mochten......
Zondag 30 oktober 2011 om 09:08 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25