Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO Den Haag kansloos tegen RKC


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

29 maart 2008 21 reacties
Het is ADO Den Haag niet gelukt om de Jupiler League nog een leuke wending te geven. In de druk bezochte wedstrijd tegen RKC, verloor de Haagse ploeg met 0-1.

We kunnen onder de hand vaststellen dat hoe meer bezoekers er aanwezig zijn, hoe slechter er gevoetbald wordt. Op een of andere manier wil ADO Den Haag maar niet aan klantenbinding doen. Zo ook gisteravond. Ruim 7.000 toeschouwers namen de moeite om naar het Haags Bakkie af te reizen.

Alle aanwezigen werden niet verwend. ADO Den Haag kon totaal geen grip op de wedstrijd krijgen. Het was dat de Haagse verdediging nog enigszins haar werk deed, waardoor de score beperkt bleef tot 0-1. Op alle andere linies was RKC gewoon een stuk beter.

Vlak voor het Haags Kwartiertje kwamen de Waalwijkers op voorsprong. Op een vrije trap van Martijn Reuser reageerde niemand, behalve RKC’er Frank van Mosselveld. De ingevallen verdediger kopte de bal daarop langs Robert Zwinkels. Kansen voor ADO Den Haag waren er niet of nauwelijks. Als de Haagse ploeg al wat dichter bij het Brabantse doel in buurt kwam, belandde de eindpass nooit bij een medespeler.

Ondanks de nederlaag staat ADO Den Haag nog steeds vijfde, die recht geeft op de nacompetitie zonder voorronde. Concurrent Helmond is door hun overwinning wel op een gelijk puntenaantal gekomen.

Reacties

Echt Fan

Ik wordt die Hoogendorp en al zijn "fans" spuugzat zeg Wat laat die jankerd zich kennen zeg. Komt ie erin loopt die ongeveer 1100 meter de rest van de wedstrijd leek wel een standbeeld. Tip aan die supporters van hem begin bij de warming up vast te zingen om hem dan merken jullie ook niet dat het spandoek wordt weggehaald want anders janken jullie net zo hard als die jankerd zelf. Stelletje zielepoten
Woensdag 2 april 2008 om 11:41 uur

KKH - kalekophagenees

Verhoek is een mannetje die niet constant scoort of zijn tegenstander kan beduvelen. Je heb daar een typetje Kolka, Mols voor nodig.

Verdediging Met Texiera is ook kut, vrijdag is hij de foute man die een doelpunt laat vallen. Daar heb je een typetje shouf shouf, Spira grujic voor nodig.

Meeste spelers kunnen volgend seizoen transfervrij vertrekken omdat de club ze niet kan betalen. Dus moet je weer met een nieuw elftal beginnen die aan elkaar moeten wennen.
Dinsdag 1 april 2008 om 03:34 uur

WV

@Aadche: Wat PSV betreft zit je niet helemaal goed: Ibrahim Affelay en Dirk Marcellus zijn in ieder geval doorgebroken
Maandag 31 maart 2008 om 14:34 uur

aadche

Mochten we op miraculeuze wijze die financiele sjit overleven, stel ik voor de doelstellingen en verwachtingen bij te stellen. We hebben geen fluit te zoeken in de na competitie, en al helemaal niet in de eredivisie. De helft van de selectie is voor volgend seizoen niet te betalen. Heb ik het nog niet eens over een aantal (zogenaamde toppers, niks van waargemaakt dit seizoen, dus volgend jaar ook niet) spelers dat bij niet-promoveren transfer vrij mag vertrekken. Dus de selectie aanvullen met jeugd, en amateurs... En drie jaar uittrekken om iets nieuws neer te zetten. Trouwens er is zoveel bobo- onrust dit seizoen, dat niemand meer lijkt te beseffen dat mr. Vloet er ook maar een prut zootje van heeft gemaakt. Niet pom kunnen gaan met de ervaren spelers in de selectie, halverwege het bijltje er bij neer gooien. Uitspraken doen over dooie paarden. Openlijk solliciteren halverwege het seizoen, aan Hugo Borst melden dat we niet meer aan tactiek doen omdat dat toch geen zin heeft. Maar wel 10 nederlagen bij elkaar verzamelen, geen enkele lijn neerzetten, en spelers kapot maken. Ik wil niet zeggen dat alle schuld bij vloet ligt, maar hij draagt toch wel iets van verantwoordelijkheid.. Gelukkig is hij goed op zijn plek in de brabantse gezelligheid bij de jeugd opleiding van psv, die na skiete Willy nooit meer een jeugdspeler in de hoofdmacht lieten doorstromen....
Maandag 31 maart 2008 om 13:41 uur

G Vak

De nacompetitie is heel goed voor ADO als er teminste goed woord gespeeld. Op deze manier Word het misschien wat voller in het stadion en halen we de 7.000 man die WEL betalen, Promoveren is niet verstandig dan liggen we er na een jaartje tog weer uit.... Van de andere kant is het beter om te promoveren.. aangezien er dan meer inkomsten binnen komen...

EN GOOI DIE SUPPORTERS HOME NOU EENS OPEN!!!!!!
Maandag 31 maart 2008 om 12:48 uur

Nix

@ADO fan Vak-Q: Verhoek = Zwaar over het paard getild ventje, moet je die bek zien als hij door de stad loopt, wat een kapsones en hij is niet eens goed! 
Je bent echt niet de enige die zich aan hem ergert, denk dat we een van de lege vakken kunnen vullen met mensen die het niet in "onze" Wesley zien zitten. Ok, hij is een Hagenees en hij kan best hardlopen, maar daar is dan ook meteen alles mee gezegd.....
Maandag 31 maart 2008 om 11:25 uur

ADO Fan Vak Q

Wanneer wordt Vloet eens wakker en ziet ie eindelijk in dat Verhoek niet eens een cornervalg voorbij komt. Wat zit ik me iedere week weer te ergeren aan hem. 
Laat deze jongen maar alvast gaan genieten van zijn zomervakantie. Echt om te huilen iedere week
Maandag 31 maart 2008 om 08:27 uur

KKH - kalekophagenees

ik denk zelfs als we het supportershome krijgen waar je voor de wedstrijd lekker kan vertoeven we hem zelf wel schilderen en dit desnoods ook nog uit de zak van de altijd aanwezige supporters betaald wordt!

Nu doet de club niks aan supporter binding en gaan we ons geld in de plaatselijke kroeg of supermarkt uitgeven.

Neem nou eens een besluit Arzloch de gemeente steunt ons toch niet dus geef dat supporters home nou eens een keer
Zondag 30 maart 2008 om 20:24 uur

KKH - kalekophagenees

Ze hadden lekker de Northside (betonrot geconstanteerd) af moeten breken en een nieuwe op moeten trekken. Het front aanzicht mooier en overdekt moeten maken bij de kassa`s tot aan de tribune`s toe.

De oude kassa`s met hun grafitti beschildering natuurlijk. De overkapping naar de drooglever fortuinweg groen geel moeten schilderen zodat iedereen weet waar het FC Den Haag stadion is of beter gezegt was.

Nu zit je in een koekdoos die halfvol is en niks eruit lekker smaakt en je een geen goed gevoel geeft.

ik zou zeggen breek de 4 hoeken uit het stadion, plant er wat bomen omheen, schilder het groen geel aan de buiten en binnen kant. Plaats meer gele stoeltjes zodat alle vakken groen gele stroken vertonen en open nou eens het supporters home.
Zondag 30 maart 2008 om 20:19 uur

ADOsexual

@ Bokkie

Die poen is er gewoon helemaal niet. Er zullen dus op wat voor manier dan ook spelers af gaan vloeien en een hoop gedwongen ontslagen vallen. Bovendien zal iedereen er in salaris op achteruit gaan. Back to the 90`s...

Dit stadion had er er gewoon nooit moeten komen, het Zuiderpark had gesloopt moeten worden en op die plek had dit stadion (met een capaciteit van een meer realistische 10 a 12.000 plaatsen) moeten komen. Een andere optie zou misschien geweest zijn om met het Zuiderpark ongeveer hetzelfde te doen als wat Utrecht met z`n stadion heeft gedaan.  
http://www.fc-utrecht.nl/stadion/fotos 
Bovendien is het gewoon zwaar klantonvriendelijk om je Eretribune al bij voorbaat dicht te gooien. Als je het heel check neemt is de club dus commercieel gewoon waardeloos.

En ik vraag me af welke Muppet zulke begrotingstechnische luchtkastelen heeft bedacht.... Je mag er NOOIT vanuit gaan dat je elke week volle bak hebt en de Skyboxen + business units allemaal aan de man gebracht worden c/q zijn . Maarja, dat is allemaal achteraf "hadden moeten kunnen". We bestaan binnenkort misschien niet eens meer!!! Die kans zit er dik in...  De gemeente gaat er geen cent meer instoppen, die kraan is nu echt dicht. Sponsors dienen zich niet aan, DSW maakt de contractperiode af maar stopt er daarna mee. En van de kleinere sponsors kunnen we echt niet leven. Als de club falliet gaat dan kan ze zichzelf het beste maar gewoon in 1x helemaal opheffen en opnieuw beginnen: VVV ADO Den Haag. Oftewel, Vrouwen Voetbal Vereniging ADO Den Haag. Want de ladies presteren tenminste wat! Wees eerlijk, het eerste bakt er gewoon niks van en vreet alleen maar geld op...
Zondag 30 maart 2008 om 19:39 uur

Bokkie

@ADOsex & Zuiderparker: hélemaal mee eens. Ik zie al dat het 8e wereldwonder geschiedt en dat we dus promoveren...haha...het lijkt bijna een 1 aprilgrap. Maar ff serieus; waar zouden ze de poen vandaan motten halen om een eredivisie-waardig team neer te zetten?!?!?!?
Zondag 30 maart 2008 om 17:33 uur

ADOsexual

@ Zuiderparker

My thoughts exactly....
Zondag 30 maart 2008 om 12:38 uur

Zuiderparker

Aan de ene kant zou het leuk zijn als we de nacompetitie halen, maar aan de andere kant lijkt het me dat we weinig te zoeken hebben in de nacompetie, laat staan in de eredivisie.

Zondag 30 maart 2008 om 12:27 uur

KKH - kalekophagenees

Ho ho, zoveel bezoekers en dan niet aan klanten binding willen doen!

16 bussen kinderen gratis toegang, dan nog een stik naast de eretribune wat gratis naar binnen mocht!

We zijn gewoon onze schuld aan het vermenigvuldigen op deze manier........
Zondag 30 maart 2008 om 01:16 uur

KKH - kalekophagenees

gisteren werd me iets gezegt waar ik nog over aan het nadenken ben!

Als we promoveren moeten we de schuld aan De Gemeente terug gaan betalen!? Liever niet....

Dit is gisteren gezegt, zou daarom dat spel steeds zo bout zijn als het om een periode gaat. Zullen we daarom niet promoveren!
Zondag 30 maart 2008 om 01:14 uur

haagse tweeling

helaas kunnen we ons niet eens meten met de top van de eerste divisie. ben benieuwd wat de plannen voor volgend jaar zijn.
Zaterdag 29 maart 2008 om 20:22 uur

zonde

Voor alle spelers van wie het contract afloopt is formeel ontslag aangevraagd. Dus ook voor jonge gasten als Zwinkels, Samir en Schwiebbe. Die worden straks zo voor ons neus weggehaald door andere clubs. Echt doodzonde

Zaterdag 29 maart 2008 om 19:49 uur

ADOsexual

@ Hermanos

Hoogendorp is niet meer de veelscorende spits van vroeger en Knopper is gewoon geen schim meer van toen hij nog in 020 speelde. Eerlijk is eerlijk: toen was hij geweldig, totdat er een andere trainer kwam die het niet in hem zag zitten, anders had hij nu op 100 A- interlands gestaan. Zonde.... Don Ranko zit niet lekker in z`n vel momenteel, dat is duidelijk... ik denk persoonlijk dat zijn kwaliteiten beter tot hun recht komen als hij kort achter de spitsen zou staan. Dat moet je je voorstellen met Meric en Fernandez als spitsenkoppel en met Schwiebbe in de rug van Ranko dienend spelend. Dat zorgt zeker voorin voor spektakel want als je die jongens voorin bij elkaar hebt staan dan loopt het Haags Bakkie mogelijk vol... Ook als je snelle, creatieve mensen aan de zijkant hebt lopen (Verhoek en Janmaat rechts en Cornelisse en Coster links) moet er normaliter spektakel te verwachten zijn. Het zorgenkind blijft de centrale verdediging.... En ik blijf het zeggen: Rijaard kan en moet vrije verdediger staan omdat het je fysiek meest inzetbare vent is en hij altijd erg solide en degelijk speelt. Je ziet dat het gewoon weer bergafwaarts gaat, we hadden even een opleving de afgelopen periode maar ook door de mentale kwetsbaarheid van het team en de domper tegen RKC -dat naar mijn bescheiden mening een beetje overschat wordt- verwacht ik weinig goeds, en al helemaal niks van de play offs. We blijven gewoon weer een jaar in deze paupercompetitie aanmodderen. Als we dan nog bestaan.....
Zaterdag 29 maart 2008 om 19:41 uur

Hermanos

Ik zou wel eens willen weten, wat Martin Jol nog van Rick Hoogendorp vindt. Hij heeft hem in zijn bloei meegemaakt. Zelf zie ik niets meer terug van zijn kwaliteiten toen hij nog jong bij ADO speelde. Het lijkt wel of Rick bang is geworden van de bal. 
Rancovic wat is daar mee aan de hand. Altijd een creatieve voetballer. Mooi om hem te zien spelen.
Knopper zou beter kunnen, waarom nu niet.
Ik baal van die zogenaamde routine en dat moet Vloed dus ook voelen.
Zaterdag 29 maart 2008 om 17:23 uur

ADOsexual

Promotie kun je vergeten als je als zo`n natte krant blijft spelen!!!!! De waarheid is hard maar in de Eredivisie hebben wij voorlopig niks te zoeken. We zijn een subtopper in de tweede garnituur van het Nederlandse voetbal. Niets meer en niets minder. De vraag is of we binnenkort überhaupt nog wel bestaan!

Zaterdag 29 maart 2008 om 15:15 uur

ADO Fan

Als ADO in de nacompetitie wat wil klaar maken zal die meneer Vloed toch eens wat meer routine in de ploeg moeten gooien, want met dit middenveld ben je echt kansloos !!!Laat knoppert hogendorp en Rancovic nu eens een wedstrijd of 4 staan en geef ze eens wat vertrouwen meneer Vloed ,want dit is echt niet meer om aan te zien !!!!!!!!!!!!!!!
Zaterdag 29 maart 2008 om 12:03 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24