Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO Den Haag legt Horvath vast


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

23 juli 2008 13 reacties
ADO Den Haag heeft een akkoord weten te bereiken met Csaba Horvath. De verdediger wordt komend seizoen gehuurd van AS Trencin. Ook is de club op een haar naar rond met Bogdan Milic.

Volgens de AD/Haagsche Courant komt Horvath eerst op huurbasis naar de hofstad. Wanneer hij over een jaar nog steeds bevalt, blijft hij nog drie jaar langer. ADO Den Haag heeft namelijk een optie tot koop afgedwongen. Vorige week was de 26-jarige voetballer nog op proef. Hij wist samen met Milic als een van de weinige proefkonijnen de interesse van trainer André Wetzel te wekken.

De blonde speler komt over van AS Trencin, de club van Tscheu La Ling. Eerder voetbalde hij voor Šamorín, ŠKP Devín, en 1. FC Slovácko. Hij doorliep ook alle nationale jeugdelftallen.

Volgens het dagblad is het slechts een kwestie van tijd voordat Bogdan Milic zich bij de selectie kan voegen. Hiermee heeft Wetzel de selectie bijna rond, iets wat hem gelukkig stemt: “Twee van de drie, als Milic straks zeker is, zijn dan voor elkaar. Daar ben ik heel blij mee."

Lees meer over

Reacties

ADOsexual

@ Storm

nou nee, zo grappig is het niet. Realistisch wel: Kum mist alles wat een fatsoenlijke verdediger moet hebben en is bovendien overbodig omdat we Horvath hebben en dan heeft hij ook nog Robin Faber ook voor zich die van een club komt die -face it- wat niveautjes hoger is dan FCDH.
Bosschaart drukt überhaupt te zwaar op de begroting, en zeker in verhouding tot wat hij presteert. Immers El Kadi en El Moussaoui moet je begrotingstechnisch gewoon wegsaneren, klaar. Die jongens hebben gewoon niks. Immers okay is een harde werker, maar meer niet. Meric is EN hard werken EN technisch vermogen. en 1 plus 1 is 11, want Meric heeft zeker waarde voor het elftal. Verhoek verhuren? Nou nee, wat die jongen nodig heeft is iets dat hij al jaren ontbeert: gewoon het vertrouwen dat hij eens een heel seizoen in de basis staat. Want hij heeft `het` zeker. Iemand die dat niet ziet heeft echt zand in de ogen. Weet je wat ik zo onbegrijpelijk vind? Dat je Knijnenburg wegstuurt en vervolgens Soltani haalt. Hoezo kapitaalvernietiging?? Knijnenburg vond ik best goed, al hou je hem alleen maar voor de breedte. Verhoek en Fernandez kunnen zowel links als rechts op de flank uit de voeten. Coster hadden ze moeten houden want die kon ook als linkervleugelaanvaller spelen, dan kon je combineren omdat je nu ook Piqué hebt zeg maar, dan krijg je een hele dynamische linkerflank omdat je daar mensen zou hebben staan die als het ware de hele vleugel kunnen bestrijken. Hetgeen weer voor attractief voetbal had kunenn zorgen. Maw: al dat gedoe had niet gehoeven omdat we al 4 vleugelspitsen (beide posities dubbel bezet) in huis hádden. Dat bewijst het gebrek voetbaltechnisch en bedrijfsmatig inzicht van Wetzel maar weer eens. Dat krijg je als je alle macht in handen van 1 laagvliegende, zelfingenomen beunhaas legt  De man heeft geen diploma`s, weet niet waar hij het over heeft. Hij wil de hele technische leiding.... Yeah right. We zetten dus so to speak iemand met wat MBO certificaten in een positie waar HBO of zelfs WO voor vereist is. Want dat is wat FCDH nu gedaan heeft. Hij neemt sowieso al veels te veel hooi op z`n vork: de jeugd, de dames, de eerste selectie en het beloftenelftal. Respect voor z`n werklust, maar laat ieder zich vooral concentreren op een taakspecialisatie. Nee, deze clown -die geen bedrijf kan leiden- komt ff alles en iedereen aansturen.. RIGHT. Lijkt Wilders wel, ook zo`n dilletant die niet aan machtsdeling doet binnen z`n harlekijnenbrigade. Ben heel benieuwd wat voor seizoen het gaat worden, als er `iets` lukt heeft `ie waarschijnlijk dus een engeltje op z`n rechterschouder.
Vrijdag 25 juli 2008 om 22:42 uur

Storm

@ ADOtransexual

Kum en bosschaart weg? Grapjas.. ! Voor een paar miljoen ja;)

De rest ben ik het mee eens. Het beste gewoon verhoek, immers, el kadi en el mousaoui een lang contract aanbieden en dan verhuren aan jupiler clubs. Als ze zich dan hebben ontwikkeld kunnen ze weer mooi terug komen of verkocht worden voor een smak geld

Vrijdag 25 juli 2008 om 21:53 uur

ADOsexual

@ Godver

over mensen die weg moeten gesproken;

Hoogendorp, V/d Haar, Soltani, Immers, Stoffels, Kahya, El Kadi, Bosschaart, El Moussaoui, Kum, Teixeira. Allen niet goed genoeg, brengen het niet of hebben geen potentieel.
Vrijdag 25 juli 2008 om 10:08 uur

@ godver...

wie moet er voor de doelpunten gaan zorgen dan? we hebben geen den ouden meer, geen castelen, geen kolk, wel 2 opa`s (vd haar en hoogendorp) en een turk die nog nooit in de Ere heeft gespeeld. wordt weer een doelsaldo van 14-72 aan het einde van de rit :(
Donderdag 24 juli 2008 om 19:43 uur

godver...

Ze dreigen weer te vervallen in het patroon van wanhoopsaankopen.... Ik wordt niet goed van die paniekzaaierij! We hebben een prima selectie, er moeten juist mensen WEG en niet erbij. (hand op de knip)
Donderdag 24 juli 2008 om 15:55 uur

ADOsexual

en nou niet meer zeiken
Donderdag 24 juli 2008 om 10:42 uur

ADOsexual

????



Anyway, opstelling dus:

                             Zwinkels


     Janmaat            Horvath                Piqué

Verhoek   Knopper  Rankovic  Cornelisse   Fernandez

                      Milic            Meric 
Donderdag 24 juli 2008 om 10:42 uur

ADOsexual

Goeie zaak.

 Basisopstelling voor volgend seizoen:

                          Zwinkels

Janmaat          

Donderdag 24 juli 2008 om 10:38 uur

langnek

hoe gaat het met ricky hoogendorp?
hoop dat hij tog nog van waarde ken wezen voor denhaag.
denk hij dan 200% gaat geven,en ons nog veel plezier gaat geven.
Tot snel ricky en  sterkte.!!!
Donderdag 24 juli 2008 om 03:40 uur

henk

de aanvaller vond ik 1 van de beste en ja die verdiger is echt voor niemand bang :)
Woensdag 23 juli 2008 om 19:07 uur

FCDH_M

als je kijk van hoe ze spelen is bijna elke speler een aanwinst.. mara die 2 zijn best goed.. die anvaller is fucking lang en kan goed koppen en die verdediger is echt aggresief en dat hebben we nodig..
Woensdag 23 juli 2008 om 12:39 uur

the part

Die verdediger is zeker een versterking en ik vond die aanvaller ook niet slecht spelen.
Woensdag 23 juli 2008 om 11:58 uur

Ron 01

Ik heb nog geen mogelijkheid gehad om te gaan kijken, is er iemand die de spelers heeft gezien??
Ik hoor diverse berichten dat de spelers niet echt versterkingen zijn?? 
Gezien de uitslagen zal je zeggen dat het mee valt!!

Woensdag 23 juli 2008 om 11:37 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Vandaag om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26