Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO Den Haag - MVV kent weinig lichtpuntjes


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

7 december 2007 17 reacties
ADO Den Haag is zijn grip op de top van de eerste divisie kwijt. De residentieclub verloor in een wedstrijd die vanwege lichtuitval officieel nog niet afgelopen is, met 0-3 van MVV.

Van te voren waren er speculaties of ADO Den Haag niet erg gemotiveerd zou zijn. De club had zogezegd nog een appeltje met MVV te schillen. De Maastrichtenaren wonnen het eerste competitieduel met 2-0. En daar kwamen later nog de uitspraken van Robert Maaskant over gokken nog eens bij. Wiljan Vloet hoopte dat deze motivatie tot een geweldige wedstrijdinstelling zou leiden en niet tot een paar rotschoppen.

Het werd geen van beide. In een van de slechtste thuisduels van dit seizoen werd ADO Den Haag overklast door de tegenstander. MVV was sterker en de Haagse ploeg kon geen enkele kans creëren. Dik verdiend gingen de Limburgers met een 0-2 voorsprong de rust in.

Om het tij te doen keren, bracht Vloet Rick Hoogendorp en Richard Knopper na de rust in het veld. Dit hielp weinig. Er werd slordig met het balbezit omgegaan en de Haagse aanvallers konden niet door de MVV-muur breken. MVV maakte daarentegen via oude bekende Ebrima Sillah de 0-3.

Of ADO Den Haag door de financiële problemen de stroomrekening nog niet heeft betaald, of dat het Ruurd de Boer was die in zijn skybox zijn kerstboom aan het optuigen was. De avond eindigde geheel in stijl doordat na 79 minuten spelen de stroom uitviel. Dit kwam door technische problemen bij Eneco in de wijk Leidschenveen. Na een tijdje in het pikkedonker te hebben gestaan, verlieten de spelers het veld. Ook toen de lampen het weer deden, was er te weinig licht om verder te spelen.

De KNVB zal beslissen of de 0-3 tussenstand als eindstand wordt bepaald, of dat beide ploegen de resterende minuten nog uit moeten spelen. Waarschijnlijk zal dat laatste niet het geval zijn.

Lees meer over

Reacties

KKH - kalekophagenees

Stoeltjes 100 euro aan me nooit niet, die dingen worden in massa van oud plastic gemaakt, zitten ook lekker vast in het forepark een bal en hij licht ervan af.

Iedereen betaald vanaf het begin van het seizoen al 7 tot 13 pleuro teveel voor dat geile kankuh voetbal.

Als er dan eens een stoeltje vanaf gaat moeten ze niet zeiken. Frustaties en woede om niet willende spelers, graf voetbal, kut sfeer en wanbeleid kunnen wel eens teveel emoties oproepen. Stadion verbod jammer dan dan verbrand ik al me FC Den Haag en Ado Den Haag Spullen met oud en nieuw. Breng al 24 jaar me geld neer de club en er is na 24 jaar nog geen kankuh veranderd. Ik Boycot nu al de uitwedstrijden die veels te duur zijn, kunnen de thuiswedstrijden ook nog bij.

Na Top Oss zien we wel verder.....

Of met ze allen een vuist of k blijf lekker thuis
Maandag 10 december 2007 om 04:28 uur

haagsehoolie

lekker positief blijven met zijn allen! Lul niet over de stoeltjes, als je er naar kijkt breken ze al! Laat ze eerst maar eens zorgen dat de trappen vastzitten zodat je normaal vanaf je verplichte plekje naar beneden kan. Ohja we spelen ook nog voetbal! Nou ja proberen te voetballen!! Als je nu nog zo naief bent dat het niet ok is je eigen spelers uit te fluiten dan ben je een teletekst supporter. Ga al mijn hele leventje naar mijn FC Den Haag, dus als ik wil schelden of spelers uitfluiten dan is door afgelopen jaren dat zeker toegestaan! Laat ze eerst maar eens werken voor hun (veel te hoge) salaris! ps toen afgelopen vrijdag er nog heel wat mensen in het stadion zaten te hopen dat de wedstrijd nog uitgespeeld zou worden zat knopper allang thuis!!! 
Die weggooiers zijn alleen maar met zichzelf bezig en wij mogen niet klagen. Kijk lekker op teletekst wat we gedaan hebben of trek je bek open positifo`s komt allemaal wel goed! Jahoor droom maar lekker verder want je club ligt op sterven! Die €100,- voor een stoeltje is helaas maar een heel klein druppeltje op de hete plaat! Hup ado pleurt op joh


Zondag 9 december 2007 om 21:12 uur

jan spierings

en al deze slechte resultaten zijn een gevolg van het wanbeleid wat al jaren door de verantwoordelijke heren de Boer Ringelenstein en Jansen is gevoerd,deze heren zaten er alleen voor hun eigen ego,en hebben de club door al hun fouten naar en egotripperij naar de verdommenis geholpen.

Zondag 9 december 2007 om 18:45 uur

weer een hoop geld over de balk

de stoeltjes kosten 100 euro perstuk om ze weer te laten maken dus bedankt voor de gasten die ze er van af hebben gesloopt daar gaat weer een hoop geld over de balk
Zondag 9 december 2007 om 01:13 uur

alex vb

Dat dat licht uitviel was wel een mooi einde van zo`n wedstrijd want het was een zwarte wedstrijd .
Maar we hadden al eerder met zijn allen weg moeten gaan laat ze maar eens denken wat wij ervan vinden !!!

Zaterdag 8 december 2007 om 19:16 uur

D.

G.D.
Je hebt helemaal gelijk, respect voor hoe jullie teruggekomen zijn. Helaas is ons bestuur anders dan dat van jullie. Bij ons zitten ze er voor hun eigen gewin.
Zaterdag 8 december 2007 om 14:40 uur

henny stoel

Triest die vernielde stoeltjes.

Voor de `helden` een vraagje.

Als je een nieuwe auto hebt en de motor draait niet lekker rijden jullie dan ook naar een donker plekkie om je achterbank te slopen?

Je helpt je club er lekker verder mee.

Zaterdag 8 december 2007 om 13:39 uur

G. D.

2 Jaar geleden waren we op sterven na dood. ( MVV )
ADO komt terug net als MVV.
Geef de mensen bij je club de tijd, en blijf altijd achter ADO staan.



Zaterdag 8 december 2007 om 12:28 uur

Eneco

Onze ecuses.
Zaterdag 8 december 2007 om 11:27 uur

Max

Beste Wiljan, wel eens van het woord grapje gehoord?

Als we er niet om lachen, dan kunnen we aan de Antidepressiva.
Zaterdag 8 december 2007 om 11:23 uur

Nix

@Rudy & Arthur: inderdaad een soort uithuilen en opnieuw beginnen...maar ik neem aan dat jullie - net als ik - dat al zo veel hebben gehoord in even zo veel jaren. Dus dan is de conclusie dat we eigenlijk helemaal geen "sleeping giant" zijn en dat we waarschijnlijk nooit die "stabiele eredivisionist in het linkerrijtje" zullen worden.
Zaterdag 8 december 2007 om 11:04 uur

Wiljan

beste schrijver, als je gewoon ff op teleteks van tv west had gekeken wist je dat het om een grote stroomstoring vorr de gehele wijk Leidscheveen was. 

lekkere rechears gedaan hoor
Zaterdag 8 december 2007 om 10:08 uur

arthur

@Rudy: gelukkig zijn er tenminste nog wat supporters met een realistische blik! tis inderdaad niet anders nu, uithuilen, opnieuw beginnen en mouwen opstropen, hopelijk gaat krijgen stadion, spelers en club dan weer het heilige "licht"! daar is de Kerst toch voor, of niet? :-) Dieper dan gister kunnen we niet zakken, niet op het veld, en niet op de tribunes weer met al dat gescheld op je eigen spelers, stoeltjes slopen weer, nee, dát levert allemaal wat op pfff!
Zaterdag 8 december 2007 om 09:45 uur

Depri

Ik krijg toch echt de neiging om maar eens een tijdje thuis te blijven en mijn kostbare euro`s in mijn zak te houden. In de eredivisie wilde ik best accepteren dat we een van de mindere clubs waren, maar in de Jupiler League accepteer ik dat niet (meer). Postma, Tex, Victoria, Bosschaart, Ranko, Knopper, Cornelisse, Hoogendorp en V/d Haar = 9 man met tig jaren erediv achter hun naam. Dan lopen er ook nog jonge gasten in met de nodige erediv-ervaring,  zoals Schwiebe en Verhoek. Praat je dus over zeker 11 spelers met eredivisie-ervaring. Om me heen hoor ik dan dat de JL "wel ff wat anders is dan de erediv", maar waar slaat dat op? Laten we de JL niet beter maken dan die is want waarom spelen al die gasten van MVV, FCDB en GAE dan niet in de erediv?
Zaterdag 8 december 2007 om 09:26 uur

Der Rudy

Wordt het niet eens tijd om de realiteit onder ogen te zien? We hebben een team dat gewoon niet beter kan. We zullen heus nog wel een keer of keren winnen en misschien wel 1 of 2 plaatsen stijgen. Maar in de ere divisie hebben wij voorlopig nog niets te zoeken. Laten we eerst maar proberen in de 1e divisie goed te gaan voetballen, en niet zo wisselvallig als in dit seizoen. Daarnaast onderschat ploegen als MVV niet. Misschien hebben ze niet het meeste balbezit, maar spelen zeer gedisciplineerd en gaan dodelijk efficient om met (kleine) kansen. Geen geld, voorlopig nog geen organisatie die professioneel genoeg is en vooral nog niet voldoende voetbalkennis in huis. Laten we W.V. als technisch directeur aanstellen. Laat hem beleidsplannen schrijven voor de toekomst en zorgen dat we met een voetbalvisie een herkenbare voetbalclub worden. Laat WV een jonge enthousiaste en goedkope trainer aantrekken en hem aan de slag laten gaan. Voor meerdere jaren. Niet vandaag dit beleid en morgen weer anders. Of je nu J.A. aardig vindt of niet, hij doet zijn best en is slagvaardig. Zorg dat hij in ieder geval nog 1 1/2 jaar aan de club verbonden is geef hem de tijd om de organisatie in afgeslankte vorm te professionaliseren. In de tussentijd moeten we niet te veel verwachten van spelers die over de top zijn, jonge talentvolle spelers die niet voldoende steun van de kreks krijgen en (ervaren) spelers met zachtaardige karakters waar je de oorlog niet mee kan winnen. Ondanks alles ben ik niet negatief over de toekomst van onze mooie club achter de duinen. Ik blijf onze club (is ook mijn club) steunen! HUP ADO DEN HAAG
Zaterdag 8 december 2007 om 08:26 uur

Haagse wijk Leidschenveen

Den Haag - In een deel van de Haagse wijk Leidschenveen is rond kwart voor tien vrijdagavond de stroom uitgevallen. Ook in het voetbalstadion van ADO Den Haag viel de stroom uit tijdens de wedstrijd tegen MVV. Volgens een woordvoerder van Eneco zijn er geen huishoudens getroffen door de storing. 

De storing is het gevolg van kortsluiting in een kabel en ontstond op het bedrijventerrein Forepark. De oorzaak van de kortsluiting is nog niet bekend. Monteurs hopen dat binnen enkele uren, in de nacht van vrijdag op zaterdag, de storing verholpen is.
De voetbalwedstrijd ADO-MVV is om kwart over 10 vrijdagavond definitief gestaakt, nadat om kwart voor tien alle stadionverlichting uitviel. Binnen enkele minuten was er weer beperkt verlichting, maar te weinig om de wedstrijd te hervatten. De stand was op dat moment 0-3 met nog een kwartier speeltijd te gaan. De wedstrijd wordt op een nader te bepalen datum alsnog uitgespeeld.
Zaterdag 8 december 2007 om 01:54 uur

haagsehoolie

stelletje amateurs!! Wanneer wordt midden-noord weer wakker!!! Wij blijven het maar pikken. Wordt tijd dat wij weer eens iedereen wakker gaan schudden. Mensen die niet voor onze club willen werken moeten op......! Ps 30 man administratie eruit en nog wat spelers. Goede commerciele mensen neerzetten wordt het nog wat!!!

MARTIN JOL HELP ONS!!!!!!
Vrijdag 7 december 2007 om 23:16 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24