Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO Den Haag neemt afscheid van achttal


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

19 april 2007 1 reactie

De contracten van Said Bakkati, Goran Bunjevcevic, Michael Mols, Paulus Roiha, Sergio Sanchez en Stijn Vreven. worden niet verlengd. Ook Mark de Vries en Konstantinos Loumpoutis vertrekken.

ADO Den Haag heeft laten weten dat de (huur)contracten van dit achttal spelers niet verlengd wordt. Zij kunnen dus op zoek naar een andere club. Na de uitwedstrijd tegen NEC neemt de club dus afscheid van deze spelers.

Michael Mols heeft zelf besloten om niet verder voor ADO Den Haag te voetballen. De spits die in de zomer van 2005 naar de hofstad vertrok, zet een punt achter zijn imposante carrière. Het vertrek van Mols komt niet als een verassing aangezien hij deze beslissing al in de winterstop had genomen.

Said Bakkati is sinds januari 2006 speler van ADO Den Haag. De rechtsback werd destijds van SC Heerenveen overgenomen. In het eerste half jaar was hij verzekerd van een basisplaats. Na de komst van Stijn Vreven moest Bakkati het vooral doen met invalbeurten en soms een plek als linksback. ADO Den Haag had een optie om Bakkati te behouden, maar na de degradatie is deze vervallen.

Goran Bunjevcevic kwam afgelopen zomer over van Tottenham Hotspur. De veteraan zorgde voor de nodige ervaring achterin, maar liet al snel weten dat hij zich moeilijk kon motiveren voor de strijd tegen degradatie.

Paulus Roiha staat sinds eind januari 2006 bekend als de paniekaankoop van Frans Adelaar. De Finse spits werd enkele minuten voor het verstrijken van de transferdeadline van Cercle Brugge overgenomen. Roiha wist in anderhalf seizoen slechts 10 wedstrijden voor zijn nieuwe club te spelen. Al deze tien optredens waren invalbeurten.

Sergio Sanchez sloot zich als laatste aan bij de selectie van ADO Den Haag. De Spaanse doelman werd in februari 2007 transfervrij gecontracteerd toen de nood naar keepers erg hoog was. Sanchez is vooral als tijdelijk redmiddel gehaald.

De verwachtingen van Stijn Vreven waren bij zijn komst, afgelopen zomer, hooggespannen. Een amateur heeft nu nog pijnlijke enkels na Vreven’s debuut in het geelgroen, tijdens de oefenwedstrijd tegen amateurclub DCV. De fanatieke Belg kon zijn FC Utrecht- en Vitesse-niveau alleen niet meer halen. Vreven haalde meer het nieuws door als eerste alarm te slaan over het gebrek aan degradatiebesef in de selectie, dan door voetballend goede optredens. Nadat Lex Schoenmaker het roer van Frans Adelaar overnam, zakt de aanvoerder steeds meer terug in de hiërarchie. Uiteindelijk werd hij bank-/tribuneklant.

Konstantinos Loumpoutis werd afgelopen zomer van FC Twente gehuurd. De Griekse linksback liep al na een wedstrijd een langdurige liesblessure op. Na een half jaar revalideren keerde hij terug in het elftal, maar hij werd al snel door Lex Schoenmaker uit de selectie gezet. De verdediger zou te veel (aanstellerige) pijntjes hebben om goed te functioneren.

Rob Baan haalde vlak voor zijn vertrek de beer van een spits Mark de Vries binnen. De huurling van Leicester City werd door de blakende vorm van Mols vooral als pinchitter gebruikt. Dit niet met al teveel succes, want scoren deed de aanvaller slechts een keer.

Reacties

john

er moet een frisse start worden gemaakt , en een nieuw begin , met gemotiveerde spelers.

Zondag 17 juni 2007 om 16:29 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23