Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

ADO Den Haag onderuit in Arena


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

27 september 2009

Trainer Raymond Atteveld moest vandaag in de Arena zijn eerste uitnederlaag met ADO Den Haag incasseren. Het duel tegen Ajax eindigde in 3-0.

Het was ADO Den Haag die het eerste doel trof in het niet al te spectaculaire duel. Bogdan Milic scoorde uit de counter. Zijn goal werd echter afgekeurd vanwege buitenspel. Het was de grote vraag of de Belgische scheidsrechter het bij het juiste eind had.

De openingstreffer van De Zeeuw werd wel goedgekeurd en beide teams gingen vervolgens rusten met een 1-0 tussenstand.

Na de thee vielen er nog twee goals aan Haagse zijde. Pantelic schoot de 2-0 binnen en De Jong maakte er in de slotfase 3-0 van.

Reacties

ADOsexual

Van AZ, Twente, PSV en 020 mag je best verliezen, dat is geen schande. De rest moet je kunnen kloppen of minimaal gelijk tegen kunnen spelen. De verschillen zijn in het hedendaagse voetbal zooo verwaarloosbaar klein. Dat komt door het verval van de laatste 10 jaar. Bijna iedereen kan in principe van bijna iedereen winnen. Het maakt de competitie er op zich wel weer spannender door en de commercie is daar bij gebaat, maar het niveau wordt er intrinsiek niet hoger op, en je ziet dat dat doorwerkt op je nationale team :S Maargoied, daar doen we hier in Den Haag toch geen zaken mee ;) Groengeel gaat vóór Oranje.

 

Deze selectie groeit en boekt vooruitgang onder Atteveld. Er wordt zeer scherp getraind -methodisch en qua niveau vind ik Atteveld nog steeds geen Vloet, die ik een echte vakman vind- maar hij kan het zéker. Vloet en Atteveld zijn de beste trainers die FCDH gehad heeft sinds het Adriaanse/De Ruiter tijdperk. De rest was waardeloos.

Dinsdag 29 september 2009 om 17:02 uur

ko

 

Zoek gespeeld of niet, je gaat er af met 3-0 en dat is geen schande.

Support our team , ben ik het mee eens

Dinsdag 29 september 2009 om 12:19 uur

Dennis

Wil me op deze plek hard maken voor Kai van Hese, Charlton Vicento en Lorenzo Pique. Jonge jongens die nog veel beter kunnen worden, maar daar wél het vertrouwen van ons moeten voelen. Het vertrouwen van Atteveld en de medespelers hebben ze al.

De schreeuwers die als maar om hun wissel roepen, zijn zeker vergeten dat Elia, Verhoek en ook jongens als Kum en Van den Bergh ooit hun eerste seizoen hebben gespeeld.

 

Wat steun vanaf de tribunes kan doen zien we bij Zwinkels, Kum, Verhoek en Immers. Deze mannen spelen mede door ons een belangrijke rol in dit ADO Den Haag met een mooie toekomst. Laten we alsjeblieft stoppen met geleuter over versterkingen en de ploeg die er staat keihard steunen. Support our team!

 

We zijn top bezig. Tegenwoordig worden er meer selectiespelers door de politie opgepakt dan supporters, Derksen is positief, resultaten zijn niet onaardig en Ado is hot. Come on The Hague!

Maandag 28 september 2009 om 16:22 uur

Der Rudy

Verlies is ingecalculeerd. Maar als het dan uiteindelijk gebeurt, dan ben je als supporter toch teleurgesteld. Lijkt me logisch. 3-1 had draaglijker geweest.

 

Nou maar hopen dat onze directe concurrenten ook in 020 verliezen, liefst met een hoger saldo.

 

Veel mensen hebben het over Heze. Doe ik ook aan mee. Als verdediger presteert hij heel constant. Onder de maat wel te verstaan. Hij is geen medogenloze verdediger maar iemand die alles voetballend probeert op te lossen. Een gast met stijl. Zag hem thuis tegen AZ een paar keer verdienstelijk mee naar voren gaan. Zou hem wel een hele wedstrijd links op het middenveld willen staan. Maar dan wel met een echte verdiger achter hem. Bosschaart ?

 

Tenslotte nog iets over de ranglijst. Als we a.s. zaterdag van Groningen winnen praten we nergens meer over. Dan blijven we in het linkerrijtje staan en vergeten we de wedstrijd uit tegen de titelkandidaat. Vergeet niet dat ze daar in 020 eindelijk een trainer van formaat hebben!

Maandag 28 september 2009 om 15:01 uur

ADO 4ever

even voor de mensen die steeds weer zeggen waarom van hese weer opstellen omdat er niemand anders is we hebben niet 22 spelers zodat van hese kan vervangen door een andere speler.

en in jong ADO loop ook tot nu toe niks wat er uit gaat springen dit seizoen

we moeten het zolang KUM er niet is doen met van hese dus laten we hopen dat KUM er tegen groningen weer bij is dan weet ik zeker dat we gewoon weer de drie punten gaan pakken

Maandag 28 september 2009 om 11:33 uur

g

Eerste helft behoorlijk goed van onze kant, en die 0-1 had nooit afgekeurd mogen worden. Tweede helft minder, en uiteindelijk wel verdiend verloren. Maar geen wedstrijd om ons voor te schamen (zoals tegen VVV), en laten we inderdaad maar hopen dat de ploeg het positieve over de week heen kan tillen. Dan hebben we tegen Groningen echt wel een kans.

 

Als (het schreeuwersdeel van) het publiek zich tenminste realiseert dat jongens als Van Hese en Pique hun steun nodig hebben, in plaats van hun scheldkannonades. Pique speelde niet slecht, en Van Hese deed het ook niet onaardig. Het kan allemaal nog veel beter, maar dat lukt alleen als we die jongens de kans geven. En als de technische staf er geen spelers bij wil/kan/gaat halen, wie zijn wij dan om die jonkies af te branden?

Maandag 28 september 2009 om 11:22 uur

pietje

Piqeu speelde wel goed jullie zijn dramatich hier En Derijck speelde fantastichs en soltani speelde ook best wel goeddd

Maandag 28 september 2009 om 10:41 uur

haagsehoolie

zoek gespeeld? Ben vaak negatief maar nu effe niet. Voor sommige kenners is specsaver een goede optie! Goed gespeeld en ja als doelpunt goedgekeurd wordt en Eno rood ipv geel krijgt is echt andere wedstrijd. Alleen laatste 10 minuten was op maar verder goed gespeeld. Zelfs beide backs vandaag niet dramatisch en niet weggespeeld. Groningen pakken staan we er goed voor. Amni en kum weer terug dus sterkste 11 moeten we vol aan de bak dus niet alleen op veld maar wij ook op tribune en hopelijk doen de "kenners"dan ook eens mee!!!!! 

Zondag 27 september 2009 om 21:54 uur

Hans

Als dit, als dat, hou toch op. We zijn helemaal dronken gespeeld, mazzel dat we niet met 6 goals verschil verliezen. Wanneer gaan we hier eens die oogkleppen afzetten? De enigen die overeind  bleven waren Milic, Buijs en Ditewig, de rest is niveau Jupiler.

De waarheid is hard. We zijn gespaard gebleven voor een afgang. Wie zelf wel eens op een beetje niveau gevoetbald heeft zal me begrijpen.

Zondag 27 september 2009 om 21:28 uur

ADODENHAAG

charley denk je echt dat die professionele voetballers vragen op op hun te stemmen? wat zijn sommige mensen toch zwakzinnig... Ik vind het een heel goed initiatief en het laat gewoon zien hoe de spelers hebben gespeeld, ik ben het vaak ook eens met de cijfers die zijn gegeven.

 

Over de wedstrijd:

Niet slecht .. als we 1-0 voorkomen dan is de wedstrijd heel anders.. Bij ajax speelde suarez op zn best en er werd heel veel druk op ons gezet. Desondanks hoofd behoorlijk goed boven water gehouden. Houd er rekening mee.. de 3e goal van hun viel pas heel laat. Als die goal van ons had geteld(wat absoluut had gemoeten-> blunder WEER van arbitrage) Dan hadden wij heel lang nog hoop gehad en grote kans gehad op een punt. Dit mocht niet zo zijn maar het spel was ruimvoldoende en ik kijk vooruit naar volgende wedstrijd.

Zondag 27 september 2009 om 20:54 uur

charley

stoppen met cijfers aan spelers geven,is een lachtertje,gewoon je hel fam. op  je laten stemmen, een hoog cijfer geven en de rest laag,eindig je vanzelf hoog. Lachertje( Pique)

Zondag 27 september 2009 om 20:41 uur

bob444

Der is hoop, want als je de goals op een rijtje zet kan je het volgende opmerken. De 0-1 ten onrechte afgekeurd (kon een boost voor ons zijn). Onvoldoende uitverdedigen van Hese (met een verdediger in de verzorging) 1-0. Een lepe overtreding van de Zeeuw (scheids laat doorspelen) 2-0. Ongeinspireerd verdedigen vd Bergh 3-0. Volgende week een tandje der bij en een andere linksback, iemand een idee??

Zondag 27 september 2009 om 20:31 uur

peet

Waarom steeds van Hese opstellen. Is totaal niet erdivisie waardig.

Zondag 27 september 2009 om 19:03 uur

langepino

goed gespeeld jongens!!ala jullie zo blijven voetballen eindigen we in het linker rijtje!!daar ben ik van overtuigd!!!

Zondag 27 september 2009 om 18:07 uur

Laatste wedstrijd

Logo MVV Logo ADO Den Haag
0-0
31 juli 2020

Volgende wedstrijd

Logo Almere City FC Logo ADO Den Haag
8 augustus 2020 om 17:00 uur
Almere City Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15