Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO Den Haag roept Gentile en Rijaard op het matje


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

19 januari 2008 5 reacties
ADO Den Haag heeft assistent-coach Marco Gentile geschorst en rechtsback Daniel Rijaard een sanctie opgelegd. Dit naar aanleiding van de gebeurtenissen in Helmond.

Algemeen directeur John Arzbach is van mening dat het gedrag van beide heren het imago van ADO Den Haag weinig goeds doet. "Bovendien zijn zij gewezen op het feit dat zij te allen tijde een voorbeeldfunctie dienen te vervullen." Aldus Arzbach. De algemeen directeur benadrukt wel dat dit niet betekent dat ADO Den Haag Rijaard en Gentile schuldig heeft bevonden.

Wat de straf van Rijaard inhoudt is niet bekend, maar assistent-coach Marco Gentile is voorlopig geschorst. Gentile was vrijdagavond ook al niet aanwezig tijdens het duel tegen FC Dordrecht. ADO Den Haag heeft dit nog niet bevestigd. Dit tot ergernis van Wiljan Vloet die in het AD/HC laat weten het niet met de maatregel eens te zijn. Volgens Hans van de Haar werd ADO Den Haag vorige week geprovoceerd en reageerden de plaatselijke agenten en suppoosten erg opgefokt.

Rijaard en Gentile kregen deze week een aanklacht tegen zich ingediend nadat zij vorige week in Helmond betrokken zou zijn geweest in een opstootje. Ook de KNVB heeft een onderzoek ingesteld naar het gedrag van beide ADO`ers.

Reacties

denhaag 4ever

de hele spelersgroep moet een gaan doen waarvoor ze zijn gehaal voetballen de spelersgroep kan met geen eene trainer over weg ik hoop dat de hele spelersgroep niet bijtekent het zijn allemaal kneusen...

en Rijaard voor straf laten voetballen tegen veendam
Zaterdag 19 januari 2008 om 15:07 uur

BA

Bijna hele spelersgroep is Wiljan Vloet spuugzat? En wat hebben die spelers dan te willen? Vinden ze het vervelend dat de zweep eroverheen gaat? Wat een nonsens. Overigens helemaal eens met de maatregelen tegen Gentile en Rijaard: idioten!
Zaterdag 19 januari 2008 om 14:52 uur

Eddie

Afgelopen zaterdag riep heer Arzbach dat er allemaal niets was gebeurd en niets op de TV-beelden te zien was.....En nu komt de KNVB met een onderzoek en schorst de directie opeens Gentile.

Maar de directie wist dondersgoed wat er die avond in Helmond gebeurd is tot in detail zelfs, en hadden ze hem dus direct moeten schorsen!!!

Een trainer heeft een voorbeeldfunctie voor de spelers en supporters! Vanuit spelers en trainers van ADO was er al bijzonder veel weerstand t.o.v. Gentile. Omdat Gentile de laatste jaren heel dubieus bezig was als zijnde trainer/zaakwaarnemer van het bureau van Rob Jansen, Sportpromotion BV. De hele club stoorde zich eraan behalve Ringelenstein en Jansen & co.


Zaterdag 19 januari 2008 om 12:36 uur

Der Rudy

Gentile-man heeft zich niet als een Gentle-man gedragen. Terecht dat hij geschorst is. Nu Rijaard nog. Deze mensen moeten zich eens realiseren dat alles wat rondom onze club gebeurt nou eenmaal onder een vergrootglas wordt gelegd. Als je je zo laat gaan ben je een slecht visitekaartje voor ADH.
Zaterdag 19 januari 2008 om 09:34 uur

Insider

Gentile heeft een gepensioneerde steward een kapotte oogkas geslagen en dat neemt de club terecht zeer hoog op. Als de supporters over het randje gaan worden ze ook keihard aangepakt dus dat geldt ook en helemaal voor een official van de club. De club - en zeker de spelersgroep - zien Gentile liever gaan dan komen dus het zou wel eens exit Gentile kunnen zijn. Overigens is bijna de hele spelersgroep zijn baas Wiljan Vloet ook spuugzat en hopen ze allemaal dat hij vooral NIET bijtekent.
Zaterdag 19 januari 2008 om 09:24 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24