Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO Den Haag verliest van FC Twente


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

1 maart 2009 11 reacties
Met de bekerwedstrijd in het achterhoofd, valt de nederlaag nog mee, maar meer schiet je er niet mee op. In Enschede won FC Twente met 1-0 van ADO Den Haag.

De Haagse club kon niks anders dan verdedigen. De middenlijn werd nauwelijks gepasseerd. FC Twente kreeg daardoor veel kansen. Blaise N`Kufo kopte na 24 minuten voetbal dan ook de verdiende 1-0 binnen.

Omdat de Tukkers de verdere kansen die ze kregen, niet benutten, bleef ADO Den Haag in de wedstrijd. In de slotfase was de residentieclub daarom zelfs nog dicht bij de gelijkmaker.

Lees meer over

Reacties

pikkebaas

Pff, wat weet iedereen het toch weer goed hier, vooral die anonieme schrijver, met zijn ellenlange verhaal. Ik zou zeggen: "Ga toch krassen, dan win je nog eens wat!"
Woensdag 4 maart 2009 om 15:48 uur

jottem

jongens wat doet die wetzel hij bakt er niet van.
zet die berjaarden knopper en cornellise lkkr aan de kant jol mafkesen
Dinsdag 3 maart 2009 om 17:09 uur

@kenner

Knopper en Cornelisse wegsturen (Brengen niets meer)

Weet je het zeker?... Als ze hun dag hebben zijn ze subliem. JA, het zijn momentenvoetballers, maar als ze op dreef zijn, geniet ik van ze hoor! Ik zou ze zeker aanhouden (ook omdat je nauwelijks/geen alternatieven hebt op hun posities)

Horvath centraal achterin, Derijck Soltani, Rankovic, en Buijs of Kaya in het midden,

Derijck is geen middenvelder en Kahya en Buijs zijn elkaars directe concurrenten (allebei op hun best als libero/in de punt naar achteren) horvath is een zekerheidje achterin, niet te kloppen in de lucht. Moet je hebben zo`n jongen. Rankovic is een type dat heel kort achter de spitsen moet spelen. Het is zonde om zo`n begaafde speler als stofzuiger te gebruiken, ruimtes dicht te lopen etc. Je moet zijn voetballende vermogen juist optimaal benutten (verbinding midddenveld-voorhoede). Ik zou Ranko zeker niet gebruiken om doorbrekende spelers op te vangen. Daar heb je juist een Kahya, een Buijs voor. Soltani ben ik niet van gecharmeerd, een van de vele miskopen/laagvliegers van Wetzel....

voor Powel en Immers, wissels Hoogendorp Carraciolo.

Powel met Milic eens proberen(?). En wanneer krijgt die Santy Hulst eens een kans, ik ben zelf heel benieuwd naar wat die jongen kan. Immers??? Nee... sorry.... Op de flanken zou ik het niet eens meer weten... Sinds Michel Groenteman en Dennis Illiohan geen fatsoenlijke vleugelspelers meer gezien bij Den Haag. Die zijn gewoon uitgestorven... Elia was -en is- goed maar stond stil bij Den Haag, en bloeit nu helemaal in zijn ontwikkeling op bij Twente omdat `ie daar vele, vele niveau`s hoger zit. Wesley ontwikkelt zich ook niet meer. Ik denk dat hij er beter aan doet weg te gaan bij Den Haag, hij moet naar een betere club als hij verder wil groeien, met betere spelers om zich heen. Hij heeft zeker talent, maar wordt verkeerd gebruikt... Ik zou zelf proberen om hem eens uitgebreid te testen als een van de twee centrumaanvallers in een systeem met 2 spitsen, ik dnek dat hij daar gezien zijn snelheid, balvaardigheid, lengte en fysieke kracht neter tot zijn recht komt. Want hij is nogal `voorwaarts`.

Wetzel dit is de enige manier om de na competitie te ontlopen.

Wetzel dumpen is de enige manier om nacompetitie te ontlopen...

PS
Ammi heeft Janmaat doen vergeten

Nou, dat gaat wel heeeel ver.... Janmaat kan het grote Oranje halen (hij zit er al tegenaan want is nadrukkelijk in beeld bij Jong Oranje, let maar op, hij gaat het halen), Ammi zie ik geen international worden... Bovendien speelt Janmaat bij een stabiele, goed presterende middenmoter/subtopper met een gezonde bankrekening, en Ammi bij een structurele degradant/Eerste-divisionist die continu bedelt bij de gemeente omdat er geen sponsor is die erin durft te stappen -waar blijft Van der Kallen met zijn `ervaring` en `vele miljoenen injectie`? Het is gewoon de zoveelste gehaaide oplichter ala Van Ringelenstein die de club als zijn speeltje ziet-. De Haagse aanhang is al blij als ze een dooie mus toegeworpen krijgt! `Dank u wel meneer Van der Kallen, dankzij uw voorschot kunnen de salarissen weer een tijdje doorbetaald worden en u kunt bij ons niet meer stuk`. En dat zegt alles.... Waar is die Abramovich die de club KOOPT, een trainer en technisch directeur directeur van naam haalt [ipv deze alcoholverslaafde, narcistische beunhaas die alles zelf wil doen maar nu keihard en totaal ongeloofwaardig op z`n plaat gaat], iedereen eruit gooit en er 20 miljoen aan harde cash insteekt???

Het gaat al niet eens meer om onze huidige selectie, het is de club die door en door verrot en verziekt is door mensen met andere belangen dan een goede voetbalclub waar heel de regio Haaglanden en noordelijk Zuid-Holland fan van zou moeten zijn, en er is niemand die dat doorheeft, allemaal korte termijndenkers, van wedstrijd tot wedstrijd. Jongens, dat saneringsplan is er nog niet eens, wisten we dat nog???!?!?!?!?!...........
Maandag 2 maart 2009 om 22:53 uur

kenner

Knopper en Cornelisse wegsturen (Brengen niets meer)
Horvath centraal achterin, Derijck Soltani, Rankovic, en Buijs of Kaya in het midden, voor Powel en Immers, wissels Hoogendorp Carraciolo.
Wetzel dit is de enige manier om de na competitie te ontlopen.
PS
Ammi heeft Janmaat doen vergeten
Maandag 2 maart 2009 om 19:20 uur

bob44

Tegen Twente verliezen is op zich geen schande, maar U heer Wetzel had 7 dagen om te trainen op loopvermogen en spelhervattingen zodat je Twente met strijd en passie op conditie pijn kon doen.. Zij hadden immers een loodzware midweekse wedstrijd in de benen. En wat zie je dan? Een stel bejaarden over het veld achteruit sjokken, afwachtend of en wanneer Twente zou gaan scoren. En pas laat in de wedstrijd wat wisselingen, dat team had er vanaf het eerste fluitsignaal moeten staan!!!. Heer Wetzel aub kies voor het pluche en de camera;s en laat iemand anders de trainingen en coaching verzorgen. Tip: Gert Jan Verbeek is vrij.
Maandag 2 maart 2009 om 14:34 uur

yeah yeah

Helemaal mee eens! KAHYA willen we vaker zien spelen!!!!

Maandag 2 maart 2009 om 13:08 uur

ADO FOREVER IIIIIIIIIIIIIIII

Inderdaad! Wat moet er gebeuren zodat Wetzel met Kahya in de basis speelt?? we zien toch allemaal in dat wanneer hij in het spel komt de wedstrijd een hele andere draai krijgt!!!!! zeker in de afgelopen twee wedstrijden. Hij creert kansen die we nodig hebben. Of willen we zo graag nacompetitie spelen????
Maandag 2 maart 2009 om 12:12 uur

adofan rijswijk

OOk Wetzel eruit ,zit allang op de wisselbank,Wat voegt die man toe aan het haagsche voetbal? NIKS
Zondag 1 maart 2009 om 22:59 uur

Der Rudy

Uit tegen FC Tukkerland, slechts 1-0. Niet slecht. Die boeren staan Immers op de 2e plaats. Voor Zwinkels een standbeeld. Bij het enige doelpunt van de wedstrijd stond Zwinkels aan de grond genageld, een standbeeld levert de zelfde prestatie. En dan immers; terwijl hij ver op de helft van de tegenstander staat speelt ie de bal door het midden naar achteren ............ naar de tegenstander. Goed gedaan jochie. Knopper was onzichtbaar. Speelt hij in het 2e?
Zondag 1 maart 2009 om 20:01 uur

Henkie

Waarom begint de Wetzel net gelijk met Ricky en Kaya ????????????????????????????????????????????????????????????????????
Zondag 1 maart 2009 om 18:51 uur

PEET

ZOLANG KNOPPER EN CORNELISE IN DE BASIS STAAN WORDT HET EEN MOELIJK VERHAAL. 
ZIJ VOEGEN NIETS MEER TOE AAN ADO,  MET SOLTANI EN KAYA GING HET VEEL BETER.

Zondag 1 maart 2009 om 17:48 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24