ADO Den Haag weer terug op aarde

21 september 2008 7 reacties
De Graafschap heeft een einde gemaakt aan de koppositie van ADO Den Haag. In de Vijverberg waren de Superboeren met 2-0 te sterk.

De club uit Doetinchem had de volledige wedstrijd een overwicht. Deze werd pas vlak voor rust ook op het scorebord zichtbaar. Jason Oost scoorde vanuit een stafschop, welke werd verdient door ex-ADO’er Geert den Ouden. De spits werd in de zestienmeter vastgehouden door Leroy Resodihardjo.

Den Ouden was ook de man die de 2-0 voorbereide. In de 70e minuut gaf hij de assist op het doelpunt Joep van den Ouweland. ADO Den Haag was in de minuten daarvoor nog wel een paar keer in de buurt van de gelijkmaker. Lex Immers raakte hierbij nog de paal.

Ondanks deze nederlaag staat ADO Den Haag nog steeds in de top van de eredivisie. De residentieclub staat momenteel derde met zes punten uit drie wedstrijden. Er zullen er maar weinig zijn die dit voor de competitiestart hadden voorspeld.