Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO dient klacht in tegen Van Sichem


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

23 december 2013 9 reacties

De woorden van arbiter Tom van Sichem na afloop van het duel tegen PSV, zijn bij ADO in het verkeerde keelgat geschoten.

 

De scheidsrechter vond de technische staf van de residentieclub en dan met name assistent-trainer Henk Fräser ‘respectloos’. Hij trok daarbij een vergelijking met de vorig jaar omgekomen grensrechter Richard Nieuwenhuizen.

 

Maurice Steijn laat Omroep West nu weten dat de Haagse club een klacht gaat indienen bij de KNVB over het gedrag van de scheidsrechter.

 

“Ik vind de uitlatingen die hij doet in de pers, met name de vergelijking met de overleden grensrechter Nieuwenhuizen, respectloos richting onze mensen”, zegt Steijn.

 

“De KNVB is altijd heel goed in het starten van een vooronderzoek naar spelers en trainers. Misschien moeten ze die nu ook eens een vooronderzoek doen naar de uitlatingen, handelingen en gedragingen van hun eigen scheidsrechter.”

Reacties

janvele

Nou @ADOBoy. Bezwaar aantekenen is het domste wat men kan doen. Men vergeet dat men meer vliegen vangt met stoop dan met azijn. Zo zit de wereld nu eenmaal in elkaar. Gelijk hebben is nog iets anders dan gelijk krijgen. Begrijp weer dat het verlies van ADODenHaag aan anderen, specifiek de scheidrechters is te wijten!!
WERELD VOETBALLERS EN EEN WERELDTRAINER VAN ADODENHAAG DIE OP EEN OF ANDERE VREEMDE MANIER STEEDS VERLIEZEN EN BIJNA ONDERAAN STAAN. HADDEN MET ANDERE SCHEIDSRECHTERS BOVENAAN GESTAAN EN ZOUDEN DE CH.LIGQUE INGAAN. BEN ECHTER BANG DAT HET J.LIQUE WORDT OF TOPKLASSE.

Dinsdag 24 december 2013 om 19:00 uur

ADO Boy

Beste Janvele ,
ik heb de wedstrijd in het stadion van heel dichtbij meegemaakt en weet zeker dat hij ADO Den Haag erbij geluist heb , misschien heb jij de beelden nog kan je zien dat bij alle twijfel gevallen voor PSV was , 3x bleef een speler van ADO Den Haag op de grond liggen met een tik tegen het hoofd hij liet gewoon door spelen .
ik heb deze man ook mee gemaakt in een andere hoedanigheid en ik durf te zeggen dat Henk Frazer groot gelijk heeft het is een heel ENG MANNETJE en dan druk ik mij nog heel netjes uit .
Dinsdag 24 december 2013 om 16:55 uur

OscarZ

Ben het helemaal eens met ADO boy. Het kan wat genuanceerder maar de kern van zijn betoog verandert daardoor niet.

Dat onze trainer niet het goeie voorbeeld geeft zien we allemaal. En dat ons elftal beneden de maat presteert is ook duidelijk. Dat geeft die man met die fluit niet het recht om ons op deze manier te benadelen en dan achteraf ook nog over respectloos te blaten. Schande.

En terecht dat onze club bezwaar heeft aangetekend.
Dinsdag 24 december 2013 om 16:15 uur

janvele

@ADO Boy
Nou ADO Boy je bent geen reclame voor ADODenHaag. Dit evenmin als Steijn. Ik verdedig VSichem niet maar voordat jij uitspraken doet moet je eerst goed luisteren wat iemand zegt.
Bovendien. Alles ligt aan de scheidrechter he als men verliest. Nee volg alle wedstrijden van deze eerste competitiehelft en men weet wie faalde. De spelers en Steijn.
Tenslotte. Zuiderloon op de TV gezien? Een prima elftal en als ze de eerste vijf wedstrijden gingen winnen dan was iedereen plotsklaps tevreden. Nog zo`n domoor. Heeft Steijn daarop geselecteerd?
Dinsdag 24 december 2013 om 15:48 uur

ADO Boy

ADO Boy
Er is maar 1 man die in aanmerking komt voor een fikse schorsing en dat is Tom van Sichem , die schoft heeft de dood van grensrechter van Nieuwenhuizen gebruikt om zijn eigen falen te camoufleren , hij zag 3x een elleboog van een PSVer over het hoofd of hij wilde het niet zien , zag ook de overtreding op Aron Meyers niet waardoor PSV kon scoren .
wanneeer gaat de KNVB die irritante klootzak eens een aanpakken , ik heb deze man alleen maar de hele wedstrijd tegen spelers van ADO Den Haag zien praten maar is stekelblind die hufter .
Dinsdag 24 december 2013 om 13:16 uur

janvele

@Kale Hans
Ik ben de laatste die de tegenwoordige scheidrechters in bescherming wenst te nemen. Hebben nl. helemaal niets meer in zich om bewondering voor te hebben. Hebben totaal geen voetbal in zich. Echter er wordt geen vergelijking getrokken met de dood van ------------------. De uitspraak van de scheidrechter was dat na de dood van ------------ iedereen heeft afgesproken om na fouten van een ieder (scheidrechter en voetballers - die maken er nl. behoorlijk wat en die van ADODenHaag in het bijzonder) wat meer respect voor elkaar te hebben en wat minder direct beginnen te mauwen. Daarop mag Steijn worden aangesproken het opgewonden standje. Die energie kan hij beter steken in het aansturen van zijn spelers. echter dat kan hij helaas niet.
Dinsdag 24 december 2013 om 11:00 uur

JP

Zeg Maurice dat noemen we window dressing.
Laten we zeggen de aandacht verschuiven van de niet presterende trainer naar de KNVB. Ik trap er niet in.
Dinsdag 24 december 2013 om 09:37 uur

KaleHans

Ach R.E. we hebben hier toch vaak "last" van dus laat de club die klacht maar indienen.
Een vergelijking trekken tussen van wat Fraser heeft gezegd en de dood van Nieuwenhuizen vind ook ik toch echt veel te ver gaan!!!
Maandag 23 december 2013 om 23:29 uur

R.E.

Héél dom. Nu zullen alle scheidsrechters voortaan zeker in het nadeel van ADO gaan fluiten.
Maandag 23 december 2013 om 20:56 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24