ADO en NAC in evenwicht

1 maart 2014 3 reacties

Henk Fraser is met ADO Den Haag ook na de wedstrijd tegen NAC nog ongeslagen. In de hofstad werd het 1-1.

De eerste helft leek meer op een schaakspel dan een voetbalwedstrijd. De 10.000 aanwezige fans hadden er vast ook vrede mee gehad als deze schriftelijk was afgedaan.

In de tweede helft zakte ADO verder in en leek een kopie van de eerste 45 minuten aanstaande. Er kwam pas wat leven in de brouwerij toen NAC de 0-1 scoorde uit een counter.

ADO kwam vrij snel weer op gelijke hoogte. Roland Alberg profiteerde van geklungel in de NAC-defensie en maakte de 1-1.

Na de gelijkmaker ging ADO nog wel even voor de winst, maar meer dan een gelijkspel zat er niet in.