Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO en Roda doelpuntloos


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

2 november 2012 11 reacties

ADO Den Haag heeft uit tegen Roda voor de tweede achtereenvolgende wedstrijd geen tegendoelpunt hoeven incasseren. De Haagse ploeg scoorde zelf evenmin en pakte daarom een punt.


In een saaie eerste helft was de ploeg van Maurice Steijn nog het dichtste bij een treffer. Rydell Poepon zag zijn inzet maar net door de keeper gekeerd worden. Zijn kans kwam tot stand kwam via een knap een-tweetje met Chery.


Ook het tweede deel van het duel deed de toeschouwers niet op het puntje van de stoel belanden. Er waren over en weer wat mogelijkheden, maar de 0-0 verdween niet van het scorebord.

Reacties

TillValhall

@Jaap

Rado heeft niet meer het niveau van 2 jaar geleden. Bij VVV valt hij op omdat hij daar de beste speler is, maar bij ons echt niet meer. Holla is gehaald als vervanger en ik vind hem eerlijk gezegd beter, en het is echt een jongen waar je de toekomst mee in kunt. De verjongingskuur heeft ADO hoe je het ook wendt of keert goed gedaan, want we staan toch echt al weken rond plaats 7/8, en dan doe je het voor ADO begrippen gewoon ontzettend goed.
Donderdag 8 november 2012 om 16:41 uur

JaapVD

Zou die malloot van een Steijn gisteren hebben gekeken naar VVV?
Wie gaat nu nog zonder te lachen mij vertellen dat Jansen en Visser beter zijn dan Rado ????
Maandag 5 november 2012 om 11:10 uur

MiG

NEK wint uiteindelijk toch bij FCG en VVV wint zelfs bij AZ! Dat verzin je toch niet? Dus 1 plaats gezakt met AZ en PSV voor de deur, voelt niet lekker
Zondag 4 november 2012 om 18:26 uur

adotiel

Het was gisteren alweer niet goed. Het resultaat verbloemt echter het speltechnische niveau. Punt is wel dat dat eigenlijk voor bijna elke club geldt op dit moment. Voor mijn gevoel is alleen Pec/Zwolle degeen die speltechnisch wat beter presteert dan de eindresultaten tot op heden doen vermoeden. Het zou mij niet verbazen als zij straks alsnog wat gaan klimmen om uiteindelijk buiten de gevarenzone te eindigen. Ze moeten dan wel snel resultaten gaan boeken. Verder is het eigenlijk elke week een loterij met over het algemeen een laag voetbsalniveau. Ik denk dat uiteindelijk PSV kampioen wordt; als de minst slechte. Verder blijft het qua uitkomsten een loterij, wel leuk overigens. Wat Ado betreft verwacht ik dat ze uiteindelijk wel buiten de gevarenzone zullen blijven al is dat zeker niet vanzelfsprekend, omdat het balletje soms raar kan vallen in een loterij.
Juist omdat het voetbal elk jaar weer wat slechter lijkt te worden over de hele breedte, kun je met een beetje geluk - zonder dat je wonderen hoeft te verrichten - zomaar aansluiting vinden bij de eerste 5/6. Daar ligt wellicht een kans, niet dit jaar denk ik maar wel geleidelijk aan het/de komende jaren. Een mooi voorbeeld hiervan is volgens mij Fc Utrecht. Helemaal geen wonderploeg maar wel bovenin. Belangrijk is wel - in hoofdlijnen - behoud van de huidige spelers (incl. Toornstra); denk dat ze dan echt kunnen verdergroeien. Geen Top, maar wel rond plek 6 in Nederland.
Zondag 4 november 2012 om 17:21 uur

MiG

@Tja & DzY: Heb me in de thuiswedstrijden tegen FCG en FCU kapot zitten ergeren aan het bedroevende niveau van DH. En het schoot ook echt door mijn hoofd om er eens goed over na te denken of ik mijn SCC (vak Q) nog wel wil gaan verlengen. Dus begrijp me niet verkeerd, ik ben het met jullie eens, alleen staan we er dus helemaal niet slecht voor. Ik denk dat Heracles niet over ons heen gaat want dan moeten ze bij PSV winnen en NEK zie ik ook niet winnen bij FCG. AZ komt waarschijnlijk wel langszij, maar dan staan we er nog steeds (veel) beter voor dan het spel doet vermoeden.
Zaterdag 3 november 2012 om 16:05 uur

R.E.

@Tja
Ja, dat is een mooie filosofie. Eerlijk is eerlijk, die filosofie is beter bekend als de Ajax-filosofie. Uit of thuis, eredivisie of Champions League en of het nou lukt of niet, de doelstelling is altijd om aanvallend te spelen en meer doelpunten te maken dan de tegenstander. Wat dat betreft, is de instelling van ploegen als PSV en Twente heel wat minder positief.
Zaterdag 3 november 2012 om 15:05 uur

Tja

@MIG
Tot zo ver heb je gelijk, maar de laatste wedstrijden mogen we niet klagen over de scheids en over geluk.
Kijk eens naar de kaartenregen die over ons heen komt.
Meijers en Omeru omdat ze niet in hun natuurlijke positie spelen,van Duijnen omdat ie niet gelukkig is op de buiten positie, tel daarbij op Holla, Wormgoor en Beugelsdijk door hun manier van voetballen, die jongens zijn de dupe van van het onnodig balverlies van de middenvelders, die ook vaak risico vol achteruit voetballen en dan nog het onvoldoende meeverdedigen van Meijers.
Dat betekent dat je na de winterstop veel spelers vaak zult gaan missen.
En feit is als de basiszaken niet op orde zijn ontstaat er onrust in het spel wordt het team niet beter, het gevolg billenknijpen .....helaas.
Maar het de nul houden virus treft momenteel vele ploegen in de eredivisie.
In Engeland voetballen ze nog om te winnen en is de nul niet zo belangrijk
De filosofie kan ook zijn........ jongens wat er ook gebeurd we scoren 1x meer in het doel van onze vijanden, dan winnen we op zeker en na de wedstrijd drinken we een biertje met onze vrienden die we net verslagen hebben.
Zaterdag 3 november 2012 om 13:44 uur

DzY

@MiG
7e...er moeten nog drie clubs spelen die zo over ons heen kunnen gaan. Met een beetje pech sta je 9e of 10e na deze ronde. En dan volgen de komende twee weken AZ en PSV. Dat zal bepaald geen 6 punten opleveren. Haal je in die wedstrijden geen punten, dan sta je zo rond de 13/14e plaats en begint het gezeik weer, net als vorig jaar.
Zaterdag 3 november 2012 om 07:37 uur

MiG

@Tja: Kan een eind met je meegaan, maar het gekke is: we staan wel 7e
Zaterdag 3 november 2012 om 07:23 uur

Tja

Geluk voor ons dat Roda pech had in de afronding, bij ons lukte zelfs de basiszaken als een ingooi, een corner, een bal aanname, een pass over een paar meter, een pass over afstand niet.
Zelfs met een bal aan de voet zonder tegenstander weet Kelvin Jansen de bal over de zijlijn te krijgen, hoe bizar.
Meijers met wat leuke aanvallende acties maar verdedigen ho maar.
En dat noemt zich prof voetballers of is de trainer nu zo matig?
Zaterdag 3 november 2012 om 02:46 uur

cadaverdog

man man kunnen ze bij die mike geen lijm aan zn schoen smeren die gozer houd geen ban aan zn poten.
en tornstra ook weer hopeloos stuur hem lekker naar swansi
Vrijdag 2 november 2012 om 22:12 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24