ADO en Zwolle in evenwicht

30 maart 2014 4 reacties

Henk Fraser is ook na zijn zevende duel nog ongeslagen. Dit maal zag hij zijn ploeg thuis tegen PEC gelijkspelen.

ADO had nog wat goed te maken na de 6-1 nederlaag in Zwolle, maar daar was aan het begin van het duel niet veel van te merken.

PEC had het initiatief en kwam ook op voorsprong. De goal viel na slap Haags ingrijpen bij een corner.

Het doelpunt schudde de Haagse ploeg wakker. Hierdoor wist ADO nog voor rust op gelijke hoogte te komen. Wie anders dan Roland Alberg schoot de bal prachtig binnen.

In de tweede helft ging ADO nog even op zoek naar de voorsprong en kreeg daarbij nog wat mogelijkheden. Vooral Alberg was dicht bij een treffer.

Het duel leek daarna als een nachtkaars uit te gaan. In de laatste minuten had ADO nog kunnen winnen via invaller Michiel Kramer maar net zo goed kunnen verliezen toen Benson met alle ruimte en tijd op Coutinho afging, maar naast schoot.