Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO geeft Chinezen meer tijd


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

1 januari 2015 43 reacties

Mark van der Kallen heeft ook na 1 januari goede hoop dat de overname van ADO door United Vansen wordt afgerond.

 

De huidige clubeigenaar wacht al sinds juni op de ruim acht miljoen euro uit China voor de aandelen van ADO. Enige tijd terug gaf hij aan 1 januari als ultieme deadline te zien. Dit nadat investeerder United Vansen al meerdere betalingstermijnen had overschreden.

 

Volgens Voetbal International is Van der Kallen ook in 2015 bereid te blijven wachten op zijn centen. De club zal later op nieuwjaarsdag bekend maken dat de overname niet wordt afgeblazen. De reden is dat United Vansen nogmaals heeft aangegeven op korte termijn te gaan betalen. Eerdere belemmeringen in China zijn inmiddels weggenomen.

 

Maarten Fontein blijft voorlopig aan als algemeen directeur. Zijn contract liep ook af op 1 januari.

Reacties

Wes

Dat klopt Jan, het is de hoogste tijd dat ze nu eens over de brug gaan komen. Deze situatie heeft lang genoeg geduurd.
Dinsdag 6 januari 2015 om 18:11 uur

janvele

@Wes

Ik plak nergens veronderstellingen aan vast. IK GEEF FEITEN WEER. Weet je WIE veronderstellingen doen? VdK. en Fontein en al die figuranten die op deze site acteren en die VdK en Fontein blindelings geloven en/of volgen.

Komt tijd komt raad. Ik neem aan dat ook jij erkent, indien er deze maand niet is betaald, dat ADODenHaag flink bij de neus is genomen.
Dinsdag 6 januari 2015 om 14:04 uur

Wes

@janvele
Het zijn niet zozeer de feiten waar je over struikelt, maar de veronderstellingen die je er automatisch aan vastplakt.
Maandag 5 januari 2015 om 23:08 uur

Rikkie

United Veinzen
Maandag 5 januari 2015 om 21:17 uur

janvele

@Wes

Er zijn waarheden en feiten. Die waarheden en feiten verkondig ik. Al wat anderen napraten is zonder enige onderbouwing.

Een zeer slecht elftal op het veld en geen betaling door Chinezen. Die klucht door VdK opgevoerd om zijn EIGEN belang te dienen en totaal GEEN waarde hecht aan het voetbalbedrijf ADODenHaag toont de ware aard van de man. Door zijn egocentrische handelen gaat het voetbalbedrijf ADODenhaag de vernieling in.
Maandag 5 januari 2015 om 12:19 uur

Wes

Jouw of mijn waarheden hoeven geen feiten te zijn, wel een zienswijse of mening, Ik hoef het niet met de jouwe eens te zijn maar respecteer ze wel. Van mij hoef jij dus niet in je eigen sop klaar te komen.
Zondag 4 januari 2015 om 21:12 uur

Wes

Heb een nieuw apparaat waarbij dat klote toetsenbord zijn eigen letters maakt, heb even de instellingen veranderd.
Zondag 4 januari 2015 om 21:04 uur

janvele

@Wes en Chagoi2014.

Bij zo veel ontkennen van feiten resteert nog maar een opmerking. Kook in jullie eigen sop gaar.
Zondag 4 januari 2015 om 21:03 uur

Wes

@janvele
Dat ik geen verzonnen feit jan, dat is een feit dat berust is op waarheid, in China kan je absoluut niks doen zonder dat de overheid het naadje van de kous weet en ermee instemt, zeker als er miljoenen mee gemoeid is dus dat het zoiets een jaar kan duren langt is geen verzonnen feit. Ik denk dat jij niet moe wordt van de mening van anderen maar eerder van je eigen koppigheid.
Zondag 4 januari 2015 om 20:50 uur

chagoi2014

@janvele. Heb jij ergens gelezen dat ik zeg dat je niet heb gezegd dat het team wanpresteerd. Daar gaat het nu niet over. Het gaat er om wat nu echt de werkelijkheid is. En ik heb gezegd dat wij die niet weten. En dat is dus een feit.... Je leest het goed EEN FEIT. En nee ik verschuil me niet achter kalehans omdat ik dan niet nodig heb.
Zondag 4 januari 2015 om 18:49 uur

janvele

@Wes
Zo weer een (verzonnen) feit bedacht dat het vanaf het begin bekend was dat de deal we(l een)s een jaar kon gaan duren. Niemand heeft dat echter ooit ergens gelezen. Was dat wel zo dan hadden Vdk en Fontein zich heel anders opgesteld vanaf de zomer. Ik wordt zo moe van jullie ongelijk en zwartmakerij.
Zondag 4 januari 2015 om 10:52 uur

Wes

@arieopsafarie
Hou toch op, kruip bij janvele in zijn reet, jullie zien alleen de feiten die jullie willen zien, bekijken het alleen maar vanuit een negatief perspectief. vd. Kallen heeft idd. verkeerd ingeschat dat het chinese geld op zich laat wachten maar vanaf het begin is verteld dat het weleens een jaar kon gaan duren voordat de deal rond is. vd. Kallen kon dus kiezen of delen en heeft eieren voor zijn geld gekozen omdat er geen andere geïnteresseerden zijn. Ondertussen verstrijkt de tijd die door oproerkraaiers en onruststokers met volle teugen benut worden om aandacht te trekken en de club alleen maar in discrediet brengen. Het is afwachten en maar hopen dat het zaakje zo snel mogelijk rond komt, meer kan je als supporter niet doen.
Zondag 4 januari 2015 om 03:44 uur

arieopsafari

heren, we zijn allemaal gesteld op ons cluppie, maar Jan Vele is de enige die feiten benoemd. die arme KaleHans met zijn kornuiten wanen zich nog steeds in de efteling. ook al zou Hang Wang betalen, dan wil je met zo`n bedrijf je toch niet meer in zee, hou op. vd Kallen wil zijn geld en dan hebben wij nog niks hoor...
Zondag 4 januari 2015 om 01:10 uur

janvele

Changoi2014
Ik schreef :
Vanaf de zomer 2014 allemaal Blabla en een elftal dat wanprestaties levert. DAT IS ALLEMAAL DE WERKELIJKHEID maar ik mag die schijnbaar niet verkondigen. Ik moet meegaan in de fantasieën van alles en iedereen dan is het goed.

Is het niet zielig en feitelijk typerend voor jouw verhalen om je nu achter KaleHans te verschuilen en verder geen weerwoord tegen mijn waarheid als een koe te hebben!!??
Zaterdag 3 januari 2015 om 22:37 uur

chagoi2014

Idd kalehans... Discussie met janvele is echt zinloos.
Zaterdag 3 januari 2015 om 19:02 uur

janvele

@Changoi2014

Jij haalde de pers er ook maar eens bij als de grote boosdoener. Zegt veel over jouw visie.

Dat velen het niet met mij eens zijn maar diegenen die verder denken dan hun neus lang is wel zegt veel over diegenen die reageren. Changoi 2014 kom nu eens met één CONCREET argument die mijn visie ontkrachten. Of heb ik het gemist dat de afhaal Chinees is bezorgd met het geld voor VdK. Ook met een bus vol spelers die onze club naar de top gaan leiden. Ik dacht dat je die concrete feiten niet kan benoemen. Vanaf de zomer 2014 allemaal Blabla en een elftal dat wanprestaties levert. DAT IS ALLEMAAL DE WERKELIJKHEID maar ik mag die schijnbaar niet verkondigen. Ik moet meegaan in de fantasieën van alles en iedereen dan is het goed.
Zaterdag 3 januari 2015 om 14:15 uur

chagoi2014

@janvele... Ik heb verstand genoeg maar dat zal jij nooit meemaken. Volgens mij heb jij geen verstand omdat jij echt door iedereen als verveel aangezien wordt die overal commentaar op heeft en maar blijft happen.
Zaterdag 3 januari 2015 om 13:29 uur

Wes

@janvele
Heb je deze info uit het grote sprookjesboek gehaald?
Zaterdag 3 januari 2015 om 12:51 uur

arieopsafari

haha, wat een toneelspel. voor de duidelijkheid; een Chinese Sinterklaas en gele pieten bestaan ook niet hoor. dit kan je toch niet meer serieus nemen?
Zaterdag 3 januari 2015 om 01:38 uur

MiG

@janvele:
Zaterdag 3 januari 2015 om 01:13 uur

janvele

@Tja en Mig

Mij belachelijk maken? Een beetje zielig. Echter dat is altijd zo als men geen argumenten heeft dan begint men met modder te gooien. Tenslotte. Ik heb vernomen van JWdB. en Fontein en bevestigd door VdK dat het geld uit China binnen is. Wordt deze maand in een grote persconferentie bekend gemaakt Heerlijk die overname door de Chinezen die er nu definitief is. ER is verklaard dat de 8 milj. is overgemaakt en er is ook 10 milj. voor spelersaankopen onderweg is. Fontein heeft verklaard dat als Fraser ze goed gebruikt onze club voor de tweede plaats (voorronde CL) gaat. Genieten in het stadion deze tweede helft van de competitie.
Vrijdag 2 januari 2015 om 22:18 uur

janvele

@Chagoi2014

Of het verstand heeft je verlaten of je hebt het nooit gehad. Wat is dat voor bagger om DE pers de schuld te geven. Lachwekkend.
Vrijdag 2 januari 2015 om 22:10 uur

MiG

@Tja: lijkt me een uistekend plan en met onze jan aan het roer spelen we binnen no time CL
Vrijdag 2 januari 2015 om 21:11 uur

Tja

Beste mensen vanuit Belarus een fijn 2015.
En de oplossing ligt eigenlijk voor de hand.
Jan Vele neemt de aandelen van vd Kallen over, dan hebben we een investeerder met een echt ADO hart, die zal een goede AD binnehalen, koopt 4 grote Engelse verdedigers en haalt een spits als Rooney dan gaat het helemaal goedkomen.
Succes Jan!!!
Vrijdag 2 januari 2015 om 19:08 uur

chagoi2014

@janvele. Uhhhh wat dacht je van de pers. Of denk je dat die alles weten. Als ik zeg links dan zegt de pers links en rechts of alleen rechts. Of dat wil zeggen dat ze alles verdraaien of verzinnen. Nu duidelijk????
Vrijdag 2 januari 2015 om 18:50 uur

janvele

@Changoi

Wie verzint er verhalen?
Vrijdag 2 januari 2015 om 14:06 uur

chagoi2014

Jammer dat er weer geen duidelijkheid is. Maar goed wat kaleHans zegt is waar. We weten met z`n allen niet wat er door de heren gezegd is in dat kamertje. Er zijn er drie die weten wat er speelt en dat zijn VDK, fontein en wang. Dus laten we ophouden met verhalen verzinnen en gewoon wachten op de waarheid.
Vrijdag 2 januari 2015 om 13:07 uur

janvele

@KaleHans,

Inderdaad KaleHans en dan geef ik dat toe. Lees weer goed Hans. Verder. Fontein geroemd? Lees dan ook maar weer eens heel goed wat er van de man bekend is! Verder. Het handelen, letterlijk en figuurlijk, door VdK? Prima KaleHans dat mag hij van mij. Echter met dat handelen brengt hij onze club naar de afgrond. Ik vermeldde al dat er dit seizoen met deze selectie door het gokken van VDK op de Chinees wat tot nu toe mislukte het jaar moet worden afgemaakt en op naar de JL. Vander K. houdt hierbij overigens niet zijn woord door de stekker er uit te trekken maar hij laat nu de zaak open. Wellicht toch nog eens en dan heeft hij zijn geld toch. Onze club is dan wel naar de Kloten. Tenslotte. JIj denkt dat mer de Chinees een gouden toekomst voor onze club gloort. Echter geld voor spelers heeft de Chinees nooit beloofd.
Vrijdag 2 januari 2015 om 10:17 uur

KaleHans

Laat maar jan, discussie met jou is echt zinloos. alles wat jij telkens verteld is dat Wang gebakken lucht en luchtkastelen e.d. verkoopt, wat nou als straks echt blijkt dat de Chinese overheid de zaak voor wat voor reden dan ook vertraagd heeft? Dat gaat heel jouw theorie niet op. Niets is goed voor jou, Fontein niet, v.d.Kallen niet en ga zo maar door. Zonder v.d. Kallen (of dat nou met of zonder hulp van de Gemeente is gegaan) was onze club er al niet meer geweest.
Fontein wordt door iedereen, vooral ook door kenners geroemd om zijn kennis e.d. vooral ook op zakelijk en voetbalgebied, maar niet door jou...... nee jan weet het wel beter. En is het zo gek dat v.d.Kallen voor zijn eigen belang gaat? hij wil gewoon na zoveel jaar geld in de club te hebben gestopt en deze uit het slop te hebben getrokken er nu mee stoppen en zijn ingelegde geld weer terugzien van een nieuwe investeerder..... hij is tenslotte een zakenman wat is daar mis mee? Volgens mij is dat zijn goed recht...
Donderdag 1 januari 2015 om 23:00 uur

janvele

VanderKallen heeft geen enkele interesse meer voor/in ADODenHaag en gaat alleen nog voor het eigen belang. Transfers deze TP volstrekt onmogelijk. Op naar de JL.
Donderdag 1 januari 2015 om 22:14 uur

janvele

@KaleHans
Waar staat dat ik ZEKER weet dat de deal niet doorgaat? Inderdaad, ik zit niet met Wang aan tafel. Ik kan echter wel heel goed lezen welke gebakken lucht Wang en VdK verkopen. Volgens jouw is de deal goed voor de club en kan er eindelijk een stap vooruit worden gemaakt? Ten eerste met zo,n wanbetaler kan het nooit goed voor de club zijn en welke stap vooruit? Ten tweede Als je al niet direct voor de overname wil betalen en daarnaast niet heb aangegeven ook geen transfergeld te gaan betalen maar andere belangen te hebben (o.a kennisoverdracht) dan zie ik geen stap vooruit. Tenslotte. Indien de deal wel doorgaat waarom zou ik dan niet erkennen dat ik er naast zat? IK raad ook jouw aan goed te lezen. Voorkomt een hoop heen en weer getik.
Donderdag 1 januari 2015 om 22:10 uur

Wes

Ik vrees dat vd. Kallen door de chinees en Fontein na 31 December nog steeds aan het lijntje gehouden zal worden omdat het gewoon lang duurt voordat chinese zaken rond zijn. Er is geen andere investeerder en contractueel zijn er boeteclausules die door de chinesen ingecalculeerd zijn. Als vd. Kallen ermee kapt is hij helemaal terug bij af alhoewel ik betwijfel of dit juridisch mogelijk is omdat er een overname zwart op wit is vastgelegd. We moeten oppassen dat ook in deze transferperiode geen versterkingen kunnen komen en een degradatie op de loer ligt. In dat geval zou janvele nog eens gelijk kunnen krijgen.
Donderdag 1 januari 2015 om 18:33 uur

Hmmm

Kale Hans en iedereen ook de beste wensen natuurlijk :-)

Ik ben het volledig met je eens KH. Ik hoop het ook nog steeds, al wordt het met de dag steeds minder, ik hoop het, voor de club(want ik hoop ook dat het een stap vooruit is!)
Donderdag 1 januari 2015 om 18:20 uur

KaleHans

Beste Jan (en anderen) allereerst de beste wensen voor 2015!
Het gaat mij er niet om wie ik geloof, het gaat er mij om of de deal doorgaat of niet. Pas als dat bekend is geloof ik degene die dat bekend maakt.
Jan, jij zegt vanaf het begin al dat dit niet doorgaat terwijl v.d.Kallen en Fontein zeggen dat deze deal wel doorgaat. Fontein en v.d.Kallen zitten bij de gesprekken met Wang en jij niet Jan. Dat is voor mij al minstens 1 reden om er toch nog in te geloven. Natuurlijk ben ik ook wel sceptisch of de deal nu wel of niet doorgaat en vind ik het ook vreemd dat de betaling zo lang op zich laat wachten.
Voorop staat bij mij dat volgens mij deze deal goed is voor de club, dan kunnen wij ook eindelijk is een stap vooruit maken. En ja dan blijf ik dus ook hopen dat deze deal door gaat. En zoals ik al zei, dan merkt het mij niet uit of janvele of adotiel of wie dan ook er een andere mening over heeft.
Als de deal afketst zal ik de eerste zijn die toe zal geven zijn hoop te zien vervliegen, maar als de deal toch doorgaat........zal jij Janvele dan toegeven dat je ernaast zat?
Jij zegt er al zeker van te zijn dat de deal toch niet door gaat en ik hoop van wel. Hopen en zeker weten, dat is een wereld van verschil.
Donderdag 1 januari 2015 om 17:37 uur

janvele

@KaleHans

Lees eens Adotiel. Wellicht dat je en ander wel gelooft.
Donderdag 1 januari 2015 om 16:54 uur

Hmmm

Pfffff Ik had er wel vertrouwen in, maar is nu wel heeeeeel vermoeiend allemaal. Ik hoop het beste voor ADO Den Haag...
Beste wensen dus, met of zonder Chinees!!
Donderdag 1 januari 2015 om 15:24 uur

Daily Shorts

We gaan toch niet geloven dat er echt een overname komt, grootste grap van 2014 EN 2015 !
Donderdag 1 januari 2015 om 14:49 uur

hagenaartje

Die vd Kallen zit gewoon te wachten op die chinees die niet over de brug komt. Hij zegt dan wel van we hebben andere potientele kopers, maar daar geloof ik geen bal van. Als dat zo zou zijn had hij nu die Chinees verteld dat de deadline nu echt over is. Dus vd Kallen je komt bij mij erg ongelovig over.
Donderdag 1 januari 2015 om 14:15 uur

adotiel

Als je publiekelijk een deadline stelt moet je je daar denk ik aan houden anders ben je niet geloofwaardig. In het geval van deze overname - met mogelijke uitstelperikelen - was het natuurlijk veel beter geweest naar buiten toe vanaf het begin terughoudend te zijn over de mogelijke ontwikkelingen. Bestuurlijk onvoorstelbaar amateuristisch gedrag. In een normaal bedrijf met een RvC of RvT zou dit zo niet gaan.
Donderdag 1 januari 2015 om 13:37 uur

janvele

@KaleHans

Je ziet het heel goed deze keer KaleHans. Het tweede. Verder was het steeds al duidelijk dat VdKallen zelf geen enkele deadline respecteert. Blijft gewoon doorgaan topt wellicht de Chinees inderdaad betaalt. Echter wat moet AdoDenHaag met zo`n Chinees als eigenaar??!! Moet AdoDenHaag onder die leiding functioneren?
Donderdag 1 januari 2015 om 12:51 uur

KaleHans

Dit kan toch alleen maar betekenen dat v.d.Kallen er echt vertrouwen in heeft dat het goed komt? Of ben ik nou achterlijk??
Donderdag 1 januari 2015 om 12:36 uur

pwr

Wacht toch gewoon af
Pfff
Komt allemaal goed
Al dat geouwehoer wordt je gek van
Gevoed door west en mn vriend nono
Donderdag 1 januari 2015 om 10:47 uur

patje29

We staan voor lul voor heel Nederland. Ik begrijp er geen ....meer van
Donderdag 1 januari 2015 om 10:43 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24