Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO geeft voorsprong weer weg


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

15 augustus 2010 19 reacties

ADO Den Haag staat na twee wedstrijden nog steeds op nul punten. Tegen Roda JC gaf de residentieclub net als vorige week een voorsprong uit handen en verloor met 1-3.

Na nog geen vier minuten spelen lag de bal al in het netje. Na een goed uitgespeelde aanval kon Frantisek Kubik de openingstreffer maken op aangeven van Wesley Verhoek.

Roda boog de score echter binnen acht minuten om. Eerst scoorde Junker vanaf de penaltystip nadat hij werd vastgehouden door Christiaan Kum. De tweede Limburgse treffer kwam op naam van voormalig ADO-speler Laurent Derlorge.

De ploeg van John van den Brom ging vervolgens hard op zoek naar de gelijkmaker en creëerde wat kansen via onder andere Immers en Van den Bergh. Kubik was erg dicht bij zijn tweede goal, maar werd gevloerd door Addo.

De enige kans die Roda in de tweede helft kreeg vloog er meteen in en dat was gelijk het laatste wapenfeit van de wedstrijd.

Reacties

ADO BOY

Helaas Brom je zal het alleen moeten doen want die 2 assistenten hebben er helemaal geen ene klote verstand van het spelletje , die lange is al 100 jaar assistent en die andere maakt met iedere jonge spelers bonje maar als het er op aan komt durft niemand Ricky te zeggen dat hij maar moet opdonderen want wat hij presteerd is echt ongeloofelijk , helemaal niets . 

Dinsdag 17 augustus 2010 om 17:31 uur

Hollister

Met alle respect maar bij een club als FC DH is helemaal geen tijd voor dit soort fratsen omdat de club moet opbouwen en ontwikkelen...iedere Jules de Korte kan nog wel zien dat een middenveld vd Berg/Visser vraag om grote problemen....

Zo met een nummer 10 spelen kan alleen bij clubs als Ajax, PSV en AZ...Vd Brom zal moet stoppen met dit soort gekke dingen.....helaas zullen de assisten het wel best vinden zo; vrees dat ze weinig complimenatair zullen zijn en het probleem zo alleen maar groter en groter gaat worden...................................het zal een lang en zwaar seizoen worden.

Dinsdag 17 augustus 2010 om 14:59 uur

pro fc

Compliment voor de vorige reakties. Tegen Swansea was al te zien dat de verdediging nooit in een wedstrijd in de eredivisie de nul zal houden. Het is alleen op te lossen door een compact en fysiek sterk middenveld dat de verdediging wat ontlast. Daar past dus niet een matig getalenteerde jeugdspeler als De Visser in.

Maandag 16 augustus 2010 om 19:53 uur

wim

Scheidsrechters, pech, fopduiken van de tegenstander, is allemaal geen probleem als er vertrouwen is. ADO moet niet meer van zichzelf denken dan nodig is, daar wringt de (voetbal) schoen. JvdB heeft tijd nodig. Het inpassen van eventueel weer nieuwe spelers is een nieuwe uitdaging. Maar ik hoop wel dat JvdB jongens die niet in vorm zijn en daardoor het positieve proces in een wedstrijd verstoren eruit durft te halen, ook als RvdB is. Hij moet niet de Bondcoach nadoen door maar vertrouwen te blijven geven ook als speler niet voldoende presteert. Ik hoop niet dat die aanpak mode wordt. Als het spel leuk oogt maar er wordt niet (op een verantwoorde wijze) gebikkeld om een achterstand weg te werken zoals tegen Roda en Vitesse, dan maar even wat minder oogstrelend maar wel georganiseerd. Het probleem zit hem in het verdedigen. Nederlandse clubs moeten dat nu toch eens gaan leren. Ado moet zich realiseren dat ze tegen degradatie moeten strijden en met dit materiaal geen middenmoter kan worden.

Maandag 16 augustus 2010 om 17:26 uur

huge

heerlijk weer dat iedereen zo loopt te zeuren gelijk, tuurlijk we hebben 2 wedstrijden verloren, maar wel met goed spel van onze kant en slechte scheidsrechters, gister toch ook een paar dwalingen gezien, de penalty was een overtreding buiten de 16 en Addo had rood moeten hebben. een ieder die de opstelling heeft gezien op tv zag dat we 3-4-3 speelden, ook dat kunnen we niet, maar dit hield in dat ammi dus op middenveld stond en ik vond hem echt niet slecht spelen, knapte ook veel verdedigend op en was ook aanvallend van de partij. onze RvdB von dik dramatisch, die liet te veel lopen, we werden gewoon dwars door het midden overlopen door di enummer 6 van roda, die jongen speelde gewoon heel goed. snap overigens ook niet waarom de wedstrijd stil werd gelegt toen vriend junker een suarezje deed. maar goed ipv nu al lopen te mekkeren, kunnen we beter achter het team gaan staan zoals we altijd hebben gedaan en dan komen de resultaten vanzelf.

Maandag 16 augustus 2010 om 15:40 uur

Chin

Het middenveld was dramatisch en klopte van geen kant! VD Berg was verschrikkelijk en Visser komt alles tekort. Is ook niet vreemd want die speelde vorig seizoen nauwelijks in Jong Ado en de seizoenen ervoor ook nauwelijks bij Jong RKC. Ook achterin met Amni klopt het voor geen meter. Als er niet heel snel wordt overgestapt op een totaal andere middenveld tactiek is ADO de zwakste schakel, zoveel is wel duidelijk met deze opstelling....

Maandag 16 augustus 2010 om 15:01 uur

Indirecta

Ik snap heel goed dat iedereen weer een grote opruiming wil houden omdat er blijkbaar een paar spelers bij lopen die aan heel andere dingen denken dan de belangen van ADO Den Haag. Toch vind ik dat de hele ploeg schuldig is en we daarom ook naar JvdB moeten kijken. We hebben pas 2 wedstrijden gepeeld maar het patroon van vorig jaar wordt naar mijn gevoel gekopiëerd. Jammer dat JvdB daar niets over wil horen want dan kan hij ook geen ommekeer bewerkstelligen.

Heel leuk dat ADO aanvallend voetbal wil maar je ziet wat de resultaten zijn en als dezelfde strijdwijze gehandhaaft wordt is degradatie verzekerd. ADO wil het spel maken maar daar hebben ze echt de kwaliteit niet voor. Met zo'n slecht georganiseerde en daardoor zwakke en onzekere verdediging wordt het iedere wedstrijd open huis. Een goed team moet een goede maar niet  wilde angsthazige verdediging hebben. Een waar ook balafpakkers in zitten en die aansluiting hebben met een middenveld wat ook ballen af kan pakken maar vooral ook kan schakelen. Ik heb steeds het idee dat iedereen een beetje doorelkaar hen loopt en dat ze allemaal een vrije opdracht hebben. Laat deze selectie nu eerst eens proberen een keer doelpuntloos gelijk te spelen en het als een uitdaging zien om de nul te houden. Als je dat voorelkaar hebt komen de uitvallen vanzelf (zag je gisteren ook) maar dan zullen de aanvallers zich zekerder voelen en wel scoren. Als dit team blijft aanvallen bezorgen ze overige clubs in de eredivisie een heel prettig seizoen want want dan is ADO een filantropische instelling geworden. Mischien 4-4-2 toch iets?  

Maandag 16 augustus 2010 om 14:46 uur

Lex

Men neme een mooie doos,stop V.d.Bergh daarin,strik eromheen en 1 ieder die hem hebben wil mag hem meenemen.Of beter nog ,laat Dennis Jansen hem aan het handje meenemen .VUC lijkt mij een leuke club voor alle 2.

Maandag 16 augustus 2010 om 05:57 uur

Mister X

Ene meneer Jagersma heeft de transfer van Ricky v/d Berg tegen gehouden omdat de enorme lul vond dat het dat het kapitaal vernieteging was . nu zitten wij met de gebakken peren , en met een grote lul als voorzitter en een waardeloze voetballer die wij aan de straatstenen niet kwijt kunnen , Jagersma jij kunt het bste een ding doen en dat is oprotten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maandag 16 augustus 2010 om 00:32 uur

Robert

Alle spelers hebben slecht gespeeld behalve immers verhoek en kubik en ammi Ze kunnen het niet alleen dus dat heeft de doorslag gegeven

Zondag 15 augustus 2010 om 23:12 uur

peet

Een schande dat v.d.bergh nog wordt opgesteld. Ik hoop snel op linssen en  een goede centrale verdediger naast Derijck.  

Centraal achterin is dramatisch. Ook Ammi mag van mij worden ingewisseld voor Leeuwin. Voorin moet er ook nog wat bij, Boerrichter lijkt mij geen slechte optie

Zondag 15 augustus 2010 om 22:41 uur

adofanjaja

Tsja, volgens mij roep ik al een jaar dat de heer Van den Bergh weg moet, veroorzaakt echt alleen maar ellende en presteren ho maar. Maar oh, oh wat schreeuwde iedereen moord en brand toen hij vorig jaar langs de lijn werd gezet..... En nu???? zien we eindelijk het licht en hoeveel mensen zijn hierdoor al gesneuveld, meer dan zonde..... Zie maar eens van 'm af te komen, want niemand maar ook echt niemand wil 'm hebben.....

Zondag 15 augustus 2010 om 22:24 uur

Tja

Wij lijken sprekend op het RKC van vorig seizoen, leuk gespeeld, complimenten van iedereen maar uiteindelijk verloren.
Heer vd Bergh verzuimt wederom zijn verdedigende taken, maar ook de achterhoede maakt verre van een solide indruk, elke aanval door het midden levert hilarische momenten op.
Leuk dat de trainer aanvallend en attractief wil voetbalen, maar dat werkt alleen als je de spelers daarvoor hebt.
Positief is dat Coutinho goed staat te keepen.
Ammi en vd Bergh brengen te weinig, verkopen aub, kan je herinvesteren in een speler die de kansen kan benutten.

Zondag 15 augustus 2010 om 20:49 uur

Karel KLaver

vdB...

 

OPZOUTEN!

Zondag 15 augustus 2010 om 19:43 uur

Ron001

Inderderdaad wel de werklust maar niet het geluk!!

V/D Berg volgende week niet opstellen en voor hem Immers  en Buijs (als hij fit is) in de spits die rus (als hij nu zijn werkvergunning heeft)

Denk dat het dan een stuk beter gaat!!!

In de voorbereiding viel me op dat v/d \Berg al liep te kloten!!

(bij Heracles had hij goede voetballers om zich heen waardoor zijn min punten niet opvielen!!!!)

Ofwel in mijn ogen door de mand gevallen , helaas ...

Zondag 15 augustus 2010 om 19:12 uur

Met zijn tienen.....

Helaas weer leuk en goed voetbal en ditmaal langer dan 30 minuten maar weer geen punten..... Met RvdB speel je echter met 10 man van omschakelen heeft hij nog nooit gehoord ! Laat steeds zijn man lopen en scheld dan zijn medespelers de huid vol dat ze moeten overnemen. Vrije trappen komen niet eens meer op de lat.... Oplossing is duidelijk, verder zonder hem, lex terug naar het middenveld en onze rus in de punt. Dit gaat ons dan wel de verdiende punten opleveren.

Zondag 15 augustus 2010 om 18:30 uur

MiG

RvdB heeft privé problemen; hij komt iets te vaak in diverse uitgaans gelegenheden in DH e.o (zoals Crazy Piano's) en hij schijnt ook zijn pik niet in zijn broek te hebben kunnen houden. Daar is mw VdB niet blij mee en die dreigt nu bij hem weg te gaan. Misschien kan JvZ hem (en ons) uit zijn lijden verlossen en hem een leuk contract bij Swansea aanbieden

Zondag 15 augustus 2010 om 18:22 uur

Harrie

@Diego

Als je het karakter van het troetelkind van Dennis Jansen een beetje leert kennen door naar de lichaamstaal te kijken is je vraag beantwoord: geen zelfkritiek. Maar ook geen conditie, geen teamspeler (anderen moeten voor hem het vuile werk opknappen, hoe lang nog?), geen eredivisiekwaliteit, geen mentaliteit. En Brom leert het hem niet, want die beginner denkt nog steeds dat hij Onze Rick wel in het gareel krijgt. Mis. Gauw een club voor zoeken in Verweggistan. Brailleschrift bijleveren, want alleen blinde bestuurders zien nog wat in hem.

Opschieten, het is bijna 31 augustus, de laatste dag voor deze transfer window! 

Zondag 15 augustus 2010 om 18:11 uur

Diego

Het is en blijft wat mij betreft onverstaanbaar dat een Ricky V.D Bergh keer na keer de vrije trappen opeist. Heeft die man dan echt geen zelfreflectie. Hoe lang is het geleden dat hij er eentje in getikt heeft. Ergens in 2008 of 2009?

Daarnaast speelden we redelijk tot goed, alleen hadden we wat pech, en ja het ontbreekt aan scorend vermogen dus die spits(en) moeten we echt nog aantrekken anders staan we straks weer lekker met een kans op nacompetitie in handen.

Zondag 15 augustus 2010 om 17:55 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24