Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO geeft zege weg


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

14 april 2010 32 reacties

Even leek ADO Den Haag zo goed als zeker van lijfsbehoud. De geelgroenen stonden bij aanvang van de laatste vijftien minuten met 2-0 voor tegen NEC, maar gaven de zege in datzelfde Haags Kwartier weg.

In een niet al te beste eerste helft bracht Karim Soltani zijn ploeg via NEC’er Nuytinck op 1-0. Tien minuten na de rust verdubbelde Wesley Verhoek deze score.

Alle concurrenten van de residentieclub hadden even daarvoor bovendien ook nog eens allemaal verloren. Om een lang verhaal kort te maken: ADO Den Haag zat op rozen.

Om een onbegrijpelijke reden werd alles daarna anders. Allereerst werd gaatjesdichter Luijckx gewisseld voor Milic en even later werd de ijverig meeverdedigende Verhoek van het veld gehaald voor Van den Bergh.

NEC, dat zich al bij een nederlaag had neergelegd, maakte uit het niets de aansluitingstreffer en rook bloed. De organisatie was weg en de gelijkmaker en het winnende doelpunt volgden snel.

ADO Den Haag is door deze blunder nog lang niet veilig en moet komende weekend vol aan de bak tegen het al gedegradeerde RKC.

Ander nieuws:

Reacties

ggf

Tjonge tjonge, wat een negatieve reacties. Ben er zelf ook niet gerust op en baal ook behoorlijk van de diverse perikelen dit jaar.

Maar om nu gelijk alles tot het bot af te kraken gaat me toch ook wat ver. Zondag zal het zeker nog een hele klus worden om een goed resultaat (winst) neer te zetten tegen RKC, denk ik.

Vooraf kun je over alles speculeren: Er van uitgaan dat de druk weg is bij RKC en het daarom wel heel moeilijk wordt, zou wel eens op kunnen gaan.

Voor 't zelfde geld kun je stellen dat RKC "een walk over wordt" omdat daar nu geen enkel resultaat meer telt.

Het verstandigst is denk ik om gewoon van jezelf uit te blijven gaan en dat betekent dus: er voor de volle 100 % tegenaan gaan, niet verslappen en uiteindelijk je zegeningen tellen.

 

Er zijn nog kansen zat: zondag, de week erna en tenslotte bij het negatiefste scenario: de nacompetitie. Volgens mij is het nog lang geen gelopen koers. Ik blijf positief.

 

 

Zaterdag 17 april 2010 om 14:06 uur

Maarten

What's new....Steijn staat al jaren te boek bij de jeugdopleiding als een tactisch zwakke trainer die slecht met spelers overweg kan...dat kan niet in 3 weken opeens allemaal anders zijn....heeft zich snel willen opwerken over de rug van anderen en veel collega trainers weggewerkt, beschadigd......type Wotte 2.......vallende ster is daar reeds..........Toofan 2 is zijn niveau.

Donderdag 15 april 2010 om 23:02 uur

wim

Las ik nou dat iemand dacht dat ADO van RKC gaat winnen. Sommigen beginnen echt de weg kwijt te raken. RKC gaat gewoon winnen. Ja dat weet Steijn nog niet (te weinig ervaring) maar iedere onbetaalde coach weet dat niets zo lekker voetballen is als wanneer je gedegradeerd bent. Geen druk meer, een beetje onbezorgd ballen en ADO kan toch thuis niet winnen. Sparta heeft trouwens betere voetballers en gaat niet de nacompetitie in. ADO wel en dat is volkomen terecht. Ze hebben bijna niets gepresteerd dan alleen maar stof doen opwaaien in de media. Het zou mij niets verbazen als dhr V.d. Kallen het bijltje erbij neergooit en dan is het afgelopen met ADO. 

Donderdag 15 april 2010 om 19:20 uur

sven

Als je nou met 2-0 voor staat een kwartier voor het einde, is het dan echt zo moeilijk om zo'n voorsprong te verdedigen? Is deze ploeg mentaal zo zwak dat ze bij een tegentreffer volkomen de kluts kwijtraakt, dat iedereen alleen nog maar doorelkaar kan lopen en niet weten wat ze moeten doen? Wat is dat toch met ADO dat ze thuis niet normaal hun wedstrijden kunnen winnen? Is deze ploeg onbestuurbaar? Ze hebben geluk gehad dat FC Utrecht een off day heeft gehad maar het leek of ze nog moe waren van die overwinning. Houden we dat elk jaar, hyperventilatie tot de laatste speelronde?

Donderdag 15 april 2010 om 18:53 uur

Mister X

Nou eventjes serieus, we zijn genekt door NEK en die loser van een Maurice Steijn, ik hoop dat je dit leest mooie praatjes maker!

Want die engnek van een amateur FC Knudde trainer gaat wisselen terwijl het Haagse Kwartiertje net van start gaat, denk nou toch eens na man dan ben je toch niet goed bij je Paasei!

Je haalt de beste spelers eruit en zet er brandhout voor terug, vind je het dan gek dat NEK bloed ruikt....

FC Den Haag als een kaartenhuis inelkaar stort en NEK lachend aan het langste eind trekt!!!

Donderdag 15 april 2010 om 17:17 uur

ha ha

Lekker die amateurs aan het roer. Gaat wel goed zo met die Kallen. Dat is nog eens een investeerder, die investeert ons zo de juup in pfff hebben wij weer

Donderdag 15 april 2010 om 17:03 uur

ggf

Gebeurd waar ik een beetje bang voor was.

De 3 bonuspunten tegen Utrecht kunnen alweer worden weggestreept. Wel of geen nacompetitie zal waarschijnlijk op de laatste speeldag worden beslist. Ik verwacht nl dat zowel ADO als Sparta zondag winnen.  

't is maar goed dat de concurrent het ook helemaal laat afweten.

Het komt niet zo heel vaak voor dat slecht 30 punten voldoende is om de nacompetitie te ontlopen. Laat ik maar positief blijven wat betreft het eindresultaat. Qua voetbal, beleving en sfeer is het wat mij betreft een ADO-jaar om heel snel te vergeten.

Donderdag 15 april 2010 om 16:44 uur

Mister X

Wat er ook gebeurt nacompetitie, degradatie, misschien wel over 2  jaar Hoofdklasse....

Mister X laat zijn club nooit stikken als een rots in de branding zal ik waar mogelijk de hand toesteken en proberen het zooitje weer op de rails te krijgen met of zonder van der Kallen en consorten!

Dat is mijn belofte aan jullie trouwe supporters!

Donderdag 15 april 2010 om 15:12 uur

adofanjaja

deze spelers zijn zo dom, veel te veel ego en maar afgeven op hun trainer maar nu blijkt dat ze t zelf helemaal niet zo goed kunnen. Vd Bergh is gewoon belachelijk met z'n spel maakt er echt altijd een zooitje van, Buijs raakt geen bal. Wordt tijd om heel veel spelers naar huis te sturen!

Donderdag 15 april 2010 om 14:47 uur

ondanks de teleurstelling...

ben ik ook weer een beetje blij met het feit dat bewezen is dat deze ploeg gewoon niet goed genoeg is en dat het niet kwam omdat ze niet met de trainer konden opschieten zodat ik me het hele seizoen groen/geel heb lopen ergeren aan het nivo/inzet van veel spelers.

 

Met inzet degraderen vind ik eigenlijk minder erg dan wat er nu allemaal gebeurt

 

Donderdag 15 april 2010 om 14:39 uur

Mister X

Ik ben nog lang niet klaar met jullie en hetzelfde geldt voor dat....

bestuur!

"De tering moet naar de nering gezet worden!", I'll be back!!!

Donderdag 15 april 2010 om 14:06 uur

Mister X


FC Knudde is nog vermakelijk maar dit elftal is gewoon om te lachen, wat een fucking losers!!!
Welke idioot haalt het nu in zijn hoofd om tijdens het Haagse kwartiertje te gaan wisselen....  vuile flapdrol!

 

Donderdag 15 april 2010 om 13:54 uur

The Joker

HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!

HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!

HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!

HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!

HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!

HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!

HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!

HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!

HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!

 

THE JOKER STRIKES BACK!!!

Donderdag 15 april 2010 om 13:34 uur

Ron001

Ik weet het niet maar top die wissels??!!

Lekker die Ricky erin!!! Hoop dat ik het mis heb maar ik denk dat Ricky heeft lopen huien omdat hij op de bank zat.

 

En op deze manier de (onervaren) trainer onder druk heeft gezet!!

En dan ja Milic !!!

 

Het bewijs is geleverd dat Ricky lekker kan mee ballen als hij goede spelers (Zoals bij Heracles) om zich heen heeft en ook spelers die het vuile werk op knappen!!!

Een onrust stoker deze man!!! (Technische staf weg, supporters voor zijn karretje gespannen en maar mekkeren !! ) Ja top vrije trappen,!! Had die laatste gewoon hard richting panalty stip moeten schieten en hopen dat er iemamd tegen aan loopt!!

 

Volgende wedstrijd ricky , Milic en Opa thuis laten!!!!

Lekker niet wisselen , alleen bij een blusure of als het niet anders kan!!!!!

Donderdag 15 april 2010 om 13:32 uur

ko

 

Wat een afgang ! Steijn wisselt op de verkeerde momenten de verkeerde spelers ! Milic mag natuurllijk nooit spelen en Ricky

is ( hoe sympathiek hij ook mag zijn ) een domme , gemene

speler die zijn ploeg met volledig overbodige overtrdingen in de problemen brengt. ook de keeper bewijst het gelijk van Dittewig, die is gewoon de beste van de drie. Een afgang , alleen Verhoek en Kum staken boven de middelmaat uit. Wel complimenten aan NEC , die bleven gewoon voetballen. De na competitie lonkt , ik zie het met angst en beven tegemoet

Donderdag 15 april 2010 om 13:14 uur

het is een complot

Wetsel zit thuis naar eredivisielive te kijken goh 2 nul voor en nog 12 minuten te spelen, even Raymond bellen,tring ja met Ray he Dre ja ik zit bij v d kallen in de loge met een lekker bacootje,ja kut he ze staan met 2 nul voor,wat! of ik nog invloed heb ja tuurlijk, moet ik even wat aan doen? ga gelijk even klootwijk aan zee bellen,tring ja met Bob,hallo Ray gaat goed he,wat zit jij in de loge bij Kallen?ja als je zo hoog zit dan zie jij het natuurlijk beter dan wij ,staat het niet goed?oke Ray ik gaat het hem zeggen,wie was dat Bob? vraagt Stein dat was Ray hij zit bij Kallen hoog in de loge met een bacootje maar hij zegt dat het niet goed staat ,oh en wat zei hij dat er moest gebeuren dan? hij zei dat Kees er uit moet en Milic er in, en dat Wes er uit moet voor Ricky!!oke Bob ik ga het gelijk doen, 2-3 einde wedstrijd, tring tring ja met Andre, hallo Ray het is gelukt HaHaHa ik spreek je nog Ray en doe je vrouw de groetjes

Donderdag 15 april 2010 om 12:35 uur

Der Rudy

Het begon zo goed. Bijna 020 op de knieen. Inzet, passie en samenspel.

 

Tegen NEC thuis wordt die lijn doorgetrokken en kom je zelfs met 2-0 voor te staan. En dan komt het gevreesde Haags kwartiertje. Maurice wacht tot de 75e minuut begin en gaat wisselen. Even dacht ik dat Atteveld nog trainer was.

 

Maar dan de keuze voor die wissels. Ben bang dat Maurice zoveel door Atteveld is beinvloed dat hij allerlei vreemde gewoonten heeft overgenomen. Of wel voor niemand begrijpbare wissels toepassen. Als je dan graag lengte voor het doel wil hebben om proberen de 3-0 te maken dan moet je wel mensen op de flanken hebben die een voorzet kunnen geven. Maar dan moet je niet Verhoek er af halen.

 

Over Milic (de man van vijf ton) wil ik het niet meer hebben. Wat een drama. Kies een willekeurige voetballer van een amateurclub, want die is 10 keer beter.

 

Alle drie de gewisselde spelers geblesseerd?  Ja, dag! Dan wordt de kerstman onze nieuwe sponsor.

 

Sorry Maurice, geen applaus(wissel) voor jou. Hopelijk ga je a.s. zondag je (eigen) verstand gebruiken.

Donderdag 15 april 2010 om 12:18 uur

B.Boy

Geen van de 3 spelers waren geblesseerd !!!

Donderdag 15 april 2010 om 11:41 uur

Hermanos

Er lijkt niets anders te zijn geleerd. Spel van Atteveld wordt gecopieerd. Het zelfde domme gedoe als bij hem. Sta je met 2-0 voor, dan ga je zo door en wissel je dan eerder een verdediger er in. Nec leek uitgespeeld. Maar Milic, drama speler er in, wat doet hij eigenlijk wel goed? en van der Berg een hopeloze looser geworden. Het is geen komieken wedstrijd!! Ricky. Hier moet gevoetbald worden. Uit het elftal halen voor goed. Milic evenzo. Wat een ramp voor onze club. Inderdaad, uit zorg voor onze club gaat de roep naar Schoenmaker weer hevig luiden. Lex alleen jij kan er mogelijk nog wat van maken. Stein ik had veel inzicht van je verwacht, nu ben je een aankomend assistent-trainer die nog veel moet gaan leren.

Donderdag 15 april 2010 om 11:36 uur

peet

Wat een verschikkelijke domme wissels. Mijn kleindochter van 4 begreep er zelfs niets van. Hoe is het mogelijk dat deze man is toe gelaten voor het grote trainers diploma. Nog dommer is het om deze man trainer te laten zijn van een club in nood. 

Donderdag 15 april 2010 om 09:58 uur

enne

pokkenblom ook weer op dreef:

2-2 geen vrije trap

 

d.h geen pingel vanwege hands

 

2 min. xtra tijd?! ha,ha pfff

 

maar wat hebben we het ons zelf ook weer lastig gemaakt zeg, met 1,5 been veilig en het dan nog vergooien.

op naar rkc, no surrender.

Donderdag 15 april 2010 om 09:47 uur

Mike

Het is hier al een paar keer genoemd....:

Waarom wissel je bij 1-0 een middenvelder voor een (beperkte) aanvaller?????

Verhoek vond ik de gevaarlijkste man en die wissel je voor een publiekslieveling die dit seizoen slechts negativiteit gebracht heeft.

 

Tot een kwartier voor tijd een leuke pot. ADO speelde niet slecht, NEC ook niet en kreeg evenveel kansen. Dus geen enkele reden voor publiekswissels!

Wat leren ze tegenwoordig op die trainersschool? Is dat nou Haagse bluf?

 

Nog een puntje: wat moeten we in godsnaam met Immers en vd Bergh? Ik zie liever een Belgische Tim en een Alphense Jens dan die zogenaamde Haags iconen...... (zegt een Hagenees)

Donderdag 15 april 2010 om 09:38 uur

Harrie Koot

@pietk Ik begrijp die wissels wel. Binnen 2 weken is Steijn de macht al weer kwijt en doet Capo Rick vd B. weer wat hij wil: langs de lijn wacht hij zijn loopjongen Wesley V op om hem te knuffelen. De "trainer" is ook al ondergeschikt en slijmt met de echte bazen (HCF) door RB in te brengen. Een geweldige jongen als Toornstra moet zijn plaats afstaan aan de Boss en Verhoek (eindelijk een voldoende!) krijgt een publiekswissel. Resultaat: 3 punten dom weggegeven.

Rot die rotte appels er toch uit jongetje M, het is onze enige kans om de nacompetitie te ontlopen. Wees niet bang, angst is een slechte raadgever. Waar is Sexie Lexie eigenlijk?

Donderdag 15 april 2010 om 09:37 uur

haagsehoolie

Helaas is er nog niets veranderd! Is en blijft amateurcluppie met nu aan het roer en echte amateur. Als ze in zeist bij trainerscursus voorbeeld willen hebben van de 3 slechtste wissels van het jaar hebben ze nu mooi voorbeeld! Ben zwaar ver...... en kwaad! Zet schoenmaker op de bank en stuur hele technische staf weg! Buijs gelukkig volgend jaar ook pleite en ricky of 8 kilo afvallen en werken voor je geld of ook lekker 4edivisie engeland! Hoopte op mooie zondag maar wordt weer 1 1/2 week wachten en hopen dat sparta geen punt meer pakt want wij pakken er geen 1 meer!

Ohja verzoek aan "ons" elftal! Als we verliezen mag je ook het publiek bedanken voor hun komst! Dit was niet eerste x en behalve 2 die wel (altijd zelfde) het kwamen doen mag de rest zich hier ook voor kapot schamen want wij betalen wel jullie vreten! Bedankt  alvast!

Donderdag 15 april 2010 om 08:49 uur

MiG

@pietk: je zegt het precies zoals het is, tja.....

Donderdag 15 april 2010 om 08:41 uur

pietk

Deze nederlaag kan nu eens niet aan de scheidsrechter of het publiek of tot een kwartier voor het einde aan de spelers te ver wijten, maar aan totaal verkeerde wissels.

Hoe kan je nou je achterhoede dramatisch verzwakken door Kees   Luiyx te wisselen voor ene Milic? en daarna je grootste dreiging voorin er uit te halen.

NEC keek er naar en lachtte zich rot

Donderdag 15 april 2010 om 07:47 uur

krm

Tot die tijd leken de Hagenaars een belangrijke zege te halen, maar blessures bij drie spelers (Kees Luijckx, Wesley Verhoek en Pascal Bosschaart) brak de ploeg uiteindelijk op.

Staat op officiële ADO-site

Donderdag 15 april 2010 om 01:49 uur

Mister X

Jullie hadden zo'n hoge pet op van die pulillen trainer Steyn nau die kan er echt geen klote van de lul .Gaat wisselen bij een 2-0 voorsprong haalt zijn beste spelers er af en zie wat er gebeurd 2-3 wat een afgang .

Wanneer komt er een echte grote schoonmaak en nemen wij mensen die er verstand van hebben ?????????????????????RVC .

Donderdag 15 april 2010 om 01:20 uur

Hairos

Milic is weer de bliksemafleider. De werkelijkheid is bitter anders. Mijn dank gaat uit naar Verlosser Ricky vd B, die kans heeft gezien in te vallen bij 2-0 en daarna GEEN ENKELE bal goed heeft geraakt. Ga zo door Steijn, laat je ook in de maling nemen en je gaat af als een gieter. Bedankt suppogtahs voor die terugkeer van ons troetelkind. Hoe moet dat volgend jaar, want we hebben hem nog een jaar aan onze ribben. Het is voor die blinde bemoeials te hopen dat we degraderen want dan kan hun afgod misschien nog eens scoren. 

Donderdag 15 april 2010 om 00:59 uur

Tja

Gek he ik heb t gevoel dat we met zijn allen belazerd worden.

Er is niets veranderd, RA bepaalt de zaken op de achtergrond of is dat een complottheorie.

Als je naar de wissels kijkt niet.

Donderdag 15 april 2010 om 00:26 uur

Diego

Echt ongelofelijk weer !

Waarom zorgen de wissels bij Ado toch altijd voor een desatreus einde ! Luyckx was goed bezig toch ?

We hebben het gelukkig nog in eigen handen, maar ik mag hopen dat Milic nooit meer wordt ingebracht, we stonden 2-0 voor mensen !

Je hoeft niet meer te scoren en dan brengen we iemand in die de bal terugkopt terwijl die de drie nul voor het intikken heeft !

Worden schieten te kort....

Donderdag 15 april 2010 om 00:09 uur

Here we go again

Anticlimax nummer hoeveel???

Dit is voer voor psychologen inmiddels, van de hemel in de hel in hoeveel minuten tijd?

Kreeg Wesley Verhoek die prima in de wedstrijd zat nou een applauswissel omdat gedacht werd dat de buit binnen was?

Wat doet Milic (een 2 meter lange reincarnatie van de Ierse flop Mike Byrne uit de jaren 80) daar in het veld?

Voetbal in Den Haag lijkt wel een parodie op profvoetbal op deze manier.

 

Sparta-Utreg

DH-RKC

 

Heracles-DH

Groningen-Sparta

 

We mogen in onze handen knijpen dat er sinds jaren niet meer dan 30 punten nodig zijn om boven die streep te blijven

Woensdag 14 april 2010 om 23:54 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25